Патрул на ОССЕ се натъкна на мина в Донбас

Патрул на Специалната мониторингова мисия на ОССЕ се натъкна на мина в Донбас, един наблюдател загина, а трима са ранени.

Обратно в новината

Коментари - Патрул на ОССЕ се натъкна на мина в Донбас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно на тези капути от ОССЕ-то Путин им е виновен.

по вина и на тези търтеи регионът не може да се умиротвори; ако даваха щогоде обективна информация, западът нямаше да е толкова преднамерен и щеше да озапти хунтата

Всички руски войски трябваше да напуснат територията на Украйна и охраната на границата да се възстанови. След което да се проведат местни и парламентарни избори. Това са Минските споразумения. Сепаратистите нищо не изпълниха от тях и не се канят да изпълнят, защото така им диктува Кремъл.

Това Е ! ... и Всякакво увъртане е Непродаваемо. (Браво !)

Руските войски са от рода ИХТАМНЕТ и изобщо не са платени наемници, някой да не си помисли нещо друго.

Хрумка за Избор : - Късака - Ще го нашокат ? ..или Късакът ще Си нашока неговитеТам ?

Нали е ясно, че отклоненията от главния път са били минирани точно за наблюдателите на ОССЕ в случай че тръгнат да проверяват обстойно дислокацията на "опълченците" и какви оръжия има там.

На война като на война. Мисията на ОССЕ непрекъснато омаловажаваше и укриваше очебийни данни за непрекъснато нарушение на безбройните споразумения за прекратяване на огъня и спазване на Минските споразумения. Жалко за редовите служители, но всеки от тях сам е направил избора си.

Ти оттук видя каква е истината и затова не вярваш на ОССЕ. Малоумник.

Мината е на приятелите от САЩ. Обаче сега ще кажат, че мината на ополченците!

Ще е доста малоумно. Никой не минира територията на собствения си тил.

Ясна е работата наблюдателите са си вряли носа там дето не им е работата и руснаците са ги взривили...те имат опит в таквиз дела

Взривили са ти на тебе, остатъците на мозъчето, като са те зомбирали в простестърското НПО.

Само ще ти напомня че булгаристан е пламнал от радияция именно заради твоитв приятяли руснаците...едно врвмв цяла България беше в уранови мини заради тях. Днес те са ни лук яли ни лук мирисали

jingiby

Наблюдатели на ОССЕ загиват от мина на територията на т.нар. Луганска Народна Република, създадено от руски комунисти на украинска територия. Естествено мурзилките веднага почват да твърдят, че някой друг им е ср?л в гащите: наблюдателите не спазвали указания маршрут, мината била поставена от украински диверсанти, които вероятно са знаели откъде ще минат инспекторите и прочие глупости...

За теб е друго. Бесилото те чака!

jingiby

Ку-ку?

А мне все равно... на ташако!

Ха ха ха... думи нямам...ха ха...

Русия и тука ще успокои района, и ще разминира- като прекара границата!

Чул те и Господ! АМИН.

Тези сили трябва да са от Северна Корея - безпристрастни!

Явно десняците укри пак са подпийнали и са навлезли в Донбас да залагат мини. Пак добре,щом са отървали кожите. ....

Международните организации щяли да дадат "реална оценка". Те не са там за реална оценка а за анти-руска пропаганда. И не допринасят за мира а само за статуквото - тоест постепенното изтребване и изтласкване на славяните.

на съвестта на путлер биха легнали много човешки животи, ако путлер имаше някаква съвест.

ОБСЕ обслужва интересите на САЩ и е създадена от тях, както ЕС и НАТО. За по-лесен контрол над Европа. Тази организация защитава интереса на Киевския вермахт, начело с чуфутина Валцманн и нищо друго. Не са спазили маршрута, тръгнали са по второстепенен път и са се взривили на мина. Толкова им е дисциплината и военната подготовка

Жалко за човека,но то и без това няма смисъл от тази жалка организация.

Жалка, подла и пропаднала е твоята организация!

Е, за кво е тва говно сега тука?

Ако войските на Русия не бяха там, отдавна да е тихо и мирно и хората да си живеят живота като всички останали в Украйна и руски, и украинци, и казаци и татари. Задайте си въпроса ЗАЩО ДРУГАДЕ НЯМА проблеми между етническите руснаци и останалите етноси в Украйна - дори на битово равнище(напили се, сбили се). Великоруски имперски амбиции.

Един мир, едно спокойствие в остатъчна Украйна, едно чудо... :)))) Винаги съм твърдеял, че ви подбират с конкурс за малоумие.

Първо какво Дирят там. И второ, като са хукнали на Място, "дето" не им е мястото, какво чакат - Пелмени ли да им сервират. ------- Чия е мината е Напълно Безинтерестно. Че ако някой тръгне по сокаците да ни гледа дали пикаем или се чукаме в полето, не мина ами телешки тезек ще му стъкнем в устата. Ще пукне и няма да прилича на мина. ............. Кви са тези идиоти, дето отива да надничат в "чуждите спални"...

Загиналият е американец. Дежурният виновен - Путин...

Тая комисия я има записана на поне 100 видеоклипа как минути преди Укро армията да атакува бяга като плъхове. И после Не били зафиксирали нищо. Ами като почнете да давате жертви, може и да зафиксирате нещо. Всеки ден умират деца и невинни хора, ама майната им, те са комуняги, нека мрат. Така ли?

Щом в ОБСЕ беше боклукът Паси, значи е боклучава и фалшива организация...

в момента минират евровизията .

...И Джихадът работи ...паралелно! Ба, да не се приберат участниците, като руската представителка?,!

КОМУНОИДНИТЕ ИЗРОДИ СЕ РАДВАТ НА СМЪРТТА НА ЧОВЕКА. ЩЕ ГОРИТЕ В АДА, АНТИХРИСТИ И ЩЕ ВИ СЕ ВЪРНЕ ТЪПКАНО ОЩЕ ПРИЖИВЕ НА ВАС И ЦЯЛАТА ВИ ЧЕЛЯД.

Тази фалшива организация заиграва по нареждане на САЩ с нацисткия режим в Киев. Преди 2 месеца, точно там, на съприкосновителната линия бяха обстреляни от Вермахта на Киев, но премълчаха. Сега си го намериха и отново ще обвинят Путин и Русия. Щом в тази организация един от началниците беше Паси, то тя е мошенническа като цяла Европа

Изродите от ОБСЕ ежедневно се радват на загиналите невинни хора в Донбас от тежките оръдия на Киевските фашаги боклуко.... Тази организация е клон на ЦРУ и нищо друго

лъжеш комунистическа свиньо, никой от ОБСЕ не се е радвал.

Тези "фашаги" ЗАЩИТАВАТ РОДИНАТА СИ от руските бандити (без опознавателни знаци). Ти кого защитаваш безроднико? Същата тази Русия, която подло воюва срещу страна на която се врекла да "....да зачита НЕЗАВИСИМОСТТА и СУВЕРЕНИТЕТА и СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ ГРАНИЦИ на Украйна. подпис за Руска Федерация - Борис Елцин" Русия не е нормална държава - ТЯ Е МЕЖДУНАРОДЕН БАНДИТ!

А ти на кое се радваш бе боклук, на детската смърт ли? Или на смъртта на невинните хора, които живеят там. Да не мислиш, че много искат да има война? А?

Що,вие не се ли изпразвахте на смъртта на Гиви и Моторола?

gonzales

нали е там за да наблюдава ? пропуснал е страхотната гледка - мината. ще му е за урок.

изрод комуноиден, да палиш свещи на най-милото си.

Anachronos

Прав си, всичко се връща. И на теб тея клетви ще ти се върнат многократно. Не бой се, той оня отгоре вижда.

Да те подхвана ли, всичко ? Хайде само това, като начало.

Господ Бог хилядократно да ти го връща прокълнат изроде!

Господ връща на комуноидите антихристи. Изрод, човекът загинал, ти се кефиш, в ада ще гориш ти и цялата ти челяд.

Имат определен маршрут, но не са го спазили и са тръгнали по второстепенен път. Загинал е лекар-американец и германци.

Американец и германци, няма ли "неутрални, не предубедени, безптистрастни" наблюдатели ?

Тази смешна организация наречена ОССЕ "вижда" само това което и наредят да види в Украйна.А за избиването и прокуждането на цивилното донбаско население спи зимен сън и ни дума да това.И тя като една друга смешна организация нищо неправеща наречена ООН просто трябва да се закрият хранят само скъпи чиновници и това е.

Избиването и прокуждането на цивилното донбаско население е дело на бандитите от ЛНР и ДНР (самопровъзгласили се сепаратисти) и техните помагачи от ГРУ и ВС на РФ, които извършват етнически прочистване на областа. Всъщност украинците вече почти не останаха в Донбас - пребити, избити и ограбени от "опълченците"- сепаратисти.

Такива клипчета от Тубето ли ви предлагат на Козяк ? А случайно не ви ли предложиха и изгарянето живи на над 60 чонеке в дома на профсъюзите на 2 май включително и убите бременни жени по бюрата !!!???И дали има дело за това и осъдени та тези новини видяхте ли ги или ви ги спестиха а те са от две години!!! А от тогава до днес знаеш ли колко са избитите казват ли ви ги на Козяк ?

Будапещенски Меморандум, във връзка с присъединяването на Украйна към Договора за неразпространение на ядреното оръжие, подписан декември 5, 1994. Съединените американски щати, Руската федерация и Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, приветствайки присъединяването на Украйна към Договора за неразпространение на ядреното оръжие като неядрена страна-членка, и като се има предвид ангажимента на Украйна да премахване всички ядрени оръжия от своята територия в рамките на определен период от време, отбелязвайки, промените в ситуацията на сигурност в световен мащаб, включително и края на Студената война, които доведоха до условия за големи намаления на ядрената сили. Потвърждават следното: 1. Съединените американски щати, Руската федерация, и Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, потвърждават отново ангажимента си за Украйна, в съответствие с принципите на Заключителен акт на ОССЕ [Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа], да зачитат НЕЗАВИСИМОСТТА и СУВЕРЕНИТЕТА и СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ ГРАНИЦИ на Украйна. Харесва ли ви или не - факт е. Украйна - независима, суверенна държава призната от всички по света (ООН) "pacta sunt servanda" - ангажиментите трябва да се спазват! Основен принцип в международното право! "....да зачитат НЕЗАВИСИМОСТТА и СУВЕРЕНИТЕТА и СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ ГРАНИЦИ на Украйна. подпис за Руска Федерация - Борис Елцин" Русия нахлу в Крим. Русия нахлу в Донбас. РУСИЯ НЕ ГО СПАЗВА - НЕ МОЖЕ ДА И СЕ ВЯРВА! Заради подобно поведение СССР 1939 год. (Зимната война срещу Финландия) е изключена от Обществото на Народите (ОН) Заради сегашните си действия определяни от международното право като държавен бандитизъм отново трябва да се поиска сметка на Русия.

аз лятото.... ,като ходих по плажа и настъпих на мида...

Стара тактика на сплашване! Гръмваш Патрул на Специалната мониторингова мисия на ОССЕ и се надяваш те да се откажат да контролират истински и да преминат само на визуално оглеждане отдалеч. Нищо ново, калташки номера!

Жалко за т.нар. наблюдател. За съжаление в игричките на големите страдат и загиват малките човечета.

Каква работа има европа и нато там трябва да оставят русия да се оправя европа е хаос те се занимават с украйна не разбраха ли че русия няма да ги допусне война ли искат

Жалко за изгубените човешки животи.щом е лнр те отговарят.

Тее дни отивам с големее рани да изора границата там, чи да могат да отговарят мужиците.

Бас държа с всички , че мината е на Вазов ските оръж. ..

Тази фалшива организация заиграва по нареждане на САЩ с нацисткия режим в Киев. Преди 2 месеца, точно там, на съприкосновителната линия бяха обстреляни от Вермахта на Киев, но премълчаха. Сега си го намериха и отново ще обвинят Путин и Русия. Щом в тази организация един от началниците беше Паси, то тя е мошенническа като цяла Европа

Ама вие все едно Ердоган ви пише коментарите...".ЕС-фашисти.".ха.ха.ха Потурчени русофили..хо.ха.ха

Киевските фашисти не спят! Що деца и жени избиха, самолет взривиха, сега пак....Порошенко-на въжето!

Русия иска да сложи ръка на донбаските въглища за да може единствения самолетоносач Адмирал Кузнецов да плава :D

Този самолетоносач се носи/движи / от морските течения, а му пуши барбекюто!

Абе то и учителката ти по граматика е искала да ти пише двойка и да не те пуска да завършиш, ама баща ти занесъл едно агне на директора на селското школо и ...така :))))))

Граматиката е добре, а съдържанието - перфектно! Шиши - хайде и от мене ...

"По предварителни данни на министерството взривното устройство е заложено от украински диверсанти..." Как така, не е ли виновен лично Путин???? До часове това инфо ще бъде изтрито и ще се сложи нещо политически коректно, например: "Мините са заложени от руските спецназ, по лична заповед на Путин. Има подозрения, че в мината е имало и химически оръжия, които за щастие не са се активирали."

има ли още мини? дано има.

Чул те господ Дано има

..за Мъданя,бе !

Руските терористи не обичат международните наблюдатели че ги разобличават...Така беше и при сваления пътнически самолет над Украйна от руските терористи...стреляха по разследващите.

РАБОТА ЗА ТРИ ГОДИНИ НЕ СВЪРШИХА.ЖАЛКО ЗА КОЛАТА!!

Абе, бавен, не прочете ли, че мината е заложена на фашиските отряди на укрите? Пише го в статията.

Я се изясни. В Украйна са патриоти, а в русия са фашисти....двете понятия нещо не пасват!!!!