Доналд Туск: ЕС и САЩ да съгласуват натиска върху Русия

ЕС и САЩ трябва да съгласуват натиска върху Русия, призова председателят на Европейския съвет. САЩ и Европа трябва да бъдат единни за Украйна, смята Джо Байдън.

Обратно в новината

Коментари - Доналд Туск: ЕС и САЩ да съгласуват натиска върху Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много скоро ще поискаме оставката на Доналд Туск! Той не изразява настроенията на поляците! Ние не обичаме руснаците, но мразим янките!

Госин Туск и госин Байдан много сте неуки и елементарни ,защото всеки непремерен или просто натиск срещу Русия ще има натиск или непремерен натиск от Русия.Престанете заигравките си с политическото онониране.Ако сте завършили поне осново западно образование ,сигурно си спомняте ,че всяко действие има равно по сила и маса противодействие.Спазвайте тези закони или се дообразовайте.Още нещо е историческият урок ,че заялите се с Русия не са имали добър край.Припомням ви: Турската империя, великият Наполен от Фрация и Третият германски райх на Хитлер.

"Не може да се позволи на Русия да преначертае картата на Европа".... Ясно, това е позволено само на САЩ. Справка - Югославия.

ЕС е наложително да се ОТЪРВЕ от САЩ!!!

Два изрода нищо градивно не могат да сътворят, но вижти погледа и очите на Туск - те са същите като на Яценюк - бляскави, изпъкнали и налудничави, издаващи липса на нормална умствена дейност и откровена лудост. Това са днешните европейски псевдо политичета, превърнали се в американски подлоги и морални инвалиди! Чехльо и Боко не са по-различни и тласкат държавата в некотролируема военна спирала и наливайки вода в мелницата на русофилите. На нас ни трябва балансирана и не агресивна политика насочена само и единствено към възстановяване на държавата и подобряване на тежкото състояние на народа.

Налудничав е погледа на вожда ви Сидеров.Предате на България заедно със Станишшев ,Гоце,Михов Орешарски и още много знайни и незнайни комунисти.Които работят за Русия и нейните интереси

Типично за европейската политика в последно време - Меркел и Оланд говорят едно с Путин, а Туск друго с Брайдън... После се жалват, че не им вярват.

вече го съглусавт и кво? Бандеровските банди ядат бой от донбаските миньори та ушанки, сапожки и ватенки фърчат. И скоро самите фашаги се готвят да обесят на Майдана Насеренко и Яйцесмук, ако не вазират при грузинския си предшественик Наакашвили.

И продължават да ядат пердах, но загиват и много качествени хора в Новоросия. Ще дойде ден - Потрошенко или ще бяга по света или ще го закачат на пл. Незалежности да съхне...

Ще го съгласуват натиска - по следния начин - Обонго и МакКейн казват по телефона на плитиците в Европа, какво да мислят, а те го повтарят пред медиите... Има една статия - можете да я потърсите с гуглето: Оланд и Меркел в Москва за Украйна политиката на моркова и тоягата

Това по скоро приляга на путин и неговата шайка.Ще пробват хората да го вразумят.Дано му уври главата.Иначе ще свърши като неговите приятели Садам и Муамар.

Че си войнолюбец го разбра. Това, което не разбрах е, ние от НАТО ли ще нападаме Русия, както направихме в Либия и Ирак или ще накараме Путин да ни удари с всичко, което има? Щото, Саддам и Кадафито се оказа, че нямат ОМП, ама май Русия имаше?

Путин напада и потъпква всички международни закони.Включително и подписаните от него самия.Само NATO може да ни гарантира някаква отбрана срещу него.А за ОМП.Сигурен съм,че повечето щеизбухнат на руска територия.Просто Русия е много изостанала.

Ей говедо малоумно,къде сравняваш Русия с ирак или сирия ,такъв пердах ще им хвърли Путин че чак ще им пръцкат педалските дупета ,два самолета прелетяха над корабите им и педеругите хукнаха да си леят куршуми в румъния.Русия има армия,а сащ наемна войска съставена от 75% травестити

А бе путинисти?Защо путин разговаря за мир в Украйна?Нали няма нищо общо с лнр и днр?

Кончита, попитай Обамгутана.

Шило

Е да ги върне ли? Път са били хората. Ама се чудя, що ли? Туск и Байдън си говорят едно, Меркел и Оланд друго... На кого да вярва Кремъл?

странно защо пътин не ви изпрати десетина тополи ами се занимава с олигофрени. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ми те го съгласуват... Оланд прескочи до Москва и се обяви за сваляне на санкциите и като се върна му спретнаха едно "шарли". Ципрас таман взе поста и му падна самолет. Съгласуването върви!

В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА ВОИНА НЯМА ДА СПРЕ - ТАКА АМЕРИКА СИ ПРОДАВА ОРЪЖИЕОТО В СИРИЯ И ИДИЛ - КОИ ЗНАЕШЕ ПОРОШЕНКО И ЯЦЕНЮК КОТО ПРЕТЕДУВАТ НА ПОВИСОКИ МЕСТА В ФОБС

Така се лъже руския народ ,ама фашиста военолюбец е в Кремъл....Поне в България знаят и малките деца..

Сега Украйна се бори за оцеляване,а утре и вие американски марионетки,производители на боклуци.

откъде накъде ДЖО БАИДЪН Е ЗА УКРАИНА ??? ТОИ ЗНАЕ ЛИ ПОНЕ НА КАРТАТА С КОГО ГРАНИЧИ (АКО СИНЪТ МУ НЕ МУ Е ПОКАЗАЛ ) И КАКВА Е ТАЗИ ЛЮБОВ КЪМ ПОРОШЕНКО КОИТО КАТОЧЕЛИ СЕ ЗАНИМАВА С ШОКОЛАДИ А ИМА И ТРИ ВОЕНН ЗАВОДА ЗА ПРОИЗВОДСВО НА ОРЪЖИЕ ! А ИСКА ОТ САЩ ОРЪЖИЕ КОЕТО Е ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО И ЩЕ СТИГНЕ НА 1000 ГОДИНИ !!! А СЕ РАЗБРА ОТ ТЕЗИ (ОПОЗИЦИЯТА ЧЕ ТЕ ПРОДАВАТ АМЕРИКАНСКОТО ОРЪЖИЕ НА СИРИЯ!!! И ПРИ ТОВА САЩ НЯМА НИЩО НАПРОТИВ - КОЛКО ПАРИ ИСКАТ САЩ ЗА ДА ГИ ЗАГЪРЛИ

Тия двамата са акана славяни

Повече никъде руснак няма да бъде посрещнат като освободител.Путлер обърна тази представа за руснаците с главата надолу.Освен с оръжие как може да бъде посрещнат агресор?

Кончита, така си мислиш ти.

Мангал МАНГАЛОВ- ЦИГАНСККИ МИСЛИ В СЛУХ

силата на деиствие е равна силата на противодеиствие ! Време е ереите да се сетът

Разръчкаха мечката и единственото, което сега могат да направят е да се катерят по дърветата!

като разръчкаш мечка, може и да трябва да се катериш по дърветата, обаче в случай ръчкат проскубано плюшено мече, което може да събуди присмех, но не и страх

Ти сам не можеш да си повярваш! Ако наистина беше така, както говориш, проскубаното плюшено мече отдавна щеше да е в кофата за боклук!

ВЪЛКЪТ Е ХИЩНИК СИМВОЛ НА НЕ СЛАВЯНИТЕ (МОШЕТА) ВИЖ СЕ БЕГЕЕЦ КАКВА ПОМИЯ СИ

Срамно и жалко е, че Европа, люлка на съвременната цивилизация се превръща във второстепенен придатък на една краварска държава!

предателство срещу българския народ? Тази вечер по новините: 1. 67 % от младите нито работят, нито учат 2. 10 % от пенсионерите работят, голяма част за да могат да съществуват 3. Българите с най-много болнични в ЕС, поради прекрасните условия на живот 4. България с най-нисък прогнозен ръст в ЕС за 2015 г. 5. Наводнения (да благодарим на мутрите, на които са дадени язовирите за стопанисване) 6. Свлачища (да благодарим на корумпираните подписали там да се строи) 7. Ще строим команден пукт противно на мнението на народа. А някой ми иска инфо за предателство на българския народ, най-беден и онеправдан през 21 век! Ето - давам ти я!

1- не работят щото ги мързи и има кой да ги храни 3 - най-много болнични щото ги мързи да работят и гледат да изкръшкат 4- пряко следствие от 1 и 2 7- кой те упълномощи да говориш от името на народа

Не работят , защото толкова им плащат. За 300-400 лева толкова работа.

Майка ти.

Зная, че българския народ не иска да бъде въвлечвн във война! Загиналите в Ирак за американските интереси са жив пример.

ТЕБ ПРОДАЖНА ПОМИЯ НЕ ПИТАТ -ПРОДАЖНИК МИРИЗЛИВ

Нас ни управлява една краварска държава и в такъв случй, всичко за което пишеш е напълно обяснимо!

Аз пък у дома вечи немам нищо руско и съветско не ми и требува.Голем глад беши при социализама и големо бачкане без пари.И който иска да си ги подкрепя руснаците ама негова си работа ама аз неща с тях да имам нищо общо.Господ здраве да му дава на Горбачов че ги отърва руснаците и нази покрай тях от тая мизерия и тормоз

Не вървиш. Написано елементарно много постно в стилът на Асен Генов

Брава Е те тва е Не е лесно да си руски кавал

Теб и още 25% може и да е отървал а останалите 75% да ду.ат супата от глад и мизерия.

останалите 75% сами са си виновни докато се блещят по путин и чакат някой да им дава. като почнат да работят, ама да работят както трябва, ще преминат към 25-те процента които са добре. обаче докато все някой друг им е виновен за това че са мързеливи, няма да се оправят

А между другото голямото бачкане през социализма беше 8 часа 5 дни в седмицата.

ми малко преди да фалирами

КАЖИ МИ НЕЩО АМЕРИКАНСКО ИЛИ ЕВРОПЕЙСКО У ВАС :)))

Сичку

Kомпа ти е с американски процесор, а телефона ти - с британски. Дано не си толкова беден че колата ти да е руска..

Тъпунгер недоклатен,ако не беше Русия,Турчилята още щяха да клатят,баба ти,майка ти че и жена ти,ако имаш такава ЕВНУХ малоумен,ей такива простаци продажни като теб тиквенико сапредали Дякона.

Е КАК НЯМА ДА ИМА БАЗИ НА НАТО СЛЕД ДУМИТЕ НА ПУТИН:Президентът на Русия Владимир Путин е заявил в разговор с президента на Украйна Петро Порошенко, че руската войска, ако поиска, може да влезе в столиците на държавите от Източна Европа за 2 дни, съобщава немският вестник "Зюддойче Цайтунг". Споменатите от Путин столици били румънската столица Букурещ, полската Варшава, латвийската Рига, литовската Вилнюс и естонската Талин. Порошенко е уведомил за този разговор председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу, за да изясни на европейските чиновници колко чувствително реагира руският президент на влиянието на ЕС върху държави, които са съседни на Русия, пише немското издание. Президентът на Русия също така предупредил Порошенко да не разчита много на подкрепата на ЕС. "Няма да правим дипломация през медиите или да обсъждаме части от поверителните ни разговори, извадени от контекста. Свободни сте да правите интерпретации, които ние не споделяме", обяви пред журналисти говорителят на ЕК Пиа Хансен, помолена да коментира изказването на Владимир Путин.

И базите на НАТО няма да помогнат.

Абе смешник , що не споменеш , че Барозу отрече това нещо ??? Всеки може да види в Гугъл какво каза Барозу ... елементарна пропагнада ама вие толкова мозък си имате....

бе опровергано от всички политици, които бяха замесени в тази нескопосана реч, написана от САЩ, и прочетена от техния назначен на служба от Украйна. Гафът беше много голям и от запада се чудеха как да се измъкнат от тази ситуация. То в момента и у нас е така, постоянно се тича от президентство и министерства до американското за речи. А най- интересното настъпва след посещение у нас на някой, носещ все по-голяма и по-голяма демокрация!

Кефи ме страстта с която краварските момчета (каубоите) защитават една държава създадена от вожда на световния пролетариат - Ленин! Егати сбъркания свят!

Че не си чел нито една книга по история - личи. Но поне читанка чел си?

Хайде друже, понеже аз не съм просветен, светни ме ти кога е създадена Украйна! С интерес очаквам твоя отговор!

Срамно е, че Европа и Америка остави в 21 век Русия да разкъсва съседните си държави - Украйна, преди нея Грузия. Най-развитата част от Молодва също е още под руска окупация.

По-срамното и жалко е, че в 21 век има такива слепоци като теб, невиждащи американската имперска политика.

Все повече се убеждавам, че американските политици не искат мир. Те се дъжат като хора с мозъчни отклонения. Държат да има войни на всяка цена. Моля мирните граждани американци да ги спрат. Моля да си припомнят Виетнам и да спрат агресията на своите политици. Знам, че е трудно решение, защото с тези войни им осигуряват работа и насъщния, но да кажем не на този хляб напоен с кръвта на невинни деца и жени

Грешите. Опорната точка "Капитализим vs Комунизъм", е пълна безсмица, както и "сащ vs Русия". Не мислете, че всички американски политици са еднакви, а и не само американците са виновни. Сега наблюдаваме борбата между няколко транснационални групировки. Групировката, която иска война, е групировката на Международния Банков Интернационал, начело ФРС. Защото иде голяма криза, която ще помете от 50 до 70% от днешните банки. И аз да бях на тях, и аз щях да се мъча да оцелея. PS: Но най-смешното е, че троловете, които защитават Международния Банков Интернационал, не вдяват, че те ще бъдат първите потърпевши със или без война.

Първо да кажем на боко , плевньо , воен. мин. тъпунгер и на останалата като тях анти природна гмеш. Как ядете хлеба напоен с мъката и сълзите на толкова невинен народ. На детенцето Ваня , което можеби ще остане и слепо

Има там на пъпа на Париж един красив мост носещ името на руски цар и водещ към "Дома на инвалида" , където е и гробницата на Наполеон. Има там на 200 метра от Райхстага в хубавия парк един памерник на съветската армия и на никой немски канцлер не е минавало и през акъла да го махне. Има там до Ринга на Виена един извисяващ се паметник на съветската армия... Та Европа знае защо :)

Май е започнала да забравя.

бяха, но - далечна история

Не го казвай Асен Генов ще отиде да ги боядиса

Един руски виц Седят два руски танкиста в кафене, в центъра на Париж, пийват си кафеце, а по улиците бавно-бавно се точат танкове, бмп-та, пехота. Единият, отхапвайки от топлия, току-що изпечен, круасан казва: - Ваня, колко жалко, че загубихме войната в Интернет.

А в момента какво е това в Украйна? Весела, радостна и танцуваща Югоизточна Украйна. Кой е с умствени отклонения? Отговора е ясен. ......... Все повече се убеждаваме, че тези които ръководят ЕС, живеят в някаква илюзия, определяща се от сбъркана ценностна система.

Или ще се съгласят да падне хунтата в Киев, или ще има превземане на Киев. Както искат!!!

Фашисти гнусни!

Проявите на ръководителите и САЩ със всеки изминат засилват у мен подозрението ,че при тях има някаква всеобща деградация,както при елита на Римската империя.Като ги приказва тия работи Джо Байдън,не се ли усеща ,че се знае какво работи синът му в Украйна/ и сега ще загуби топлото местенце и доста парички/!...Има и друга интересна новина -днес ДНР се обяви за приемник на Донецко-Криворожката република от 1917г/която по-късно влиза в състава на УССР!

Щерев ( нерегистриран ) 06.02.2015 19:05 . Дано не стане война ,ама ако стане и НАТО ни защитава от руската агресия интересно къде ще ни се скриете .....няма да има прошка този път ..кълна се.Това не ви е 89г да заблудите народа..Ще ви ритаме до сибир. .................. АДМИНАааа , кой е този тъпанар , изрод недоносен , че му позволява те да пише така ...АЛО ДИРНИЦИ ....ВЗЕМЕТЕ СЕ ВРЪЦЕ! Или политическата поръчка е такава ...щерев е бог и има право на всичко. И след подаден сигнал оставихте заплахите му? Бахси безобразието.

Гледай го изменника ...нямат срам даже и обиден.Да повторя ли че това което правите против Родината какво ще ви се случи?тОВА НЕ ТИ Е РУСКА ГУБЕРНЯ ДА МИ ЗАПОВЯДВАШ...АКО НЕ ТИ ХАРЕСВА ХАЙДЕ В СИБИР.

Eто , че очакваното се случва - САЩ реагираха моментално на немско-френската инициатива за мир и ще направят всичко възможно да осуетят мира ;) Това би означавало пълен провал на политиката им от последните две години и загуба на милиарди инвестиции в НПО-та.

Тоя па все го натискат.

Евала на поляците. Чудя се Ганьо , дали знае кой е Владислав Варненчик ?

Евала! За какво?

Аз пък се чудя на поляците, знаят ли кой е Бандера. Уж не забравят, когато някой ги...

А ти кажи какво общо има варненчик със сегашното действие на управниците на Полша. И при тех , като и у нас народа е на обратното мнение

лари Народа в България си е казал мнението на изборите.Ти и твоята партийка дето се събирате в една стая с компютри не сте и не може да бъдете Българският Народ

Католици срещу православни. Другото е риторика за наивници.

Мола не ми трийте коментара .За са отговоря съм принуден да цитирам точно:Канада обяви готовност за силов конфликт с Русия в Арктика.Канада е обезпокоена, че Русия разраства своя военен потенциал в Арктика, поради което е готова да защитава интересите си там с оръжие в ръце. Това заяви главата на министерството на външните работи на Канада Джон Беърд в интервю за датския вестник Berlingske.

Последния виц в Украйна: Дами и господа! След 10-15 години къртовски труд, за благото на нашата родина, ще започнем да живеем както живяхме при Янукович.

ами полша защо тогава затвори границата си за украинците , тъи де само питаме ?

официално питам шарената тенджера: 1. Янукович легитимно ли беше избран за президент на Украйна? 2. Президентските пълномощия на Янукович легитимно и конституционосъобразно ли бяха прекратени? 3. Порошенко легитимно ли беше избран за президент? 4. Всички решения на днешното украинско правителство легитимни ли са? 5. Каква е правната дефиниция за :държавен преврат"? 6. Как се нарича този, който подкрепя превратаджии и какво е наказанието по законите на Украйна?

недеи я закача че сега ще изпълзи и ще почне да пръска злоба из форума

Нали непиташ как Елцин ритна столчето на Горбачов???? Хайде да оставим и нашата близка история

крайно време е САЩ и ЕС да си го получат тъпкано и да осъзнаят ,че света не се върти около тях,лесно беше до сега ,да грабиш ресурсите на индийци,африканци и араби,но баламите от ден на ден намаляват

В момента протестърчитата по канал1 стегнато, ясно, етусиазирано, с патос изброяват опорните си точки.

много им се иска война...лигите им текат

България няма интерес от разпад на принципите за непроменяемост на границите! САЩ може да имат, защото могат нещо да прилапат. Всички велики сили могат да чопнат нещо отнякъде. Ние какво можев да спечелим!

Да вземем да нападнем Норвегия та да ни завладеят ли? Или Швейцария?

Дай боже да ни завладеят норвежци или швейцарци,че там където владее български политик и бизнесмен и от най райското място трева не никне!!

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ПОЛСКИТЕ И УКРАИНСКИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ : - УКРАИНЦИТЕ КАЗВАТ ЧЕ ГАЛИЦИЯ Е ОКУПИРАНА ОТ ПОЛЯЦИТЕ - ПОЛЯЦИТЕ КАЗВАТ ЧЕ ГАЛИЦИЯ Е ОКУПИРАНА ОТ УУКРАИНЦИТЕ .... ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ДА СИ СКОЧАТ НА ГУШИТЕ :)

Дано не стане война ,ама ако стане и НАТО ни защитава от руската агресия интересно къде ще ни се скриете .....няма да има прошка този път ..кълна се.Това не ви е 89г да заблудите народа..Ще ви ритаме до сибир.

Моите прасета много обичат такава мръвка като теб.И ще бъдат нахранени.

Времето ще покаже...

ти не заслужаваш и прасета да храниме с тебе ..щерев! Ще умрат , ще се отровят от мръсното ти телце олиговренско недоносено ..... По добре заминава за Кравария докато е време , че после ще съхнеш на някой клон.

Прост като поляк - тва е. Какъв натиск бе, това да не ти е полякиня на Сънито??? Най- много ти да си натиснатия, ама без вазелин!

Какво друго може да се очаква от наследник на полски нацист.