Петима президенти бойкотират Киев заради Юлия Тимошенко

Украйна потвърди днес, че най-малко петима европейски президенти няма да дойдат в страната за среща на високо равнище на лидерите на държавите от Централна Европа, която ще се състои в средата на май в Ялта, предаде Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Петима президенти бойкотират Киев заради Юлия Тимошенко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каква среща на централните европеиски страни в украина, която е в източната периферия на европа. на всички е ясно, че ттимошенко е вкарана в затвора от руската марионетка януккович, сегашен агент гоце на украина, сас смешното обвинение, че е продала украинските национални интереси на русия. де факто сегашнят московски слуга, евреина янукович продаде украина на русия. не европа, а руско-евреиската империя на джуджетата епщеин и манделщеин, се враща вав времената на студената воина. пален боикот на украина и русия не само за европеиското парвенство, но и економически и политически. .

emigrant, Ти си върха на политическият анализ! Не съм срещал наскоро такова съвършенство! Хубаво би, било да призовеш, като голям международен авторитет в защита на ДЕМОКРАТКАТА Тимошенко, западните страни да бойкотират Европейското първенство по футбол в Украйна, като това бе през 80-те години на миналият век, когато запада бойкотира Олимпиадата в Москва!