Чужденци ще бъдат назначени в правителството на Украйна

Очаква се в новия украински кабинет да участват граждани на други държави. Пред парламента президентът Порошенко поиска чужденец да бори корупцията в страната.

Обратно в новината

Коментари - Чужденци ще бъдат назначени в правителството на Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че то поросенко къв е ве....чуждо некво еврейче....бах ти тъпите "украиници" нов голодмор че си докарат тарикатите

Очаква се в новия украински кабинет да участват граждани на други държави ---яяяя така ли не мое да бъде щот не мое да бъде те свидомите "слава Усраине са кат наште макета ве шо е маке се е юнак...пък ся чужденци тюх да му се не види , да не би цялата рода на Джо Байдън да се вреди а?)))))) с две думи указът на Иван розни е бил много правилен - "...а всех уродивых и убогих ссылать на окраину, в Галицию - там им дуракам и место!...")))))

Правилното е: Чужденци назначават правителството в Украйна.

Новата орда на Чингизхановите монголи, които само са изтребвали и грабили, просто се нарича САЩ. Какво очаквате да се случи в Украйна. Американците извършват преврат-ограбване и ликвидация на държавата.Това е новият световен ред.Справка: България

и в нашето правителство има доста агенти на ЦРУ, а пък президентството направо си е филиал на ЦРУ.

Popa

Така е, затова руските тролове и българските предатели вият на умряло!

Българските предатели са в парламента и президентството бе, шнорхел. Те тепърва има да квичат, сега се угояват.

харно думаш...))))

Украйна се превърна в изкуствена държава в Европа, до границите на Русия, както Израел в Близкия изток. Познайте на кого са нужни Израел и Украйна в съответните региони.

Popa

То пъ съвременната Руска Фенерация, създадена преди 21 години, е такъвъ естественна държава, "създадена" заедно с Украйна, че немам думи!

знаем че си тъп и те приеха в семинарията с връзки угоявай се и не дращи тук по проблеми дето не са ти ясни ...айде със здраве

Имам предложение за конкретни чужденци във властта: Путин за президент Медведев за премиер Лавров за външен министър Шойгу за военен министър За министър на евроинтеграцията може Майкъл Фараш за да има и от запад.

го играйте в Азия. Европа ви видя шоуто.

Шоуто го играят Мъпетите на конци в Украина. /май трябва да сменям ника/. Аз само се забавлявам.

е, айде без Медведев, поскоро Марин Ле Пен , а кой ще е финансовия, енергетиката? има йощ празни местенца...

Орбан добре се ориентира в енергетиката- договори цял АЕЦ без един лев от страна на Унгария;-).

За финасов предлагам Обама. Как само крънка конгреса за нови дългове всеки Октомври. Много е добър.

Когато завладеят една страна, завоевателите слагат техни си началници. В украйна какво се получи чужди граждани командват парада, а иначе са независими. Голям смях.

доколкото прочетох единият може да е от Латвия, другият от Грузия. За останалите предполага, че ще са пак от бившото ссср

имаме право да предлагаме и избираме за наши депутати граждани от ЕС. Но тук някои мишоци се правят, че не знаят за това ни право!!!

ей това не е право, а официално назначаване на губернатори в нова колония!!!! при липса на достатъчно лоялни местни изпълнители. Я да видим дали в Германия, Франция и Англия има такива права?

на партийния си началник. Гражданите на ЕС имат права. Не сме в Азия.

Ние сме дори по-толерантни и прогресивни от самия ЕС,защото си избираме депутати от страна-кандидат-членка на ЕС. Край Босфора може и да се вдига шум,но тук всичко е тихо и народът спи.

Айде без натопорчване на напрежението на междуетническа основа, а?! кой ни разделя турци, българи, цигани, софиянци, провинция, православни, католици и защо? ТОВА е въпросът! а другия е ЗАЩО? Кому това е изгодно? със сигурност не на нас гражданите на България! Помнете това преди да се впускате в чувства на омраза към сънародниците си, които и каквито и да са!

какво е ,,у,краински,, сандвич??? слагате от едната страна,,западна европа,, от другата ,,русия,, за пълнеж ,,у,краина,,!!! приятен апетит!!!

простотия във връзка с принципни въпроси на напредъка в една държава...Това е профанизирането на въпроса и прехвърлянето му в плоскостта на простотията по азиатски.

Я какъв антиазиатец! нещо против азия ли имаш?

плантацията ,,у,краина,, се дава под ,,аренда,,!!! търси се ,,плантатор,,!!!

Слава Украйне!

Героям сало;-). Нуланд защо не ви иска в НАТО, украинецо? Дори курабийки не ви донесе този път-дойде само да дирижира ръката,която наряза вашата баница.

мантри и клишета. Тоя па оня...Тук не е Гласът на Руссия. Коментирайте там.

винаги забравяте запетаиката ,,от толерантност,,??? у,краине,,!!! и за изток и за запад сте в ,,краят,,!!! пък вие си мислите че сте ,,средата,,!!!

Popa

Цялото правителство на Великата Немска императрица на Русия, фактически създала Великата Царска Русия се е състояло от чужденци!

Асенчо Асенчо не ти е лесно на тебе. За жълти копейки пишеш- те и украинските дребни и тях им викат копейки

Popa

И кое не е верното? Че Екатерина не е немкиня и сичкото министър не е от немско? И Украйна е била немска, щом е била в немска Русията!

пълен булшит си изропал. Чужденци е имало при управлението на Анна Иоановна и Елизавета Петровна, незнайко.

Хахах! Украинците се бореха против корумпираните си управници, а сега ще станат роби на хамериканците, като нас! За какво тогава умираха хора на майдана преди година?

Стегай куфарите брато. Дай да гоним влака за Масква щото от понеделник русняците го спират.

loyola

Тези пък да не видят нещо от нас! Ето ви и въпрос за "стани богат" - нас ни оправиха за 800 дни, а тях за колко?

Израза трябва да бъде: "нас ни опрвЯха 800 дни"...

Ето дългоочаквания старт на "демократичните" реформи - чужденци в управлението, "амбициозни икономически реформи" с цел привличане на инвестиции, разбирай раграбване и разпродажба на държавното имущество. Как ли пък този филм вече ни е познат.... А после - беднотия, инфлация, безработица и мафиотска приватизация. Браво Майдан! Постигна целите си! Само дето ЕС и САЩ не искат да ти дават даром пари.

НАПРАВО И КАЖЕТЕ ЧЕ СТЕ АМЕРИКАНСКА КОЛОНИЯБЕЗ ПРАВО НА ОСИНОВЯВАНЕ

Майдановци , да не забравите родителите си от САЩ??? Задължително да сложите и хамериканец в "демократичното си правителство"!!!!

".....а един от вицепремиерите на Арсений Яценюк ще е грузинец" Интересна работа, преди 80 години един друг грузинец, другарят Джугашвили-Сталин, така разказа играта на Украйна (а и на другите съветски народи), че още се помнят жертвите на голодомора. Сега пък нов грузинец слагат. Очевидно работата е следната: предвид това, че съвсем разориха държавата, сега ще предизвикат нов голодомор в Украйна и пак ще се опитат да обвинят Русия за него.....

Важното е да си донесе повече вратовръзки, че голямо ядене ще падне

Меко казано несъстоятелна е обосновката на Порошенко,когато става въпрос за национално достойнство и суверенитет. Аз например съм фен на другаря "сепаратист" Игор Безлер,който на територията на подопечните си територии в Новорусия е установил крумовски закони: разстрел на място за грабежи и насилие над местното население за чужди и свои, корумпираните чиновници копаят канали и пеят химна на СССР за превъзпитание и т.н. Не бих искал да видя обаче този човек начело на българско учреждение- бих искал да видя българин със същата идеология,морал и решимост. Наличието на чужденец в управлението винаги дъха на колониализъм и е обида за националното самочувствие. Съветник-да, заемащ ръководен пост-не.

След товa решение е зaбелязaно стрaнно явление : плъхове,мишки и бездомни помиaри мaсово нaпускaт Укрaйнa !

Днес е петък ( ден нa мaйсторa,aмa е рaно дa зaпрaзнявaте ) Не бaчкaте ли ?

Укрaйнa........блaгоприятен инвестиционен климaт " Дa се рaзбирa тaкa: "Урaйнa добре дa се нaдупи,тaкa че дa е удобно нa Зaпaдa дa я....ш......a !!!

за министър председател ,,фабержето,, за президент,,шоколадовият крал,, търси се ,,гаулаитер,, за украина??? главното е да е ,,чужденец,, за да сме сигурни че не е ,,руснак под прикритие,,!!! ,,феодалите,, си търсят ,,крал,,!!! тези малко ми приличат на ,,ронин,, но в украински вариант??? накрая ,,народът,, си прави ,,харакири,,!!! ,,къде са протестърите,,???

Да вземат ИК за мин.на финансите. Да им създаде ликвидационни съвети и РМД-та.След 1 година отново на 100 % ще се самообявят към Русия.

Цървуланковците от Зап.Украйна с щатскси пари взеха властта чрез въоръжен преврат.Махнаха милионери и поставиха милиардери, всичките хазарски евреи.Оттук нататък какво може да се очаква? Убийства на невинни хора и оправдаване икономическата разруха чрез военните действия.Това е американската политика, груба вмешателство и създаване на конфликтни зони по целия свят.

Няма един американски миротворец на украинска земя(за сега) .А руските терористи постоянно минават границата и държат за заложници татарите в Крим и източна Украйна.Свалиха и пътническия самолет....масови гробове по източна украйна на невинни заложници .

Русия си има други проблеми.Май руските терористи в Украйна ще пращат хуманитарна помощ на гладните руснаци...ха..х..ха Петрола без пари, Путлер не спи..ха..ха

Мануел

Асенчо кат те гледам още не си отрезнял. Съвсем обърка нещата ти. Добре че пияните казаци от украинското посолство никога не отрезняват и са те оставили да си пишеш простотиите

Пропуснахме щерев, хора! Ще им трябва и главен, и единствен палач!

Без заплата ще им работя..ха..ха

Микa Стоичковa зa министър нa крaсотaтa и културaтa.

Когaто човек е голям бaлък не бивa дa се притеснявa,зaщото скоро се нaмирa друг,още по-голям бaлък ! Пример : БГ-Укрaйнa !

Какво значение има кой - какъв ще е в правителството на Бивша Украйна, след като единствената му роля и задача ще е да изпълнява безпрекословно заповедите на Вашингтон?

Тия съвсем изтрещяха. После защо половината държава е грабнала оръжие срещу тях

сега сигурно ще го грабнат и другата половина!!!

мдаа Господа Съдебни Заседатели, Украйна е англо-атлантическа колония както между другото и Еврорейския Съюза, така че е нормално управниците да са от новата-стара империя на злото...

Нaй- учтиво искaм дa ви помоля,aко сте си изпили кaфето,дa ми публикувaте постовете !

Ами, що забравят за "нашия" украински съсел - бивш председател на ПЕС. С Яйценюка са като първи братчеди, като ги гледаш.

Да им изпратим ЦЦ и ББ,за да се отървем от гнусните гербаджии.

Умно

Хе хе,с удоволствие им давам всички наши политици,те нямат братя и сестри а само лични интереси...:)

Пъстър свят зa министър нa Укрaино Руските отнишения. Грешкa, тя е укрaинкa, говорим зa чужденци.

Абе, да я раздават под аренда Украйна. На САЩ, на Русия, на Полша, на Унгария, на Румъния, на България... С право на закупуване.

Предлагам Азиз да съвмести министър на културата и министър на вторичните суровини!Що джелезо от танкове има само,ей!

Литовец, грузинец - Украйна прави СССР-3... Грузинеца ще е с лула и мустаци... Да турят и Ходорковски - лежа в руски затвор, значи идеално пасва на Украйна. И да потърсят Менгеле, може още да е жив някъде из Бразилия - министър на здравеопазването, работи с немска прецизност, споделя укроценностите на 100%...

Днес присъждаме Оскарите. Номинации: За баба Меркел -"Хем сърби-хем боли" За Франция и Мистралите: "Я не сакам, на Русия да е добре, сакам на мен да ми е зле" Номинация за УСА: "За не справяне у дома, ще дойдем да командваме у вас и по света! Ние пожалихме две пуйки, но не двама цветнокожи! Нещо против?Даааа.Няма!" Велика Британия-" С вас съм духом, пари нема, действайте" Гърция:" Баси, стиснатите европейци, не стига, че им стягаме границите от бежанци ами не ни и споменават" Румънци:" Има ли "БТ"-цигаретс" Ииии....номинацията се присъжда Нааа,.... "Българското Народно събрание", за това, че отговоря на всички изисквания според упадъка на нацията.

западните снаиперисти от маидана станаха и част от правителството.

юнкер е подходящ за борба с лобизма и олигарсите, като коломойски, който бе назначен, а не избран. меркел може да стане финансов министър, хем ще има готови немски пари под ръка за "помощи за олигарсите. госпожа "fuck the eu" е готова за министърка на войната. защото пропагандата им е: войната е мир. свободата е робство, а парите не миришат. на камерун може да му се даде пост министър без портфейл. а за министър на вътрешните намеси е подходящ ердоган. министър на енергетиката може да стане фирма халибъртън. а на украинците им пожелавам да изкарат зимата. на пролет излизат лапада, спанака и копривата. т.е. има надежда.

тези яко се надупват за пари...на запада.то бива ,ама това тяхното е отврат вече...

Корупцията идва от олигарсите, а в украйна вече всеки олигарх си има по 1-2 баталиона въоръжена армия. Как ще ги спрете много ми е интересно? И марсианци да начначат все тая, докато има капитализъм, ще има и корупция. Сащ са номер едно по корупция между другото, само че там думичката корупция удобно е заменена с думичката лобизъм. Въобще, доста неща при демокрацията имат красиви имена, а всъщност са гнили. Корупцията стана лобизъм, доносникът стана информато, фалшификата стана реплика и т.н..

да не си мислиш, че не знаят? Му-ха-аха-ах Колко ли пишман-олигарси потриват ръчички?

Сигурно Порошенко ще покани Путин на мястото на провалилия се Яйценюк.

А руснаци ще има ли в кабинета? Ако да, гледайте да не е зам.министър на отбраната!

Украйна вече е едноличен лидер, тъй като у нас няма гражданска война. Познайте в коя класация?

Това, с назначаването на грузинец да води борба с корупцията е много сполучлив избор. В Грузия корупцията е като втора религия. Но по принцип идеята е добра.

той няма да пита за корупция. Направо ще реже уши. Или това не беше за грузинците?