САЩ обещаха на Плевнелиев помощ от НАТО

Президентът Росен Плевнелиев е разговарял по телефона с вицепрезидента на САЩ Джоузеф Байдън за ситуацията в Украйна.

Обратно в новината

Коментари - САЩ обещаха на Плевнелиев помощ от НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плевнелиев най-големият смешник които е избран за президент с костинбродската печатница! Всички знаем как ! Защо ли го интервюират тоя малоумник

САЩ държи Европа чрез НАТО, защото реално САЩ е НАТО - САЩ казват какво ще прави НАТО и какво мисли НАТО!!! Реално НАТО води само операции облагодетелстващи външната колониална политика на САЩ! При това САЩ използва и европейски въоръжени сили за постигане на своите си цели - европейски военнослужещи умират за САЩ!!! В същото време гаранта за мир в Европа, се оказва точно тая милитаристична организация! Къде живеем - в Европа или в ЕвроСАЩ? Реално ние живеем в Европа, за да служим на САЩ!!! Континентът Европа и континента Северна Америка са два РАЗЛИЧНИ континента!!! Европейския съюз се опитваше навремето да направи нещо за държавите в Европа ... но това беше преди ръководителите на ЕС да станат подлоги на САЩ и да работят за интересите на САЩ, а не на Европа!

По време на разговора с Майдън президентът е посочил и ...ТАКА И НЕ СЕ РАЗБРА НАКЪДЕ И КАКВО Е ПОСОЧИЛ ЧЕХЛЬО,ЗАЩОТО ПО ВРЕМЕ НА РАЗГОВОРА МУ БЕШЕ ЗАБРАНЕНО ДА СЕ ОБАЖДА.

Плевнелиев и Байдън/МАЙДЪН/ са обсъдили още положението в Югоизточна Европа и усилията за укрепване на основите на демократичната държава - върховенството на закона, независимостта на медиите, пазарна икономика, работещи институции... СПОРЕД БАЙДЪН/МАЙДЪН/ НЕЗАБАВНОТО ВОЕННО НАХЛУВАНЕ НА САЩ В БЪЛГАРИЯ ЗА МОМЕНТА Е НЕЦЕЛЕСЪОБРАЗНО!

Подкрепа за независима, единна и демократична Украйна са изразили и Росен Плевнелиев, и Байдън. -Та в тая връзка да попитам:КОЙ БЕШЕ ТОЯ...ПЛЕВНЕЛИЕВ ,БЕ?

Байдън е потвърдил категоричната ангажираност на САЩ с гарантирането на колективната сигурност на своите съюзници в НАТО! Бравос,ГАРАНТИРА,КОЛКОТО ГАРАНТИРАХА И НА ГЪРЦИТЕ,КОГАТО ТУРЦИТЕ РАЗДЕЛИХА КИПЪР! Ама там беше "СПЕЦИФИЧНА"работа ,нали и турци ,и гърци все са НАТОвци.

Росен Плевнелиев и Байдън са обсъдили напрегнатата ситуация в Източна Украйна и са подчертали, че Русия трябва да предприеме незабавни действия за намаляване на напрежението. Е, И АЗ ТОВА КАЗВАМ-ПУТИН,НЕ СИ ИГРАЙ НА ШИКАЛКИ С ТИЯ "ХОХОЛИ"!ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ДА СЕ ВРЪЩАТ ВЪВ ФЕДЕРАЦИЯТА!

и съд за Плевнелиев.

Жизнь Болгарии после вступления в ЕС!!! Урок Украине!!!

Тази мижитурка иска да въвлече България в конфликт.И този мухльо не му е до Украйна!Да не би руснаците да ни нападнат?Аз мисля че вероятноста да бъдем нападнати от турците е много по-голяма,и този мухльо ще съдейства за предаването на България в техни ръце затова му е нато!Президент боклук!

Плевенлиев е нашият Яцейнук Запъртук! Г-н Президент сега разбрах защо жена ти те избягва!

ОТ НАТО ДА ПОМОГНАТ НА ТОЗИ МИСТЪР БИЙН В ЛЕГЛОТО ПРИ ЖЕНА МУ! КОЛКО СИ ЖАЛЪК ПЛЕВЛЬО!

Освен помощ от НАТО, Плевнелиев се нуждае и от спешна психиатрична помощ.

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ СКЪПИ БРАТЯ! НЕ ПОЗОВОЛЯВАЙТЕ ТАКИВА МИШКИ КАТО ТОЗИ ПРЕЗИДЕНТ,КАТО ДЕБЕЛОТО ПРАСЕ ПЕЕВСКИ,КАТО СТАНИШКО ДА НИ НАСТРОЙВАТ ЕДНИ СРЕЩУ ДРУГИ!бОГ ДА ВИ ПАЗИ!

е като държава в държавата!

Интересно, дали този измислен президент чете какво мислят хората за него! Ако беше нормален човек, отдавна да е зачезнал и да се е скрил на вилата си в Халкидики!

Това путьо може да го измисли и да го пусне в обращение само червения тролски щаб. Добро попадение. Истинската ви анти българска същност лъщи отдалече. Принцип на коминиста- щом е срещу Русия значи е срещу него. Българските комунистите болшевики (БСП) не могат да си простят че България е в НАТО. Русия си има нейни интереси. Вашите какви са?

ФЕДЕРАЦИЯ след референдум!!! Това ще успокои Украйна , И никакво участие във военни блокове, за да има мир в Европа . Това трябва да го разберат Обама ,Меркел и Путин !!! Който мисли и плямпа за друго няма акъл !!!

Христос воскресе! "Народът на Украйна трябва сам да реши своето бъдеще чрез свободни и демократични избори, са посочили двамата лидери, цитирани в съобщението. " Народът вече избра, не е ли ясно?

Путьо Плевнев искал помощ от НАТО, ами добре-нека американците да инсталират идиотите си по дворовете на къщите му за да го пазят, сигурно от нас. Ние не щем на земята си неканеници.

Българинът има само едно право. Правото да избира кой боклук да го яха. Тоя боклук и чужд агент не е даже избран, а назначен. +Е, със съдействитето на най-глупавата част от плебса.

Помощ от НАТО! Искаме икотомическа помощ. Най-вече шистов газ в шепи.

боклук гербераски !!!!

Нато има сега задача да усили числото на самолетите в Полша И прибалтика и е решила да ги компинсира от джаба на ганьо с помоща на президента плевчу

Руснаците си имат Путин, а ние си имаме Путьо.

Да точно така! БЪЛГАРИЯ не може да бъде в саюз с Турция!

И КАК ТАКА САЩ ОБЕЩАВА ОТ ИМЕТО НА НАТО?!?! ЧИЙ Е НАТО? И КАК ТАКА НЯКОЙ ИСКА ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?!?! КОГА Е ИМАЛО РЕФЕРЕНДУМ? КОГА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЩЕ РЕШИ ЗА ЧЛЕНСТВОТО В ТОЗИ ПАКТ?

"Народът на Украйна трябва сам да реши своето бъдеще чрез свободни и демократични избори, са посочили двамата лидери, цитирани в съобщението..." Най-после Путин е успял да им светне крушките. А те - въоръжени преврати, студийни революции и пр. упражнявани по другите им войни едни и същи сценарии, че да разкарат украинския народ от възможността да решава сам. В България като им мина номера с набутване в нато БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ и само с една, назначена от янките пионка, в Украйна явно няма да мине така гладко същото набутване.

на Плевнелиев.

Доло ПУТЬОТО (Плевналиев) БЪЛГАРИЯ не може да бъде в саюз с Турция!

ти па ко се пенявиш с голо дупе ли ше бориш турция :)))

Явно новата тенденция е кратки и напълно безсмислени мнения, в стил: "Да убием пианиста". А как се справяте с кратките музикални форми, господа, това свирки, флейти и дудуци правите ли? Че и за тях добре плащат, дерзайте.

Цар Борис е отказал на Хитлер да изпрати войска на източният фронт.Всеки тръгнал на изток си е строшил главата!

И то много умно отказал като му посочил че нашите войски са в Гърция и Македония а турците са струпали войски на границата.

Кой ни заплашва че не разбрах? А господин Президент? За България ли сте говорили когато сте я искали тая помощ или за Украйна?

Мдааа - ако си платим ще ни окажат помощ ! В смисъл ак оси купим нови оръжия, самолети и кораби от сащ и ако заделяме по няколко милиарда на година за "ъпгрейд" на военната ни техника, с американска разбира се ! Иначе са много добри демократите, стига да взимат от бедната България по няколко милиарда на година ! Гнус ме е от тази подлога плевнелиев, противен подмазвач !

Набори, днешните ни управници са пичлимета срямо нас!! Стига сте си правили ташак с тях! От държавно приличие!!

Кой ги напъваше тези да плямпат простотии за Покрайната и ... Ръшата??! Герберчетата -увяхнаха..... отдавна!!

Каква помощ, бе??! Не му ли става вече?? Младо момче е!! И най- малко Нато ша му го дигне... самочувствието!?

Хора, гласувал съм за този човек, защото съм служил с него в казармата. А сега ме е СРАМ ... И исках да го кажа, белким ми олекне

А той "поливаше ли розичките" редовно??!

Аз пък си мислех, че тая измет с меките китки е отървала казармата ......

там сигурно е бил по-мъжествен и е служил вярно на Родината...

Този наистина си прави сепуко и си реже клона, за недипломатичните му изказвания спрямо Русия!

.. каруцарски изказвания - от Столипиново!!!?

Росен ПЛЕВНАЛИЕВ - една от пачаврите на ГЕРБ!!!

на Плевнелиев, изритайте го най-после от Дондуков 2.

САЩ помогнете му на Плевналиев бе хора... Ваш е. .. С ритници ще ви го подарим!

Поя очаква да го "удостоим" както Янукович в Украйна :). Не бой се бе, много си дребен за нашето внимания!

този наш "президент":)) се оказа сложен характер даже и бат боико не може да го усмири > аре да помолим 1-та дама да го напляска:))) да му дръпне ушичките:))) па дано миряса:))))))))

"Първата дама"-Юлчето и тя се е отрекла от него.

еи плевел върви с крак във времето и внимавай какво приказваш

Някой знае ли какво му е на пленелиев?

Очертава се "ХУН" - хронична умствена недостатъчност в напреднал стадий!

Човекът наистина има нужда от помощ само че медицинска! Много съм сбъркал, че съм гласувал за такъв човек за да не стане президент Ламбо-той щеше да е по-достоен президент!

П-ткин няма ли да излезе пред народа като путин и да каже какви ги забъркал.

БойкоЛизчо пак философства. Да попита Бойко накъде духа вятърът

Определено най-слабият президент в историята на България! Не се сещам за друг такъв, на когото всяко действие да е гаф!

Определено, по-слаб и от Желката, който анистира не само политическите затворнице, но и крименалните престъпници и убииците.

Добре, аз от това съобщение разбирам само, че Плевнелиев си е говорил по тела и си е въртят засукания езичец. Пълен шарлатанин!