Война в Киев въпреки примирието, постигнато от политиците

Най-малко 32 демонстранти и 3 полицаи са загинали днес при сблъсъците в Киев. Десетки войници са отвлечени. Опозицията обвини правителството за ситуацията.

Обратно в новината

Коментари - Война в Киев въпреки примирието, постигнато от политиците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КЪДЕ СИ КЛИЧКО ???????????? ЗАЩО НЕ ТЕ ВИЖДАМЕ НА БАРИКАДИТЕ ?????????

Плановете на император каПуткин бяха осуетени - няма да има ново сесе сеРе... С голи ръце се сражаваха срещу снайперистите на болшевишките убийци и победиха! Поклон! Поклон!

що не им спретнете един убав Берлински конгрес, па да я делнете Украйна по четирите и краища, та да се тепат и самоизбиват и в бъдеще! и пак да ги омиротворявате и пак да ги грабите и т.н.

Калъф, Берлинския конгрес задължи руссия да се изтегли от окупираните части на Отоманската империя. Блядките не дойдоха тук за да ни направят държава , а да си направят губерния . А България я има въпреки съпротивата на ''великите сили'' начело с руссия....Съединението е нашия празник

Украинеца - това е прототипа на средностатистическия азиатски глупак, който иска да живее в Европа.

Сигурно имаш предвид СтанишеФ...

А къде е боксьора? защо не е на барикадите?

Трябва полицията и войската на всяка цена да възстановят реда и сигурността в Украйна! Няма възможност за преговори с фашистите.

Вяярност към народа на езика на оуновци, бандеровци и есесовците на Украйна означава вярност към контрареволюцията. Онези авантюристи от рода на Кличко - син на съветски генерал - живеят в един виртуален свят на неосъществени западни стандарти и в края на краищата се оказва, че целта им е власт и лесни пари. При власт и учреждения, пълни със случайни хора, улицата надушва веднага плячката и започва клането. Това не е революция, а пуч, преврат, криминална вакханалия. Клетва за вярност към мафията няма дори в Италия. А при славянството има. Светът тепърва ще види какво значи дясно по източному. Ще потрепера, защото това, което става в България и Украйна е чума, заразна и непреодолима. Европа скоро ще се потопи в пламъци и разпад. Децата ви ще плащат за безумието ви.

Интересно! Отвличат воници и милиционери и за това отговорни ще са управляващите, а не тези които правят отвличанията. Не тези които подстрекават протестиращите на всякаква съпротива- с коктели "молотов" и стрелба с проливане на кръв и убиства. Такива са например "прави сектор"

киевската рус се разпада товаришчи комунягиии. след това е ред на рашън федереишъна да се разпадне на експроприираните от русия държави. русия ще стане по малко от у краина по територия и по неселение и мужиците ще се удавят вав водката и кислите си огурци. газ и петрол ще продават новите незав исими държави като чечня, татарстан, бурятия, ....а вас комунягите ще издухаме през комините на тецовете. рушняците ще продават само гъз.

Трябва да си умен и мъдар, за да отделиш умното от тиражираната простотия, която се тиражира от всички партии, независимо дясно или ляво, само те имат файда от това! Така че хора мислете за да не ви постига Украйна...всичко е лъжа и измама в този живот, ако не е направено за доброто на собствения народ и хората!!!

нашите комунистически изроди виждат ръката на запада и на америка в украинските събития. те не могат да разберат, че един народ не иска повече да се влачи по корем като нас, не иска да го ръководят комунистически разбоиници и слуги на москва, като е у нас. където е минал комунизъм и трева не расте. де да бяхме като украинците, сатанагеишата нямаше и да помисли за българiя, а хар мониката му щеше да си изкарва хляба на околовръстното.

Ти се радвай ,че не си на местото на украинците, че майка ти сега студен щеше да те пипа!

С голяма удоволствие наблюдаваме поредният провал на десницата, този път в Киев. Настървени за власт и лесни пари, неуки, брутални и фашизирани тълпи от безделници и провокатори стрелят, както през 1956 г в Будапеща, от покриви и прозорци по милиционерите- децата на народа. Всъщност левите би трябвало да са неутрални, едни десни стреляут по други десни на власт. Но за комунистите не е присъщо да са равнодушни, когато на хоризонта се е задал фашизмът - след България този път - в Украйна. А финалът на фашагите е само един - куршум в тила и ритник в задника.

Ами там едно тъпо боксьорче, като нашото пожарникарче, искаше да се направи на политик и нали видяхте до къде доведе народа си....до гробищата! Но сега точно на този изрод Кличко трябва да се потърси отгооврност, и това е най малкото, направо ГУЛАГ!

Преди да пишете за руските олигарси, прочетете и за Американските. Не си мислете, че в Америка олигарси няма, както и че там ще толерират подобни протести дори 1 час. Идва гвардията с танковете и ще ги изнесат всички на носилки. Нали не сте толкова заблудени и платени, та да си мислите, че силите за сигурност в Америка ще пеят песни, докато ги избиват разни побеснели?

Много точно казано,там както във всяка империя действат по принципа:не ме гледай какво правя а какво ти говоря.А за дребната паплач като България имат подготвени доктрини близки по въздействие на комунистическата,макар да се наричат десни.Важното е да извършат своята мозъкопромиваща задача и да държат дребните в подчинение-както Русия,тяхната вражеска империя!

В момента цяла България е вперила поглед в Рим където се очаква чудото да се случи.Нацвърчахме пържоли салати рикия вино мезета с ена дума сме готови.Дръжте се братя Рим ке падне.

Е това трябва да ни обединява българите, а не шибаните партии, които искат да крадът на наш гръб!

В УКРАЙНА НЕЩАТА СЕ НАМЕСТВАТ ЛЕКА ПОЛЕКА ... В УКРАЙНА- ЛЕКА ПОЛЕКА СЕ ВИЖДА - ТОВА - КОЙ Е ТЕРОРИСТА И КОЙ Е ТЕРОРИЗИРАНИЯ... - ОБИКНОВЕНО- ТЕРОРИСТИТЕ ЗА ЕДНА ИЛИ ДВЕ ТЕХНИ ЖЕРТВИ- ВЗЕМАТ ПО 200 -300- ОТСРЕЩА .... А КАКВО СТАВА В УКРАЙНА ..??? АМИ - ВИДИМО Е : - 3 /ТРИМА/ - ЗАГИНАЛИ СЛУЖИТЕЛИ НА "РЕДА" ../ ЧИЙ РЕД НЯМА ДА КАЗВАМ ../ - ИМА КОЛКО ЗАГИНАЛИ ОТ "ТЕРОРИСТИТЕ"../ТОЕСТ -НАРОДА/ ..?? ???? И - КОЙ В СЛУЧАЯ Е ТЕРОРИСТ .??? ФАКТА , ЧЕ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА "РЕДА: СА ОТВЛЕЧЕНИ- А НЕ УБИТИ .. ГОВОРИ МНОГО ..ХОРАТА НЕ ИСКАТ КРЪВ ..ИСКАТ СВОБОДА .. ДЕМОКРАЦИЯ ..НЕЗАВИСИМОСТ ..- АКО ИСКАХ ДА УБИВАТ - ЖЕРТВИТЕ ЩЯХА ДА СА "НАОБРАТНО"... НО В БЕДНА ЖАЛКА И ДЕЗИНФОРМИРАНА БЪЛГАРИЯ -КАКВО СЕ ПОЛУЧАВА ..?????? В СТРАНА В КОЯТО ИМА ХОРА КОИТО ТВЪРДЯТ / ТУК ВЪВ ФОРУМА...:)) ../ , ЧЕ НИКОЛАЕ ЧАУШЕСКУ СИ Е ОТИШЪЛ "МАЛКО НЕСПРАВЕДЛИВО"... -И ЗА ХОРА С СТРАНА КАТО БЪЛГАРИЯ- КОИТО ОЩЕ ЖАЛЯТ ЗА ДИКТАТОР КАТО ТОДОР ЖИВКОВ...- НЯМА КАКВО ДА СЕ КАЖЕ ДРУГО- ОСВЕН КРАЙНО ЗАДРЪСТЕНИ И ОГРАНИЧЕНИ .. ЗАСЛУЖАВАЩИ ДА СА КРАЙНО БЕДНИ МАЧКАНИ И УНИЖАВАНИ ... ДА МЕ ИЗВИНЯВАТ ОНИЯ-УМНИТЕ .. БУДНИТЕ И СЕРИОЗНИТЕ ... НО ... ТЕ САМИТЕ- СА / И СТАВАТ ВСЕ ПО МАЛКО../ МАЛКО -И НИКОЙ МАЙ НЕ ГИ ВЗЕМА НАСЕРИОЗНО .. НАСЕРИОЗНО СЕ ВЗЕМАТ ВСЯКАКВИ ИДИОТИ И ПОЛУИДИОТИ - ДЕТО ТВЪРДЯТ МОЛЯ ВИ СЕ - ЧЕ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ВЕЧЕ СТАВА ЛОШ .. ВРЕДЕН .. .. ЧЕ Е ОТЖИВЕЛИЦА .. ЧЕ САЩ СА ТЕРОРИСТИ ..И ЧЕ СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА -ИДВА ОТ РУСИЯ ..:))) ???? КОЛКО МНОГО И КРАЙНО Е ОГРАНИЧЕН БЪЛГАРСКИЯ НАРОД..И КОЛКО МНОГО ИМА ДА СТРАДА ..- ДОКАТО СЛУША ТАКИВА НЕЩАСТНИЦИ ... ДОКАТО ЖАЛИ ПО ТОТАЛИТАРНОТО ВРЕМЕ ... ПО СОЦИАЛИЗМА И КОМУНИЗМА ..И ДОКАТО ОТРИЧА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ЦЕННОСТИ НА СТАРА ЕВРОПА ... НАШИЯ НАРОД- СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА .. ЗАСЛУЖАВА ДА Е ПО БЕДЕН НЕ ОТ БЕЛАРУС .. , УКРАЙНА И АЛБАНИЯ ../ ЗАЩОТО И ТЕ СКОРО ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ .../ - А ОТ СОМАЛИЯ... КАМБОДЖА И КАМПУЧИЯ... ЗАРАДИ ТЪПИЯ СИ ЗАДРЪСТЕН СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИ БЪЛГАРСКИ РАЗСЪДЪК ... /пак казвам - да ме извиняват единиците които мислят - "иначе" .. неудобно ... останалите - са тъпи елементи ... които не знаят какво искат ..а май Тиквата бе прав за някои неща...??? .

Хайде да спрем с пропагандата.

КОЯ .. АЗ НЕ СЪМ НИТО ЗА БСП НИТО ЗА ГЕРБ .. АКО ТОВА НЕ ЗНАЕШ .. ЗНАЧИ СИ С ПРОМИТ МОЗЪК .. И ТО- ДЪЛБОКО ПРОМИТ ,... АЗ СЕ ВЪЗМУЩАВАМ .. НЕ ОТ ТЕБЕ И ТАКИВА КАТО КРАСНАЯ КУХАЯ ЛЕЙКА .. ДЕТО ВИЖДА ДЪЛГАТА РЪКА НА ЕВРОПА И АМЕРИКА В ВСИЧКО... А СЕ ВЪЗМУЩАВАМ , ЧЕ ИМА ХОРА КОИТО ВИ ВЯРВАТ .. ВИЕ ИМАТЕ ЛИЧЕН ИНТЕРЕС ОТ КОМУНИСТИЧЕСКТЕ ОБРАЗУВАНИЯ -КАТО ГЕРБ И БСП .. НО - НАРОДА НЯМА ..

Много добре сте го казали!

змията хапе най-много когато е на тясно..

Абе, пичове, откъде протестиращите имат снайпери? Май намирисва на това дето става в Сирия. Международни престъпници (наемници) от цял свят са се събрали в Киев да свалят властта. Така беше и в Либия, Косово и прочие. Не вярвам правителството само да въоръжава наемниците за да трепят правителствените войски. Не се връзва. Май ЦРУ отново има пръст в цялата каша.

на кгб и водка меришеш

Снайперите са подчинени на властта. Те убиват протестиращите.

Сига ния откъмто украйнцити ли сми или откъмто руснацити.Пак са обърка политиката и никой ни ая разбира

Успокойте се всички и елате да ви направя един сеанс с биотокове

искам и аз копеуе...много съм "напрегнат":-)))))))

Българските лукови фашисти смятат, че е дошъл звездния им час. Обвиняват целият ни народ, че получава нареждания от Руското посолство. Вони на Гъобелс, та се не трае! И този изрод в кафяво е живял при социализма! Учил е за сметка на народа, а днес е готов да стреля в него с патрони. Ето ви фашизма в цялото си си мрачно великолепие. Ето ви просташката същност на нашата провалена десница. А после се чудят защо ги гонят от площадите с камъни...

брависимо, тези десни шизофреници, наистина са изперкали олигофрени

Учил е за сметка на народа и то какво образование гола вода даваха комунистите.А техните деца комунистически учеха за сметка на нашия народ в чужбина

утре поне 1000 човека ще заравят свойте братя, сестри, родители и деца в земята заради един комплексиран дърт пергиш.

а бе перверзнико , стига си се правил на загрижен, радвай се че не си ти на тяхното место....а те като са глупаци нека си сърбат кашата която са я надробили

Голямо информационно кумунистическо затамнение има в България.

бегай да си гълташ розовите хапчета, че ще изперкаш на тема комунисти - тъп клакьор

А как се обиждат нашите луди комунисти и все за хапчета си мислят

Това ще се случи и у нас ако комунистите ни изкарат от ЕС.

ей глупакоооо, кой има файда от политиците да те изкарва от ЕС - те едно си приказват а си изпълняват задълженията и към ЕС и към НАТО, така че споко и си гълтай хаповете редовно....другото е само приказки за авторитет на тъпите партии

А бе защо си мислите ,че всички украинци са против власта и президенството, ами някои хора си ги подкрепят - то и затова избухват граждански войни - фифти фифти- половината народ подкрепят едните, а другата половина другите????

Мирните протестиращи "Неизвестна е съдбата на 67 военнослужещи от вътрешни войски, които са били отвлечени от екстремисти като заложници." "Радикални демонстранти атакуваха с камъни и петролни бомби милицията." "Снайперист e стрелял по милиционерите, съобщава украинското МВР. 30 служители на реда са ранени, като един от тях е починал в болница." "Радикалната организация Правий сектор вече обяви, че не възнамерява да спазва примирието, което постигнаха тази нощ правителството и опозицията, предаде РИА Новости, цитирана от "Фокус"." "Радикали в украинския град Лвов са завзели с щурм областното управление на Службата за сигурност на Украйна. Коктейли Молотов са хвърляни и срещу сградата на Службата за сигурност в град Хмелницки, която се е подпалила." Само танковата бригада ще ги оправи тия.

Стига с тези епитети"тролове","соросоиди","комунисти","фашисти","гербаджии" и тям подобни глупости!Не всички които пишат тук са политически осакатени и фанатизирани наляво или надясно.Някои сме обективни и нямаме предразсъдъци и искаме мир и разбирателство в страната и само за България.Не ни касае интереса на Русия или Щатите защото нищо хубаво от тях няма да видим при който и да е сценарии!

Айде, почна се пуцането - като в Сърбия...тия Украинци си разкатаха майката на държавата! Е не вярвах че Украинците са толкова тъпи кпелета и то в 21 век!

Имаш късмета че си в ЕС, щото това щеше да е и у нас.

Да ЕС, но не на всяка цена и с кръв - ще почакат малко и ще стане , та нима ние не чакахме толкова години - да но не се хванахме гуша за гуша и това не трябва да става....другото е само приказки които обслужват различни политически централи

Не разбирам подобни действия и от страна на полицията и от страна на протестиращите и за , какво е всичко това ?????? З да влязат в ЕС - е на това му се казва абсолютно безумие , и тия хора вероятно си мислят , че като влязат в ЕС всичко ще потече по мед и масло .....Абсолютни безумци

Не те не си мислят, че всичко в държавата ще потече по мед и масло, а ЗНАЯТ, че за самите тях организаторите ще тръгне всичко по мед и масло.

ааааа, БИНГО - напълно съм съгласен с теб приятелю

Защото искат да живеят в демокращия.

Безумци.......избиват си народа!!!

Типично по комунистически!

да ги пуска в Европа тези бабаити. Тогава нашите цигани ще им изглеждат като ангелчета небесни.

Посочете ми само една "демократизирана" държава в Света, която да не е в състояние на вечна гражданска война? Убиха Саддам за 2000 избити иракчани, а след това американската армия изби 168 000 човека и то по тяхната статистика. Египет, Сирия, Афганистан.. Това, което правят в Украйна е гнусно!

Чехия, Полша, Унгария, Литва, Латвия, Естония, Словакия, сега и Хърватско... големи глупаци са, нали?

Коя от изброените от вас страни е била демократизирана като Ирак, Сирия, Египет и Афганистан?

Американците може и да нападат чужди държави, НО НЕ ИЗБИВАТ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД!!! Това го правят само КОМУНИСТИТЕ!!!!

ОК, комунистите избиват своя народ, а кои избиват чуждите народи? А, те как се наричат? И кои според теб са по-добрите??

Основната отговорност за това, което се случва в Украйна, е на управляващите. Това заяви пред български журналисти в Брюксел министърът на външните работи Кристиан Вигенин преди началото на извънредното заседание на своите колеги от ЕС, посветено на украинската криза. БСП отново предава идеите си. БСП изпълнява директиви от САЩ и НАТО! Предадохте Милошевич, после Саддам и Каддафи ...

Работата е там, че той си мисли постоянно за България, независимо какво говори! А ,кажете сега, че не е мислил за Родината!?

Ами пич, те се съобразяват с хамериканците, нали това искате и вие...не мога да разбера къде ви стяга чипика:-)))))))??????

Бойко и той е коомунист и той подкрепя това....но за Бойко времето свърши...връщане назад няма, американеца ЕС не го интересува дали е Бойко или Гойко, него го интересува политиката далки е съобразена с тяхната:-))))))

Не си правете илюзии! БСП отдавна слугува на еврейте и американците, там леви идеи и ценности няма, в ръководството им са буржуи, богаташи и капиталисти.

е най после едно герберско умно копеле

Има ли страна в света, в която да е про руски режим и тя да не е диктатура, уравление на свръхбогата олигархия, нисък стандарт, цензура, потъпкване на всякаки човешки права! Незачитане на малцинства, различие, никакъв шанс за протест, негодуване, нерегламентирани затвори и терор??? Посочете ми??? На фона на това мизерия, кражби и безработица!!! Ей на - Беларус, Казахстан, Таджикистан, Молдова, Русия, Китай, всички режими в Африка!!! Това искат хората - свобода и равни възможности за реализация, свободна конкуренция, независими институции! С една дума европейски ценности!!! Не може един ден президентът да се събуди и еднолично да реши, че ще превърне държавата си в слуга на Русия!!!! Просто нямаш право да решаваш еднолично такъв стратегически въпрос, без да се съобразиш с хората!!!

Голям .аналлизатор. си! Продължавай- ще си го изкараш!

Така е!

Това което дрънкаш не важи за нас и такива тъмни субекти като -батко и братко...не важи за милиционер- роднина, милиционер - роднина, така че ги разправяй на баба си!

Българи,оставете политическите истерии,страната ни умно трябва да не взема участие нито с думи нито с действия в този конфликт.Всяко политическо или друго съучастие на която и да е страна ще бъде от наша вреда не полза.Нито на "братушките" нито на "партньорите" им пука за нас и само ще си навлечем злоба и отмъстителност от която и да е страна.И комунизма и демокрацията са злобни каузи и не търпят другомислещи това показва цялата човешка история - и едните и другите действат с революции,принуда и егоизъм.Нека бъдем поне сега умни,о боже не умни а хитри,по-подхожда на сегашния свят!

Цялата човешка история показва, че по-добро от демокрацията не е измислено!!! Капиш??? Не приравнявай демокрацията с комунизма! Ако даваш за пример нашата "демокрация" това не е изобщо такава, тук в момента ни управляват проруски, корумпирани, олигархични организации, които нямат нищо общо с демократичните ценности!

Затова ли след всяка "демокрация"следва неминуема диктатура а често и пълен хаос в световната история.Затова ли не оцелява гръцката,римската,картагенската,китайската,френската,английската,даже американската демокрации в първоначалния си вид,а непрекъснато им се правени корекции и реставрации на диктатурите?Затова ли е казано"Демокрацията е отвратителна система но за съжаление няма по-добра измислена"Затова ли си разменят ролите с комунизма в революционни кроежи спрямо неподчиняващите се-Унгария,Панама,Чехословакия,Куба,Виетнам,Афганистан,Ирак,пак Афганистан,Сирия а сега и Украйна.Чул ли си за борбата и единството на противоположностите?Не си чул нали?Или не искаш да чуеш?

Аз искам само да защитя украинките, бе!

Такава е съдбата на бившиъе васали на Русия, която независимо, че е най-голямата по територия държава и с несметни подземни богатства, но иска още и още влияние - в Украйна, в България.... Забелязахте ли ,колко добре се представиха бовшите соц. страни, които са ПО_ДАЛЕЧЕ от Русия и колко зме се представихме ние?! Моят извод е:КОЛКОТО СИ ПО-БЛИЗО ДО РУСИЯ, ТОЛКОВА СИ ПО-ЗЛЕ!

Имах предвид представянето на Олимпийските игри.

и без да се поясняваш е ясно ,че си с изути гащи и чакаш хамериканците

Така е, скапаната ти продукция я купувах руснаците и за това са много гадни руснаците...защото те освободиха и от турците - а сега те шибат всички и хамериканци и ЕС...да ти е сладко, както казват комшиите!

Мерси за турците! За друго няма какво да им благодаря! В нито едно дело в новата ни история не са ни подкрепили, дори са били против съединението!!! Ама тия неща се забравят!

Чуждофобията е проблемът и там и тук. Съгласен съм, че като се движи "чертата" от изток на запад повечето говорят "за все повече цивилизация". Но ако не уважаваме себе си, никой няма да уважава и нас - ние винаги ще бъдем българи, украинци и т. н., а англичаните, немците също ще си бъдат такива.

Мдаааа, гербави тролчета, проблема е друг - проблема е, че едните са руснаци, а американците всячески гледат да ги поставят на колене ---това е педерасткото в американския филм, който спретнаха на Украйна

Тролчета , добре драскате ,НО бъдете информирани!! Има се рубрики ,където пишат повече. - 007 - 69 -баба Вуна -Вуте... - аналллизатор . .

Кой е ПЕС-ът, бе??

Затова великите нации са велики,жалко,че ние никога няма да попаднем сред тях!

Защото са заспали! Спят повече --и си почиват добре!!

Ми то оо, там , дето мога да загина -аз не ода!!!?

точно така трябва!!

И с оставка и без, червената гнида я е страх да се легитимира пред света и за това се крие зад силните на деня. Обществото не ви иска защото сте жалки, а вие търсите подкрепа за да му отмъстите. Хлебарките са по-достойни от вас.

Браво на снайпериста!! Когато милицията и военните се обърнат срещу народа в служба на една престъпна тоталитарна власт - никаква милост за тях! На този етап, само военен преврат оправя положението - иначе много хора още ще мрат...

ГОРД народ е украинският! Бог да прости убитите.

Горд , ама за теб, я питай рускоговорящите които живеят с католиците - глупаци

Видял ли си оная "Украинка" по талавизията - как гледа??!

Горд- ама ..преебан!

руския терорист янукович вече е изгубил властта си, просто не го е разбрал.

Има руско говоряща и украинска части на Украйна. Едните са православни, другите католици. Това е проблем при една бедна държава. Ако бяха богати проблеми няма- примери Швейцария, Белгия, Холандия.

Точно католиците откъм Полша се правят на герои, а останалите подкрепят президента

Проблема не е между православни и католици....друг е проблема друуууг.

Това искаше Тиквата да направи и тук, за да заличи следите, но не му се получи!

То новите управници с големия ралник орат окопи ,но червените педалчета , тролчета , лизачета, слепчета не искат и да видят!!

Така е! Ма окопът не е следа!

Ебати кефааа, скоро откакто бяха събитията по Афганистан и Ирак не бях гледал онлайн бойни действия - много се кефя....ама да не си там:-))))

Жалък си, съжалявам те!

Защо бе копеле, никой не ги е карал да се снимат в екшъна - те са доброовлци и се бият за кинти...кво лошо в това, платени войници!

Погледнете се вие колко сте жалки, след като подкрепяте терористи, които искат да свалят законно избрана власт и президент! Ай сиктир бе, а полицаите не са ли хора бе - нагли нещастници сте вие, които гледате само от вашата камбанария!!!!

Нещастнико, никога не съди само едната страна.....за да има конфликт,има две страни които са виновни за него!

Пич няма значение кой от кои е, важното е да има екшъъъън, като в хамериканските филми!

Нали това им е целта..."братска" хамерика - нещастници са и тези тъпи украинци, защото са подлоги на същите хамериканци!

Комунисти, ще избият собствения си народ, но да са на власт, точно като нашите боклуци.

БИНГО, как позна бе копеле! Ти май много екшън филми гледаш !

Не се притеснявай ти си наш човек и няма да те пипнем и с пръстче:-)))))

Много са настръхнали буржоата. Евтината ръка в китай взе да се надига, а и с петрола на Иран не стана така както искаха. Та пак призрака на комунизъма изкараха. Блянуват за Чаушеско и желязната завеса. Какъв комунизъм, какви пет лева бе. Четвър век мина. Всичко е ламтеж за бели роби и по-големи печалби. Нас ни чака същото ако решим да имаме собствена икономика и скъпо-платена работна ръка.

Глупави хора, какво да им коментираш.

Попитайте който искате украинец за това, което съм написала Не съм трол, имам информация от извора -компетентна и достоверна. Такива бойни действия, каквито стават там, със съответното въоръжение, без предварителна подготовка, от само себе си не могат да се получат. Това не е като всестранни сексуални сношения в пустеещи окупирани аудитории.

Оставка. Просто е.

Що се дърпат така тия украйнци от райския евразийски съюз? То много хубаво там. Газ и нефть на корем

ТО ТАЙГА И МУЖИЦИ МНОГО И В СЕВЕРНА АМЕРИКА ГЛЕЙ ПО ДИСКЪВЪРИ YUKON MEN ALASKA - THE LAST FRONTIER А ЗА КРОКОДИЛСКИТЕ ПЪРЖОЛКИ SWAМP PEOPLE

Путки!.. двамата!!