Русия иска наказание за погрома над посолството й в Киев

Русия е изпратила официална нота в украинското министерство на външните работи, в която настоява да бъдат наказани виновните за "вакханалиите" около посолството

Обратно в новината

Коментари - Русия иска наказание за погрома над посолството й в Киев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

путкин бил наречен глупак, което било обидно за него защото бил глупак на квадрат. мужиците искали наказания за оскверненото си знаме и оплесканата с яица фасада на мужишкото им посолство, а страната агресор са те. нечувано нахалство и невиждана наглост на мужиците. заслужаваха хитлер да ги изтрие от лицето на земята. американците направиха огромна грешка, че им помогнаха срещу хитлер. трябваше да го изчакат да смаже мужиците и тогава да го унищожат. сталин и хитлер са две чудовища. германия си взе поука от воината, но русия не.

путкин бил наречен глупак, което било обидно за него защото бил глупак на квадрат.

а за убитите ч9 украински воиници, кои ще накаже разпасалата се русия и товариш лили путкин?

На входа на Харвард има надпис : "Право да съди има само Всевишния!" Така че подстрекателите на тази братоубийствена война в Украйна рано или късно ще си получат Божието наказание. Бог да прости убитите!

Простацте са си простаци няма значение къде живеят. Диваците са си диваци нама значение на какъв език говорят. Всички психически болни имат еднакви диагнози. какво ми се пените комунсит американец и т.н. Това което направиха Руснаците искам да отбележа при съществуващи дипломатически отношения си е просто дивашка постъпка!

"Това което направиха Украинците искам да отбележа при съществуващи дипломатически отношения си е просто дивашка постъпка!" Както искате така го четете. Все ми е едно кой за кого е но хора умират и това е лошо

Научете руски език и взимайте инфо от проверени източники. Имаше около 100 - 150 души до посолството. Какви хиляди?? Престанете да пишете откровенни глупости.

ние искаме наказание за руснаците и за комунистите, че ни съсипаха... а все още им стои грозното бетонно нещо в Борисовата градина...

А на теб какво са ти направили, промит мозъко? Американците изцицаха целия свят! Виж какво направиха със Сърбия, Ирак, Иран, Либия, Египет....За нас дане говорим. Да продължавам ли? А ти звпай и лапай мухите!

Затова пък от признателност към САЩ, на американските летци, които сринаха София издигнахме паметник.

Ако можеха мислиш ли, че нямаха да емигрират на Запад.

Браво Петков!

Прочетете "чип-чеп" и им вижте интелекта на червените бандюги. Не могат стигна не само хамериканците , но и своите "водачи" - изтънчени, облечени по последна мода /западна/ със жени банкерки ходещи като балерини. А те тук превиват гръб.

Хамериканец и мода ???? Тъпост безкрайна ... Нещо като хамериканец и демокрация /Ирак, Либия, Украйна ..../ - пропаднала работа.

На хамериканските подлоги трябва да се вкара еди голям руски чип/чеп/

комунист ли е - безпросветен простак е. Украинците се държали - написал го е с главни букви да подчертае простащината си - украинците се държали арУгантно. Браво.

Това само нашите комуняги могат измисли, даже не и руските. Убитите били парашутисти с мноо-о-ого страшно оръжие, които отивали да убиват деца в детските градини - четох го черно на бяло по-долу.

комунист ли е - наглец е.Убиха 50 военни украинци и още колко, режат парчета от Украйна и нахални. На бялото казват черно.Ченгета кво искаш - Путин висшестоящо ченге. Ченге значи шпионин. Ама като се качи на върха си остави жената и сега е с една млада гимнастичка да му се върти професионално на ......

Заради тези украински "военни" 13 000 МИРНИ (подчертавам МИРНИ) жители на източна Украйна емигрираха в Русия. Защо не се изселиха към Киев? Няма смисъл да ми отговаряш!

fixxxer@mail.bg

извинявам се за Емигрираха...

Този Лавров е егати нахалника... Цялата Русия се е втурнала да разсипва Украйна, а те се оплакват че украинците не им ръкопляскат на безчинствата и не са доволни.

Руснаците убийци какво повече искат?

Русия да покаже на света възможностите на Т-60.

zeddd

хахахахахахахаххахахаха Т-60, танк от Втората световна :D

А аз се чудя защо бе погрома над руското посолство? Нима в Украйна има друго освен украински граждани? Или все пак се оказва, че имало и други националности?

Чингисхановската азиатщина е просмукала до мозъка на костите кремльофския чизмарски "елит", което прави невъзможно каквото и да е разбирателство и сътрудничество с варварската им държава.

Днес за фашизоидите от Майдана е видов ден! Или ще цакат с 2-та милиарда $, които усложливо получиха от Световната банка като заем, или ще сринат икономиката си и ще повлекат след себе си ЕС, в т.ч. и България! Не случайно еврейската мафия всячески бойкотира Южен поток и брикета Обонго наля над 5 милиарда $ ! Удара, който юдо-отрепките са замислили не е само срещу Русия, но и срещу ЕС - най опасният конкурент на USA ! Днес след 10 часа, ясно ще се види(както казва народът ни) кой кум, кой сват и кой на булката брат!

zeddd

Не бъркай спирането на газта за Украйна със спиране на газ за ЕС и България. Това са си доста различни неща, колкото и да не ти се иска май :)

Не не са различни неща!!! Поне за България не са различни и именно заради това Украинците са държат АРУГАНТНО!!! Някои хора помним много добре газовата криза от преди няколко години, когато руснаците пак бяха спрели кранчето на Украйна заради неплатени сметки, но наглите украинци отклоняваха от предназначения за Източна Европа газ, който те трябва просто да танзитират, за да могат те да стоят на топло, а нас ни обрекоха на студ посред зима... Е сори, но не мога да заема положителна позиция към/за някой, когато този някой ме краде и иска от мен иска да му плащам и сметките и да ме държи отговорен мен за това че виждаш ли на него не му е добре.... През последните години се доказа, че Украйна е малцинствена държава- прави каквото си иска, разходва ресурси каквито си иска и както си иска и не плаща за това, като в същото време всички са и длъжни на нея.

Не случайно статуята на свободата не е в Москва.Тия да не мислят че са в СССр

ТОВА Е ГЕРМАНИЯ ПРЕЗ ТРИДЕСЕТЕ НА МИНАЛИЯ ВЕК.

А наказание за Русия няма ли след убийството на толкова млади хора!Разривът между Украйна и Русия вече е голям и никога няма да бъде затворен.Украйна излиза завинаги от орбитата на Русия.Това не може да преглътне Москва.

Комунист, КГ-бист е това никой не обича по целият свят, не само в Украйна.Това е символ на жестокост и мръсотия.

РУСКИТЕ УПРАВНИЦИ ПРЕМИНАХА ОТДАВНА ГРАНИЦАТА НА НАХАЛСТВОТО. И КАТО НАШИТЕ, НИКОГА НЯМА ДА СЕ ЦИВИЛИЗОВОТ, ДОКАТО НЯМА НОВИ МАЙДАНИ!!

Русия отдавна премина границата на приличието с финансирането и участието на отцепване на територии.

Как няма да нападат посолството на руснаците бе, 49 момчета са убити.Това какво е?Малко им е даже на руснаците.

Знаеш ли колко са избитите в източните провинции в т.ч. деца? Аман от пишман новоизлюпени нацисти.

Абе идиот знаеш ли , че нацистите са руснаците.

тия "момчета" са парашутисти с оръжие и в самолета превозващ военна техника - и те, и техниката не са отивали на парти в Луганск, а с цел да убиват. Проблема е че тези които са свалили самолета не са искали да бъдат убивани от "момчетата" и технката и са се защитили както са намерили за добре... това което става в Източна Украйна е война, а на война се стреля и се убива ако не си загрял...

49 фашистващи изроди от Десен сектор бяха уничтожени, коита дойдоха в Донбасс да стрелят по детски градини иболници, щото на тях им е страх да се изправят пред опълченците

подгонват русшняците от всякаде. никаде не са желани. в азия им е мястото.

и подкупват дир като най най посещаем от мен сайт. с награда. ти джони сори си втори. ако можеше да ми държиш и копието рицарско...

и женка ти да го държи - копието. докато държиш топки на шев. аз съм съгласен. не щем се карам с хората.

личи си че си дон кихот с червен вятар в главата и ще те подмина сас сачувствие.

Любопитен е факта, че при създалата се криза, руското посолство не е използвало оръжие. Явно още в началото на кризата, са работили по подобен сценарии като са предвидили всички рискове. Идва най-горещия момент, дали в 10 сутринта ще си получат плащанията за газта или ще бъде спряна.

Да. .... Продължавам да считам че Имаме Феноменален Потенциал, Колега ! със Срещата у Нас.

magit@abv.bg

Не те разбрах пич. Какво искаш да кажеш?

Дървар, мноо ли си изперкал и критикуваш всички поголовно и последователно???

Уважаеми Червен..Човек - аз-сиромахът - Съм Този който Съм. (Извинете !)

Няма такова нещо. Тва е пропаганда!

Стоте години терор на еднопартийното управление по територията на бившия ссср създаде изчадия като това на снимката и другите лилипути в кремъл. Да заграбиш полуостров с големинта на държава и да имаш наглостта да искаш наказание за замеряне на сграда с яйца?

За да има мир, Сатанинските Американски Щати трябва да бъдат изтрити от географската карта.

Изпърдяхте-Се Феноменално... ----> Стана-ли Ви кеф ?

rumendelchev@

Кво се прайш на разбирач ве, пич???

Преди малко са завършили преговорите за газта в Киев. Отново нищо. Утре Русия изключва горивото, ако на-вероятно няма да получи плащане до 10 часа сутринта.

Толкова ли не разбирате, че някой иска да се избием едни други? А може би това е единствения изход. Ако оцелее някой - да оцелее с него и човечеството и ще има знанието за безумието - което ще даде стария забравен/нов смисъл на живота - ние, хората не сме единствени на тази планета, има и животни и растения. Избягахме, като позволихме да ни го насадят в мозъка, превъзходството си и се откъснахме не само от природата ами и един от друг. Лека нощ. Поздрав: Accept - Amamos La Vida

Вие всички проамерикански хиени и чакали какво си въобразявате?! Ами ако вие сте в Украйна фашагите от Десен сектор подпомогнати от американските части Грейстоун и Блекуотър ще ви разстрелят на минутата! те най-цинично и нагло заявяват, че искат да прочистят украйнската нация, забележете искали да създадат генетично чиста украйнска нация без примеси от каквито и да са там други етноси! Това най-спокойно и нагло го заяви деец от Десен сектор пред Елена Йончева във нейния филм за Украйна! Това е чист нацизъм на обикновения украински фашизъм! И този тип заяви гордо, че техен кумир е Степан Бандера, жестокия садист убиец на 600000 украинци през ВСВ! Какво повече да се говори! При това заявление думите са излишни!

самонакажи се !!!

Очаквано русофобите пак плюят по Русия. Да ги питам обаче какво и харесват на Украйна? Да се сещат поне едно известно име на украинец от историята? Това Ломоносов, Менделеев, Лермонтов, Пушкин, Достоевски, Чайковски са били все руснаци, дълбоко почитани в цял свят. А и много, много други. Украйна в момента е добрата за чичо Сам, който има за цел да я вкара в НАТО и да разположи ракети там. И ще бъде добрата докато му върши работа. Това са си интереси на американците, но не и на нас. Ако русофобите имаха малко повече акъл щяха да разберат в какво унизително положение се намират да трябва да ръкопляскат на ояли се дебелогъзи евреи във Вашингтон, които се интересуват единствено от потоците зелени гущери в банковите им сметки. Повече напрежение по света значи повече поръчки за оръжия от Пентагона, а това значи много пари.

Лошото е, че въпроса вече не е до пари. А известни украинци е имало, както и всяка няция си има. Но вече са им промили мозъците тотално - това, което всеки нормален човек дори не може да измисли, го пише в учебниците по история - че Черно море е изкъствено направено от древните украинци. Не е шега - тъжната истина. Мен ме боли и за едната и другата страна - това е управляемо сметнато безумие/ужас.

Според мен не са демонстративни мерки. В икономическата война се намесват и големите фирми, които имат все пак някакво влияние. При военна намеса те няма да имат думата, а хората - те и без това са достатъчно за времето си "промити"

Абсолютно-Всичко Е на тезгяха (за Ре-Инженеринг) (Извинете !)

Лавров ! - Sweeet ...Sweet... FREEDOM !!! ( Извинете !)

А едно време (преди година) защитавахме само българските интереси. ПП. Преди година писах и писмо до Протестна мрежа. Не очаквах отговор, но малко по-късно разбрах защо няма как да получа отговор. Гражданското недоволсто се взе под управление на не-гражданските интереси. Исканията ви са не само нереални в този му вид - те са смешни.

Според мен тя е в ход. Но се оказа, че Русия не губи толкова, колкото се очакваше. За това тя не е достатъчна. ПП. Съюзниците на Русия може да не са много, но неутралните страни са доста, а част от съюзниците на САЩ не са много сигурни.

Ако Русия се намеси с военна сила, САЩ ще отговорят, ЕС ще направи каквото от САЩ заповядат (плахите опити на ЕС да води независима от САЩ политика останаха в миналото). Някой ще може ли да ми посочи вариант на развитие на тази война без да загине поне 2/3 от човечеството?

Путин да си махне зелените човечета които свалят самолети от Украинска територия и ще има мир. Но да когато атомните оръжия са в ръцете на путлеристи и обамисти нещата могат да загрубеят. Не са ми мили нито едните нито другите.

БЕГЕЕЦА В ДЕИСВИЕ

сащ няма да отговорят на 100 % само блафират ,те също знаят ,че ще пострадат,просто са нагли .

milena_gm@

Май крият нещо - не е нормално ЕС да върви срещу собствените си интереси.