Изтекъл запис: Снайперистите в Киев наети от опозицията

Има сериозни съмнения, че снайперисти, стрелящи по протестиращи и милиция в центъра на Киев, са били наети от опозицията.

Обратно в новината

Коментари - Изтекъл запис: Снайперистите в Киев наети от опозицията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

поредната лъжа от опорните точки

Е това съобщение на естонското министерство? В кой вестник? Засега само ТАСС съобщава това без никакви доказателства? Дали точно те в случая са най-обективния източник?

А "ЛЕКЕТО" ОТ КОИ МУ ПЛАТИХА???? ВСИЧКО Е ЯСНО, ДАВАЙ НАПРЕД!!!!!

Ама на, никой не ще да повярва... Мръсни империалисти... Ето например, много добре се знае, че поляците първи нападнаха Германия през 1939 година, ама кой да го слуша Хитлер... А има толкова доказателства: ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ за Глайвиц, речите на Гитлер и Гебельс... Ако не беше Германия и нейният съюзник СССР да освободят Полша, поляците щяха да бъда разкъсани от мръсните западни империалисти и хищни монополи.

Това могат да го повярват само тези чугунени мозъци, които вярваха, че Трайчо Костов е шпионин и агент на Тито, та затова го обесиха...

Сигурно е ТАКА!! Платените наемници "изплуваха" в Одеса и други градове на Украйна!?!? Всичко е РЕЖИСИРАНО от "еврейските демократи"!!! След САЩ , Украйна е НАЙ-ГОЛЕМИЯ износител на царевица в света!!?След "демократичните" промени КОЙ ли ще ДИКТУВА световните цени ??? Интереса НЕ Е САМО в това!! САЩ "искат" да изхвърлят РУСИЯ от Черно море?? ПУТИН трябва да луд за да го допусне!!!

Може и да не се съмнявате в това, защото само онези педали от опозицията имаха интерес да се стигне до екстремните действие, в това число и сегашната ситуация с отделянето на райони от Украйна. Те заложиха всичко на помощта от Запада и САЩ. И сега я получават!

Само нашите т.н. информационни служби не го разбраха или им е платено за друго.

при разпита на заловения щирлиц, фбр наи-много се е интересувало как в кгб генетично са го направили черен, за да стане президент на usa.

Блядките има да се учат на флажкаджийство от янка и тракторо... Много им са слаби флашките ...

Тази новина по втората немска програма я затулиха като слух. Много взеха да лаят и почнаха да разказват как снайперисти от опозицията стреляли от хотелите на журналистите, но не вярват този слух. Целият ЕС е една жалка картина, който се манипулара от прибалтийците, поляците и западните украинци, от враговете на православието.

Изтекъл? Чрез кого изтекъл? Случайно изтекъл? От врагове изтекъл - врагове на Русия? Хайде де - още през Втората световна война заради шифровъчната система СИГМА се правят се правят военни компромиси? Имам пред вид бомбадировката над Ковънтри? Тези, които са чели, разбират колко съм скептичен към сегашната руска политика?

От всякъде се провалиха тези мизерници от САЩ и ЕС. То бива наглост, но тяхната мина всички граници! Много е прав В.В. Путин! Бой по главите докато мърдат! Никакви отстъпки на тези фашисти!

Нека да излезе поне един,който да заяви аз стрелях и убивах хора,плати ми еди кой си еди кога си и съм готов да понеса отговорността си като убиец! След като се появи един може форумната армия тържествено да заподскача и да запее щастливи песни за края на Америка.

Именно! Едно интересно четиво - "Упорните точки Путин и упорството на глашатаите им в България"

И такива ще се появят, не се притеснявайте, рано или късно всичко излиза наяве.

Вижте клипа: "Майдан 2014! Реальное интервью сотрудника Беркута на Евромайдане 25.01.2014"

Недей да ги подценяваш така ББ и РК. Просто я нямаше критичната маса.

МАНИПУЛАЦИЯ ОТ ПЛИТКИ МОЗЪЧЕТА ! НАЕЛИ СНАЙПЕРИСТИ ЗА ДА УБИВАТ СЕБЕ СЕ ТОВА МОЖЕ ДА ГО ИЗМИСЛИ САМО ТЪПА ЧЕРВЕНА КРАТУНА !

ТОВА КАКВО ИМЕ Е? -ПЛИТКА- АМА СИ ПРАВА ЗА ЕДНО-ТОВА СЕ ОРГАНИЗИРА ОТ ВРАГОВЕТЕ НА УКРАЙНА,ПО ТОЧНО НА НАРОДА. ДРУГОТО СИ Е ЛИЧЕН ИЗБОР. ИМА ДА ИЗБИРАШ МНОГО---АМЕРИКАНЦИ,ЕВРОПЕИЦИ,ЕВРЕИ, РУСНАЦИ ......

Това работа на служби. В цял свят се прави това и накрая народа опира пешкира. Примери много, изтреблението на индианците, депортирането на евреите, възродителния процес,разрушаване на арабските държави, сега искат да дестабилизират Русия. Но сметките нямат да им излязат. Крайно време човечеството да се опълчи на военнолюбците.

последни новини Лавров каза : Протестите в киев са стимулирани от европа и америка

МНОГО СА ИМ КЪСИ СНАЙПЕРИТЕ :-)

ДВАМА СЕ КАРАТ,ТРЕТИЯ ПЕЧЕЛИ!!! КОЙ ЛИ Е ТРЕТИЯ!!!!!

Моше?

Едва сега ми остана време за да оправя грешките на склеротика - Хрущчов, който по "землячески" зачисли руската територия - полуостров Крим към Украйна и алкохолика Елцин, на който руския преводач на Клънтън, във всеки момент му диктуваше какво да казва!

Западът очевидно търси конфликт с Русия и й е вдигнал мерника. Няма друго обяснение за това, което се случва.

Северна Корея отдавна да я нямаше. В момента макро икономиката на САЩ е афив и един средно силен финансов трус ще й се отрази много добре, а мълчаливеца Китай откога чака това да се случи!

Ами стават. Виж, че се научиха да рушат държавите отвътре и да ги обсебват с пипалата си.

баце Коко вчера поразгледа какви са коментарите и в други форуми и се натъкна на много интересно мнение))) за нас феновете се спуска както се казва по лъжичка на час строго филтрирана информация не само от страна на Марихуанците но и от страна на Руснаците и всичко е само в допустими граници , а реалната информация е в ръцете на тези, които преговарят в момента ...въпреки това се прокрадна мнението, че прихванатият и публикуван в тубата разговор е опит за контра-дезинформация от страна на службите на САЩ целящ постигането на няколко цели едновременно...явно руските преговарящи разполагат с видео и аудио за снайперистите но забележете от покрива на американското посолство и поради тази причина от страна на Марихуанците се търси изход за пред света за тактическо отстъпление заради зацикляне на преговорният процес, тъй като позицията на Русия е твърда и там не се предвиждат отстъпки...затова вината за изтрепаните хора ще бъде тропосана на нео-фашистите все едно са действали самоволно и без знанието на Марихуанците ще бъдат дадени СВИДНИ ЖЕРТВИ от страна на съюзниците на запада в лицето на Бандеровците но това е в името на изчистване на имиджа на Запада...страхотна демагогия, направо ЕВАЛА ...и фили и фоби яжте пийте и си носете новите дрехи че майката си трака..

Трябва референдум за излизане веднага вън от пиратския НАТО и Еврейския съюз по кражбите.Но пък от друга страна виждаме какво става когато някой откаже да им е слуга-организират му арабски сезони,финансови кризи,войни,терористични атентати и революции.

МАНИПУЛАЦИЯ ЗА ПЛИТКИ МОЗЪЧЕТА !

Това за снайперистите е ясно.Но кой ни е питал от ЕС да даваме 11 милиарда ,защото никой не се заблуждава ,че бедна България ще даде част от тези пари , а нашите майки и бащи пенсионери ще умират от глад с мизерните си пенсии.Предлагам вместо тези пари да се дадат на Укройна с тях да се увеличат пенсиите.Откъде накъде ще им плащаме ,те много са хитри хем смучат от Русия евтин газ и заеми ,хем от ЕС ,да се оправят като са толкова умни.

Много българи с по три десителетия трудов стаж не могат да се пенсионират и с мизерни пенсии. Приравняват ги към цигани с 15 години стаж.

Защо му е необходима Украйна на ЕС? Размирна държава на границата с Русия, чийто основен стокобоборот е с Русия и която ще пострада много от влизането в ЕС.

Защото Украйна представлява пазар с 45 млн. потребители! В момент когато ЕС и САЩ изпитват сериозни икономически трудности, това е изключително примамлива хапка. От друга страна както казвате Вие, Украйна е на границата на Русия - какво по-добро място в стратегическо отношение!

Не са толкова важни потребителите/те нямат пари/.Която и да е държава в света има ресурси,които могат да бъдат окрадени.Това всъщност иска Еврейския съюз.Другото е да се изолира Русия докато дойде момента с нападението над нея.

И си мислят, че при това положение Западът ще ги гали и обича?! Озлобените фашисти от запад мразят и в червата си руснаците заради Втората световна война. Гледат сега да ги елиминират в мирно време, за да няма после кой да им се опре отново. На този фон украинците на какво се надяват? На братска обич и любов от враговете си, който им наеха снайперисти да ги избиват?

Една корекция. Сегашния Запад няма нищо общо с Фашизма или с национал-социализма. Като се замисля, симпатиите ми отиват по-скоро към последния, тъй като в т. нар. "западна демократична общност" една ционистка шайка е узурпирала финансовата и политическа власт в западната цивилизация, поробвайки народите по света. В тази връзка национал-социализма е в пъти по-добър обществен строй, но повечето от вас не са готови за този разговор, върху тази тема лежат най-големите исторически манипулации и лъжи, трупани от същата тази защото тази "западна демократична общност" в продължение на вече 80 години. Но истината и тук ще излезе наяве.

Абсолютно вярно !!! Толкова неща се премълчават съвсем умишлено !Манипулации на много високо ниво и изопачаване на истината. За справка - Ричард Харууд !

Какво ви е виновна демокрацията ЧЕНГЕЛ ? И най-крадливия циганин се крие зад нея, но това не прави понятието по-малко важно...Или предпочиташ Сидеров, Бареков, Местан ? Свободен си да гласуваш демократично за тях или за комунистите...Все същото.

.нар. демокрация е капан за наивници. Посредством тази система, хитрите, чрез манипулация на простите,управляват и умните. Не е нормално неграмотен циганин рецидивист, например, прекарал половината си живот в затвора, а другата половина на социални помощи и кражби, да има равен глас с някой човек на науката с международно признание, човек на изуството, изтъкнат спортист или дори някой просто редовен данъкоплатец. Гражданските права трябва да съответстват на приноса. Затова в Италия, например, се гласува с бележка за платени данъци.

Точно така няма да отговарям и аз, но също така имах предвид, че всякакви изроди се крият зад тази думичка и я ползват по най-долен начин. Тоест демокрацията като идея е толкова осъществена в света колкото и комунизмът някога е бил. Хубава идея но невъзможна и всички които твърдят че я поддържат и защитават пък и че живеят в нея са долни лъжци!!!

Абсолютно точно!

В много записи в тубата се вижда как от 2 месеца Украинската милиция я пребиват с камъни кат кучета и горят с молотов кат прасета и те стоят и нищо не правят.Аз с мойта психика нямаше да издържа .Сигурно щех да пусна Картечницата

ха ха ха! ква стана тя?! май дори ще се окаже че снайперистите не са и украинци, а от една страна зад океана. жалко за хората от т.нар. МАЙДАН, дето повярваха на новите псевдо политици, но така е с простия народ - действа първосигнално!

Много е вероятно това да са главорезите, които САЩ финансираха в Сирия да избиват сирийския народ и да го приписват на властта

Щом вече мислиш бабата на пейката пред блока дето ти пълни главата с тия дебилия за нечий сайт работата е наистина зле.

Те Руските военни бази са в Крим...Както видяхме няма проблем да се разхождат на Украинска територия...Това че са махнали баджовете си, не ги прави Украинци!!! Със сигурност има и снайперисти в тези бази....

Всичко в Украйна започна след "приказката", че скоро ще бъде приета в ЕС. Само,че това ще стане в "обозримо" бъдеще,демек Украйна ще види ЕС през крив макарон.На кого му трява такъв воденичен камък

Като си помисли човек кво й плащаш на една революция - няколко хиляди лумпена и балами, и няколко снайпериста. Проста работа. Пък ако имаш морал на демон, даже кефска работа. И печеливша. Похарчиш някой лев за революция пък после с години прибираш стотици милиарди. Пък и позиции печелиш. Пък и човешката популация регулираш. Абе пълен гот

теория зад съвременните и историческите социални конфликти,кризи и рецесии,геноцид ,войни - това е експлоизвното РАЗМНОЖАВАНЕ С МНОГО ЗАВИСИМИ ДЕЦА ,КОИТО КОНСУМИРАТ,НО НЯМАТ ИКОНОМИЧЕСКИ ПОТЕНЦИАЛ ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ЖИВОТ В МИР .... ВСИЧКИ ТАКИВА ЯВЛЕНИЯ КАТО АРАБСКАТА ПРОЛЕТ СЕ ПРЕДШЕСТВУВАТ ОТ ВИСОКА РАЖДАЕМОСТ -МЛАДИТЕ СТАВАТ ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НАПР НАД 30-80% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО СА ДЕЦА И МЛАДИ ДО 30Г .РАБОТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСИГУРИ ЗА ТОЛКОВА БЪРЗО НАРАСТВАЩО НАСЕЛЕНИЕ,КОЕТО КОНСУМИРА ,НО НЕ РАБОТИ ПРОИЗВОДИТЕЛНО ИЗОБЩО ,ПРЕДВИД ПО-НИСКИТЕ... още

биват основно 2 вида -човешки капитал -изпълняват човешките си задължения в обществото за поддържане на живот с квалифициран полезен и производителен труд за приходи +данъци за държавата ,и човешки пасив -нямат потенциал за поддържане на живота с квалифициран труд,а по-често се насочват към организирана престъпност вкл системен терор за да експлоатират и заробват за храна и размножаването им с много деца,а всеки един се ражда или като алтруист,или като егоист /моралът и съвестта или липсата им са вродени ,но значение имат възпитанието ,образованието,обучението... още Преди 18 минути

Ако се наредят мръснишките номера на Дивия Запад един до друг,може до Луната да стигнат.Обаче "целта оправдава средствата".Щом са употребени от "силните",значи са "правилни".Жалко,че обикновените хора още им се хващат.Иначе мислещата част от земното кълбо отдавна се е дистанцирала от новите световни окупатори. Преди 17 минути

Трагичното е, че като васална и нашата държава от както е в НАТО е привлечена в безчинствата за чужди интереси по цял свят. Загърбихме вековни наши съюзници и приятели, като арабите и руснаците в името на "цивилизационния избор" на шепа български евреи и продажни политици, които ни лишиха дори от правото на референдум по въпроса. Не е ли крайно време сега, когато се предполага, че всички, които споделят англо-саксонските ценности, са заминали да ги практикуват на место, да си спретнем едно референдумче по въпроса?

Количеството дебилни антиевропейски коментари по повид нечия изцепка - от РИА новости "имали съмнения, че..." е потресаващо. Мислех, че такива дебилия пишат неколцина самодейци - но май не излиза сметката, планова операция ще е. И не им стига акъл да я направят поне да не изглежда като съчинение на умствено изостанали... Кой ли тъпанар плаща за целия боклук който никой не чете

Вижте клипът: "Как живтся Болгарии после вступления в ЕС?"

По-точно казано -едни и същи хора са плащали и на тези протестиращи на Майдана и на снайперистите които са отстрелвали и двете страни за да има жертви и да се даде възможност на Запада да се намеси уж за да предотврати кръвопролитието. Поредната псевдореволюция платена за да се свали законното правителство в суверенна страна за да бъде завладяна и ограбвана от Запада.

Същия сценарий като в Сараево, Либия, Сирия и къде ли още не.

Ние се разминахме с този сценарий защото още като се отвори пазара дечицата на номенклатурата бързаха да осребрят позициите си при новите господари и да запазят власта си въпреки уж формалното сменяне на управляващите .Те отдавана ни продадоха и сега изпълняват ролята на губернатори на колонията България.

На свободата факел там гори човешки символ е от памтивека изтребват се народите дори за да живее по-добре ЧОВЕКЪТ

Изглежда руснаците винаги знаят къде да ударят запада,че да ги заболи най-много.Просто с техните камъни в тяхната градина.Оповестените от русанците евентуални икономически контрамерки, включително конфискация на активи на западни фирми, отказване от долара и спиране на газовите доставки за Запада ще са по-силни от каквото и да е оръжие или армия, особенно в дъглосрочен план, защото за кукловодите парите и печатането на пари са всичко.Толкова силни,че ми се струва че за съжаление тези контрамерки няма да бъдат вкарани в действие поради простата причина че самият Запад ще завие на 360 градуса и ще остави не само Крим, но и цяла Украйна на Русия.А те са майстори на лупингите.Пример - Сирия.Индикации - този запис на разговор между Естонски министър и Катрин Аштън от ЕС, за това, че наети от опозицията снайперисти са убивали и протестиращи и полиция.Как стават така тези записи и как намират път в публичното пространство, особенно когато се отнасят за хора които не са първи приятели на Русия, а точно обратното..Нещо повече, Естонският министър дори не се е опитвал да отрече записа или поне - както се прави в повечето такива случаи - да оспори автентичноста на записа, че е манипулация и т.н. Не, той директно, от раз си е признал че има такъв запис. Така че само при споменаването на контрамерките и кукловодите започнаха да си подготвят почвата за лупинг, ей големи майстори са, от векове са си такива.Това всъщност ще е за добро на украйнският народ, но само времето ще покаже...

Браво! ЕДИН прозрял истината... Дали има и други...?

Това се знаеше още от самото начало. Може би не е било известно само на зомбираните любители на ДЕМОКРАЦИЯТА по американски. Да, и на тези, които следят само официалните медии