НАТО не планира да оказва пряка военна помощ на Украйна

Украинският външен министър Павло Климкин каза, че НАТО не предвижда пряка военна помощ за Украйна. Разработват пътна карта за съвместимост на въоръжените сили.

Обратно в новината

Коментари - НАТО не планира да оказва пряка военна помощ на Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да им е честито и HATO им заби чепа.

Няма да участва, защото няма как. Те с идилчетата не могат се справи, а какво остава да се срещнат очи в очи с руската месомелачка. И тук напомням една чудесна руска поговорка-в Русия може да дойде всеки. У дома после се връщат само приятелите. Битката срещу ислямистите ще бъде техният пореден провал.

Стига с това "не могат", като е ясно, че не искат. Садам с едномилионната армия, въоръжена и обучена го пометоха за има няма две седмици.

Какво ми слагаш минус. Половината от тея "джихадисти" са спец.части от целия свят и частни армии като Грейстоун, които извършват етническо прочистване като в изт. Украйна и едновременно създават повод за НАТО и Турция да окупират сев. Сирия. Доста си наивен, не се очудвам, че си фен на Сидеров.

ама разбира се, че няма да се намесват,както се казва - САЩ ще се бори с Русия до послдния украинец! На тях не им трябва войни със силните, а прокси-войни. Войните си ги водят с камиларите - сипят бомби.. опс.. демокрация от високо и те така

Украинците в ролята на излъганите камилчета, техните "демократични" "лидери" им спретнаха такава гнусна и мизерна безкрайна война, че "жална им майка". Накрая гладни и съсипани украинците ще се борят на колене на руснаците да им помогнат да оцелеят, а американците насмукали се като пиявици ще си изпълзят у дома.

Сега има да модернизират и те като нас. Ще купуват скрап на НАТО за милиони.

Сега виждаш ли какви ангели са нашите роми утилизатори? Има къде, къде по-сериозни проблеми от някой изчезнал кабел за високо напрежение?

Пък аз тъкму чаках Плювню да ни мобилизира и да поведе НАТО във военен поход,ама евроатлантическите ни парньори му докладвали,че пътьом може да се засечем с военния оркестър на Русия

Глава първа: Не започвай война с Русия! Глава втора: Не започвай война с руснаци! Глава трта: Виж глави едно и две! Епилог: Нали ти казах!!!Амин!!!

Рашофилистичните трольчета си мислят, че сме 50-те години на ХХ-и век, га гламавите им отци и деди водеха кварталната оф пропаганда. След елементарните леки санкции срещу чизмарите: 1.Доларът префърли 40 /сорок/ рубли; 2.Четирите най-големи банки закъсаха с ликвидността и просят государствена/баринска подкрепа; 3.Соц дефицитът се завърна и цените на стоките тръгнаха на горе; 4.пусинчо забрани на госапарата да отдыхает за границу; 5.Само за 2014-та патриотичната чизмарска популация изтегли над $140 милиарда и ги напъха по дюшеци и възглавници. 6.Чизмарските компании закъсаха с изгодното западно кредитиране и се озъбиха яко, нямат пари са планираните проекти. 7.Бриксовите заместители на западните компании са негде далеч зад хоризонта. Туй само на пръв прочит.

Бегеец се оттегли на заслужен отдих. Иречек застъпи нощна смяна

Прозирам пъкления ви план с бегееца и гордия ивропеец: дрънкате глупости и се надявате Путин да умре от смях...

замисъла да баялдиса Путин от смях е оригинален и печелят точка, макар че има един слаб пункт - че написаното от тях едва ли ще стигне до Путин. Ай на бас, че Русия ще се оправи много преди нас...

Гледайте само нато да не изпрати България в Украйна, че тогава щатите ще ви се сторят тесни, маймуни мръсни ! С нашите продажни политици-всичко очаквам !

Русия може да се убие само с мир,никога с война

Напоследък в медиите излязоха едни интересни съобщения,които имат пряко връзка с отношенията Русия-САЩ,Русия -НАТО и Русия-ЕС.За какво става дума 1.Казва се,че е постигнат паритет във ядрените бойни заряди между Русия и САЩ.Досега САЩ имаха 150-200 заряда повече. 2.Казва се,че руснаците са финализирали изпитанията на т.н електромагнитно плазмено оръжие/вид бомба с електромагнитно излъчване/ ,което поразява всички електронни и електрически системи с ниско напрежение в радиус до 4 км и сега мислят за подходящ носител 3.Според някои западни медии,загубите от санкциите срещу Русия могат само тази година да достигнат 40 млрд.евро,като най-засегната ще бъде Германия.Много е тежко положението и в Испания и това е една от причините за референдума в Каталуня Ако това е вярно,новата украинска власт просто няма бъдеще!

...и под команда на Подслушваната от САЩ цели 12 г. Меркел .... Германската икономика пое силно ...Надолу ! И Защо им беше нужно това ??? Да отговорят Силно Зависимите "политици" ... Меркел,Плевнелиев,Борисов, ......

Не забравяйте факта, че Германия е все още окупирана от САЩ държава и че съгласно тайният договор подписан между САЩ и Германия след края на ВСВ всеки избран за канцлер на Германия се утвърждава и от правителството на САЩ!

Последната си балистична ракета УСА произвежда през 1991г.

нато не беше ли терористична неонацистка организация в превод от неонацистик атлантик терорист организейшън.

АЛЕКСЕЙ МИЛЕР: "За да изкара зимата, Киев се нуждае от 18, а още по-добре от 20 млрд. куб. м газ. Но Украйна няма време за това преди началото на зимния сезон, каза Милер. В момента Киев разполага с около 15 млрд. куб. м синьо гориво в запас. Още миналия месец председателят на борда на директорите на Газпром предупреди и за евентуални проблеми с доставките на газ за Европа през украинска територия през зимата. Милер разкритикува и дългосрочната енергийна стратегия на ЕС. Европа похарчи над 400 млрд. долара за възобновяеми източници на енергия, а вредните емисии се увеличиха. Не работи и планът за разнообразяването на доставките на газ, изтъкна той. Днес собственост на Газпром стана и най-голямото газохранилище в Западна Европа - Реден в германската провинция Долна Саксония. Покупката не попада под санкциите, които ЕС наложи на Москва заради украинската криза, коментира германското сп. Фокус. Причината е, че газохранилището с капацитет 4,2 млрд. куб. м газ е част от сделка, сключена през декември 2013 г. и одобрена още тогава от Еврокомисията. Тя включва обмен на активи между германския концерн BASF и Газпром. В замяна BASF ще получи 25% от Уренгойското находище в Русия.

Толкова голяма държава, с толкова голяма армия, а не може да се справи с няколко хиляди сепаратисти? Логичен резултат от съветското управление - и украинците са научени на мързел и кражби, като българите!

Резултат на Отказа на Нормалните хора да станат Убиици , под командата на Бандеровските Фюрери ,платени и управлявани от ЕСАЩ !

Бандера е искал независима Украйна, това не го прави фашист. Човекът е лежал във фашистки концлагер, защото отказал да воюва на страната на Хитлер. Вие от Кремъл обявявате всички, които искат независимост от Русия, за фашисти; излиза, че и Левски и Захарий Стоянов са били фашисти????

НАТО не може да се оправи с някакви си джихадисти , а се перчат на Русия ! Смешници.

ПРЕЛЪСТЕНИ И ИЗОСТАВЕНИ! БИТИЯ БИТ,УКРАИНЦИТЕ Е - - НИ...

НАТО не ги иска,Европа не ги иска вече и официално,освен това единствената боеспособна армия в НАТО е американската. Никой не иска да воюва с Русия

Жалко эа 5-те милиарда на янките,пиха една студена вода. С Русия трябва да си приятел а не враг .

Това да плашиш Русия с война е като да плашиш куче със салам!

:)

Този от снимката очевидно не се чувства удобно в този Саркаф, дето са го пременили, след като е свалил дясно секторния камуфлаж.

Прави впечатление .

кат са толкова мощни защо валутата им умира?

Поради бързо развиващите се връзки в Азиягледат да го изравнят с курса на иената

А защо Евросъюза пищи на умряло заради налегналата го дефлация:-)

НАТО няма да оказва помощ на Украйна, ЕС сменя тона към РФ...Бе с наближаването на зимата много трезвомислещи и сговорчиви стават евроатлантиците? Май пред генерал Мороз всички прекланят глава? :)

"нАто-тото Не Планирало военна помощ за уКрайна". Та тази новина може да "утрепе всички китове в дУнава". Пък аз наивника си мислех със скрит вЪзторг, че се готви такъв "блицкриг" по тез украински земи, че Гудериан щеше "танкове да пасе".

НАТО спешно трябва да пристъпи към изграждане на военни бази в Украйна, за да бъде даден отпор на чудовищната агресия на империята на ужаса и злото Русия! Руските терористи трябва да бъдат смазани на всяка цена! Господ да пази България от комунисти и русофили!

освен на комунизма си жертва на много други болести.

Браво на модератора! Бърз си. Поне за себе си видя ли какво имаше зад линка?

Защо Русия загуби войната с Украйна: 1. Цел на руската агресия: Да се спре интеграцията на Украйна с ЕС - ПРОВАЛ 2. Изгонване на "фашистката хунта" от Киев от власт - ПРОВАЛ 3. Създаване на марионетна държава Новоросия, включваща областите: Донецка, Луганска, Харковска, Сумска, Херсонска, Одеска, Полтавска, Запорожска - ПРОВАЛ 4. Да покаже на Прибалтика, Полша, Чехия, Словакия, Румъния, България и страните от ЕС мощта на Руската Армия, на механизмите за енергиен рекет на Руските сфери на влияние ПРОВАЛ

В Русия броят пилците назима.

Хайде сега иди си измий очите, метни едно двойно кафе и като се събудиш малко, виж какви глупости си написал - подминал си дори Пъстрата!

да, пилчар е написал големи глупости

Чудно като си толкова умен,как ги събра теза 14 минуса:)

Прави впечатление Виж си минусите ! Толкова ти струват писанията. .

НАТО изчаква да захладнее и тогава ще нападне. Някъде началото на декември. И до април месец, с един блицкриг ще е завладяло Русия. Ще направят Яйценюк губернатор.

Решили са да изненадат Руснаците посред зима. Висша стратигия е това.

НАТО никога не изоставя своите. Можем само да се радваме на факта, че продължава работата по съвместимостта на ВС на Украйна и НАТО. Като форпост на демокрацията в борбата за налагане на евроатлантическите ценности гордите войни на Единна Независима Украйна успешно се справят с терористите, агенти на империята на злото. Цялото прогресивно човечество оказва своята морална подкрепа на древна и горда Украйна допринесла толкова много за човечеството. Следвайки най високите стандарти за демокрация и съблюдаване на човешки права Украйна е за пример за успешно имплементиране на евроатлантическите ценности

Научете се първо да пишете и тогава коментирайте.

Така е, така е изворите разказват, че още в дълбока древност гордите украинци са водили титанични сблъсаци с Александър Велики и са си дружали с Персия без обаче да са имали желание имплементират персийските нрави...:) Отличен шест по история!

big_uncle@dir.bg

В Тубата има клипче, където украинските "учени" обясняваха, че древните укри са изкопали Черно море - е те тия, брато, надминаха и макетата!

Първо си обърши лигите, а след това обясни на простолюдието в този форум какво е това "евроатлантически ценности" - първо, второ, трето - ама така, че и Бойко Борисов да може да го разбере. Иначе са празни надути приказки в стил Росен Плевнелиев!

Не ги знам какво са тези ценности, но след като Окрайна е пример за успешното им внедряване в живота твърдо не ги ща

А бе Гордият, какво им е Единното и Независимото на Усраинците

Да де, своите. Та затова повтарят като замаяни че Украйна не е от техните:-)

Извинявай не разбрах, Горда и Древна УкраIна, като кога и ка се е появила на картата на източните европейски степи? След Киевская Русь, или преди Киевская Русь? Или преди османското владичество на северното черноморие? Или дори , може би - преди Придунайска и Велика България ?!??? Капут тъп! Та цялата територия на тази измислена, изкуствена държава е дарение от руските императори и щедрия "далновидец" Ленин . Само една пиклива територия , по-малка от България, в северозапада на тази голяма държава е реално Взета от Полша ! Иначе Хохолите щяха да шродалжават да са си една Автономна територия , или Республика, както там ги наричат на Руската Федерация !

Преди 35 год. СССР подцени Афганистан и последва пълен провал. Сега НАТО се опитва да направи същата грешка подценявайки съвременна Русия.

НАТО да ходи да пази бостаните ... За война не ги търсете... :)

НАТО не пази бостаните ! НАТО начело с "великата демокрация " пазят нарко-полетата в Афганистан . 90 % наркотика продаван в Европа,Русия и бившия СССР идва от там .Всяка година умират по над един милион млади хора ....От 2001 г до сега в Европа и Русия са починали около 15 милиона младежи от американския наркотик произвеждан и пазен в Афганистан !!

Виж в това ги бива, да убиват директно и индиректно беззащитни...там нямат равни

Добра идея, ама къде са военните, че нещо ми се губят от полезрението?

дубрутро...само глупаците верват че на сащ и ес и нато им дреме на украйна...

По време на инвазията в Ирак 2004 във градчето Фалуджа 4000 местни жители и опълченци 6 месеца удържат редовната американска армия.Нанасят следните поражения- 11 танка абрамс, свалят 2 Ф-16, 11 хеликоптера и 5 безпилотни убитите са 2000 американски войници. Ето НАТО в действие.

СРЕЩУ АМУНДЖИТЕ ДЕЙСТВА САМО КУМНАСКАТА ЛЕКА КОННИЦА ОТ БАШИБОЗУК - ЗАЩО МИСЛИШ МЕСТАН УХАЖВА СТОЛИПИНОВО И ФАКУЛТЕТО ? ... НЯМА СИЛА КОЯТО ДА СПРЕ КУМАНИТЕ :))