Славянск се радва на войниците, минали на проруска страна

В Славянск посрещнаха радостно пристигането на 6 украински бронетранспортьори, както и "тайнствените войници", дошли да попълнят редиците на проруския лагер.

Обратно в новината

Коментари - Славянск се радва на войниците, минали на проруска страна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Раздухва се огъня на гражданска война - и местни духачи също участват - война не трябва на никой

Раздухва се огъня на Третата война - и местни духачи също участват. Войната е ЕВРЕЙСКАТА ЖЪТВА и тя трябва на цялото ново еврейско правителство на Киiв. Арсений Яценюк / Мордохай Яценюк. А нова война е необходима и на САЩ, за да се отложи следващата стъпла след ТЕХНИЧЕСКИЯТ ДЕФОЛТ, реалният фалит. Карл Маркс-рожденото му име е Кашел Мордохай ЛЕВИ.

Колорадските бръмбари са налазили украинския картоф

Има и ракети земя - земя, което не може да бъде превзето с атака, трябва да се заличи от лицето на земята с ракетен обстрел, заедно с отбраняващите се бадити вътре.

Какъв си ти бе, олигОфрен истеричен?!

Мисленето на населението зависи от тоягата, след като е проруско. А тоягата е погрешна - няма военно положение и няма разстрел на всеки, който не се съобразява с указанията на военните патрули. Вместо това - туристически панаири със 7 БТР-а, пълни с продажници. Ако армията е продажна, тогава оръжението трябва да се отнеме от нея и да се раздаде на лолялни украинци, които да подпомагат само две три истински девизии от лолялни военни. Също има хеликоптери и танкове за патрулиране. Те също могат да стрелят, ако не се спазват правилата на военното положение. Това трябва да е съдбата на руските измекяри и бандитите сред тях.

Ако армията не е лоялна на властта, трябва да си зададеш може би въпроса, защо е така, а не да прокламираш масово изтребление, глупако! Освен това тези земи са били руски и пак ще бъдат и хората които ги населяват са руснаци и ще си останат такива, независимо дали ти харесва или не, нащастник смотан!

Олигофренът си е олегофрен.

РЕАКЦИАТА НА НАСЕЛЕНИЕТО Е НАЙ-ТОЧНИЯ КРИТЕРИЙ КОЙ Е ПРАВЕДНИЯ! Скоро Фашистите от Майдана подкрепяни от САЩ ще свършат като Хитлер.

Значи ако сме недоволни от властта, трябва да развяваме турски знамена.

:)))) на времето сталин попита: а колко дивизии има папата :)))) мисленето на руснаците не е мръднало на йота

... и твоето не е мръднало! Само дъската ти е мръднала...

Добре де, когато преди 15 години Милошевич изпрати армейски части срещу искащите автономия и независимост албанци в Косово, щатите и т.нар. "международна общност" бомбардира Белград и други градове в Сърбия. Сега, когато превратаджиите от Майдана изпращат войски срещу рускоезичното население на Украйна, янките и част от западните им съюзници не само че не заплашват с военна сила Киев, ами заплашват Русия със санкции и искат да диктуват дислокацията на армията и на собствената и територия. Тогава ли са били прави или сега? Ако и в двата случая, каква е разликата и толкова ли са се променили "демократичните им ценности" за 15 години?

Да виждаш бежанци, бойни действия, убити цивилни???? За да правиш такива твърдения?

Бежанци има още след преврата в Киев. Убити цивилни също, само са последните два-три дни - поне 5 души. Изпращането на армейски части куклен театър ли е, ако не са военни действия? Или благотворителна вечеря?

До дни се очакват бомбандировки над Киев от НАТО-вската авиация точно заради прецедента в Югославия!Добре се насадиха американците и слугите им майдановци - с американски камъни по майдановски глави!!

Хунтата, командувана от ЦРУ е убила невъоръжени хора в Мариупол, отишли да преговарят.Няколко убити, 13 ранени и 63 души задържани.Самолет е летял низко за всяване на паника. Вона против народа.Това са бандитите от Киев. Много бързо трябва да си изберат клони , за да се обесят, както ги е посъветвал Жириновски. А мръсната клика от САЩ ще яде пердах както навсякъде по света.Виетнамци 6/35 ги направиха зарезил, та тук ли...?

Какао според вас, Знайковци, трябва да направи българското правителство, ако утре муджахидини окупират южната част на България. Как трябва да бъде решен този проблем?

Тъй като е общоизвестен факт, че муджахидините традиционно се финансират от САЩ, то преди да предприемат каквото и да е, нашите управници трябва да поискат инструкции от ическите си задължеамериканското посолство, за да не се окаже, че не изпълняваме съюзническите си задължения в НАТО.

И колко са "избити" от рускоезичните????

Разликата е, че щатите не смеят да припарят с военни в близост до границата с Русия. Иначе в Европа могат да си развяват коня както си искат... Става дума за едни пари, едни ракети и т.н. все притеснителни неща...

Разбирам -не искат да стрелят по мирни хора и минали на тяхна страна! Но защо да веят знамето на една чужда държава? Нямат ли украинско?

Имаше и украински. Видях по телевизията

Покажи ми едно китно българско селце, че аз не съм видял още такова.

От целия цитат само това ли ти направи впечатление?

Срещу деца и жени пратил военна техника боклука му ниеден.В АДА ДА ГОРИ

Явно са се учили от руснаците - Чехия 1966-ма, преди това Будапеща Берлин.С такива учители няма как да не си добре научен!

Чехословакия 1968

За съжаление историята се повтаря.Преди 70 години кафеви човечета подпалиха Втората световна война,сега зелените човечета на Путлер се опитват да подпалят Трета световна.Джуджето от Москва е решило да завладее света.

Добро утро недоразвито мозъчно джудже.Закуси в американската клозетна чиния и разпространяваш воняща информация.Да ти е сладко !

в ЗАПОРОЖИЕ също има проруски хора които преди 6 дни стояли в ценъра на града(80 човека валяло е дъжт) маидановци платени от алигарс КромОЛСКИ искали да станат на колене и да се откажат от идеите си 8 ЧАСА БЕЗ ТУАЛЕТ БЕЗ ХРАНА МОКРИ БИЛИ СА ГИ С РАЗВАЛЕ ЯИЦА !!!НО НА КОЛЕНЕ НИКОГА! В училищата не учат къде е добре къде лошо всеки в зависимост от мозъка си може определи

А запетайките? Или когато вали дъжТ не ги слагаш. На какво ви научихме.....

руската кауза е винаги справедлива!!!! когато завладява финландия и прибалтийските и полша и чехия и унгария когато срива градове в чечня само сталин ги оправя руснаците сталин най-големия унищожител на руснаци след чингис хан!

iq oosh

защо неизвестния воин се е нарекъл балу - какво ли значи?

Статията е озаглавена по ЦРУ тертип 1 към 1. Целият свят предава от Славянск и правят интервюта с младежи дошли от Донецк в кумуфлаж.Украинската армия също няма отличителни знаци. Вчера американците се убиха да съобщават за Руски подполковник.По късно измекярите им в Киев обявиха че това е местен криминален авторитет.Цирк!! В Мариупол са убити няколко човека и ранени 12 младежи.Отишли да преговарят и са ги разстреляли пред портала.Това са яничарите от Майдана.За паника е литял ниско изтребител. Е, каква антитерористична операция бе бандити.Влезе ли армията това е война против собствения си народ. Но чорбаджиите от САЩ са майстори на лицемерието.Те извършваха УДАРИ в Ирак, Либия и пр., а не НАПАДЕНИЕ върху суверенни държави. Ние като селяни с потури/потурнаци-потурчени/ с вродно предателство, веднага подхващаме феноменалното лицемерие на Запада.То не са заглави на статии, то не са изказвания на селянчук-президент.Но всеки гяволък се заплаща.....

Да очакване руски освободители в България и по други места. Империята на Путин е във възход и въпросът е ще ситигне ли до Брюксел или не!?

Фактът, че можеш да приказваш простотии, без след това да те приберат в полицията и да ти потрошат кокалите, показва, че България е свободна.

Свободни сме, приятел! Обаче дали ще е така с руска опкупация?

Дано да дочакаме русите отново да дойдат в България като освободители. По-добре славяни и братя отколкото янки и гейове. Едва тогава може да се надяваме, че България ще продължи да съществува.

Не ща славански братя да ме окупират - все сме малкия брат и ни набиват канчето:)!

Само до Брюксел? Прекалено е близо, само 2-3 танкови марша. Мисли по глобално, Гибралтар, Сицилия... а после защо и не Вашингтон, Лос Анжелис... :-))))))

На Украйна не трябва да се помага, нито с 1 цент даже. Тия не са за вярване, само ще приберат милиардите евро и долари и нито ще си оправят борчовете с Русия нито пък ще тръгнат да се реформират. Армията им е гола вода, видя се в Крим колко струват. Същите карикатури са и военните им от Украйна - абсолютни курви като жените им. Не са способни една бойна задача да изпълнят. И тия искали в ЕС и НАТО едва ли не. Поне малко омраза към Русия да бяха показали. Русия ги докара до просешка тояга, милиарди евро задължения към Русия а ние ще им плащаме масрафа.... аййй сиктир! Сами да се оправят с Русия, ако искат да се изтрепят даже. Притрябвали са на ЕС още едни голтаци

Kaкво ще стане в Украйна ли. Или проруско правителство или федерализация. Мъчно ми е за Юлия Тимошенко, но тя отново ще влезе в затвора. Най добре е да избяга. Без Донецк Украйна няма шанс, а той е руски. Там може да има провокации, но никога Майдан. Ще стане както искат хората, а те искат Русия независимо какво мислят в Киев и на запад.

Абсолютно точно!

Киевските превратаджии и техните подстрекатели (янките и евроГейците) не допускаха, че украинската армията няма да стреля срещу руснаците, а вместо това ще се предаде. Поради това се чудят как да обяснят своето поражение. И, разбира се, на ход са вечните им лъжи за някакви "зелени човечета", които са се появили в руската част на Украйна... Доживяхме Земята да бъде нападната от марсианци.

Украинската армия няма да стреля срещу руснаци, но руската армия няма проблем да стреля срещу украинци. Въпрос на манталитет, въпрос на ценности. Явно все пак украинците са по-близко до нас българите.

Пишеш глупости,просто за участие.Пресен пример Крим - нито един изстрел,нито един бит,независимо че и там живеят различни народности.

Няма нормален човек, който може да се радва на чужда войска, окупираща държавата му. Еле пък ако9 е "тайнствена". Освен..... Освен родните комундета, които много са се радвали на окупацията на България от съветската армия. Но там е друго. Те винаги са били слуги на Москва и окупацията от съветската армия за тях е манна небесна. Пък и доста ползи им е донесла - разправили са се с противниците си и 45 години са властвали. Затова те си пазят паметника на съветската армия окупаторка. Няма тайнствени войници, другари. Има руски спец-части. Това е истината. Това че са без опознавателни знаци не ги прави по-малко руски.И това че говорят на чист руски език е най-малкото по което си личи че са руски войски. Руските войски много са мераклии да ги считат за освободители. Където и да е. Но кой знае защо тъпите финландци не са го разбрали през далечната 1939. И тъпите унгарци на са го рабрали през 1956,а както и тъпите чехи през 1968. Поредицата "тъпанари" може да бъде увеличена с Афганистан 1979 и Грузия 2008. А пък "тъпите" чеченци цели 25 години не могат да разберат освободителната мисия на руските войски в Чечня. Ясно е че Русия организира координирана акция по откъсването на източните райони на Украйна. На това простичко основание че там били живеели руснаци (което е вярно). Но руснаци живеят и в Естония. И в Литва, и в Латвия и в Казахстан. Абе къде ли не в държавите от бившия СССР. То яко погледнем и в България живеят поне 100 хиляди. Ако броим българите, които са руско-съветски мекерета и си мислят че Русия е тяхната родина - много повече. Е, трябва ли да очакваме и тук "тайнствени" войници които говорят чист руски език? И да се чудим кои са? Абе ние може да сме тъпи, глупави, и какви ли още не, ама чак такива ливадарници не сме.

1917 само за ден в някои градове са избивани над 1з00 човека,от така наречената червена армия ,састават на която е интерназионален-,монголзи ,унгарзи , чехи и др,народности ,боклука на тези назии.та и сега несе знае каква е тази армия

Май нещо си скаран с историята. Червената армия е основана на 23.02.1918. Така, че през 1917 не е могла да избива хиляди.

Аз пък знам две държави, САЩ и Израел, които не изоставят дори и един техен човек да бъде тормозен някъде по света, влизат със спецчастите си, избиват пречещите и си го прибират. Защо на Русия се отказва това ?

САЩ създадоха бандитите от Зап.Украйна с цел, противопоставянето и на Източна Украйна. Всяка подобна на тази информация е фалшива както е фалшиво правителството в Киев.Наричат спец.операция използуването на самолети, танкове и БРД. САЩ лъжат непрекъснато и подкрепят хунтата в Киев. Изследването на телевизионния канал ФОКС НЮЗ/САЩ/ за доверието към Обама сочи, че 61% от народа вярва частично на президента, 20% въобще не му вярват.Посочват се лъжите за консулството на САЩ в Бенгази и кризата в Украйна. Чифутската клика узурпирала властта във Вашингтон няма нищо общо с американския народ.Тази клика завладя Федералния резерв на САЩ,.Ликвидира най-свободолюбивите хора-фермерите.Направи ги обслужващ персонал/слуги/.Печата непрестанно пари.Изнесе 48 американски бази извън САЩ. Едно от препятствията които ги плаши са руските ракети ЯРС/ликвидира ПРО в движение/ и ТОПОЛ. Поради тази причина ги е страх да влязат в Сирия и Украйна, а действуват прикрито.ЦРУ и охранителни фирми. Ядатг вече руската попара.Наздраве !

И сега какво - да върнат Янукович и Донецкия клан на власт отново? Затова ли ручаха жабетата украинците?!

...Русия има само два съюзника, армията и флота.. Александър Трети. Балкански селяни като нас, с потури, т.е. потурчени и невероятни предатели и неблагодарници, не е трябвало да бъдат освобождавани, да им се даде държава Думите България и българин съществуват благодарение на Русия. Англо-американците са ни дали Беррлински договор и народът определи Европа в песен, като трижди да е проклета блудница вавилонска.дВЕ ВОЙНИ БЯХМЕ СРЕЩУ рУСИЯ И ГИ ЗАГУБИХМЕ, СЕГА Е РЕД НА ТРЕТАТА....

Как хубаво е пропуснал "народа", защото народа в Русия е мужик, роб на Царя, а не човек.

А трябваше ли да се радват на "освободителната" американската армия в Сърбия, Ирак, Либия, не ми се изброяват всички страни където "идолите" ти са освобождавали и налагали "демокрация". Мнооо си тъп саше, ама мнооооо!

не трябваше да я пускат! Как навива народа си и дано да не и вярват. Не си ли знаят силите? Така воиствено ги изработва! Това е най неправилната политика!

това ненормални хора ли са? Гледам по телевизията и не вярвам на очите си. В Киев правят УЧИЛИЩА ЗА ПАРТИЗАНИ. Смятам че от фалшив патриотизъм се самонавиват си търсят белята - играят си на война!

на Планетата Земя. РУСКИЯ ДУХ е най-силната валута на РУСИЯ!!!!!!!!!!! Кой разбрал разбрал.....

Император Путин получи на тепсия цяла Украйна. Правителството и президента в близките дни ще офейкат с откраднатите милиони а прошляците от майдана ги чака дебело дърво и остър нож през гръкляна.

Ако това се беше случило в Русия, до сега вече щяха да летят ракети "Град" и бомбардировачи да обстрелват цели в размирния район.

Срещата в Женева, след това Великден и.... голямото чукане май започва.

в украина фашизъм по американски: "У нас есть предложение. За каждый возвращенный ствол - выплачивается вознаграждение за автомат 1000 долларов США, пулемет - 1500 долларов США, гранатомет - 2000 долларов США. За каждого переданного "зеленого человечка", он же наемник, ступивший на нашу общую землю и пытающийся столкнуть нас в братоубийственной войне - вознаграждение 10 000 долларов США", - написал он.

България избра ЕВРОПА. На който не му се нрави (българската дума е харесва б.а.) да пали москвича и марш към близкия изток на пусин. И да не забрави да се запаси с тоалетна хартия и други вещи от първа необходимост, че в ссср има недостиг на стоки от първа необходимост.

Какъв СССР бълнуваш? В лудницата нямате ли поне радио, за да разберете че СССР го закриха преди 20 години.

споко , той сталинчо още влакове взривява

В СССР може и да има недостиг на стоки от първа необходимост, ама на оня свят където отдавна е СССР, но в Русия си има всичко защото тя Русията си е тук реална и силна с всички неща от първа необходимост и едни по-здрави за американските гъзове!

Как избра? Имаше ли референдум за НАТО?

Абе Сталине, ние сме сиромаси хора бре! От де пари за класически автомобили? :))

В Ютуб има едно такова: РЕПОСТ!!! В Харькове поймали американца в форме сокола 10.04.14 С което атакаджийчетата се навиват, че това е доказателството за американското участие в събитията. Гледах го няколко пъти. След това прочетох коментарите :D Руснаците даже една фалшификация не могат да спретнат като хората :D Предполагам и останалите "доказателства" са с това качество!!!

Троле,троле.Прекалено си тъп.Не можеш да измислиш нищо свясно и повтаряш глупост след глупост.Но как да измисли нещо индивид с една мозъчна гънка и то получена от катастрофа. Не си зъл дух,а тъп дух.Но ти не си виновен,олигофрените сте медицински случай.

Добре, дрогарю, мозък! Поучи ме на нещо за последно, как се нарича човек, който върви от пост на пост и обижда и псува всеки, с който не е съгласен, без да дава аргументи или нещо смислено?

Толпа неизвестных ломятся в ворота части Внутренних войск, используют коктейли Молотова. Военные держат оборону и стреляют в воздух

не сме американци, да не ни е ясно кои праща сапаратисти въоръжени, та относно Косово- прецедент да- с тая Малка разлика че над Косово не се вее америанското знаме!!!

Косовският случай е по-различен! Пък и там не беше нужно да се вее американското знаме, вееше си се албанското знаме! Ти нещо съвсем си се объркал бе герберасто седерастки соросоид! В Украйна и Крим където е рускоезичното население се вее руското знаме! В Косово където е съсредоточено албанското население се вее албанското знаме! Какви ги плещиш, че в Украйна не се веело американското знаме! Там да не би да има англоезично американско население бе идиот!?!

Бил съм в Косово - най-много са албанските знамена, а на второ място са американските.

Защо ли тази история ми напомня Крим??? :-) Закрити лица, униформи без отличителни знаци, добро руско вьорьжение....... Ясно е, че действа сьщия сценарии...... А утре Русия се изправя в Женева срещу САЩ, ЕС и Украйна.... Изолацията е пьлна..... :-)

Гледай клиповете на местните!!! само там можеш да си направиш някакъв поглед за събитията, ако искаш.

Клиповете много лесно се манипулират.... :-) :-) Ясно е кой има интерес от дестабилизация на Украйна..... И без клипове...... :-) :-)

Прекалено си тъп да правиш анализи.Ако беше чел малко повече щеше да знаеш какво е това информационна война и кой е спец по псевдоефектите. Та тъпи, тези с оръжие и коктейли "Молотов" срещу невъоръжените "Беркут"са демократи,а тези срещу танковете са терористи в собственият си град и дом.Я се скрий троле.

Какви са тия чичковци с просребрени коси и бради по снимките? това ли са тайните части на руснаците? А иначе дезинформацията тук е пЪлна. По добре гледайте оригиналните клипове в тубата, правени от местните. Там ще разпознаете и едно от момчетата показано тук на снимка, то си е от предалото се подразделение.

В Мариупол се водят сражения. Съобщава се за 8 убити и ранени.

а реалността е че кгб съществува вече само в архивите на цру :)))))))))))) както и ссср :)))))))))))))) айде лапай и се потапяй :)))))

а колко е жалко и смешно маскирани страхливци да носят георгиевски ленти :))))

явно от кгб не са могли да снабдят тези тайнствени войници с украински униформи :))))) пак ще разформироват кгб поради некадърност :))))

в щатите е такъв вид фашизъм към който тичат евреи и комунисти от всички страни :))))) млъкнете бе безпаметни русоблизачески идиоти

абе малоумни русофили стига с тоя фашизъм фашизъм е имало само в италия в германия хитлер е бил лидер на национал-социалистическата работническа партия! и е дошъл на власт в коалиция с комунистите! и са имали договор със сталин за разпределяне на европа защото и двете държави са били социалистически :)))) а сащ е най-демократичната държава общо взето

Стига си повтарял от оня ден една и съща тъпа глупотевина! Според тебе САЩ е най-демократичната страна общо взето, ама отделно взето си е най-голямото зло и лайнарска страна на ненормалници и убийци!

Това име химна сега в ЮГО-ИЗТОЧНА УКРАЙНА: Русские идут.mpg