Започна екстрадирането на Надежда Савченко от Русия

Започна процедура по екстрадирането на осъдения украински военен пилот Надежда Савченко от Русия, съобщи Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Започна екстрадирането на Надежда Савченко от Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Вера Савченко не е задържана от руските правоохранителни органи и се намира в кола с дипломатически номера на границата с Украйна" Вера вече си е в Украйна, съобщава Порошенко на страницата си във Facebook. Що се отнася до Надя, няма да я пуснат тъй лесно- опасна е както за Хуйло, така и за лакеите му в Украйна.

Н. Савченко е голям проблем. Довчера - за Русия. От утре - за Украйна. Бедните украинци, които преживяха толкова унижения за последните 10 години ще преживеят още едно - ще разберат каква откаченячка са вкарали в Радата... Хак да им е!

В момента две държави се натискат да влязат в ЕС. И двете избиват журналисти, и двете избиват собствения си народ с танкове самолети и артилерия. Европа стои и ръкопляска ( гледа и си мисли, че е реалити). Дали ще ги приемат на база най-много жертви?

И защо пишете само за анексията на Крим от Русия? Защо у нас никой не пише за анексията на цяла Източна Европа от Америка? Не сме видели нищо хубаво и няма и да видим от Америка. Освен това ни накараха да се разоръжим, да се разградим, а сега когато Турция реши може д аотцепи част от БЪлгария и това да се случи с мълчаливото съгласие на Америка..... следователно америка индиректно анексира, а иначе плюе ли плюе по Русия, която единствено може да ни защити от Американска или Турска инвазия!!!

Путин хем си връща двамата офицери от ГРУ, хем подсилва с още един депутат опозиционната партия на Тимошенко срещу Посраненко. Защо обаче липсва информация в българските СМИ за улниматума на Нуланд (САЩ) за незабавно изпълнение на всички задължения на Украйна по Минск 2?!

Големи "герой" са зелените човечета на Путин, щом двама ги сменят за една украинка!

Е беше повече от ясно че Савченко ще бъде изтъргувана, прецеденти с осъдени от "справедлив руски съд" за военни престъпления и освободени предсрочно има много. Но в момента се сещам за Ерик Хартман немски ас чието военно престъпление е били че е унищожил във въздушни боеве над 350 руски самолета и нанесъл огромни икономически и психически щети на СССР, защото може би най-великия руски изтребител Кожедуб има 6 пъти по-малко въздушни победи. Ама нормално руснаците не прощават кадърността на враговете си, а на приятелите още по-малко:)

пилот Надежда Савченко-МОЛОДЕЦ! Абе много ги тормозят жените от Турция и Украйна руските третополови солдати..ха.ха

Щерев, ти горските без-полови ма на фи от Анадола ли предпочиташ

заглавието е подвеждащо. Поросенко уж ким изпрати самолет за Савченко, ама руснаците отговарят, че авиа връзките са редовни, има много самолети,... е Порошенко може да изпрати и още един! Няма никакво решение за освобождаване на тази убила няколко руски журналисти.

Депутатите на долната палата на френският парламент гласували в четвъртък, 28 апрел, за резолюция, призоваваща правительство на страната да е против анти росийските санкции. Отбелязва се, че документ, предложен от оппозиция, одобрен е с большинство от гласовете.

Ама кого е убила Савченко ?

като не знаеш, защо се намесваш в разговора сред възрастните?

Ати хахо знаеш ли ?Уведоми ни сладка като си толкова осведомена !

Като и се припика ще излезе от колата...

Абе соросоиди, не ви ли е ясно, че след като тая убийца на журналисти, деца и старци, няма как да бъде пусната от пандиза? Осъдена е от справедлив руски съд и макар че 22 години са й малко, ще го отнася в панделата през 'сичкото това време. Тая пусканица е от главния убиец на собствения си народ, щото му е толкоз акъла, ама не ще да е далеч деня, който украйнският народ ще го окачи на майдана. Яйценюка поведе хорото, изчезна и дори никой не знае къде е. Най-вероятно е отпрашил за Аржентина, която открай време е приют за провалили се нацита, ама ще дойде време и там да го намерят и да му видят сметката.

Лумпена си е лумпен! Путин изтепа над 300 хиляди чеченци - ГЕРОЙ! Тая участва в антитерористични действия срещу руските терористи в Украйна - анатема!

Джона

ей охо бохо, голема си шматка

Цялата гадост около фалшивия процес срещу Надия Савченко показа: 1. Русия е еднолична тирания 2. Няма никакво правосъдие 3. Русия не може да победи Украйна 4. Всеки, който е решил да ходи в Русия дори и на туризъм, да си напише завещанието за всеки случай

Ей, заради подобни изблици не е редно легализирането на марихуаната и въобще наркотиците! Неуравновесените и ментално нестабилни хора като теб, живеещи в паралелна реалност може един ден да решат и да направят нещо в нея, което да навреди и тяхното здраве, и това на околните им!

С тази нагла кучка трябваше да постъпят по военновременните закони, да бъде разстреляна веднага след присъдата. Видяхме я как дебелее, по време на "гладната стачка", видяхме я и на съда, как се хили предизвикателно, като знае че е виновна за смъртта на повече от един човек. Огромна грешка правят Руснаците, че ще я пуснат, ама така е, заменят я за Руски граждани. А ако ти изпаднеш някъде в беда, кой ще се погрижи за теб, Българското правителство, или Сорос, който ти подхвърля по някой долар? Не се надявай.

Путин прави същото в Чечня, Дагестан и Ингушетия! Що не е осъден за 300 000 убити чеченци! Сталин е изтрепал по-малко!

за колко сребърника продаде Родината си на терористите от сащ?

Вие сте БОКЛУЦИТЕЕЕЕ!!! Болни мозъци..

като гледам колко "-" има поста ти .. ми става ясно и защо в България политиците са такива като в Русия ..

Видно е че руснаците прекаляват с натиска върху журналистката , то чак е нечовешко тяхното поведение .Ама и турците също преследват журналисти и интелектуалци като не им изнася !

Именно: как мислиш кой е по-опасен тиранин - Путин или Ердоган

Джона

Обама

За коя журналистка става дума, че нещо ми се изплъзва мисълта ти? За шпионката Савченко ли?

успокоихте ли се вече,мърши протестърски.....

Започнало е не самото екстрадиране, а продецурата по екстрадиране.

Защо ли краинците се обиждат като ги наричат "хохли"?!? Това същество от женски поле отговорно за убийството на няколко човеци/хора и сега ТРЯБВА да бъде освободена??? Укри избиват сънародници, горят ги живи и обстрелват с тежка артилерия цивилни в населени места, а искат да бъдат приети в ЕС!!! Същото и без изменения, че даже и още по-зле в турция - и те също искат в ЕС, че даже и без визи?!? Хора дали ни е останал поне малко разум и съвест?

Тази жена трябва да се освободи и да стане почетен гражданин на света че се бори с руския тероризъм.

Разбира се, че убийството на журналисти е борба за правда. С това ли ви хранят краварите бе, Щерев?

Руските журналисти е прикритие за путлеров шпионаж. А там вече попадат наравно като вражески войник.

как като избива журналисти ли ?

не е журналист а една от хрътките на жужето диктатор

Руснаците са добрите, всички останали са от лоши, по-лоши...

не всички останали , а само една самозбравила се шаика в чиито планове влиза редуциране на по голямата част от населението на планетата понеже за тях сме просто биологичен отпадък

Истина е. Такъв си! Само хабиш храната.

Убила двама човека и станала национален герой. Брей убийците вече са герои.

укрите избиха сума ти журналисти и политици да не мислите че са само тези двамата дето савченко ги е очистила , миналата седмица и по миналата имаше нови зачистки , нашите медии услужливо премълчават , няма в момента по тоталитарна диктатура и тирания от тази която е в украина даже саудитите и турция не могат да се мерят с случващото се там .

Хм,пита се в задачата,колко време може да издържи човек в дипломатически автомобил,без храна и вода?

Започнало, тръни! Това за екстрадирането на Савченко е явно пусканица на укрите, ама кой ли им вярва. Тая убийца ще е най-добре да я екстрадират в Донбас, ама за съжаление и това няма да стане.

Много ниско падна летвата - национален герой...!Представям си, какви щяха да са заглавията, при задържан руснак/иня, за убийството на .........!Е, такова двуличие има само в евроатлантическия съюз!

"...Русия, която през март 2014 г. анексира украинския Кримски полуостров и подкрепи сепаратистките бунтовници в Източна Украйна". Aло, ДИР-ници, стига набивали в главите на хората лъжи! През март 2014 в Крим беше проведен напълно лигитимен и законосъобразен референдум, с изключителна активност на местното население, който с огромно мнозинство взе решение за отделяне на Крим от Украйна и присъединяването му към Русия! Ако на някой не му харесва, защото си е правил грешни сметки без кръчмаря - това си е негов проблем! Плюс двоен стандард и политическо лицемерие! Иначе, би трябвало да се признаят незаконни по съществуващата логика на същите тия политически демагози следните разделения в следвоенна Европа: разпада на СССР, разделянето на Югославия, разделянето на Чехословакия, откъсването на Косово от Югославия и признаването му за независима държава, както и обединението на двете Германии. Къде - къде по-нелигитимни в политическо и административно отношение актове! За подкрепата на Русия б Източна Украйна, май , пак не сте много в час! Ако Русия е официална страна в този военен конфликт, то това би значело война между Русия и Украйна, което даже болните мозъци на Порошенко и кукловодите му не смеят да заяваят! А ако не е, как може да се иска от Русия (като гарант, каквито са и Германия и Франция!!!) спазването на Минските споразумения, а от официален Киев, който е страна, както и от другите гаранти - това да не става? Такава позиция просто вони, а не мирише на двоен стандарт! И спрете да ни занимавате с това лудо същество от неопределен род Савченко! Тя не е герой, а обикновен психопат в рокля! Започнете най-после да назовавате нещата с истинските им имена, а не да препчатвате разни платени марионетни медии! Един ден ще ви е срам от факта, че сте подкрепщли морално фашизирани деградирали елеманти в Украйна,завзели властта с преврат и външна помощ и унищожавали зверски собствения си народ! За подобни престъпления няма давност !!! И винаги накрая стават явни!

Никой по света не го нарича лигитимен и законосъобразен референдум !!! Гласуваха едва 30% от населението. И то под дулата на автоматите. И затова сега има санкции и ще има докато не върнат Крим.

..да не говорите за същият онзи "Свят", който мълчеше когато СССР анексира половин Европа, начело с Германия? Или тогава сделката ги устройваше, затова мълчаха?

Да бе а за Косово процедурата е легитимна.

Говорими за ИЗРАЕЛ, АЛБАНИЯ, КОСОВО, МАКЕДОНИЯ........????Ех, опорни точки.....!

Това, че си непросветен, не те прави по-умен! Но е по-добре да си мълчиш умно, за да не се излагаш с глупотевини тука! И я кажи, умнико, колко души пострадаха под дулата на автоматите в Крим от руснаци! Преди и след референдума? И как Крим се убеждава за се върне обратно в Украйна, след като се твърди, че хората там го искат и са проукраински настроени? С лишаване от електричество и вода, чрез бандитски актове на същите тези т.н. техни сънародници украинци? Много странно убеждение, приличащо по-скоро за опит за наказание,а? За какво? За гласуване "под дулото на автоматите''? Много плитко, драги! И колко пострадаха при "доброволното приемане" на Украинската "нова демокрация" в Източна Украйна? 7-8-9 хиляди? Що така тия хора на Донбас я посрещат с автомати и риск за живота си тая нова украинска "демократична" реалност? То бива да си дебил, но да приемаш насилственото фашизиранена една държавав Европа днес , с всички произтичащи от това ужасяващи последствия,си е направо опасна паталогия! Иди се лекувай!

тъпия Запад съвсем се е смахнал - ама такава загриженост за една убийца на журналисти къде остана демокрацията и свободата на словото, къде останаха ценностите? поне съм спокоен че възмездието очевидно идва - тия безкрайни компромиси със военщината, военните престъпления, нацизма, намесата във вътрешните работи почват да се връщат на главата на Запада във вид на настъплението на бежанските армии

Заради някакви си ''национални интереси'', а всъщност интересите на върхушката да трупа рейтинг, тъпите крепостници се изпокараха със съседите си и продължават да правят това, което и по времето на СССР...''Може да сме затънали в кал мизерници, ама глейте к'ва сила сме.Имаме пушкала.Правим паради.Ура.Да живей!Крим наш!"А по-умните подават молби за ''зелена карта''..Стотици хиляди молби

наш Плевньо направо да и дава орден Стара планина 10 степен :)

Я познайте каква е заплатата на Надежда като депутат в Парламентарна асамблея на Съвета на Европа ? Там ще я посрещнат с аплодисменти и овации, като истински герой.

това е основателен аргумент :):) Герой, герой, герой ...щото взема голям заплата :):)

Нали разправяхте ,че ще е много зле? След като се прибере?? А тя заминава директно за Страсбург. Ох,колко ще и е зле там.

Шило

Хахахаха, заплатата ли те интересува? Вярно е, че тя ви е движещия мотив , ама поне на савченко не я гледайте.

по нашето море да не се мярка, да разваля гледката :)

Надя ще се оправи, русофилите пак ще са си тъпи и жалки. Тях нищо не може да ги оправи.

ли ще се оправи бе :):) То верно,че нема да се намери такъв смелчага да я оправи :)

Всичкото русофил пикае газ в момента!! А Надежда ще се оправи, като почне да дава интервюта и да изнася лекции. Ще си напълни банковата сметка. А тя е и депутат в ПАСЕ.

пасе Надя??

Парламентарна асамблея на Съвета на Европа

ще я хрантутят :) Хохолите да я угояват:)

Савченко - националният герой на Украйна! То, ако четеш западната преса, и Порошенко, и Яйценюк са национални герои, да се чудиш защо толкова ги хранят обикновените украинци..

С примери като Бандера и Шухевич, също обявени вече за национални герои в Русия, тя е като малко, току-що постъпило в редовете пионерче, пред опитни и стари партийни секретари! Колко още "подвизи" за прослава на "Нова Украйна" има да прави...Не ми се мисли просто!

Да ме простят руснаците и нормалните хора за техническата грешка! Само нео-фашистите на власт в съвременна Украйна,разбира се, могат да издигат за национални герои подобна човешка измет като тия тримата!

с този ход Путя признава това което всеки нормален човек видя - че делото е скалъпено и пълен фарс. Ако беше виновна щеше да я остави в затвора, сега за него е разменна монета за главорезите му които урките хванаха и дори не са осъдени още.

Гладомора го оправя хохолите :) Да им вземем ние територията :)

Или добрият чичко Сталин :) "Има хохол, има проблем, няма хохол, няма проблем" :):)

След като се прибере , след 2 месеца няма да я познаете Надежда.

В такива случаи това е обичайната процедура. Така направиха и с българските медицински сестри в Либия.

тоя мутант от каква националност е ? Щото аз такава държава не съм чувал :)

Ти си неграмотен, знаем те.

То си беше ясно, че ще я пуснат..Както беше ясно, че рубль ще се ползва за амбалажна хартия..Пореден успех на политиката на изкуфелите виолончелисти...И радост за населението..Ето сега му пускат и влак Москва-Бургас..Но, за по- пряко, щастливото население ще се друса през Полша,Унгария и тогава към България...Благодарение на мъдрата политика на тавариш Путин

Сестрата на Надежда Савченко, Вера Савченко е задържана на руска територия и паспорта и е отнет заради наказателно преследване срещу нея за неуважение към руския съд.

Руските боклуци са за презрение. Бият се с обикновени жени. Че то в света никой не уважава руският съд.

те ли се бият или ги провокират.Тези двечките ще разберат за ккаво са били използвани и ще се разкаймат.Или поне сестрада на хахото ако не е и тя хахо.

Украйна да връща на Русия източна Украйна .Само когато бяхме със СССР бяхме хора.

Заради такива ''хора'' сме на това дередже

Четвърт век командвате и все други са ви виновни .А дъно няма!

Пич, за 45 години в България се създаваше! И към началото на прехода имаше създадени много неща! Сега 25 години само се руши! И все още има какво да се руши от онова време! Сам си отговори коя идея е по-привлекателна за народ като нашия! И наистина, колко време е необходимо да мине, за да дойде у нас управник, който ще спре да оправдава кражбите си, некадърността и бездействието си с някакво "наследство"! Защото както е тръгнало, след като свърши "онова наследство", ще се окаже, че за поколенията след нас единственото наследство ще са огромни вътрешни и външни дългове и кърджалийски разграбена и опустошена страна!

Шило

И кво ще прави Киев сега без мъченик? С какво ще "храни" народа?

щяла да бъде новия премиер на Хохлия :):)