Украйна се отказа от извънблоковия си статут

Украинският парламент одобри закон за отмяна на извънблоковия статут на страната, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Украйна се отказа от извънблоковия си статут | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Втора Желязна завеса. Плюсът е, че този път е изместена на доста по-приятно място ;)

Наскоро оценка за събитията даде и руският политически ас Жириновски, който призова Русия да не смята вече бандеровците за "братски народ": "Те са наши врагове. Всички онези - българи, румънци и западни украинци, които заедно с фашистка Германия тъпкаха нашата земя, нима можем да ги наричаме "братя"? За какво са ни? Отдавна да са се споминали, ако не ги бяхме подкрепяли", заяви националистът Жириновски.

Думите са на Путин. Украйна в НАТО няма да работи вече за руската военна машина. Това меко казано означава - руската армия остава най-малкото без авиация. "Мы имели ввиду тесную кооперацию с экономикой Украины. У нас только в области обороны на нас работает 245 предприятий Украины. Вы же не будете закупать двигатели для МИ-8, их нет на Западе, или для судов?", - заявил Путин

Тези, регистрираните ще ми изядат хляба!!! Само шефът да прегледа форумите и ще види кой и в кои часове е чукал по клавиатурката!! Не мога да смогна да ги озаптя!

Скрий копието на регистрите - да не ги намери шефът! Дай им клавиатурки , направи си кафенце - "да ти е мирна главата"!!

Кой ще ги вземе укрите в ЕС сменят едни цигани с други ? Простотията няма националност , така е с укрите и техния президент Вайсман- Потрошенко ! Ще влязат след 20години когато няма ЕС , той е тръгнал на разпад драги ми съграждани !

Мдаа, Русия ги нападна, защото те после решиха да се откажат от неутралитета си и да тръгнат към НАТО...

а, маи наближава времето украина да се откаже от статута си на дърjва, вече половината мин. съвет е от чужденци...ще се превърне в географско понятие. и не знам дали това не е истинското желание на ес и америка.

евалата на перо порошенко, аиде с касмет и напред

За Крим не се безпокой! Катуна който се е настанил там, че изяде каквото намери и ще бъде изгонен към Сибир!

Бате, ние сме навсякъде! Особено много в Булгаристан!!

КАКВО ИСКА ТОЯ МУХЛЮ !!! ТОЗИ Е НЕ СЛАВЯНИН И ДЕИСТВА ПО НАРЕЖДАНЕ ОТ БАИДЪН КАКВО ДА БЪДЕ С СЛАВЯНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ - УКРВИНСКИТЕ СЛАВЯНИ НЯМА ДА ПОЛУЧАВАТ ПЕНСИЯ - НЯМАТ ГАЗ И ТОПЛА ВОДА И СКРО НЯМА ДА ИМАТ ПРАВО И РАБОТА (ТО И ТАКА 8 МЛН СА В РУСИЯ )ЗАПЛАТАТА ИМ Е 50 ДОЛАРА И Т Н - ПРОСТАЦИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ НА ПОЧТИ В ТЕЗИ УСЛОВИЯ САМО ДЕТО РОМИТЕ СА ПО СОЦИАЛНО ОБЕСПЕЧЕНИ ОТ БЪЛГАРИТЕ - ПРИ ТОВА БЪЛГАРИТЕ СЕ ВДИГАТ ПРОТИВ РАСИЗМА А В СТРАНАТА СИ ХОРА ОТ ПОСЛЕДЕН СОРТ ! РОМИТН МОГАТ ДА ГИ ПЕНСИОНИРАТ ПО БОЛЕСТ А БЪЛГАРИТЕ ЙОК

Тая помия сън не го хваща че Украйна ще бъде в НАТО и Севактопол ще има бази на САЩ..ха..ха

еи, щерев, тук ли си бе? а казваха, че са те прибрали пак в психодиспансера. или те пуснаха за празниците?

Кремлинският кретен направи Украйна, Швеция и Новрегия кандидати за НАТО.... В най -скоро време ще бъде награден с орден от Американския конгрес за заслуги към САЩ.

ЦИГАНИЯ ОТ ТЪПИЗЪМ

След този гаф на министъра,предстои много труден избор за премиера Борисов.Ако не го уволни,недоволството към кабинета ще нарастне с още един пункт,което може значително да разклати лодката на крехкото правителство.А това ще е наливане вода в мелницата на опозицията в и извън парламента.А измъчения народ чака реформи,но ... с такива реформатори за никъде.Кофти ситуация.

Украйна се отказа от извънблоковия си статут и след провеждане на референдум ще се присъедини към НАТО, за разлика от България която беше присъединена към НАТО и без провеждане на референдум от продажните правителства след 1989 г.

ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЧЕ ХАМЕРИТЕ ВИНАГИ НЕЩО ЛЪЖАТ ОТ ПЪВАТА ЛЪЖА ЧЕ БИКАЦНАЛИ НА ЛУНАТА ПРЕЗ 69г -МИТ - КАКЪВ Е БИЛ ТОЗИ АПОЛОН ЧЕ МИНАВА ПРЕЗ РАДИАЦИОНИТЕ СЛОИ ВАИСА С ОБИКНОВЕННИ СКАФАНДРИ !!! И СЕГА ПАК ЛЪЖАТ ПРИ ТОВА ИМАТ НАЙ СЪВРЕННИТЕ САТЕЛИТИ ИМАТ ПЪЛНАТА ИНФОРМАЦИЯ КАК КОИ И КОГА Е СВАЛИЛ БОИНГА (НОЛАНДСКИЯ ) КОЯТО НЕ ДАВА НА МАЛАЗИЯ ДА РАЗЛЕДВА СЛУЧИЯ И ДАВА ЧЕРНИТЕ КУТИИНА ЕКСПЕРТИЗА В АНГЛИЯ!!! ИНТНРЕСНО КОЛКО МНОГО ЩЕ ЛЪЖЕ И УКРАИНА С ПОМОЩА НА АМЕРИКА ЗАДА ПРОДЪЛЖАТ ВОИНАТА КВ КОЯТЛ АМЕРИКА СИ ПОСТИГНА ЦЕЛТА - НИТО ЕДНА СЛАВЯНСКА ДЪРЖАВА ДАНЕ ЖИВЕЕ !!! ДОБРЕ ЗА Б-Я Е ЯСНО НЯМА ГАЗ ВОДА И ТОК НАМА ПАРИ НО ИМА ЦАР И 10-12 МЛАД ИЗЛИЗАТ ЕИ ТАКА ДУХА ГИ ВЯТЪРА !

пиши с малки букви и разбираемо.

Първата жена космонавт е рускиня защото всеки знае че рускините са най-леките жени..ха..ха

Ivan Nenov

ЦИГАНИНА ПАК СЕ ОБЪРКАЛ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС

Едва ли са по-леки от тебе, драгА ми Щерев.

Посети санаториума за отслабване в Приморско - няма една слаба/лека рускиня... Нямаш опит с рускини очевидно, но по цял свят се носи славата на рускините на много красиви жени...

БИКАЦНАЛИ - ЧЕТЕТЕ - БИЛЕ КАЦНАЛИ - А НЯКОИ ДА ЧУВАЛ ЗА СКАФАНДРИ ОТ РАДИАЦИЯ И ТО ПРЕЗ 69г - ЗНАЧИ ТОГАВА ТЕХНОЛОГИЯТА НА АМЕРИКА Е БИЛА ПО РАЗВИТА ОТ ТАЗИ В 2014!!! - ПРОСТАЦИ

Руснаците са най-бавно изтрезняващата нация в света. Напият се, направят някоя простотия и след месец осъзнават, какво са забъркали виж Крим.

Неграмотен руски пират, оти се излагаш???????????????

Асенчо пардон Шерев верно ли ходиш до украинското посолство да си вземаш хонорара с пътническа чанта

Изчезна Ivo10 и се появи Зъбчето.

те не са ли едно и също лице ?? Или само си приличат по "интелекта" ??

Руснаци си купуват бира - вижте как платиха !-----интересно е за гледане..ха..ха чанта рубли за няколко каси с бира..ха..ха Руснаците инвестират рубли мощно в алкхол....ха..ха

А ти си пияна тролска свиня.

Popa

Пияната тролска свиня може да бъде само руска! Американските и западните са трезви!

Гледа ли го..ха..ха .Касиерките в тоя супер ще трябва да изнасят рублите от продадените стоки с мотокар..ха..ха

Ква бира при - 30 -40 градуса , бе Щурак??!

Кербала чака сега и...Покрайнските циганета!?...Да станат герои!!

Каквото оттук нататък и да опита да направи Путин, фактите са: 1. пълен разрив на Русия с Украйна 2. Втора студена война 3. Втора желязна завеса 4. Светът трескаво търси енергозаменители на руските

Popa

Светът няма какво да търси, 95% от енергоносителите са в света, извън Русия! Русия тепърва търси на кого да продава своите, щото видя дебелия!

Вижда се, че караш на високоенергетични кисели краставечки, водка и...яко слънчасване!?... Енергия,бате!

Преди близо 100 години Ленин отказва да плаща задълженията на Русия, отказва се и от договора за Аляска причина липса на пари. Сега при тези цени на петрола може да се окаже че Русия е в същата ситуация отказва да плаща задълженията си, не може да издържа Крим и завзетите земи в Източна Украйна.

Последния банкрут на Русия е от 1998г.

Popa

Не е последния, а поредния! Имаше и следващ, през 2002, и още един през 2014!

явно ще бъде след една, две години както я карат само на армия и дрънкане на оръжия.

Не е за вярване как такъв народ като руския, с такава богата култура в миналото, позволява на банда безумци, станали милиардери да ги водят толкова време за носа. Толкова много години комунизъм явно са се отразили пагубно.

Popa

Не е комунизма, а Путлеризма! При комунизма нямаше такива изгъзици!

Мануел

Ти помниш какво е било при комунизма. Как става това като никой не го е виждал само ти. Ке бъде интересно разкажи

Разума на украинците надделя. Сега да ги последват и другите 16 републики в руската империя и гладните руснаци ще си останат само с московска област.Все повече народи под руско иго се осъзнават че тия вампири от Кремъл им смучат кръвчицата.

Асене мъчиш се да преиначаваш ама нещо никак не ти се получава. Според мен ти имаш предвид Окраина и това което ше остане от нея след година две. Вероятно имаш предвид че Окроина щесе свие до Волиния и Галиция ако Полша не си ги прибере естествено

Владимир Владимирович е човекът , накарал украинците да се почувстват един народ, една нация без значение дали са руско- или украиноговорящи. А след като извънблоковия статут не върши работа, Порошенко е длъжен да намери друго решение, каквото и да е то за да защити държавата от агресия. Следващата страна е Финландия и Швеция - потнциални членове на НАТО.

Браво на украинците,гордея се с тях!!!! НЕ САМО НИЕ СМЕ ВЕТРОПОКАЗАТЕЛИ В ТОЗИ СВЯТ! От Варшавския договор - в НАТО,от трън та на глог!Мечтата ми е за неприсъединена и неутрална България - един и два пъти ли сме обирали мръсния пърцал като сателити на някого!

ivo10

В случая точното дума е готверени. На Украинците тепърва им предстои да разберат кои са гьотверените сред тях.

Румъния са членове на бившия Варшавски договор и понастоящем членове на НАТО. Това че комунистите и болшевиките на ЦК на БКП са създавали впечатление, че сме "братя" с руснаците не означава, че сме "братя" с тях - между нас няма нищо общо. Това, че са преследвали териториално разширение на Руската империя и междувременно се е създало васалното на султана Княжество България е повод за уважение, но сиренето е с пари!

Изучи истинската история и мтогава прави подобни необмислени и самонадеяни заключения. Става въпрос за факти, а не за фило- или - фобство. М/у българите и русите има тясна кръвна връзка. Огледай се , сравни, опитай се да мислиш, а не да реагираш като първосигнално зомби, манипулирано от медиите. Руските националисти не искат да признаят , че бълг. елемент е един от основно-образуващите на руската нация/народ. Разбира се някои го признават, но гласът им се чува само в "научните" среди. Има книги по въпроса и чвек трябва да се интересува и да си формира собствено мнение, а не да повтаря зомбиращи мантри.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ivo10

Украинците тепърва ще се запознаят с "братската" американска и европейска дружба. Като станат разграден и мизерен заден двор на Европа, по-зле и от нас, тогава ще се усетят кой крив и кой прав. Тогава демократизаторите Яценюк и Турчинов, платени агенти на ЦРУ, ще се чудят къде да се скрият от народната любов. Украинците не са мирно протестиращи като нас. Те леят кръв. Интересите на украинците бяха в добри взаимоотношения с Русия и с ЕС, а не връзване на измамници като САЩ. Ще се усетят, но вече с чатал на врата.

След като уж най-близкия им другар, руснаците завзеха част от Украйна , какво друго им остава.

ivo10

Не я завзеха, а си върнаха исконни руски територии с цел да се предпазят от американско присъствие в стратегически региони по черноморието.

Popa

Ти да не си новата Ванга? Полша и България, като членове на НАТО да ти приличат на разграден двор? Щото Русия си е баш разкраден двор с минимална заплата три пъти по-малка от тази в България! Там Путин и бандата му крадат братята в Космически мащаби!

на такъв разграден двор ми прилича,че нямам думи.но цървула си е цървул.

ivo10

Явно не си добре запознат със ситуацията. Да, след обезценяването на рублата наистина ще е трудно и мизерно, но вярвай ми, Саудитска арабия няма да продължи дълго да изпълнява американски поръчки и да поддържа ниска цена на петрола. Тогава нещата пак ще си дойдат на мястото.

По разказ на Лукашенко ,когато Путин е поискал среща с него и Назарбаев за да ги информира че Русия възнемерява да изпрати войски в Крим заради метежа и разбонтувалото се население там ...им казал следното..."Има напълно реална възможност новите "власти" в Киев да дадат право на НАТО да разположи бази в Крим....тогава руският черноморски флот ще се окаже на практика блокиран в Черно море...." Сега виждаме че Путин е бил напълно прав ,защото Лукашенко в това интервю се съмняваше че Украйна може да бъде въвлечена в НАТО и изразяваше мнение че Русия не е трябвало да влиза в Крим ...

Една от първите закани на Яйценюк беше, че ще развали дългосрочния договор с Русия за Крим, по силата на който и Украйна получаваше толкова изгодно газ. Е, видяхме какво стана - Украйна без Крим, а сега и газовите потоци ще я заобикалят, бетер с нас. Та с тая гениална идея за членство в нато, пак така - по-скоро първо Русия ще влезе в Еврозоната, буквално.. Не ясно само толкова ли са прости в Киев или нарочно палят световна война?

Политиците в Киев са прости и това е ясно ,но да не забравяме че всеки един от тях е назначен със съгласието на американците и е под пълен контрол от тях ...тази идея за НАТО едва ли е по тяхно искане ....

Popa

В какво е прав Путин и кво търси руският Черноморски флот в НАТОвското Черно море?

Щом като и Черно море стана НАТО-вско ,тогава защо не се пробва твоето НАТО ?

Да живей цялата Украйна от Лвов до Тернопол в НАТО! Новорусия и Малорусия в Митническия съюз.

Живеем в последните времена и благодатното време в което Бог дава шанс хората да се променят към по-добро скоро ще отмине. Когато човек знае какво предстои този световен театър предизвиква силна неприязън и отвращение със своето безумие и интелектуална немощ. На лукавият му остава малко време и ще твори усилено мерзости и беззоконие. Ще е тъжно ако има останали хора които да хранят илюзии че гласоподавателите решават бъдещето на държавите.

ivo10

Така е. Американците упорито се готвят за война с Русия.

Popa

Много си прав!Не гласоподавателите решават бъдещето на държавата, а Путин!

Popa

Путин набута Украйна в НАТО насила!

ivo10

е Путин я набута, а платените украински предатели мекерета на американците. Стабилност в региона няма да има. Ако Украйна влезе в НАТО, ще последват американски военни бази до руските граници и струпване на оръжие от двете страни. Това да ви прилича на грижа за Украйна?

Popa

Ми то и досега ги имаше базите в Полша, Литва, Латвия и Естония! И кво, сичко беше тихо мирно и спокойно, докато Путлер не се накъка с Крим, Лугандон и ДаунБас!

Да би мирно седяло, не би чудо видяло казват мъдрите стари хора. Анексира Крим, разбуни Източна Украйна сега рев и сополи. Хубав народ са руснаците, прости хора ги управляват от векове.

ivo10

Кьорчо, нима все още не си загрял кой всъщност мъти водата в Украйна? То е очевадно - ЦРУ и техните агенти.

Popa

Очевидно? Егати очите дето ги имаш!

Руските политици са най-плачещите политици в света. Направят някоя глупост, после месеци наред се обясняват. Така е бил и Сталин, който след пакта с Хитлер се изненадал че го нападнали и после трябвало Америка и Англия да го спасяват, така е и сега

ivo10

Ха, ха, ха, ти направо пренаписа историята. Англия и САЩ се намесват във войната едва когато става ясно, че руснаците ще прегазят не само Германия, а ще прегазят цяла Европа и ще има европейски комунистически лагер.

простотии. Любимите ти Америка и Англия се размърдаха, чак когато руснаците влязоха много навътре в Европа. Защо ли? Защото чакаха Хитлер да ги победи, ама май и тогава е била същата простотия като сега и нито Рузвелт, нито Чърчил са разбирали нещо от Русия или са поназнайвали история. Ако руснаците не бяха спрели чичо ти Адолф още не се знае чии съюзници биха били.

VIPER

Влизането на Украйна в НАТО , ще е от голяма полза за алианса.Сега след могъщата българска армия , ще има и друга почти толкова могъща...

Мечо ще гушне Украйна като топъл хляб.

Popa

Ами, нали мечо я набутва там насила!

Този линк е за всички нормални ползватели на този форум link Платените от руското посолство тролове да си дрънкат каквото си искат.

Като нашият мегаминистър на образованието се изказа пред ученици , че Ломоносов , Асен Златаров и Жоел Кюри не били направили нищо в науката , почвам да разбирам защо в българските форуми е пълно с неграмотни

Почти всеки най-малкото е чувал имената на гореизброените учени, но за името на неграмотния смешник нарочен за министър едва ли ще се сети някой!

Няма повод за радост дори и за русофобите! Една "натовска" Украйна означава нова "студена война" с опция да какавидира в "гореща"- отначало регионална но с опция за нула време да обхване целия свят. Русия с право се чувства застрашена от това развитие на събитията и неминуемо ще предприеме ответни действия. Разни пъпчиви пубери във форума изобщо не са наясно колко близко беше светът до една ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА по време на "кубинската криза"- следващият път може и да нямаме такъв късмет! Колкото и да е "паднала" рублата или доходите на глава на руснака хилядите бойни глави с ядрен заряд си стоят в бойна готовност и и веднъж изстреляни връщане няма. Между другото Обама разбира се е знаел, че Порошенко възнамерява да прокара натовската си ориентация, затова предвидливо започна да "топли" отношенията" с Куба за да не би там отново да "щръкнат" руски балистични ракети. Ако наистина имат капка мозък няма да приемат Украйна в НАТО, но виждайки какво сътвориха по света дълбоко се съмнявам, че са преживели "каубойската" си настройка.

Евентуално членство на Украйна в НАТО= ПОЧТИ СИГУРНА СВЕТОВНА ВОЙНА=край на света, тъй като на НЯКОЙ МОЖЕ ДА НЕ ИЗДЪРЖАТ НЕРВИТЕ...В ядрената война победител няма да има.Земята ще стане изгорена радиационна пустиня.И богаташи и бедняци,и бели,и черни,и жълти....и всякакви вярващи в различни божества, всички вкупом ще отидат на оня свят.Надяваме се разума да надделее и до там да не се стига.

Не се чудете, олигарсите в Украйна имат силен нюх къде да направят още пачки. Нато отдавна остана на хартия като отбранителен алианс - германците не могат да вдигнат самолетите, сащ не могат да изстрелят ядрени ракети, за нас да не обсъждаме, сал едни мистрали останаха. За сметка на това, структурите на алианса трайно се насочиха към сивия сектор - търговия и разпространение на наркотици, проституция, изнудване и лихварство, където обстоятелствата го позволяват...

Какво стана с Малоазиският самолет бе фъшкористанци ? САЩ са свалили самолета и са платили 280 000 долара на летеца украинец Волошин/СиЕнБиСи-15.30 ч.

За много по-малко пари ще намеря поне 10-на руснаци, които да потвърдят обратното.

Уса ционистите сложиха на власт Хазарски чифути..Това стана в Украйна. Тъпите бандеровци махнаха чрез въоръжен преврат милионери и поставиха милиардери...

Щяла украйна да влезе в еврогейското прогнило НАТО. Само в Русия няма педерастия !!

Долу фашистката САЩ е Еврорайха !

Не знам за НАТО, но вече лъсва истината за Боинга,Днес украински авиационен специалист е заявил в редакцията на Комсомолска правда, че самолета е свален от украинския летец капитан Волошин.Донесъл е и документи.Западните и нашите СМИ разбира се мълчат засега. Когато е излизал от самолета си Волошин е произнесъл интересна фраза: "Това не беше онзи самолет" и е бил много изплашен.

Да, да... Щом Комсомолска правда го казва... Сигурно е истина. :)

Реакцията ти е очаквана, очаквам и други варианти.Нищо ново!

на Москва ще се кичите с БЪЛГАРСКИ символи? Чамодан Вокзал Сибир! Учи китайски !

Украйна има нужда от пари,които никой не склонен дай предостави. Членство в НАТО не решава проблема, а приближава разцепването на тази изкуствено учредена държава. Все пак и Порошенко говори за референдум. Само в България не се проведе референдум нито за ЕС, нито за НАТО - а в уставът изисква задължително провеждане на референдум.

РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ИМА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕТО ОТ ЕС И НАТО!!!!

Като спре руския газ (не са си го платили) и тока (няма въглища от Русия или Донецк), няма и работа от Нова Година в Русия за 6 милиона украински гастербайтери и.... за един месец на ледено студено и тъмно и без пари... ще има революция и ще изметат еврейските фашисти от власт заедно с всички американски съветници... между другото евреите в момента масово напускали Украйна....

Това ще доведе до разпад на измислената им държава. Бил съм там.Трудно им е да оценят какво искат - носят си последствията щом не могат. Ако бях украинец -нямаше да се карам с руснаци в пълната с руснаци моя държава...

Пращай няколко дивизии и да се свършва...

Това пък за какво им е ? Все пак извънблоковият статут добавя, поне малко стабилност, към разклатената позиция на Украйна. Да бяха си опекли работата с НАТОто, да речем този месец се отказват от извънблоковия статут и другия месец влизат в НАТО, това се разбира. Ама то НАТО не им се очертава и за 20 г. напред, защо плюят в кладенеца преди да са намерили друг ?

Май всичко е, за да се дразни Русия, не за да се спасява Украйна.

Така ще... Знаем от какво се нуждаят Сглобената Америка.

БРАВО НА ПУТИН! УКРАЙНА ЩЕ Е В НАТО!

Браво я.Ще видят какво е да с 5 самолета , един кораб и 10 танка

Българиянай и Украйна са най-видните марионетки на САЩ

РЕВИ ПУТАНЕ, ХАХАХА

Най-добре е дир-а да въведе правила за писане само на стойностни коментари, че 2 страници от теб освен да чета: ПУтлери долу, путлери насрани и тем подобни, ми се драйфа от пошлостта ти и безподобността ти.

Само Украйна, ЕС и УСА!!! Долу Путлер и неговия авторитарен режим! Уа-хаха-ха-ха!

ДОСЕГА САМО МЕЧОКА ПОНАСЯ УДАРИ, СВЯТ МУ СЕ ИЗВИ, ХАХАХА

Лошото е, че ще го изпита целия украински народ, не само те, което ме навежда на мисълта, какво би станало тук когато Русия дойде да си ни вземе под ръка... Ами ще гледаме и ще бацаме яко, яка да ни е душа дорде прокопсаме.

Подлъгаха се някои украински елементи, повлякоха цялата държава, като се помислиха за много специални и много скъпи за американците! В крайна сметка всички разбрахме истината и замисъла! Въпроса е докога ?

КАКВО ДОКОГА?

Като кажем за Украйна та се сещам за Пурко онзи където му дадоха едни пари и стана Господин за един ден а после му взеха всичко . Ако някой ви каже ,че е много богат ама се е омотал в заеми и не ги връща а ги увеличава не му вярвайте ,че е богат - ТОЙ Е ДЛЪЖНИК ДОКАТО НЕ ВЪРНЕ ВСИЧКО . САЩ много сте богати , ама много заеми бе американци ДА ГЛЕДАТЕ ФИЛМА ЗА ПУРКО !