Порошенко и лидерите на бунтовниците готови да спрат огъня

Петро Порошенко ще даде заповед за спиране на огъня в 14 ч. по Гринуич в петък, ако в Минск бъде приет мирен план. Същото обявиха и бунтовниците.

Обратно в новината

Коментари - Порошенко и лидерите на бунтовниците готови да спрат огъня | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ОГЪНЯ НЯМА ДА ИМА!! СЛЕД КАТО СЕ ПОЗИЦИОНИРАТ ВОЙНАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ С НОВА СИЛА !! ВЪПРОСА КОЙ СРЕЩУ КОГО И КОЙ С КОГО ИМА ЯСЕН ОТГОВОР ОТРАЗЕН ТОЧНО В "СВЕТОТО ЕВАНГЕЛИЕ ОТ МАТЕЯ" : 10:34 Да не мислите, че дойдох да поставя мир на земята; не дойдох да поставя мир, а нож. 10:35 Защото дойдох да настроя човек против баща му, дъщеря против майка й, и снаха против свекърва й;" НАПИСАНОТО ЗВУЧИ НЕВЕРОЯТНО НО ТОВА СА ДУМИТЕ НЕ НА ДЯВОЛА , А НА ХРИСТОС! КОМУ Е НУЖНО ТОВА БРАТОУБИЙСТВО? НА ЖАДНИЯ ЗА КРЪВ ЮДЕЙСКИ БОГ! КОЙ Е ТОЙ И НЕ СА ЛИ ТОВА ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЕДНА ИЗВЪНЗЕМНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ БЕЛЯЗАЛИ СЕБЕ СИ С ДАВИДОВАТА ЗВЕЗДА !!

Уса убийците и слугите им, начело с Вайлцманн - военен съд !!

Братоубийството е нужно на Путлер само. Той го започна, като прати агените си в Донбас да завземат сгради и градове? Никой не ги е канил там.

А майдана кой го започна? Путин ли?

Върви при своя Митра езичнико! Не хули Бога! Непобедимо слънце, ама друг път..."С нами Бог, разумейте язици и покоряйте ся, яко с нами Бог..."

Западняците и слугите от Киев замълчаха гузно, след като стана ясно, че "сваления Боинг до Донецк" е некадърно и учудващо нелепо скалъпена от тях история-постановка. И сега само май се чудят един друг, "кой ми се изтакова в гащите". Необикновеното, което преди малко написах, обичано го скриха.

Нищо не е станало ясно. Всички знаят че руските терористи свалиха Боинга. Никой не се съмнява в това.

Сега, като спрат да се бият, ще им остане време да разследват и катастрофата на малайзийския Боинг. Ето мнението и на един американец, който твърди, че това е операция на ЦРУ. Frederick William Engdahl: the Boeing 777 is a CIA operation in Ukraine - See more at: link

Цялото това нещастие, за поколенчески свързаното с територията на Юго-Източна Украйна население (от всички възрасти) е плод (рожба) на продуктовото позициониране (заработване) и ДМО (допълнителното материално стимулиране) за американски, германски, украински, български и т.н. олигарси, офшористи, монополисти, плутократи, партократи и държавници-марионетки, слово-блудстващи Деца на капитан Грант и т.н. субекти, и техни обединения с идеална цел, свързани с интересите на зелената рязана хартия; американският ВПК (военно-промишлен комплекс); очакваните монополно високи, спекулативни печалби от разпространението в света на добивът и потреблението на екологичната (шистовия газ) и хуманитарна (генетично дефектирани хранителни продукти) ЧУМИ на 21-ви век. И цялото това нещастие, за поколенчески свързаното с територията на Юго-Източна Украйна население (от всички възрасти) е рожба и на рекламната кампания свързана с представянето в информационно пространство на стратегията на опожарената земя (лансирана от Фюрерът на Германия по времето на Втората световна война и доразвита от Пентагона по време на войната на Уса във Виетнам ) , целеположена пред ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА в Юго-Източна Украйна, водена от фашингтонските назначенци (наемници, фаворитки) начело на централната власт в Киев баптисткия пастор ТУРЧИНов и олигархът Петър Вальцман (Порошенко, по майка) в Югоизточна Украйна като иновативен път за присъединяване на нови народи, етноси, територии и държави към ЕВРОАТЛАНТИЕЧСКИТЕ ЦЕНННОСТИ,под адаптираният победоносен лозунг на цивилизаторите на туземското население на Америка и колонизаторите на неговите земи - Добрият индианец е мъртвия индианец (Путин, Русия, руснаците са опасни за България! Добрият руснак е мъртвият руснак!)

Само за сведение: Тези военни дето се опитват да пробият блокадата вече са пленени и ще участват в почистването и построяването на нови жилища в Донецк. Това е решило командването на опълчението И по специално Казашкия батальон. Около 137 души са заловените и оцелели украински войници и офицери.

Към всички американо измекярски смърдели боклуци.Прочетете за посещението на една украинка певицата Руслана в Донецк.Тя казва ,че е изумена от лъжите на Киев ,ако боклуци смърдели не сте разбрали повтарям,ТЯ РУСЛАНА КАЗВА ЧЕ Е ИЗУМЕНА ОТ ЛЪЖИТЕ НА СВОИТИ И СЪЖАЛЯВА ЧЕ Е УЧАСТВАЛА В ПРОТЕСТИТЕ НА МАЙДАНА.

Абе не знам колко е изумена от лъжите им. Но видях 2 различни видеа от Украинската телевизия. Първото хвалеше двама "герои" които се самовзривили заедно с 12 РУСКИ войници. След това във второто видео имаше интервю с един от доставчиците на боеприпаси за армията, който каза че единият от "героите" е в плен а другия е убит при опит за измъкване от блокада. И изобщо няма случай някой да се е взривил там заедно с руски или каквото и да е бунтовници.

Украйниците вече действат като ислямските терористи, а вие ги уважавате за това. Осъзнайте се.

Кой го каза това? Руската пропаганда?

Uragan

Хм, съмнява ме че е възможен мир на сегашния етап от събития. Веднъж Киев и Новорусия си поставят взаимно неизпълними за другата страна условия. И втори път В момента няма паритет защото Новорусийските въоръжени сили жънат само победи. Днес гледах видео от разгромени киевски колони при Лутугино, но ситуацията при Старобешево бе меко казано слисваща. Не знам с какво опълченците стрелят по киевските танкове, но те не бяха просто унищожени а буквално изкормени и с изкъртени куполи, отхвърчали на десетки метри. не един, два или три танка, а на всички! Един карък танкист от батальон Днепър бе отхвърлен от взрива унищожил танка му и прострян като мръсно пране на значителна височина върху жица на далекопровод за високо напрежение. Касапницата бе поголовна и докато опълченците или въоръжените сили на Новорусия, както вече се наричат могат да побеждават по такъв размазващ начин, то не виждам причина да се спират до крайната победа над Киев.

кумулативен снаряд + скапана броня=взрив на боеприпасите и се получава това което си гледал

Бронята не е скапана! просто Опълченците знаят къде да стрелят! В бортовете и кърмата...Там където няма динамична защита... Абрамсите горят като факли дори от старите РПГ-7...

Uragan

Не е от кумулативен снаряд със сигурност. Гледах унищожение на танкове Т-72 в Сирия, включително с взрив на боеприпасите. Огънят изкъртва люковете и фучи на десетки метри височина но куполите си стоят. Още повече че танковете тук са с активна броня и кумулативните снаряди не би трябвало да са проблем, тъй като често устояват и на птурс фагот.

Стрелят с гаубици. Гаубица шибне ли танк с право мерене от този танк нищо не остава. Това ще ти го каже всеки, който е служил в българската армия.

Uragan

Хм, ефективната стрелба на 122 милимитрова гвоздика с бронебоен снаряд е някакви си 750 метра, а от тая дистанция двубой между гвоздика и Т-64 въобще не бих заложил на гаубицата с нейните осем милиметра броня. Положението със 152 милимитровата акация е по-добро, но пак не и е работа да влиза в двубой с танк въоръжен със 125 милимитрово оръдие с колосална дулна енергия и защитен с активна и тежка конвенционална броня.

Гледах тези кадри, както и много подобни страхотии. Според мен също става дума за удари с голямокалибрена артилерия или РСЗО като "Град" например. Скъсването на купола и изхвърлянето и на десетки метри вероятно е следствие на детонация на боекомплекта на танка.

Украйна е голям производител на въоръжения, част от военно-промишления комплекс на Русия. Имаше много заводи за най-различни неща, особено в тази част на страната, където в момента се воюва. Опълченците на няколко пъти се снабдяваха с техника и амуниции направо от складовете, а редовно - от разбитите противници - след което си ремонтираха каквото можеше да се оправи и си го ползваха. Не е вярно, че Русия ги е снабдявала с оръжия и танкове - това са глупости, има и наблюдатели на ОССЕ по граничните пунктове, които няколко пъти писаха в отчетите си, че не са виждали преминаващи от Русия военни машини. Така че - да, опълченците в момента са въоръжени много яко, имат с какво да стрелят и по танкове, и по всичките позиции на киевските касапи, които избиват мирното население. Има един сайт политикус.ру - намери си го в нета, там преди два дни отпечатаха подробен разказ на руснак от Магнитогорск, който е воювал на страната на опълченците, бил е ранен и е изпратен да се лекува вкъщи - потресаващи свидетелства за това как изглежда гражданска война в наши дни ...

Ха ха ха! Новорусийски сили няма. Има руска армия. Опълченците не се справиха и путлер вкара армията си.

Потрошекa по-добре дa спре преди aрмиятa нa Новорусия фa е стигнслa Киев !

Aко съм командир на опълченците ще подпиша спразумението когато войските ми влезнат в Киев и прочистят фашистката смрад.

та пляс. Редно е Путин и Обама да седнат и да се разберат. За Сирия, Иран и накрая Украйна. Те решават, другите са клакьори. Ай сиктир с театрото, че някои хора се хванаха на шоуто.

Нацитата от Киев воглаве с Марципана вече май "Няма на къде да Шават". Задава се Федерализация на Източна Украйна. Това си го извоюваха Опълченците, както Малко хора очакваха. Вярно е, че помощта на Русия беше явна. Но какво друго се очакваше. Пък и на Руската армия, няма да и се налага да прави "извънредни учения" до Киев.

последни новини: Порошенко каза - договорихме се, очакваме доставка на високоточни оръжия!

На руснаците ли ще ги подарят тези оръжия?

Младеж, дебилната ти шега не е на място!

оръжия да започнат да поразяват сградите в Киев! като се почне от тази на Върховната рада, майдана, сградата на СБУ и на Генералния щаб!!! МУХАХАХАХАХАХАХАХ!!!

От онези в Афганистан ли? Ебати смеха!!!

момента беше изпуснат. ясно е че порошенко усети, че нещата отиват много на зле и никои няма да го спасява...но първо, много лъга вече момчето, не знам кои му вярва. второ, тои вече не контролира групировките, които се бият срещу сепаратистите, там маи е съшинска каша. а че сепаратистите, които сега водят настъпление, ще го прекратят за удоволствието на порошенко и меркел ми се струва съвсем невероятно...

Това, което сам си направиш никой не може да ти направи!" Путлер направи така, че целия свят се дистанцира от Русия. Украйна можеше да бъде силен и верен съюзник на Русия, но вече това никога няма да бъде. За две педи земя и личен Пи Ар Путлер си създаде вечен враг - съсед. Жалко за руснаците и украинците, които са наистина братски народи. Заради мегаломанските амбиции на този ръстов и духовен лилипут сега са кръвни врагове...

maka maka

представител си на силно заслепената и затъпена част от света, която според теб представлява целия свят. Но да те светна, че освен Северна Америка и Европа на Земята има още 5 континента, 4 от които вече са търговски партньори с Русия.

Какви търговски партньори бе драги? РУСИЯ Е КОЛОНИЯ НА ВИСОКО ТЕХНОЛОГИЧНИТЕ ЗАПАДНИ ДЪРЖАВИ! Основният и валутен приход (повече от 90%) е от износ на петрол и газ. Има и отвъд морски "търговски" партньори. Например от Куба внася банани и пури за олигарсите...

сатанистче,като маймуната,нали?

лицемер. Ако някой се дистанцира от Русия - то това са евтините, тези, които се продават за португалски оръжия втора употреба.

Изминаха 5-6 часа Порошенко навярно отново е сменил мнението си няколко пъти а може и загрижения Раусен да му се е обадил та така ,че и отново има ожесточени взривове .

една от точките в мирния план би трябвало да бъде, военен трибунал за превратаджиите от майдана и ефективни присъди

Добре би било, ама обама и барозо имат дипломатически имунитет :(

всички сме смъртни

Хей, приятелю, спазвай поне малко българския правопис... Има и главни букви в него...

На драгите американофили мога да им кажа, че Джордж Буш в момента си гледа живота някъде си, получава си парите, а що живота погуби по света, а що американчета останах инвалиди и за какво? А Нобеловия лауереант за Мир Обонго ще направи същото. Така, че живи и здрави бъдете и пазете децата си за да не бъдат използвани за чужди интереси.

нали целия свят го мрази, по-голямо наказание от това няма, в Бг и до днес се помни "Проклет да е Цеко"

Войната може да свърша когаро Руснаците се изтеглят от Крим, Донецк и Луганск.

То по тая логика, никога няма да свърши, защото руснаци няма.

къде да се изтеглят като там си живеят

Не може да гониш някого от дома му и да искаш мир, логиката ти куца яко.

Ровненска, Черновицка, Ивано-Франковска и Лвовска област да си направят отделна държава, да си я кръстят Украйна щом им харесва, да си изберат за столица кеф им Лвов, кеф им Брюксел, даже Фашингтон ако искат и да се кефят на демокрацията, останалите части са си исконни руски земи.

Новата придобивка на Армията на руската федерация, воюваща в Украйна: мобилни крематориуми ИН-50. Честито на "братушките". Както Путин ги е утилизирал, даже и Хитлер не е могъл....

Искам да те питам. Ти освидетелстван ли или това тепърва предстои?

Не си струва да се обясняваш на индивид с мозък в стадий на зародиш.

Uragan

Олей, тея бегейци от еврогейския съюз съвсем сте го ударили на мокри фантазии.

Бащата на жена ми е руснак. Майка и е украинка. Родена е в Луганск. Къщата в която е родена отдавна е разрушена от войната. Както и къщите на цялата улица. В Украйна вече никой не иска тази война.

Затова пък цяла Русия желае войната

kumalissa73@

Смешен си, кресльо, тук не вървиш!

В западна украйна и киев очевидно я искат, иначе досега да са се федерализирали и да са си стиснали ръцете. В края на краищата десетки държави са федерации и никой там не се бие и коли с никого, само украинците излязоха най-големите тъпанари.

Значението на думата "утре" е разтегливо във времето понятие при болните от "укропия". :)

Как така всичките използвате едни и същи термини? Шизофрения или партийна инструкция?

При теб е ясно изразен дебилизъм и малоумие.

Ivan Nenov

на теб речника ти е така богат!!!

Този термин се изролзва от опълченците, които никога няма да видим за съжаление по земите си, защото те са населени с продажни феодалчета и безброй техни подлоги за клизмите им.

прасчо Валцмане се нада да спаси кожата ама нъц...скоро че бъде обесне на Майданя от същите майдауни детгго туриха там...

И така. Анализ на световната преса. Дира пише за спиране на огъня от утре, като за вече решена работа и веднага след това "България чака НАТО да я защити" Разбирай Путин спечели сега яко ни дупе. ББС пише срещата на НАТО завърши. Порошенко няма да получи никаква пшодкрепа освен потупване по рамото. Няма да има и един НАТОвски войник в цяла Украина. НАТО ще се концентрира на укрепване на източната си граница, която минава по западната граница с Украина. СНН пише за комета, която щяла да удари земята и за баща оставил сина си в затворена кола. Украина е збутана в шеста глуха и за американската публика просто няма такава държава. Анализ на цялата медийна манипулация: Украина загуби и военно и икономически и политически и я оставиха да се оправя както си знае със собствени сили. Иначе казано постъпиха с нея по познатия начин на отношение към държави от източна Европа които са на границата на ЕС (Справка България и Румъния) Русия си остана със санкциите, но без зделки за газ със Европа и горда, но гладна, както винаги си е била. Америка се прави, че нищо не е станало и продава газ и нафта на Европа. Европа е още по зависима от Америка от преди, още по разединена от преди и се държи, като назрано пеленаче което мум е топло на гъза от акото та зи трае. България е насрана но плаче та всички да разберат колко много се е насрала.

Утре световните агенции ще съобщят, че Мариопол е превзет. Явно Украйна ще загуби не само Донбас както си мислех а и крайбрежието. Руснаците ще имат сухопътен коридор към Крим.

е то е ясно, че искат коридор до крим, ама ще получат тунел с репарации....

най-якото е, че скапаняците от САЩ неможаха да докопат газовите находища, газопреносната мрежа та даже и въглища нема, накрая ще си внасят от Африка... смех отсекъде. Тия САЩ са история вече

я кажете путлер за какво е купил 6 мобилни крематориума? и защо ги е пратил до границата с Украйна?

НА ГРАНИЦАТА С УКРАИНА И ПОЛША

чак до ростов ли стигна вече полската граница? ти да видиш.....

някой руски банки започват да спират с кредитирането......... скоро ще очакват подкрепа от бюджета.

Битката за Мариупол започна! Да пожелаем успех на опълченците да изтикат фашистките изроди и от там! Успех, бойци, господ да е с вас!!!

Руските фашисти са командвани от Кремъл. Руската армия на Злите сили - също

Ivan Nenov

ЗАВИЖДАШ ПАШИБУЗУК

kumalissa73@

Колкото и да наричаш бялото черно, все ще белее! Империята на злото е само една - всички я знаят, но само най-смелите я посочват - сащ!

в зибиване на мирни граждани ли?

Атаките срещу модерните западни общества са най-силни в интернет-форумите. Както припомня друг автор в същия вестник, пълната свобода на дискусиите във форумите си има висока цена. Защото там циркулират не само искрените мнения на потребителите, но и милиони пропагандни постинги, чиито автори се финансират от авторитарни режими като руския, например. Една пиар-агенция, наета от Кремъл, в определени периоди плащаше по повече от милион евро месечно на близо 600 участници във форумите, които имаха за задача да манипулират общественото мнение, включително в немскоезичните форуми, пише Йохен Вегнер на страниците на "Ди Цайт".

кви западни общества бе, индуси, негри, араби, латиноси - това са прехвалените ви западни общества, единствените бели хора останаха източноевропейците

kumalissa73@

Затова ли осъдиха оня американски блогер на 11 месеца затвор? За едно стихче против обама в блога си!

Укро-нацистите си счупиха краката да бягат днес по цялата линия на фронта в Новорусия. Финита ла комедия.

абе,украинската армия си ев украина,какво правият руските воиски там.

Къде?

Как къде, на руска територия. Ама оня дебил все ги търси другаде.

я кажете путлер за какво е купил 6 мобилни крематориума? и защо ги е пратил до границата с Украйна?

Много мърша, много говна...

И все окраiнски...

"Порошенко по-скоро би избягал в Кипър или Малта отколкото да приеме тези условия." Ще ги приеме и ще избяга, но не в Кипър и Малта а в... Русия. Както Ким Филби на времето.

Едва ли ще стане! Вече станаха известни условията на Новорусия: 1. Всички региони да се обявят за народни републики. 2. Да се проведат референдуми за независимост. 3. Регионите коит не искат независимост могат да си останат в Украйна. 4. Регионите, които искат независимост могат да влязат в състава на Новорусия. Плюс добавката на Губарев: Ние воюваме за голяма Новорусия, от Луганск до Одеса. Порошенко по-скоро би избягал в Кипър или Малта отколкото да приеме тези условия. От друга страна опълченците по-скоро биха се гръмнали сами, отколкото да сложат оръжие пред разпердушинения порошенко. Двете страни не само говорят на различни езици, но и гледат в различни посоки, докато правят това. Мир едва ли ще има скоро.

скоро ще гледаме по BBC и CNN спътникови снимки как точни ракети удрят такове без опознавателни знаци и от тях хварчат глави и крака....

Защо бе? Извънземните ли ще нападат? На ти пиндоси от НАТО не им стиска!!!

Предполагам, че след утрешното споразумение ще има доста скрап за металургините заводи. Ще трябва да изпратим вместо войска, братята роми да разфасоват бастисана бойна техника. Много желязо има за "бране" сега в Украйна. А в Украйна до колкото ми е известно циганите са много малко.

по-голем циганин от путлер едва ли ще намерим окраде им кюмура на Украитците аз се чудех за какво а то било за подвижните му крематориуми.

Бронетехниката не става за скрап и претопяване. Има прекалено много елементи, които не позволяват претопяване и разделяне на сплавените метали.

Kalin

Те нямат ли си тяхно време та по Гринуич ще се спира огъня?Или щото някъде от там идват и заповедите кво да правят и кво не та......

МНОГО Е МРЪСНО ЗАГЛАВИЕТО !! ВЕЧЕ ПИСАХ :-МОИ ПРИЯТЕЛ ,УЧИТЕЛ ПО ФИЛОСОФИЯ Е БИЛ В ДОНЕЦК ДО ТОВА В СЛАВЯНСК С ОЩЕ ТРИМА ПРЕПОДОВАТЕЛИ ОТ ПРАВОСЛАВНАТА ГИМНАЗИЯ КЪДЕТО И РАБОТИ ЖЕНАМИ !!!ЕДИН ОТ ТЯХ Е УБИТ !!! СЛУЧАИНО ПО ТВ ГЛЕДАЛИ ПРЕДАВАНЕ ЗА СТРЕЛКОВА И НЕГОВОТО СЕМЕИСТВО И СА ГИ ВИДЯЛИ !ЕСТЕСТВЕНО ЗНАЯТ И В ГИМНАЗИЯТА И ТЯХНИТЕ РОДНИНИ !ТЕЗИ УЧИТЕЛИ КАКВИ БУНТОВНИЦИ СА!!!ЗАТОВА ЧЕ СЕ БИЯТ ЗА СВОИТЕ РОДИТЕЛИ ПРИЯТЕЛИ ПОЗНАТИ И РОДНИНИ ТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ТЕРОРИСТИ

СТАВАЩОТО В УКРАЙНА Е ДЕЛО НА ПЕТР ВАЛЬСМАН / Порошенко/ И НА СЪНАРОДНИКА МУ ОТ РУСИЯ - ЭПШТЕЙН ШАЛОМОВ /Путин/ !! За да се стигне до там вина носите и вие които не сте в състояние да различите евреина от руснака и украинеца! Всички от ДЕСЕН СЕКТОР и СВОБОДА са евреи хасиди! ТЕ СА ТРЕТАТА СТРАНА В ТОЗИ КОНФЛИКТ, КОЯТО РАЗПАЛВА ОГЪНЯ И ОТ ЕДНАТА И ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА БАРИКАДАТА!! ГЛАВНИЯ РАВИН НА РУСИЯ И УКРАЙНА Е ХАСИДА БЕРЛ ЛАЗАР НА КОГОТО СА ПОДЧИНЕНИ И ВАЛЬСМАН И ШАЛОМОВ !! ОТГОВОРИ СИ НА ВЪПРОСА - кой е този който сменя имената си и крие истинското си минало ?? РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ПРЕСТЪПНИКА !! КАКВИ СА ТОГАВА ВСИЧКИТЕ СТОЯЩИ НАЧЕЛО НА СЛАВЯНСКИТЕ ДЪРЖАВИ УКРАЙНА И РУСИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА БОГОИЗБРАНОТО ПЛЕМЕ КОИТО СА СМЕНИЛИ ИМЕНАТА СИ И КРИЯТ МИНАЛОТО СИ!!!

Ivan Nenov

ТОЯ МАНГАЛ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР ВЕЧЕР ПИШЕ ЕДНО С СЪЩО !!! С ТОЯ БЕДЕН РЕЧНИК ОЩЕ И МУ ПЛАЩАТ !!! А СИ МИЛИХ ЧЕ СЪМ НАЙ ТЪПИЯ НА ФОРУМА

То много опълченец, много нещо..Ами и тежки оръжия имат и боеприпаси за тях. ТрЕбе да е редовно снабдяването откъм Ростов.

VIPER

Редовно е.И доволно богато

Ти май не разбра или си идиот по рождение. Укрите сами им го закараха.

където си ,,намериха,, и талибаните!!!

може да поддържате огъня. Руснаците пращат газ. Но скъпо им излиза...

Има идея от ВМА ,България да лекува безплатно ранени украински войници! Плевенлиев е навит за тази идея и на срещата на НАТО щял бил да я предложи. Сумата на лечението на Украинските войници ще бъде до 500 милиона лева!

VIPER

Аз съм за!.В името на евроатлантическите ценности , хляб няма да ядем , но ще помогнем на братята украинци..

Аз лично нямам нищо против да лекуваме ранени украинци. Това са хора нуждаещи се от помощ. В булгаристан дори милосърдието е на изчерпване. Иначе съм адски против българската преносима баня да подмива посрани натовски задници.

А защо да не се лекуват български граждани с тежки заболявания? Трябва ли те буквално да просят пари за лечението си? Аз такава солидарност не искам!!! Да си я плати от собствения джоб тоя клоун!!!

Плевнелиев е слузест клоун по дефиниция !

Аз имам нещо наум,Реципрочна сума за трагедията в Мизия! ПЕТСТОТИН МИЛИОНА ЛЕВА милосърдие за МИЗИЯ.

събираме ,,талибани,,: Докато местните репортери питаха какво в изработването на 10-е хиляди фалшиви паспорта заплашва стабилността в държавата, ШОУ се добра до ужасяващата истина. Членове на терористични организации от Афганистан, арабските страни и Йордания, са се готвели да влязат у нас със сините паспорти. Те е трябвало да се представят за сирийски бежанци и да поискат убежище у нас.!!! сега идват и ,,неонацисти-бандеровци,,!!! забравих че щяхме да обучаваме и ,,либиици,,!!! десет хиляди от тук, пет хиляди от там като оздравеят ще ни спретнат един ,,рамазан-маидан,,!!! даваи плевнио!!!

България е станала втора родина на доста белогвардейци. И нищо лошо не е видяла от тях. Напротив.

Плевньо вече си предложи идеята, само кога ще пита народа си дали е съгласен, или да си плаща от джоба. Аз неизкам да плащам нито това, нито 2 процента да се купува оръжие от сащ, за уж отбрана от Русия.Оставка на тоя продажник

Ха ,така ! Ще лекуваме ранените укровойници. Нищо че здравеопазването е в колапс и няма пари за елементарни медикаменти. О, недоразумение президентско !!!

Ако тази война наистина свърши дайте предположение къде САЩ ще подпалят следващата война.

следващата война ще е в задните ти часто. както и на всеки русофилистик в България.

ааа не така , че които зло мисли зло намира

Маккейн не го приемат на сериозно даже в САЩ,защото той страда от шизофренична русофобия/медицински термин-няма нищо общо с политическата русофобия/.Това болестно състояние се е развило у него по време на петте години плен във Виетнам и с напредването на възрастта,заболяването му става все по-тежко.Малко утешение е ,че това заболяване не води до напикаване или насиране в буквалния смисъл-щеше да е мокър отдолу непрекъснато!

мак кеин, маккарти!!! много ,,макове,,!!! опиумът не прощава!!! явно какво е ,,правил,, във виетнам!!!

Бил е 4 години в яма с фекалии.Пикали са върху него руски и виетнамски и редници.Най вероятно е и импотентен.Може само да крещи поради полово безсилие и омраза към горепоменатите :)

Като цяло американската армия е спечелила, когато е бил свален от съветска ракета. До тогава на негова сметка има разрушени три американски самолета и самолетоносач изваден за дълго време от строя с много загинали моряци. Ползвайки знаменитата си фамилия, баща и дядо знаменити адмирали като цяло е бил доста бездарен авиатор

Някакви тризъбци ще има в западна Украйна, нещо ще се учат.Стана известно,че ще пращат там и някакви български военни.Този,който го прави не е сам.

Никакво прекратяване на огъня. В атака докато фалирате тотално и руснаците ви купят за 5 рубли!

поживиом увидим , това маи е последния шанс на порошенко и компания да се измъкнат от кашата коиято забъркаха , друг едва ли ще имат