Москва отговори остро на САЩ за ”измислиците” на Путин

Руското МВнР публикува на сайта си рязък отговор на изявлението на Държавния департамент на САЩ, озаглавено "Измислиците на президента Путин" по повод Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Москва отговори остро на САЩ за ”измислиците” на Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Необходимо е ние, Българите да имаме стратегия срещу най -новата форма на агресия: пълзяща путкинизация. В противен случай някоя сутрин може да се събудим я ''освободени'', я ''присъединени'' от руско -говоряща армия без отличителни знаци. После следва ''свободен'' референдум под дулата и нека да позная ,че в Крим ще гласуват 99.99 % ''за'' Руснаците вече ни направиха един такъв референдум преа 1946 ....

ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ,ЧЕ АМЕРИКА,РУСИЯ И ЕВРОПА РЕАГИРАТ НЕАДЕКВАТНО.КОЕТО ЗНАЧИ,ЧЕ ТЕ ВСИЧКИТЕ СА ПОСТАВЕНИ ПРЕД СВЪРШЕН ФАКТ. СЪС СИГОРНОСТ СНЙПЕРИСТИТЕ НЕ СА РАБОТА НА НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ. ТОВА Е РАБОТА НА ТЯХНАТА ОЛИГАРХИЯ,КОЯТО РАБОТИ ПО СЦЕНАРИИ ХАРАКТЕРЕН ЗА ДРЪГ. ЗАЩОТО ,ИЗВЪРШЕНОТО В УКРАЙНА Е ОТ ХОРА С ГОЛЯМА ИКОНОМИЧЕСКА МОЩ--УКРАИНСКАТА ОЛИГАРХИЯ.НО ТЯ СИ Е ПРОСТА. АКО ВЛЕЗАТ В ЕВРОПА ,БЪРЗО ЩЕ ЗАГУБЯТ ВСИЧКО-ДА ВИДЯТ БЪЛГАРИЯ. НАШИЯ ЕЛИТ Е ПОДМЕНЕН-НЕ Е БЪЛГАРСКИ!

Познай украинската олигархия с кой работи.Ще свършат всичките като оня березовски!

... които избиха царското семейство, десетки хиляди интелектуалци и елита на Русия и завзеха насилствено територии от Литва на запад до Таджикистан на юг, за да създадат 'империята на злото' СССР - техни правнуци и малоумни последователи сега тъгуват за правата на разселваните по тези земи руски военни окупатори! Докъде я докарахме! Така, както същите тези, загрижени за 'монументите на историята' комунистически изчадия, не са питали българите дали имат право да издигат уродливите си бетонни гнусотии, възвеличаващи съветската агресия в България и сега плачат, че тези символи на престъпността бивали 'поругавани'. Да, ние, нормалните българи ненавиждаме съветската агресия и днешната путинова Русия, която си служи със същите методи!

...дали и кога България ще роди българския Путин? Дали ще го дочакам?...

НЕ

Тя го е родила, но американския посланик заяви, ЧЕ ЩЕ ГО УНИЩОЩИ, САЩ ЩЕ ГО УНИЩОЖИ. Дали САЩ ще успеят зависи от нас българите. УСПЕХ!БЪЛГАРИ!

link

Руский цар е на земята най-велик, над всички пръв, русците са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат Русия няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота! Руска сила, руска воля, руска кръв и руский пот ще избавят от неволя наший падналий народ. Бог поддържа крепка мишца и ръка спасителна; той е вложил ней в десница сабя отмъстителна. Нам Русия е надежда, руский цар е наший спас - никой друг не ни поглежда, не помисля зарад нас. Немци, френци, англичани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, с нашите изедници. Спекуланти са омразни - интерес им покажи, че да виж дела проказни и чифутски в тях лъжи. Род и вяра е идея за Русия най-света; нейний подвиг е за нея - благородна й целта. Със Русия днес съгласни да застанем брат до брат и да станем сопричастни в този неин подвиг свят. Долу всички спекуланти, да сломи се техний рог; да смирят ся интриганти, да живее руский бог! Петко Рачов Славейков

Такива родоотстъпници като теб, лижещи задниците на империалисти и международни мафиоти, са най-голямото зло за България. Такива трябва да се пращат при идолите си, в случая изселени в благоустроени места, като Сибир например.

Путин направи голяма услуга на ЕС. Показа на ЕС,че освен за правата на обратните , религиите и пр. трябва да се грижат и за отбраната. Путин им показа, че широкомашабна война е напълно възможна и Европа трябва да е готова. Това ще създаде нови високотехнологични работни места в ЕС и ще стимулира развитието на нови технологии. Пък и Европа ще се отърси от зависимостта си от САЩ в сферата на отбраната

Да живее Путин и братска Русия!Кучетата си лаят,керванът си върви...

Каква широко мащабна война бе.Ти добре ли си човече?Ако чужда армия стъпи на руска или американска земя,то тази държава ще бъде изпепелена с ядрени оръжия.Този мач вече е игран и Япония беше първата която го отнесе.

Без атомните бомби над хирошима и нагасаки американците щяха да загубят войната с япония!Японеца се бие до последно за земята си!

да де пич.... ама забрави , че на САЩ нещо им свършиха перичките та сега пуснаха яко печатницата на доларчета.... и сега ако тръгнат да дават кинти и за ново въоръжаване........ не знам, но нещо ми мерише на хиперинфлация и СССР 2....

Прав е човека, а що се касае до Крим, той е само от 50-60 години в състава на Ураина и исторически си е руски ориентиран и за него основно руска кръв се е ляла

СТРАХОТНО КАЗАНО!...САМО СИ СПОМНЕТЕ КЪДЕ БЕШЕ САЩ КОГАТО СЕ ОТДЕЛЯШЕ КОСОВО! СЕГА КОГАТО ПО СЪЩАТА ПРИЧИНА КРИМ СЕ ОТДЕЛЯ, ТЕ СА ПРОТИВ. АБСОЛЮТНО ДВОЙНИ СТАНДАРТИ!...НО РУСИЯ ЩЕ СЕ СПРАВИ. СМАЧКА ХИТЛЕРО- ФАШИСТКА ГЕРМАНИЯ ПРЕДИ,ЩЕ СМАЧКА ВСЕКИ КОЙТО И СЕ ОПРЕ И СЕГА! ...ВСЕКИ!

Умнико, хитлерофашистка Германия бе смачкана от Междусъюзнически сили, само една от която беше СССР! Сега руснаците са сами срещу целия цивилизован свят и биха били разгромени от всички страни в случай на война!

Основният удар от мощта на Германия бе поет от СССР. Междусъчзническите сили на запада свършиха миниатюрна част от цялата работа

е то ще бъде разгромена но товае да си правиш харакири особено за европа, о ттова има полза само китай. европеиците за пореде път се оказаха тъпанари. американцит ползват технологиите на съветския съюз от преди 50 години за да пращат космонавти защото нямат свой , хем крадоха четвърт век на воля специалисти и ноу хау

А ЗАЩО КАТО Е ТОЛКО "ПРАВЕДНА" РУСИЯ НАПАДНА ФИНЛАНДИЯ ,ОКУПИРА ЛИТВА ,ЛАТВИЯ И,ЕСТОНИЯ И ПОЛША ????????????? ТЯ Е СЪЩИЯ АГРЕСОР КАТО ХИТЛЕРИСТКА ГЕРМАНИЯ !!!!Въпрос на гледна точка ....!

А ЗАЩО ТИ АКОМУЛИРА ТОЛКОВА МИНУСИ? Явно повечето хора имат различна от твоята гледна точка.

САЩ да внимават да не им се организира референдум в Аляска. :)

И докато САЩ обориха КОНКРЕТНО и с факти всяка една лъжа на Путин по украинския въпрос, то гореспоменатият смешник, играещ ролята на говорител на руското МВнР, се опитва да отклони общественото внимание към Ливан (1958 г.), Доминиканската република (1965 г.), Гренада (1983 г.) и т.н. - вместо да докаже правотата на Путин по КОНКРЕТНИТЕ обвинения!

За аргументирано изказване чувал ли си? Или и ти като опушения се смяташ за изключителен?

Не е за вярване, че в дира се появи тази статия. е знам къде е спала цензурата?

Ами събота е брат :))))))

Путин и папа Франциск спасиха християните в Сирия. Путин е човекът, който уважават навсякъде. Имам възможност да пътувам много и да слушам без коментар. Тук клоаката на тикво -простаците го оплюват. Това си е тяхната присъда.

Не човек,а желязо! Просъскал агентът фашист! Тихо мъртвият казал Не!Комунист! Е,май сте позабравили историята,та ми пишете за Катин,Прага,не знам защо Китай и Крим.Явно за такива,като вас,с изтрито самосъзнание и историческо минало са невероятно тъпите и нагли доводи на държавния департамент.Логиката е-това не е така,защото не може да бъде така,или,защото на нас ни е удобно то да не бъде така!желязна логика,няма що!А ти,господинчо,или мистър Никой,пишеш,заслепен от ненавист,без мисъл,без логика,без свян.Трагедията в Катин не е забравена,и въпреки спорните моменти,Русия носи своята отговорност.Същото се отнася и за Прага,и за Афганистан!Това е страна,с изстрадал народ,който изживя своя катарзис,но вие никога няма да видите и усетите това,защото сте слепи и повърхностни,защото насадената масова култура ви е прояла мозъчетата от всякъде и у вс не е останало нищо човешко,Що се касае до Косово,не забравяйте,че там е люлката на православната цивилизация,върху основите на която се изгради измислена държава,която в момерта е основния транзитен пункт на наркотици и нелегален доставчик на органи за трансплантация.Кефете и се!А за Русия-нещастници нека обявим за експанзия и Руско турската война!И къде си ти тогава,съднико нещастен.Вероятно в момента би правил сутрешния си намаз?Катр ви слушам,не знам какво би загубил света при подобно развитие на историята.Вероятно нищо.Нищожници силна е страната и президентът,които са готови винаги,във всеки един момент да защитят своите сънародници,вижте историята наКрим.Побеждава историческата справедливост!Русия и президентът са единни,Тресете се от страх.

Тоя пропусна избитите 20 000 ползки офицери, около 20 милиона украинци оставени без жито, а житото изнесено в чужбина от ЦК на СССР, забрави Прага, Китай, целия соц. лагер - десетки държави, Кавказ, Афганистан и днешна окупация на Крим. Като чуя някой как изброява недостатъците на други, а пропуска своите стократно по-големи, смятам този за келеш. А и изглежда за този урод е все едно колко хиляди хора бяха избити в Косово?! Кефеше ли се, Лукашевич, как избиха 8 000 коовани, включително и деца? Е, уроде, всички те видяхме. И цинизма ти видяхме. Ти не си човек, бе. Ти си нещо друго. А, сетих се! Комунист си!

Изчезни. Палячо!

руските войски влизат в Афганистан по покана на афганистанското правителство!Американците помагат на талибаните и бин ладин да воюват срещу руснаците!

Браво на ПУТИН той е най-големия пич на света!

Пияните руснаци да си стоят в Евразията . Те нямат място в Европа!Видяхме ги какво направиха с половин Европа в близкото минало...

БРАВО на Америка и Европа, че в такъв труден момент на световна икономическа криза са готови да помогнат на изстрадалия украински народ! за съжаление не може да се каже същото за Русия. тъкмо напротив, демагогията на путин няма граници. наред с бръщолевенията му за "братския украински народ", алчният лилипутин само само си измисля причини да вреди и заплашва, и даже незаконно окупира украинска територия. отгоре на всичко демонстрира агресия с мащабни военни учения, пари за които сигурно е получил тъкмо от продажбата на газ през Украйна. колко време още нормалните руснаци ще търпят този алчен и властолюбив диктатор с комлекси за малоценност?

Да живей Америка! Тя сади добрина и справедливост по света, наказвайки диктатори и подкрепяйки демократични преврати. А руснаците са великото световно зло. Те са единствената държава използвала атомни бомби унищожавайки два големи града и убивайки хиляди мирни граждани, при това в момент когато изхода на войната е бил вече ясен. Има ли нужда да се добавя още нещо?

Продажные, дешевые, услужливые шлюхи! В Болгарии нормальных людей не осталось! Дебилы, вспомните свои корни! Вперед, Россия!

путин е пътник и го друса параноята, че го чака същата участ като на янукович. затова сега напира да показва мускули и държи високопарни и демагогски речи. в това няма нищо учудващо, защото подлогата от кгб путин е бил добре обучаван в демагогията от школата на кгб, още преди да го пратят за доносник в берлин. така са обучавали и "нашите" комунистически йезуити от бкп / бсп в бившото ссср. за съжаление путин води русия по грешен път и ако продължава така, скоро русия може да се преименува на руско-византийска империя, а бившото кгб на руско-магнаурска школа за червени демагози. дано самите руснаци се усетят и "пенсионират" путин навреме, преди да ги е натикал обратно в мрачното средновековие

Сигурно Обама вкара войници ,без отличителни знаци , не Путлер...

Руснаците са си в Крим,ами янките какъв го търсят в Черно море? Дано го намерят!

.искат да дишат на Ванка във врата!...това са световни разбойници, които смятат, че могат да правят каквото си искат. Идва и вашият ред господа! Светът ще се развива (ако иска да оцелее!) по правила въпреки и независещи от вас!

куриозно е, че обама получи нобелова за мир през 2009, а путин е кандидат за тази година. толкова мирни хора уж пък все оръжия дрънкат. американците не са се спрели от 15 години насам, постоянно нападат суверенни страни далеч от америка под измислени предлози. наместо просперитет, навсякъде където е стоял американски ботуш никне разруха..

Има една приказка, за която уважавам руснаците.... БИЙ ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ!

Бития бит... знаете продължението. Обаче едва ли би казал браво, ако е...ния си ти.

Браво на Путин, това е националист, защитаващ земята на дедите си!

А Путин слуша истеричните крясъци и му е скучно и досадно. Всъщност САЩ се забиха в една идеално твърда стена. Путин ще вземе Крим и ще им закачи на евроидиотите един голям воденичен камък наречен Украйна, които ще ги тегли към дълбините. И без това ЕС едва подава главата над повърхността. Горещият картоф Украйна е вече в ръцете на САЩ и ЕС. Нека те да си го преметат из ръцете. Очевидно КГБ е една добра школа. В момента Обама, Барозу, Ромпой и останалите от компанията подскачат като пуканки върху нагорещена ламарина, а кагебистът Путин гледа през тях, като през стъкло.

Урааааа. :)

Направо ги разби ! Браво за отговора !!! Крим е руски !

"САЩ нямат и не могат да имат моралното право" да дават напътствия за спазването на международните норми и уважението към суверенитета на други страни. Никога не трябва да се вярва на световния жандарм САЩ. Трябва да разберат времето им мина.Всеки народ има право да се разпорежда в държавата си.И да не се подчинява на платените предатели от държава,която нито исторически... като пример са извършените от САЩ бомбардировки над бившата Югославия и нахлуването в Ирак "по фалшифициран повод", след което изрежда американските военни намеси във Виетнам, Ливан през 1958 г., Доминиканската република през 1965 г., Гренада през 1983 г., бомбардирането на Либия през 1986 г. и окупацията на Панама през 1989 г.

Отговорът на Лукашевич е на място и ен оставя съмнение за какво иде реч. Крайно време беше нещата да се кажат в прав текст и да се види какво ще се прави оттук нататък. Планетата е една и няма повече място за експерименти и високомерие. Защото когато нещата бъдат докарани до точката на кипене, бомбите ще започнат да летят и избухват от само себе си.

Кефят ме руснаците дори с това, че 5 копейки не дават за мнението на Империята САЩ.

Не ми дреме за янките,но нашите подлоги се изкривиха да се правят на европейци,на НАТОвци и кукли в черноморски учения.Некадърни продажници.Никога повече на власт Шулева,Боко,Станишко и Местан

Има две държави, които никога няма да вдигнат оръжие една срещу друга, Сащ и Русия. Те просто си разпределят периодично баницата. АмБанана и ЛилиПуткин са просто фасади, държавните им секретари са секретарки, а говорителите им радиоточки. А пък вие си губете времето с тях.

Е такава, въпреки че Путин прави някакво изключение от всите останали. Поради простата причина, че такава е държавнат традиция на Русия. Обамата е най-смешният ам. президент за цялат история на тази държава.п Което подсказва, че вече се играе последната сцена от пиеснката , водеща към обявяването на Новио Св. Ред. Той няма да се реализира в чериня му вид, в който го предсатавя тнякои негови противници, но тъкмво това е по-плашещото. В крайна сметка сме свидетели на цирк, който е изигран отдавна, а сега гледаме само резултата от него. Всичко (по върховете! са се подготвили, а ние пътуващите с градския транспорт и редящите се на бензиностанциите ще трябва да се оправяме сами. Само няма да се притеснявате!...Накрая всички ще се окажат изненадани, а най-много онези, по върховете.

И американците си имат бели мечки на Аляска, ама все още не искат да слязат от конете каубоите!

Хората, които приеха закона за украинския език са провокатори на Москва, която получи по този начин повода да нахлуе в Украйна. Украйна се състои от украинци и руснаци и не е необходима конфронтация, а обединение, но украинските кинжали извършиха престъпление с тази грозна провокация.

Браво Москва!!! Ти си нашето спасение.:)))

Ти ли си,бе?!

Така е не се ли държим за руснаците веднага трябва да си купим фесове.Българина е малоумен.

Дедо Сорос отново е платил на 3-4 папуняка да спамят глупости из форума.

А дедо ти фашист ко вика по въпроса?

Вие не правите бизнес с Русия и не знаете, че Путин взема при внос ДДС и мито общо 24 % и ВЪОБЩЕ НЕ ГИ ВРЪЩА КАКТО Е НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА!!! С тези пари храни пенсионерите и всякаква друга паплач да не го изринат

Троле тролее родителите ти които са те пръкнали са паплач...

ТРОЛ-ПРОДАЖНИК!

Петров, май не си наясно с данъците навсякъде по света дори и в БГ при внос се начислява ДДС мито зависи коя страната от която се внася, а ДДС се възстановява при износ!

Не му обяснявай.

Мдааа, веднага личи че ти си с поне 2 висши образования и опит в международни сделки....., а щом пенсионерите са паплач за теб...Абе ходи си изтискай пъпките и недей да спамиш, където общуват възрастните.

Аз бях остро против подполковника от КГБ В. Путин. Сега смятам, че и магаре да сложат за президент на Русия, пък съм за него. Ако допуснем евреите на САЩ да вилвеят по света както досега, значи да допуснем нов хитлеристки пайх да се възроди в Европа. Американците бележат червени точки и отблъскват всички свои досегашни симпатизанти. Да се набъркат в славянския ни свят дначи да създадем нашенски Ирак. Достатъчно сме изтрайвали идиотщините на поредния американски президент, та да позволим това и за в бъдеще за кеф на нашите психясали краяно десни.

поредния ПАПАГАЛ !

Продажното магаре си ти,другарю!

Ще се намери ли български политик, който да се продаде единствено и само на България и нейните интереси. Да оплюем и омаскарим всички чужди продажни поклонници наричащи се българи. Изключвам Гея той е полвин украиннец

Цялата политика в света е ЛАЙНЯНА РАБОТА.Всяка държава действа според собствените си интереси. Само ние се джавкаме по форумите и си мислим, че казваме истината.А истината я знае само Господ. ......( Ама дали има Господ?)

Само нашите са наи-големите продажници-кой за долари,кой за рубли Мръсник,по-мръсник,политик.Да ги съкратим поне на 120.Референдум за по-малко мръсници-хрантутници!

когатоРУСИЯ НАПАДНА БЪЛГАРИЯ ! РУСКИТЕ САМОЛЕТИ БОМБАНДИРАХА ДОБРИЧ И ДРУГИ ГРАДОВЕ ! ПРЕЗ ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА РУСКИТЕ КОРАБИ ОБСТЕЛВАХА ВАРНА И ТОГАВА ИМ ПОТОПИХМЕ ЕСКАДРЕН МИНОНОСЕЦ !РУСИЯ БЕШЕ ЗАД СЪРБИЯ И РУМЪНИЯ В МЕЖДУСЪЮЗНИЧЕСКАТА ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ искате ли още ПРЕДАТЕЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

А защо България през световните войни постоянно е била на страната на фашистите и гадовете? Това можеш ли да ми обясниш?

ТЕЗИ КОИТО ИЗБИХТЕ ВИЕ СТЕ УБИЙЦИ!

Ти простако, сигурно ръкопляскаш на американските бомбардировки, особено тази от 10.01.1944г., защото е нощна и е унищожена София! Спяща София, а не военни обекти, като -военото училище, пети артилерийски полк, на чеято площ е паркът Заимов, министелството на войната, пощата, гарата, летищата, двореца на Царя, Банката на ЦБ. Защо ли? Защото са демонократи антибългарино! В демокрацията има чест, кавалерство, зачитане на чуждо мнение, справедливост, взаимопомощ, равнопоставеност, а нещо такова да си забелязал да се проявявя към нас от ЕС и САЩ?Продажна душица си и то от дребните, дето се купуват с половинка шльоковица! Срам!

Затова пък братята американци и англичани бомбардираха мирните ни градове /не военни обекти/ през Втората световна. Сега и паметници им издигнаха. Само хубавини сме видели от западняците. Едното е, че взеха наготово всичко образовано и умно./изсмукване на мозъци/. Другото е, че ще ни накарат насила да станем гейове.Последното е, че не им харесвали нашите розови домати, както и кривите краставици.

прилича на поведението на Хитлер спрямо Австрия а пък Сталин и хитлер заедно са си поделили Полша

когатоРУСИЯ НАПАДНА БЪЛГАРИЯ !

... когато СССР нападна България, която беше обявила война на САЩ и Великобритания, с които СССР беше съюзник.

Имало е момент, когато сме обявили война на абсолютно всички, нали се майтапеха с това. :)

Айде малко история... 1) В края на 1941г. под натиска на Германия страната ни обявява символична война на Англия и САЩ. 2) ...Новият кабинет се обявява за приятелски отношения със Съветския съюз, а на 5 септември скъсва дипломатическите отношения с Германия. 3) На 5 септември (!!!) СССР обявява война на България. Три дни по-късно българското правителство иска примирие, но е свалено от власт с военен преврат, България окупирана, а на 16 септември съветските войски влизат в София 4) На 8 септември с.г. съветската армия преминава българската граница. Нещо да ти прави впечатление?

Ей, вкарах ви в НАТО, българи неблагодарни. Добре, че не ви питах на референдум, че можеше да объркате нещо. То и през 1944 никой не ви пита.

Информация за размисъл: В Афганистан талибаните бяха свели производството на опиум ДО НУЛА. Бяха унищожили масковите полета. Маковите полета се върнаха с американците. В момента всяка година е рекордна за производството на опиум и хашиш. В Косово сърбите въвеждаха ред. Със създаването на АОК, спонсорирана директно от САЩ, в Косово се появи търговията с наркотици, жени и чов. органи. Така АОК си дозаработваха. САЩ създадоха самостоятелната държава Косово. Икономиката на Косово сега се крепи на наркотрафик, търговия със жени и органи. Ръководител е Хашим Тачи, бивш водач на АОК и настоящ министър председател, за когото Карла дел Понте написа в автобиографията си с какво се е занимавал. През 1980-1988 се води ирано-иракската война. Тогава Ирак бяха добрите, а над Иран имаше оръжейно ембарго. САЩ обаче продава оръжие на Иран в нарушение на ембаргото. С печалбата финансира контрите в Никрагуа. Освен оръжие в цялата сделка са се въртели и наркотици, предимно от ЦРУ. В дъното на цялата работа е бил Роналд Рейгън. Когато нещата засмърдяват, той, по примера на Никсън, казва "Нищо не знаех." По-късно част от участниците биват осъдени, но някой от тях след обжалвания са освободени. През мандата на дъртия Буш всички са освободени, а някои от тях са назначени в администрацията на Буш. Буш е бил вицепрезидент по времето на Рейгън. Просто информация за размисъл...

Ноуп!

Хайде защитниците на винаги правият Путин , да обяснят американската пропаганда с българският журналист , дето му опряха патлак в главата четири човека - двама бяха с руски военни униформи, без опознавателни знаци , явно купени от капалъчарши. Хайде сега да си спомним и като гръмна Чернобил комундрелите мълчаха и отричаха 2 месеца, как 45 години лъгаха, че Катинското клане са го направили фашистите - примери стотици и милиони. ВЕРВАЙТЕ на КПСС

Няма проблем, ще ти обясня. Обяснението се намира при оръжията за масово поразяване от Ирак, в същата папка. Хайде питай американците да ти я дадат и ще си задоволиш любопитството.

Да ти го обясня, ама първо си извади главата от задника! Праволинейни същества като теб, зомбирани и ваксинирани с анти-материя, би следвадвало поне да разберат, че все пак там е почти военно положение. А в нашата мила демократична държава, доскоро...а може и още да е така, влизаха въоръжени до зъби командоси в ....спалните на съвсем нормални семейства . Та, освободи си седалищните части и си отвори очите!

Аз пък казвам, че бяха с американски униформи без опознавателни знаци. Не, не... Севернокорейски умиформи, ама им бяха направили операции на очите. Тъпо ли ти звучи? Тъпо, я... На нашия му опрели пищов. Добре. Сега виж какво стана в Киев! Е? Катинското клане. ОК. Сега чети за бомбардировките на Дрезден. За упътване - след като сринали град без нито една военна цел, го засипали с високотемпературни бомби. Човек се пита - що им трябва да изгарят разрушени сгради. Отговорът - не са горели сградите, а са сгорещявали въздуха. Така той се издига и изсмуква въаздуха от укритията, където са се крили дрезденци - само цивилни, предимно деца, жени и старци. Питай баба си за бомбардировките с парашутни бомби със закъснител, скрити в играчки. Само си представи - бомбичка, скрита в играчка, така че да гръмне после! Демек - и от двете страни са правили изродщини едно време. Само дето източните не могат да се сравняват по изтънченост със западните. И няма връзка със случая. Връзка със случая има това, което правят в момента украинците. А то е, че ЗАЯВЯВАТ ПРЕД СВЕТА РУСКОТО СИ САМОСЪЗНАНИЕ. САМООПРЕДЕЛЯТ СЕ КАТРО РУСНАЦИ, подобно на американците и тяхната Декларация на независимостта. С тази разлика, че американците са имали зад гърба си 100 години американизъм, а украинците са руснаци от 1100 години.

Ами вервай си на КПСС тогава, това си е цивилизационен избор - щом те влече азиатщината супер - чудя се само как така дори самите руснаци бягат от там, а пък западняците не емигрират вкупом натам. И тея червени номера за двете страни и простотии от едно време, ами ако караме така стара ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ Е БИЛА НА МЯСТОТО НА днешна Русия и Украйна - ЩО СЕ НЕ СЕТИШ ТОВА, АКО СИ БЪЛГАРИН АМИ СЕ СЕЩАШ ЗА РУСКО-АМЕРИКАНСКИ ГЛУПОСТИ И КИЕВСКА РУС Е ЕДНО ХИЛЯДА ГОДИНИ СЛЕД БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА НА ТАЗИ ТЕРИТОРИ - ДЕФАКТО ТЯ УНИЩОЖАВА БЪЛГАРИЯ, АМА ТВОИТЕ ЧЕРВЕНИ ОПОРНИ ТОЧКИ НЕ ТИ ДАВАТ ДА ПИШЕШ ЗА ТОВА - РУБЛАДЖИЯ

Хм, нещо никой не се нае да даде отговор на проблема с емигрантите дето бягат от изток на запад , а не в обратна посока, за Стара Велика и Волжка България, радушно помазани от "братушките" - също. Нещо за очевадните неща не можете да измислите опрни точки вече 50-60 години май май, еххх мъка, трудно е да си рубло-комуне ;)

Поредното, и за съжаление не последно, доказателство, че разумът е безсилен срещу дебилизма.