Холандските прокурори търсят сведения за 2-ма рускоговорящи

Холандските прокурори търсят информация за двама рускоговорящи, вероятно свързани със свалянето на малайзийския самолет в Източна Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Холандските прокурори търсят сведения за 2-ма рускоговорящи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МЕЖДУНАРОДЕН екип е категоричен (за разлика от проруския дир): Ракетната система "БУК", използвана за сваляне на самолета, е изстреляла една ракета от село Первомайск и после е била върната в Русия, казаха прокурорите на пресконференция в холандския град Нювегейн. В техния доклад се посочва, че самолетът, извършващ полет MH17, е ударен от ракета 9М38-М1 от системата "БУК-М1". По думите им разследващият екип е идентифицирал 100 души, които представляват интерес за него, но засега не са официално определени като отделни заподозрени. Според прокурорите не е ясно дали бойците са получили заповед да изстрелят ракетата или са действали самостоятелно. Пред в. "Гардиън" холандският експерт Роберт ван дер Роер от гражданската разследваща група Bellingcat казва, че следователите още не са установили кой точно е "натиснал копчето". Но гражданската организация смята, че използваният комплекс е на въоръжение в 53-та зенитно-ракетна бригада на въоръжените сили на Русия и списъкът на заподозрените е ограничен до около 20-ина военнослужещи.

Докладите на холандците издигнаха българското правосъдие в моите очи. Дълго време си мислех, че няма по зависимо и предвзето правосъдие от нашето , но се оказа, че дори и в това сме далече назад от водещите.

Пич, идея си нямаш колко е по-читаво българското правосъдие от западноевропейското. Аз съм се нагледал на такива простотии на западноевропейската съдебна система (немскоговорящите) дето тука и най-тъпия и подкупен съдебен чиновник няма да го направи за цял куфар пари. Та като говорят западяците за корупсичта в съдебанта система да си оправят техните и тогава да дават акъл

По твоите критерии трябва да се учим от Мадуро и Ким Чен-Ун на правосъдие, а не от демократичния запад. А най-добре за единствена и неоспорима истина да приемаме излизащото от Кремъл. Неверниците - на колене и куршум в тила - нали така? Жалки боклуци сте това робофилите!

Бай Хой, по колко рубли ще платите на семействата на тия хорица, дето умряха в самолета? извинявай ще има ли?

Ами на пример по колкото гривни получиха евреите за сваления самолет за Тел Авив от украинското ПВО.

Холандците са рядко тъпо племе, растат на височина, но на интелект - не. Всички украинци са рускоговорящи.

Сами си измисляме теории, после им се смеем..

Ау каква задача само та това е все едно в България да се издирват двама българи говорещи български с имена примерно Иван и Гошо щото са по редки имена ... Да ви имам смешните доводи .

Порошенко и Тимошенко. Имат отличен по руски в училище. Документално е доказано че знаят руски.

" ... допълнителна информация за Андрей Иванович и Николай Фьодорович, използващи прякорите "Орион" и "Делфин"." И рускоговорящи, но не руснаци! :) А защо не - Петка и Чапай? Тези хора вече започнаха да говорят глупости ...

В онзи момент Русия няма никакъв интерес и полза от сваляне на самолета. Кой имаше интерес? И къде е Боинга от Индийския океан? А къде е диспечерката която отклони самолета и го прати на гюме да го гръмнат? Защо още на другия дена започна да ваканцува без да се върне досега? Къде е началникът и? Случайно ли само преди 20 дни "намериха" останки от първия Боинг до Мадагаскар,без значение, че той няма гориво да стине до там?

Оставете хипотезите. Те първо са наивни и неубедителни, второ могат да им се противопоставят много други. Опирайте се на фактите. На доказаните факти.

Аз

Факти... 1. Украйна не дава достъп до документите от въздушен контрол и не ще да отговори какво въобще майка си търси пътнически лайнер във военна зона. 2. Ракета БУК, взривена на 1.5 метра от самолета (според холандското раследване) според специалисти ще разбие самолета още при взрива и на земята не може да има цели детайли - крила, кабина и прочие. 3. Ракета БУК при изстрелването си оставя огромна инверсионна следа, която според специалисти се задържа няколко часа, а при липса на вятър - и цяло денонощие. Никой не е видял или заснел подобна следа. 4. Ракета БУК при изстрелването си издава неистов шум, който не може да остане нечут от местните, които в този момент интензивно се ослушват за всеки подобен шум, защото са непрекъснато обстрелвани. Никой не е чул нещо подобно. 5. Очевидци споделят, че са чули взрива в небето и са видели как Боингът пада. Видели са, че е следван от друг самолет - малък боен самолет. От предоставените им силуети на самолети всички единодушно разпознават силуета на МИГ29 - най-масовия самолет в украинските ВВС. 6. Malaysia Airlines Flight370, Boeing 777-200ER, бордови No 9M-MRO. ---Malaysia Airlines Flight_17, Boeing 777-200ER, бордови No 9M-MRD. 7. От Амстердам в рамките на 5 минути излитат два еднотипни Малайзийски Боинга с една и съща дестинация. 8. "Разследването" две години мълчи и не може да достигне до резултат, а накрая излиза с решение, 100% съвпадащо със заключенията на видния авиационен специалист Барак Обама, споделени 1 час след катастрофата.

Прочетете текста на Конституция Российской Федерации и ни съобщете моля, по кой точно член на тази конституция руски войски и ракети се намират в Украйна? Питам, защото освен 298 убити в това престъпление против човечеството, свалянето с руска ракета на малазийския Бойнг, има и хиляди загинали украински граждани от руските терористи.

Руските (съветските) ракети са останали в Украйна от времето на СССР. А в руската конституция пише, че задължение на РФ е да опазва живота и сигурността на гражданите на РФ в страната и зад граница с всички законосъобразни средства. Тук отиваме на законодателно ниво. Същото правят и САЩ, но МАЙ МЕРИМ С ДВОЕН АРШИН! Ясно е че не си чел конституцията на РФ. Даже и българската, но за пари всичко ще напишеш, нали?Понимаеш БОЛВАН!

Нападението над чужди държави не е законообразно. Няма значение, дали го извършват руснаци, или американци. А подхвърлянето на руски думички е смешно.

В ИНТЕРЕС на истината е че хамерите искат конфлик (може и чрез украина или друга страна )с РУСИЯ - СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ЩЕ Е С ПОЛСКИЯ БОИНГ - казвам се иван - да стана на камък ако не бъде това което написах

Дърво на камък не става, Иванушка дорогой.

бегеца е против да стана на каък - така е гогато си гладен и си хамерска помия

Присъствието на руски ракети в Украйна в територии контролирани от терористите е доказано. Убийството на 298 човека е престъпление против човечеството. За такова престъпление давност няма и то подлежи на международен трибунал. Според конституцията на РФ в този момент руски ракети на територията на Украйна е престъпление. За нарушението на конституцията на РФ и за военно престъпление са виновни Путин, Шойгу, Герасимов и останалите надолу по вертикала на руското командване. Какво се правите на луди и не можете да разберете същината на въпроса? Представете си детето ви да се качи на самолет и самолетът да бъде свален, а детето ви мъртво , заради руския държавен тероризъм. Каква песен ще пеете тогава, български ватници?

Мдааа, значи да чакаме да съдят украинци за сваления руски ту, американци- за сваления ирански самолет, както и за бомбардираните сватби, погребения, болници? Ще те призная за обективен, когато направиш изявление и в този смисъл. Засега си само един трол.

И то доста елементарен трол е тоя. както и разбирането му.

Искате да ме попитате - защо бият негрите ли? Това не може да бъде оправдание за извършено и доказано престъпление против човечеството. Единствено напомня на признание.

твърде тъпо, ама то и няма как да се изказва един русофилистик

тъпотията му е глад защото е син на ПАЧАВРОСТАН -НАЛИ ЩЕРЕВОГЛУ

А колко елементарно според теб е без резолюция на ООН и без разрешение от сирийското правителство, Хамерикански бомбандировки над Сирия!!!!!!!!!!!! Дано не си елементарен за да го разбереш!

Има резолюция за ИД. Няма резолюция на ООН по силата на която Русия да води война в Сирия срещу сирийския народ и да защитава военнопрестъпникът и убиец на сирийския народ - Ассад. Ако знаете такава, моля ни кажете ни коя точно е за да се запознаем и ние с правата руския държавен тероризъм.

"Присъствието на руски ракети в Украйна в територии контролирани от терористите е доказано." Доказано ли? И защо до сега никой не е предоставил тези "доказателства"? Както и за присъствие на руски войски? Защото според ООН и ОССЕ в Украйна руски войски НЯМА. Ти подиграваш ли се на нас, българите, господин чужденецо?

Помните ли разследването с разбилия се немски самолет над Франция. Самолета разбит на парчета под 1 м.!?!?!?!? Черната кутия силно повредена с "изхвръкнал чип"!?!?!?! НО! НО!НО на третия ден вече чувавахме какво е крещял пилота на "втория пилот". За МН 17 е предоставена напълно запазена черна кутия. 2 г. разследване и никакъв разговор НЯМА!?!?!?!

Тия двамата , които ще ги търсят може да са същите къде ги търсят по Сарафския случай, или може да ги познават. За по-ефективно търсене се създава нова служба-търсачка , която да е в унисон с евроекваториалните ценности налазващи Лъвмост.

Знаем колко са холандски тези "прокурори".ЦРУ пасмина.

Що бе, може да са мотивирали заключенията си на база някакви данни, ама дали пък те са истински? Предоставени от Украйна...

Тази катастрофа беше преди години,но си спомням един коментар ,че тези осколни шайби/ фрагменти -незн. точно/ са нещо като пръстов отпечатък за ракетата.Руски са и производителя знае мн.добре кога са произведени и при кого са били.Вярвам на руснаците кой е стрелял.

Разследването е толкова нелепо, че ефекта от него ще е ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО НЕДОВЕРИЕ спрямо Запада и ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО ДОВЕРИЕ КЪМ РУСИЯ. Козяшките тролчетата само усилват ЕФЕКТА, но не го осъзнават.

Комунисти и руснаци лъжат до посиняване, защото са генетично патологически лъжци.

Аз пък мисля, че от комисията лъжат. Или по-скоро се оставят да ги лъжат. големи случайности- отклоняване на самолет към район на военни действия, и видиш ли, той се нацедил на единствения Бук на опълченците, към който няма дори и радарна станция. И пак така, стреляйки, най-вероятно с право мерене, Иван Иванич и Фьодор Фьодорович, нацелили машината. Невероятно звучи, нали? Е, те това е заключението на тази комисия, в която пък има и представители на държава, която е нарушила и ред други изисквания за безопастност на полетите. И е също така виновна за станалото.

Аргументацията ти, кой и защо е свалил самолета е бетонна. Почти колкото бедната ти главица.

Тия двамата, ония тримата. Абе изобщо пълен тшак.

Има клипче в тубата watch?v=fzWalKrSIYE за тези дето знаят и други езици. И инверсионната следа от ракетата никой не я видя

Мухите издадоха четата. Бяха накацали само по труповете на пилотите. А на редовите пътници -НЕ. Защото бяха извадени трупове от моргата, обработени със зелена течност формалдехид за да не се разлагат и поставени на седалките. Боинг изчезнал в Индийския океан, бе паднаТ в Укр.- -фасулско упражнение за тези , които правят къде-къде по-сложни машинации.2 Грешка 2. Начлникът на Папото е знаел, че на "пътниците " храна не им трябва и е апаширал парите за кетъринга, като не е поръчал храна.Ама всичко се потули, изчезна като 50 000 -те тона захар, къде се разтопиха в дъжда на пристанище Бургас преди 20 год. Но метафизически се появиха като хотели по Черноморието.

Отиди на лекар и се прегледай!

И защо около труповете на част от загиналите паднали на шосе кръвта беше зелена , а не червена? Защо по труповете на пилотите има много мухи, а по тези на пътниците нито една?Защо пробойните в лявата част на пилотската кабина са от ракета Р60, а не от БУК. къде са осколките? дъ тъ ликува Д-р Стоичков дъ тъ ликува, а може и Д-р по файър-хидрантите.

Дир-ниците, само да уточня, че съм убеден в компетентноста на редактора ви, но въпреки това ми се иска да утачня, че Орион и Делфин в този случай не са прякори, а позивни на полеви командири, използувани в ефир.Само това е.

В сравнение с холандските прокурори, българските са направо професионалисти. Явно холандия и украйна имат най-добрите кошаревски свидетели. Да не говорим за гражданите на тези две измислени държави, които вярват на това!

хамерска цигания по европеиски - когато летят самолети (с години е така )летът по коридори и на определена височина - в дадения БОИНГ "умните" (хол-ци и еврпеици не казват на света за ОТКЛОНЕНИЯ ОТ КОРИДОРА НА 130 КМ!!!!- И ЗАЩО самолетап се съпровождал ОТ ДИСПЕЧЕРИ не от КИЕВ(както винаги А С ДНЕПЪР ) И ДИСПЕЧЕРИТЕ (АКО НЕ СА МЪРТВЫИ )НЕ ДАВАТ ИНТЕРВЮ И ги няма !както и няма записите на разговорите ! и защо украинската армия бише с всичката сила това место където и падна БОЙНГА ! ИЛИ затрудняваза търсенето на черната кутия ! или ТОВА НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ЕВРОПЕИЦИТЕ - защото всичко направиха хамерите за да спрът икономиката на РУСИЯ която им седи в гъолото (а сега хамерскаита армия иска и пряк конфликт с русия и искат това до новия новия през-т !!! и защото ТРАМП НЕ ИСКА ВОИНА !!!

В тази част на света руския е точно толкова популярен, колкото английския в...Уелс,примерно.Но, за някои това е едва ли не изненада.За рускоговорящите в Източна Украйна.ЗРК Бук е също съветско оръжие, стояло на въоръжение в съветската армия,до 2006 и в руската, и все още на въоръжение в украинската такава.Не,че това доказва нещо,но си струва да се уточни за някои,особено живеещи отвъдокеана умници.Тов,а предполагам е важно, но не е ли по-важно да се попита екипа на РВД-Украйна,бил него ден на смяна,защо е насочил самолета в коридор, прелитащ над зона на активни бойни действия? Боинга е летял на повече от 10 хил.метра височина.Защо им е на терористите да работят с оръжие,предназначено за такива цели при положение,че летателните апарати,които ги атакуват летят на далеч по-ниски (до 6 хил.метра) височини.Твърди се, че ракетата е изстреляна от локация,контролирана от тъй наречените сепаратисти.Но, доколкото ми е известно,това са били райони на непосредсвен контакт между враждуващите и ако може да се диференцира разстояние плюс-минус 2-3 километра, то тогава ОК.В противен случай-вероятност, която трябва да се приема като истина от една страна и....клевета съответно, от друга.

Значи се търсят Андрей Иванов и Николай Тодоров. Изявленията на холандското подобие на военен са приказки от хиляда и една нощ. Че руснаци участват в боевете в Източна Украйна е факт, но не доказва тяхната вина за тази катастрофа . Защо не беше отклонен самолетът от въздушната охрана на Украйна, макар че маршрутите на други полети преди това са били отклонявани?

Значи холандските прокурори търсят някой, който да познава гласовете на рускоговорящите Орион и Делфин, които обаче разговаряли на английски и за които нямало доказателства, че тези всичките пет разговори са свързани с МН17. Буците обаче не били нито украински, нито хамерикански, а само руски, което строго секретно обстоятелство е известно на всеки източно европеец, но за да го разкрият, същите тези холандски прокурори са положили неимоверни усилия в продължение на повече от две години. Руснаците пък били такива дяволи, че търкалят насам-натам Буци и конвои под носа на ОССЕ, а според западните официози и цели армии, за което обаче никъде никой не показа поне едно клипче, въпреки че сега и децата, че и старците разполагат с джобни джаджи, с които могат да снимат и пращат всичко за миг до другия край на света. Така или иначе, разследване обаче върви успешно и виновникът си остава Путин, няма кой друг!

Май на кантара американските драскачи не слагат само Путин а изобщо руският народ,като все едно е генетично преднамерен.Въздържал съм се да пиша за тях ,че са "кравари" и др. щуротия, но вече чашата прелива.

Да попитат оня измекяр македонския сърбоман псевдо журналист,той може да знае нещо.

Ако Фъндъкова не беше " рускоплещеща", нямаше да стигне до кметското място.

Джуджето и антуражът му ще отговарят пред трибунала в Хага за престъпленията си срещу човечеството!

Шило

След Турчинов, Яценюк и Порошенко

Ааа, още по-напред е цветният автор на цветните арабски пролети!

TE И УКРАИНЦИТЕ СА РУСКОГОВОРЯЩИ

Още не разбирам що за коз е т'ва!? С'а ясно, нужно е да натискаме Русия, че идва избор на секретар на ООН, ама толкова много ли значи един самолет!?

Тази комисия трябваше да установи коя е виновната страна -Русия (респ. сепаратистите) или Украйна!И на база разследването й да се повдигне обвинение пред Международния съд! Дотук всичко е добре и е правилно! Но защо в комисията участва и то пълноценно (като член) една от страните, която може да се окаже причинителя на нещастието? Само заради този факт, заключенията на комисията са напълно НИЩОЖНИ от правна гледна точка!

...то, само това да беше! Целия този скалъпен цирк е предназначен за малоумната маса плебеи... Нищо повече!

Този "процес" вече заприличва на зле скалъпен виц... Все по-жалък и смешен. Всъщност той няма никакво значение. Вчера Столтенберг заяви, че Русия е виновна и точка по въпроса! Няма никакво значение КОЙ всъщност е отговорен... Присъдата вече е издадена.

тази западна пропаганда така и не можед да излезе от мрежата от лъжи в които се оплита бавно и мъчитлено.Предизвиква смях понякога съжаление.

Абе някой знае ли колко ще е дълъг пътя от Москва до Хага... Май доста "православни" защитници ще трябва да го изминат... Хе хе хе

той пъта до хага е подготвен отдавна обаче сатрапите и убиици като Клинтън,Буш, британските пуделопедалби-всички се спасяват поедничинно и бягат като мишки обаче няма къде да се скрият.Късно е за всички.

Това за православието , показва ,че си фашист

Ана Ана Даже Ана с малка буква ана..... Показваш плоско , глуповато мислене тип ако не е черно е бяло. Такъв вид мислене е присъщо на ниско ерудираните хорица... Хе хе хе Може ли ана с малка буква да обясниш каква е логическата и конвенционална свързаност на следното твърдение - "Ако някой напише православен и то в кавички е фашист " ? ана , бас държа че не знаеш какво е "фашист" и "фашизъм" ? ана , бас държа че не знаеш дори и какво означава "православен" ана , глупостта ти изпълни сутринта ми с добро настроение и смях... ана... Хе хе хе

Хахаха, при такова наблъскване на тъпота, може би наистина западната цивилизация е обречена на упадък. Търсели двама рускоговорящи, сякаш в Украйна само украински говорят. Спокойно може да са от ВСУ. И разговорите не били за Бук и самолет. Тогава какво въобще се търси? Нужни са няколко грама мозък, ако действително искат да разберат кой е свалил самолета, да изискат радиолокационните данни от Украйна. Така, както Русия веднага представи своите. А Украйна упорито отказва да направи това. И да обясни Украйна, защо граждански самолет е отклонен от обичайния си маршрут и е насочен от украинските диспечери над военна зона, където е абсолютно забранено да лети. Дори само от това, всичко е ясно.

И защо украинските диспечери са накарали самолета да слезе на долната граница от 10 000 м.????? За да е в обсега на системата БУК на ВСУ ли?????????????????? Къде сте украински ДИСПЕЧЕРИ. НЕВИДИМИ ЛИ СТЕ ЗА ХОЛАНДСКИТЕ ПРОКУРОРИ!

Може, само че руснаците са свалили самолета. Освен това руски простотии и лъжи не са аргумент.

Защо платените козяшки тролове "Бегеец" и т.н. пишат тези откровенни глупости??????? ЗА ДА МОГАТ ХОЛАНДСКИТЕ ПРОКУРОРИ ДА СЕ ПОЗОВАТ НА ТЯХ като доказателства. А данните от руските радари за тях са несериозна работа. После обиждат БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА!

Станало е известно, че този който е носел ракетата на гръб, не е успял да свали ремъците на време и ракетата е литнала барабар с него. ОТКРИТО Е ДНК

"Пеитч", "Бегееца" и "Спиртосания" са най-активните тази сутрин! Тези хора сън не спят!А може би е просто работно време...!

Говорим за доказателствата на прокуратурата, а не за вмирисани замразени трупове натоварени на изчезналия малайзийски самолет свален над Украйна. Понимаеш БОЛВАН!

Горещи новини от СИЕНЕН: Установена е самоличността и на двамата, единя Джей Джей ОКОЧА е е Негър от НОВА ЗЕЛАНДИЯ, а другия е Китаец от МАДАГАСКАР, казва се ТОБИАС СУЧУАН. ДАННИТЕ СА ВЗЕТИ ОТ УКРАИНСКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ

Ей, голямо чекнене, само и само да си дойдем на думата, че руснаците са виновни за всички беди на земята... Определено не съм русофил, но ми дотегна да слушам скалъпени истории и откровени глупости по въпроса, предназначени за ниско интелигентния Матрял! Особено тази история с "руския" Бук, от който била изстреляна ракетата, а после веднага бил върнат обратно в Русия!!! Това да не е някакъв евтин американски екшън от 80-те години?! Как точно доказаха, че е бил върнат в Русия, след като ВСИЧКО останало по този скалъпен процес остава неизяснено?!... Аре стига вече глупости!

Единият е Коломойски, другият е ам.посланик в Украйна. И двамата говорят руски.

Знае се кого търсят, но следващия които ще потърсят се казва Путин!

Чакам за, чакам - да бактиса Путин от еврогейски мазни номера, гнусни лъжи, ла.йнарски манипулации и помии за храна на евродебилите по света и у нас.

Нещата много се промениха. Наеремето руснаците свободно се гордееха с престъпленията си, защото знаеха, че те са вечните победители, а победителей не судят. Сега Путин знае, че в крайна сметка няма да е победител и затова трябва да си крие престъпленията, като гадостите които Русия извърши в Донбас, свалянето на МН-17, олимпихския допинг, убийствата на Немцов и др и тн

Фактът, че приемаш за чиста монета всяка елементарна и предназначена за тъпия мат'рял анти-руска пропаганда, няма да ти помогне да поумнееш, нито пък да станеш по-оригинален...

Сега същото го правят американците! Гордеят се със престъпленията си, защото се считат за вечните победители!Но колелото се върти!Най-после и ти да кажеш нещо смислено!

на руските военни - да свалят пътнически самолети! Корейски, полски, малайзийски и т.н. Колко още? Срам!!!

...по-срамно е, че съществуват такива малоумници, като теб...

ще те осъдят и теб като подръжник на зловещия му режим!

Скоро мурзилките ще си признаят, те и за Су24 отричаха, че е нарушил турското въздушно пространство, но Ердоган като ги притисна, не само че си признаха за крупно 17 секундно нарушение, но и скростно възобновиха Турски поток, туризма и АЕЦ, бързо забравяйки загиналия летец изпълняващ заповеди на зловещи чекисти варвари.

Ердоган едва ли не бе готов да лази за милост пред Путин, че загубиха милиарди от туризъм, а ти извъртя нещата. После обяснява как не одобрявал свалянето. Опита се дори да го прехвърли на превратаджиите, че решението било тяхно.

"крупно 17-секундно нарушение", викаш, а?! Лелеее, ти направо взриви тъпомера, коУега!!...:-D

Какъв "БГ патриот" си ти бе, омазана американска подлого?!...

са двама българоговорящи с имена Иван Иванов и Петър Петров??!!

Путин да признае, кой взриви 300 руски граждани в жилищата им!!!!

Само 300 ли? Аз съм чувал за едни други 300 хиляди, ама взривени в жилищата им с атомни бомби!

като ти е малко мозъкът, ходи да вадиш картофите, а не пиши тук!

Аха, при условие че търсят тия хора от 2015 година, и имат пълните тактико-технически параметри на комплекса Бук, да не говорим за ентусиазма на украинските разследващи, каква ли ще да е причината вместо делото да влезе в съда, каквото е желанието на семействата на загиналите, комисията да удължи разследването до 2018 година?

Само Народният сьд издава присьди за два дни сьс скальпени доказателства! Ако искаш бьрзи дела и процеси стани Севернокореец!!!!

Че нали и аз това казвам... Кой ли се страхува от разглеждането на този казус в безпристрастен съд, да не би комисията да разполага само със скалъпени доказателства, това Вие го намекнахте, та затова се стреми да удължи срока на дейността си? Или просто не им харесват резултатите от разследването та се мъчат да заметат това което са установили до сега?

Затова, значи, у нас присъдите се издават на 8-мата, 10-тата година, когато никой вече не си спомня какво е станало! Защото вече не съди Народен съд! А аз все се питах защо...?