Плевнелиев: Навлизаме в нов етап на ”Студен мир”

Президентът Росен Плевнелиев заяви по време на президентски дебат на Мюнхенската конференция по сигурността, че навлизаме в етап на "Студен мир".

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Навлизаме в нов етап на ”Студен мир” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не зная какво означава студен мир - ама аз и много други неща още не зная какво означават...

Някои нормални държави имат НОРМАЛНИ президенти

Намерете му учител по български на този , или да млъкне.Не се издържа вече елементарното му бръщолевене.

и жалък наш президент обича да раздава оцинки. Русия не можела да се приспособи към процесите на глобализация и интеграция( в интерес на някои големи държави). Сбъркал е последната думичка -а тя е интервенция. Трябва да направят като нашите политици: клекнали като разгонени кучки и чакат да ги ощастливи някоя интеграция и интервенция

ivo10

Росене, млъкни най-после, че много вредиш на държавата ни. Мълчанието е злато. Трай си.

Скрий се бе мишок, отивай при жена си , че ще ти се кара че говориш глупости.

да ви кая ,дори и не прочетох статижта но като го гледам тож много ми прилича на герож на тодор колев от филма господин за един ден -пурко може и само урко ха ха ха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Прилича на продавач на коли втора употреба от някое малко прашно градче в Средния Запад, примерно в щата Канзас. Причоска, леко омачкан костУм и най важното - БАДЖ. Хей, Боб, колко струва онзи ударен додж от 85-а?

Продавачите ходят с баджове. Президентите ходят с гордо вдигната глава, смело сърце и любов към държавата и народа, на които се е врекъл като такъв.

До кога ще слушаме глупостите и простотийте на тоя. Вън от Президентството!

чудя се как се избира за главнокомандващ човек, който не е ходил войник?! ... На това ли му се вика ПРОФЕСИОНАЛИСТ? ... или ПРОФАН?

Тоя пак се изказа неподготвен! А и тия от Американското посолство, ма престанете да мо пробутвате тъпи съждения, напишете нещо умно и вие, та той като го прочете да не се срамуваме, че имаме толкова тъп президент!Ма кот гледам и вашите умници в лицето на Викито и Джо краварчето, много си приличате! Абе умните, мъдрите българи са казали : "Краставите магарета и приз 9 планини се събират!" Съдба!

Този ииндивд задмина Тиквето по слабоумие- ега ти надъхания русофоб-върти-суче Русия тъй-Русия иначе...Май му се е случило нещо не особено приятно в Русия...или с руснак!

Никога досега не съм коментирал,но този с простотията си минава всякакви граници.Ти си срам за всички българи г-н президент.

ти на кого викаш "ПРЕЗИДЕНТ"? .. този не става за падар! ... Ти считаш ли го за свой президент?

Велик, български политик! Един от новите просветители на българите, името му ще бъде записано със златни букви в най новата история! Песни, ще пеят за него потомците!

Е това е. Като се изкаже Плевенлиев ми настръхва косата. Какво иска да каже ? Не се знае.

Нашия Путю е по-добре изобщо да не си отваря устата, че само глупости и простотии говори...

Нашето психическо недоразумение - Прецедент пак събра очите на световните политици!!! Сега пък измисли ново понятие: Студен мир!!! И още куп други инженерно-философски извисени съждения и квалификации за Русия! Утре, така както я кара, ако вземе, че осъмне в Топла война, да не си помисли, че е на случайна среща с руска ракета Топол -М или Р-36 САТАНА?!!!

Тоя смешник би и бате Бойко по простотия, само се напъва нещо да каже и се насира!

Няма ли кой да му каже да спре да се излага и нас да излага, по-тъпо и жалко нещо отдавна не е изпълзявало

...Говорещият пудел поплювналиев отново ръси "бисери"!

Правилно ги реди нашия ....

хахахаххах на тоя са му сложили бадж на ревера да не го обърка охраната/прилича си на природна карикатура/пък и участниците да не се чудят дали това не е мистър Бийн поканен да забавлява в почивките

На държавен глава бадж не се слага. Но нали и там го имат за обслужващ персонал, сложили са му. Може и чаршафите в хотела да е сменял.

За първи път се радвам, че в Европа на България никой не и й обръща внимание, а Плевнелиев е последната дупка на кавала в очите на европейските медии и общественост. Иначе това мнение щеше да бъде отразено навсякъде и да ни вкара в много неудобна ситуация спрямо Русия!

А много внимание и обръщат, толкова много ек краде от българския бюджет. Ние издържаме голям процент от европейските страни.

Ти вярваш ли си на това, което пише? Ако отговорът е положителен, то наличен е сериозен ментален проблем.

Не мога да си простя, че дадох гласа си за подобно човече!

Чудя се тоя "български народ", дето пише по фоурмите, къде беше на изборите, та беше избран Плевнелиев за президент?? Беше ли избран? Беше. Значи сте били малцинство. Знам, че е трудно да се губи с достойнство, ама поне се направете, че се опитвате. ;) п.п. Да не би по стар обичай да чака "народът", някой друг да свърши мръсната работа, а той да празнува след това?

В кебабчетата е истината приятелче ! На мизерията до която ни докараха само два броя са достатъчни!

С бюлетините от Костинброд стана президент нямам познат който да е гласувал за него ...може и да ги е срам че са го направили ...сигурно ...

Талантливо е момчето:"Студен мир". Епохално и запомнящо се. Нещо като "Гол да го бараш".

България никога, ама никога няма да просперира с НАСЛЕДСТВЕНИ ПРОДАЖНИЦИ КАТО ТАЗИ ЛИЧНОСТ.БАЩА МУ ПАРТИЕН ФУКНЦИОНЕР,ТОЙ-КОМСОМОЛЕЦ.А СЕГА-НАЙ-ГОЛЕМИЯ ДАМОКРАТ.АМАН ОТ МЕКЕРЕТА.НО РОБСКОТО ЯВНО НИ Е В КРЪВТА.ДА НИ Е СЛАДКО.

Говори за тебе и за приятелите си. Не съм упълномощавал никой да говори от мое име.

казвал съм го и преди: няма по-голяма стратегическа заплаха за нашата национална сигурност от нашия настоящ президент и неговите "възгледи".

КАТО СЕ КРАТИ МАНДАТО НАПРАНО В БИТИВИ КОМИЦИТЕ ЧЕ ОСВЕН ДА НИ РАЗСМИВА ЗАВАЛИЯТА ЗА НИЩО ДРУГО НЕ СТАВА

А бе Росенчо, баща ти беше в Окръжния комитет на партията /с голямо П /,тебе те уредиха -комсомолско секретарче, в министерството ,далаверки понаправи...ПО ПОГРЕШКА СТАНА ПРЕЗИДЕНТ-МЪЛЧИ ПОНЕ-НЕ ИЗЛАГАЙ ТОВА,ДЕТО Е ОСТАНАЛО ОТ ДЪРЖАВАТА...ЧЕ МИРИШЕ ВЕЧЕ ,КАТО СИ ОТВОРИШ УСТАТА.

Что носи този ПРЕЗИДЕНТ на сакото си?Та това се дава на дребни служители на мероприятията!Казва се бадж!Де мек,-господин НИКОЙ!

БАДЖА Е НА ИВИЕН А ТОЙ ТАМ Е НЯКОЙ

Този да вземе да млъкне и да приеме тактиката на силиконките, да се усмихва многозначително та да изглежда умен, че с приказването да не ни докара и друга беля на главата.

много идиоти имало тука...ми какво се учудвам щом начело на държавата стои такъв.....

Изказването на президента Плевнелиев ми дава още поводи за гордост и адмирации към неговата личност и интелект. Много точни анализи, дефиниции и адекватни планове за действие ни предлага отново Росен Плевнелиев. Браво един истински, съвременен и модерен политик и човек с визия и замах. Европейски президент на място!

Харизваме ти го! С адекватните му планове, визии и позиции .... с всичко ти го харизваме като бонус към хонорара дето заработи! Както казваш, сложи си го на мястото и си го дундуркай!

НЕНОРМАЛНИЦИТЕ В ТАЯ ПСЕВДОДЪРЖАВА С ПСЕВДОПРЕЗИДЕНТ СА БИЛИ ПОВЕЧЕ ,ОТКОЛКОТО ПРЕДПОЛАГАХ...

Нашето психическо недоразумение - Прецедент пак събра очите на световните политици!!! Сега пък измисли ново понятие: Студен мир!!! И още куп други инженерно-философски извисени съждения и квалификации за Русия! Утре, така както я кара, ако вземе, че осъмне в Топла война, да не си помисли, че е на случайна среща с руска ракета Топол -М или Р-36 САТАНА?!!!

пак ли, ма последно увреме все се омаазваш

ве тоя не знае сърби ли го, боли ли го та взел да стопля от студ

Абе, вие дето хвалите президента, с един мозък ли сте? Стилът ви е един и същи. Кьорави ли сте, че е пухльо? Пояснявам: пухльо=пуьо+мульо

Забавно

Най-после имаме Български президент! А петоколонниците на пусин да си спомнят какво каза Пенев за супата...

Супер му е английския. Това ли трябваше да покаже? На конференцията на български забранено ли бе да се говори?

Не сме имали толкова достоен президент.Дано Бойо тъпото да не се кандидатиря,че главоци и рубладжии като него бол.

Свалям шапка на Президента! Твърдо държи за цивилизования свят! Който иска да върви в Азия - прав му път!

кой прецени кой свят е циливизован?

Престанете да обиждате момичето, моля ви!!! То отдавна си е сложило вазелинче!!!

Дано скоро чуем Плевньо ,че си вече студена подлога.Ще почерпя в хоремага всички и те мен.

Г-н Плевнелиев е най-достойният президент на БГ досега. Съвсем правилно посочва кои са националните предатели!

СМ

Само като се сетя как ББ достойно му дърпаше ухото на пресконференция и го чукаше с пръст по челото си представям как американците го опъват достойно.

Когато ти опадат, зъбите, и, стоиш на пейката, като проскубан петел, всеки те подминава, поглет навел, и са мърмори: Кога ли, дявол би те взел? Откъс от "Дрисък Вплевнядрислиев", на, поета Огнян Пушляков, роден, на, пор-теста 2014, ОТ, майка-соростия

Ред 2, четете... КЛЮМАШ , защото героя е поостарял, нали ! Ваш, Ог. Пуш.