Дъщеря на украински дипломат рита и би медици

Дъщеря на дипломат от посолството на Украйна в София е нападнала с юмруци и ритници екип на "Спешна помощ".

Обратно в новината

Коментари - Дъщеря на украински дипломат рита и би медици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шут отзад и да ги няма ...не били руснаци..ами явно са китайци...лижат да не казвам на кого какво ..после ще уят руснаците пак да ги спасяват..

Ти му помагаш, а то налита на бой. Характерно за: 1. Цигани; 2. Украинци; 3. Някои българи.

Насраинското посолство, как да няма? Не били ги забавяли, нямало бой, даже скандал нямало. Те тия вече лъжата им е втора природа.

Какво може да се очаква от посолството на една страна управлявана от бандеровски фашисти , завзели властта след кървав преврат?

,,смъркането,, не прощава...!!!

Скоро четох в пресата че млада двойка на екскурзия в Киев ,питала къде е Киевско -Печорска лавра на Руски език и били арестувани и глобени за това че говорели на Руски език ! Сумата е по 150 € на човек ! Забранено е в Украйна да се говори на Руски език и за това глобяват и арестуват хора !

Фашисти бандерлоги са на власт.

Забраниха руския, да. И никой копче не им казва. Ако беше някой друг, щеше да има вой до небесата. Все едно ние да забраним турския, представяте ли си?

Дъщеря на украински дипломат рита и би медици Ааз си мислех , че само циганите бият.

Трябва да се изгонят всички от Украинското Посолство , те създават напрежение между Българите ! Пускат фалшиви новини , водят хибридна война с платени тролове ! Това че децата на Укра дипломатите се държат така това значи безнаказаност и ненавист към Българите ! Тези които не приемат Преврата на Хунтата са православни и говорят южно Руски диалект , другата част са Католици и говорещи измислен Укро език смесица на полски и руски език измислен от един Австрийски професор в началото на миналия век !

Създаването на "украинска нация" и "украински език" са австро-унгарски проект. Виждал съм стари вестници 1909г, те не са се наричали украинци, а руснаци. Украинец е било презрителна дума. Използват ги, за да ги преформатират и да ги хвърлят срещу Русия.

А какво да кажем за румънския език и нация? Също толкова измислени, както и украинския. Преди няма и 100 години 70% от населението на Румъния са говорели български език или други славянски езици. А сега се опитват да вменят на българите, че българският език е измислен, поръчан, насилствено наложено! Нещата днес явно са с главата надолу!

Дъщерята на този Укра да се арестува и да чисти улици и обществени нужници ,а след това изритана от България без да има право да влиза ! Укрите са най-наглото племе ,тъпи и крадливи като Циганите !

Най-добре да закриват украинското посолство. Като няма държава Украйна, защо трябва да търпим посолство, представители на което бият български лекари

трябвало е направо да ги пребият тия медици че да може да се разбере какво е отношението на всички руски народи спрямо БГ

украинците 4 години се мъчат да докажат че не са руски народ ти какви ги пишеш добре че не си в Украйна случката ти ще е по голяма от тази на медиците

Абе тия от Украйна всички са изтрещели...Нищо не им е нормално , да набиеш медиците дошли на помощ. Всичко при хохлите не се получава. Сега разбирам защо руснаците махат и газта от там. Нито се водят нито се карат.Европейски съюз ли, ни чеп не става от тях. Е, нема такава държава. Ще подпалят света тия!

Това лекарите са си за бой от всякъде ,докато не им уврат главите да почнат да правят ефективни стачки , все бой ще ядът

Троловете се опитват фашисткото гнездо Окраина да го направят държава.

И после не се чудете защо руснаците ядат бой на Донбас!! С такива бойни тинейджъри.

Шило

Хахаха, денят ти започна с простотия. То, човек не може да избяга от себе си, де.

Дъщерята е била на 6 години и е попиляла нашия екип!! Ха ха ха, освен че е загинал човек, това е много смешна новина.

Държавата Украйна е реалност. Тя е с размерите на Франция и осигурява зърно за цяла Европа. Троловете да продължат да дращят, напъните им са без значение.

Украйна не е държава, А някакво териториално образование в период на разпад

Информирай се къде и по колко пшеница се добива, защото не е само Украйна. Да, внасяме много неща оттам - като например отвратителното сухо мляко, с което се прави имитация на сирене. Колкото до зърното - първо - България внася от различни места (напр. Полша) и второ - внасяме, защото нашата пшеница я изнасяме - тя е екстра качество и от нея се печели добре.

май от година и повече, топ производител/износител на пшеница стана Русията

Украинците имат дефицит на нормалност във всякакъв смисъл - исторически, народопсихологически и културен. За това действията им са алогични и вредни за самите тях. Реакциите на младата украинка са ярък пример. Случаят е трагичен, но не е единичен И не се знае какво го е предизвикал ...

Ако беше дъщеря на руски дипломат нямаше дори да се обадиш.

Руснаците са културни и коректни хора

Дъщерите на руски дипломати се държат на ниво и няма изцепки.

Защо няма нота на нашето външно министерство? Да, пиклата сигурно е с дипломатически имунитет, но нашето външно трябва да реагира. За пореден път виждаме как на управляващите не им пука за обикновените хора.

много ми е интересно на колко години е дъщерята щом починалият баща е на 39г.?

няма такава държава украйна!

Дъщерята биела българските медици, а те стояли безмълвни да не би да влошат българо-украинските отношения. Фейк нюз отвсякъде и като гледам има намеса на руското посолство в София. Руснаците подават, а българското стадо с готовност подхваща лайтмотива. Россия хороша, а Украйна плохая.

Ти добре ли си?! Какво руско посолство ти се привижда?! Руското е в съвсем друг край на града - в квартал Изток, срещу хотел Москва, отвъд Парка на свободата, а Украинското е в Овча купел - старата част! Тия истерични родственици не са повикали линейката по-рано, та на какви руснаци да се обаждат, и за какво - там нямат лекари?! Не си в ред, с тая имплантирана русофобия вече дори и в една битова ситуация ви се привиждат опорни точки и некви извънземни ... (((((( Тъп, скапан соросоид!

Украинците кат нашите римляни бе! Не случайно преди време беше излязла новина че са готови да приемат братята (си) римляни, защото така се подмазват за ЕС.

Сточна гара :)))) Па да направят седенките в Елин Пелин.... или по скоро в Кюстендил за тази част на градо

Явно си от "новите софиянци". бърза помощ ВИНАГИ е била на Сточна гара.

през 90-те, там имаше СЕКТА!!!

някога беше на Вашингтон

Украинците нямат право на претенции. Щом е доказано, че лекарите са реагирали достатъчно бързо, не може да ги напада. Да рита охраната, че са ги забавили. Ние още помним как в Украйна горяха български знамена, защото приличали на руското.

Истината, е че в българия всеки напада лекари, полицаи и др. представители на държавата, безнаказано. Та дали е дъщеря на украински дипломат или на български клошар е все едно. И все пак ако подходят по-строго към украинката ще бъде някаква форма на дискриминация.

Охраната която е забавила лекарите е от българска страна.

Трябвало е да се обадят на охранителите и да им кажат да пуснат линейката без проверка, защото те са я повикали, щом случаят е толкова спешен! Живея точно срещу това посолство, в същите магазини пазарувам с тях, не можеш да си представиш как се държат! Говорят по-често на руски, който не всички продавачки разбират, за да им отговорят - не са и длъжни! Аз го говоря прекрасно, опитвам се да преведа нещо - те ми се дуят, веднага заявяват, че не са руснаци, а украинци, вирят си носовете, като че ли са някаква висша раса ... Охраната нищо не им е виновна! Да са повикали линейката по-рано, да са обяснили на лекарите от какво се е оплаквал, да са предупредили охраната да пропусне линейката веднага без проверка, да са го занесли до КПП, а не да чакат вътре в блока, който е на още 300 м навътре и после вход, врати, асансьри ... Да са казали на български какво става и какво се е случило, кое го е предизвикало ... Много неща могат да се направят, ако си поне малко позитивен и не очакваш да звъннеш в последния момент от живота на човека, а линейката да падне от небето на секундата, и ти да пречиш на доктора всячески, а след това да го риташ ... Смотана истеричка!

Момичето е било афектирано. Относно възрастта и - ако е втори брак спокойно може да е и 20+. Отделен въпрос е че в България стана ежедневие тъпаците да бият лекари и да си мислят че лекарите са им длъжни "понеже Хипократовата клетва..."

И понеже малката агресивна пикла е дъщеря на дипломат (също има дип. имунитет), макар и умрял, никой не може да заведе срещу нея дело за агресията и нападението срещу хората, които са дошли за 10 мин през цяла София и са си вършили ръботата ... Да си заминават в Киев и там да ходи да се бие по площадите, няма какво да прави тук повече!

Дипломат на 39 години да има най-много 10-15 г.дъщеря,та тя е дете,естествено е да реагира импулсивно...но новината трябва да се продаде

Шило

Е, не му е било писано да живее.Лека му пръст. Човешките възможности не са безгранични.

Че те украинците мачкат и бият българите в Украйна, та няма да бият лекари тука.

Не ми е ясно как може хем да извършиш пълен обем реанимация, хем да не ти е ясно от какво е починал пациента. Та нали при отравяне реанимираш по един начин, при инсулт - по друг, при инфаркт - по трети и т.н. Дори има опасност да навредиш, ако прилагаш неправилния начин!

Нормално е да не ти е ясно - медицината затова се учи. Предполагам и ти имаш някаква професия, която на мен не ми е ясна.

лошото е че на повечето лекари също не им е ясно как да поставят правилни диагнози и кой медикамент какви странични ефекти има, а в спешна помощ са най-некадърните лекари. Опазил господ те да ти помагат..

Съгласен съм Но неприятното е, че тези, които наистина са учили, са вече в чужбина. В родна република България останаха само двойкаджийте и мързеливите да научат език, така че всеки сблъсък с лекар си е направо руска рулетка!

украѝна е гнездо на тероризъм във всичките му ипостасии

Днес излезе информация, че май нямало побой...

Аз съм на 39г и децата ми са на 7 и 11г . Тук май има опит да се направи сензация. Виждате ли какви са "лоши" украинците. Ганчо съответно веднага налапа въдицата и започна да плюе по нашите освободители от турско робство.

Ти май наистина не си виждал украинци на живо. Аз съм. За мъжете не коментирам, но жените им наистина са нагли, нахални и агресивни. за всичко ще се втурне с рогата напред.

Мъжете също не си падат благородници.

НЕ СА ТЕ ОСВОБОДИЛИ УКРАИНЦИТЕ ,БЕ ИДИОТ- ТОВА Е БИЛО ВОЙСКА НА РУСКАТА ИМПЕРИЯ! НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА УКРАЙНА ,И НЕ Е ИМАЛО!!!

Щото не знаеш как и на колко се женят там, особено за дипломати! ))))) Жената му на този украинец може да е на 30 и да има дъщеря на 15 - никакъв проблем! В Украйна масовата амбиция е да се оженят първия път още в последните класове на училището, чрез забременяване на пияна глава, естествено, след което да мислят какво и как да я карат по-нататък ... На 20 е вече едва ли не краен срок за брак, а на 25 - "стара мома" ... Така че не се чуди, те си живеят в техния 15 век ...

Бърза помощ си правят ПР, това, дъщерята е изпаднала в криза ( нормално ) при вида на мъртвият си баща, а тези от спешна помощ са си правили джумбиш със нея, сега си правят реклама колко са онеправдани... няма спешна помощ в България, не я ползвайте, само беля ще ви на направят, от опит ви го казвам...

Не, не е нормална реакция да нападаш лекари. Пристигнали са да спасят човека, но не му е било писано.

Ако дипломатът е бил на 39 години, на колко може да е дъщеря му? Айде да не бъркаме афекта на едно очевидно дете с нападение, а? На него му знаете годините, а нейните явно удобно премълчавате, за да има сензация?

Съвсем нормално е да е на 18-20 години. Всъщност, след като не знаете годините, не се произнасяйте в защита!!!

Афектите по различни начини се проявяват! Ако човек е по принцип агресивен и склонен да обвинява и напада винаги някого другиго за всичките си нещастия - той (тя в случая) се хвърля да чупи, да блъска и да бие първия срещнат ... Ако си възпитан човек с поне малко мозък в поставката за шапки - може да плачеш, да викаш, да питаш сто пъти защо и какво ... но не и да биеш хората, които дори не са били там, когато този човек е починал, и ако ги бяха повикали по-рано, може би са имали повече шансове да го спасят?! Едва ли някой мъж на 39 г. просто пада и умира - все някакви оплаквания трябва да е имал преди това ... Истеричната дъщеря и не знам каква съпруга не са ли знаели нещо за състоянието му от преди, причините, какво е станало ... Но ако е масивен инфаркт - да, тогава може да умре бързо, а лекарите нищо не могат да направят в такъв случай, нито за тия пет минути, нито за пет дни ... И със сигурност лекарите нищо не са виновни за неговото здраве, инфаркт или инсулт, или каквото и да е било там ...

Голяма част от украинците са нагли и арогантни. Тая хохла защо не е арестувана?

Нарича се дипломатически имунитет. Има международни спогодби. Виж съвсем друг е случаят с унизителните споразумения подписани от българските правителства във връзка с присъствието на тексаско пушечно месо в България! Например един черен маймун с нашивки от американската армия може да влезе пия у вас и да изнасили и майка ти и жена ти и дъщеря ти и българските правоохранителни органи не могат нищо да направят! Даже не могат да го арестуват! А ти пък ако имаш щастието да го убиеш ще бъдеш незабавно предаден на американски военен съд, ще бъдеш екстрадиран от собствената си страна и ще изчезнеш в някой от стотиците им нелегални затвори.

Няма имунитет. тя не е дипломат. Следва да бъде арестувана незабавно.

Глупак... никакъв адвокат не си!!! Малко познаваш законите. Да... военослужещите са защитени, но не безгранично. Ако му счупиш врата, ще има разследване от MP, но не и арест. Малко си се поизхвърлил ама... нейсе... трябва да се плюе...

Любопитен съм каква е реакцията на нашето МнВР....Май няма такава, или поне няма съобщение....Е, затова не сме държава и никой по света не ни уважава!

Укрофашагата отишъл при столипеновския плъх. Голяма новина!!!

Изгинете веднага тези украински наглеци от Б-я. Те са такива и се държат така защото имаме продажни дипломати!!!

Защо когато българи бият медици, надъхани журналисти тичат при тях, звънят на вратата и започват с въпросите защо бихте спешниге медици. А сега, понеже е чужденец, няма ги същитете хези журналисти да търчат задъхани и да питат защо е имало бой. Защо сте такива чуждопоклонници и родоотстъпници.

По същата причина, когато циганин рита в берлинското метро медиите наскачаха срещу Българияа, но когато швед ритна камериерката-никоя медия не дръзна да каже нещо против "чужденеца" и против шведската народопсихология.

Нападателката арестувана ли е? И защо не е?

И колко годишна е тази дъщеря?Бащата 39 г.??И наказание за нея няма ли?Тя да не е циганка?

Щом дипломната е на 39г, колко годишна е дъщерята? 9? 10? Или дори по малка? Поредната порция манупулацийка? А? Какви са реакциите на едно дете когато разбере че е зсгубило родител?

На това "дете" явно му липсват първите седем години. А може и повече! Да биеш някой дошъл да спаси живота на баща ти, та дори и да не е успял си е свиша простития!