Армията и сепаратистите се изтеглят от фронта в Донбас?

Сепаратисти от провъзгласената Луганска народна република (ЛНР) обявиха, че са започнали изтеглянето на танкове от „контактната линия” в Източна Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Армията и сепаратистите се изтеглят от фронта в Донбас? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сепаратисти с модерни руски танкове...що бе си кажете, че окупационната рушка армия подви опашка, след като белите хора набиха канчето на пусин преди 2 дни в Елисейският дворец

А сега ти , като един начетен трол , влез в нета и потърси , къде в бивша украйна , са заводите с лиценз за производство на руска военна техника . може пък доста неща да понаучиш . от дебили , които не са прочели и една книга ( винету не се брои ) е несериозно да се взима инфо . чети бе дете ,полезно е . стига сте преписвали един от друг глупости .

Само преди няколко дни нобеловият лауреат за мир Обама каза че е главнокомандващ на най-силната армаия в света и с тях шега не бива. Обикновенно агресията е признак на страх и безсилие. В по редки случайн на дегенеративни заболявания на централната нервна система. Руският президент го опроверга категорично. Рейтинга на американското правителство вече е отрицателен дори в мекат на комунистическата пропаганда америка, където наторяват съзнанието на редовият американец изобилно.

а пусин каза,че НАТО е слон, а россия е мопс ( малко кученце)...

Потрошенко пурви си подви опашката. Краварските му господари пренасочиха парите към ИД. ФАЩ на ръба на фалита няма как да поддържа едновременно 2 войни след като "инвестицията" в Украйна за сега не дава нищо като приход. Не можаха да вземат от там практически никакви природни ресурси. Същото е на път да се случи и в Сирия.

Стига сте злобяли! Това е една хубава новина. Ще кротнат, пък току-виж се разбрали. Важното е да спре избиването на християни. Явно показването на мускули надалеч е довело до определени изводи в кратуните в съседство.

Украйнците (християни) бяха избивани от резаците на кадиров по заповед на ''православния'' путин в Украйна

Вчера говорих с човек, пресякъл преди няколко дена руско украинската граница вКрим. Мизерия, хората вървят пеш по разбит асфалт, целият в локви, отстрани бодлива тел като в концлагер, кучета, захвърлени салами и сирена около препълнени контейнери, мизерия и руски унижения. Русия пристигна и в Крим

Ама защо в тази "мизария" около контейнерите са "захвърлени салами и сирена"? Кой знае какви благини са захвърлени пък в контейнерите... Или измисления ти познат е тъпо измислен. Хайде опитай още веднаж, ама за последно!

Да не бъркаш нещо с мигрантите от Изтока - те си оставяли кашоните с храната в купетата.

Защо ги наричат сепаратисти? Луганск е създаден и част от Русия. Исторически факт. Друг е въпроса , че украинците са се опитали да го претопят през последните 30 години. Населението е над 50% руско.

Тя самата Русия е създадена като периферия на Украйна.

Само дето е точно обратното.

"ОССЕ в момента разследва ситуацията, но засега не може да потвърди информацията", заявил Хуг." Ами идете и вижте бе ОССЕ-та - нали това ви е работата! Или се моткате нарочно, за да остане съмнение какво се случва в Донбас? Изтъркани номера...

Това което се случи с Украйна е пълен абсурд! И Русия, и ЕС, и САЩ само се изгавриха с тях! На всички да ни е за урок техния случай!

Няма спиране- и в Молдова са започнали бунтове с палатки.

Последно, укрите с кого се бият: с русктa aрмия, или с трaлтористи и миньори? Щото кaто гледaм кaкво стaвa в Сирия, кaл се бие рускaтa aрмия....

В Сирия бие ли се руската армия или само бомбардира

Сaмо бомби! Сaмо! Aрт.подготовкaтa е много вaжнa. Дaже не е почнaлa дa се бие, прaв си.

Отвратително е как на войната се гледа като на футболен мач. Събудете се!

Доброто на новооткритият фронт в Сирия е, че затваря старият фронт в Украйна.

Затвори страницата Новорусия

И кaто си помисля, че укрите клекнaхa сaмо след три дни aвиошоу, a биткaтa дaже не е зaпочнaлa. Сегa бaндерaтa кaкво ли ще кaже, кaквa aрмия воювa?

П са получили заповед от хамериканските си господари да се укротят щото иман пак ще ги млатят!

Като изгладнеят още колхозниците и от Крим ще се оттеглят.

Путин налага волята си на всички фронтове, за ужас на НПО войнството и грантоядите...

Като Хитлер?!

Шило

Браво! Остана да изпълнят и другото по Минските споразумения и наистина ще настъпи мир. Мисля, че разумът почва да надделява. Само разумът може да върне мира там. Е, за доверието ще трябва да минат поне 50-60 години, но трябва да се почне от някъде. Иначе браво и на едните и на другите!

може да настъпи само при ПЪЛЕН КОНТРОЛ на украинско-руската граница от украинската армия с присъствието и на чуждестранни наблюдатели ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

първо федерализация , това им казаха и на укрите ако се бяха вслушали преди година и половина щяха да се избегнат жертвите

украйна е прекрасна страна с приятни спретнати хора .

свобода за братска украина !

герентофил ли каза?!

Ех, 'Новорусия' (или Лугандония/Донбабве), убав виц беше :-)

Виц май излезе Европейска Украйна. Руската мечка си показа зъбите, краварите се паникьосаха. И бързо забравиха Украинския конфликт.

Ще си подвият опашките терористите в Сирия и в Украйна.

Към федерализация върви в Украйна, както каза Лавров преди година. Ей, много познава този човек. Хайде да го питаме какво ще стане с нас, след като родното небе ще го охраняват чужди самолети. хе-хе

как какво - ще преизберат плевела за президент... Бойко и Доган ще управляват заедно още 1 мандат.. и ката.

щом не са руски значи не са чужди ! ние сме в нато !

тия с минусите русолюбци , под ние се разбира България и българите ! вие не сте в нато ! вие сте в нищото !

В НАТО е Соломон Паси, а ние с военния оркестър и без армия сме заникъде.

Както се и очакваше - Русия взема крим, запада останалата Украйна

ха честитя им бандеро-демокрация на хохлите. А на Европа - честити дългове и нацисти! Ама май вече ЕС не ги иска изобщо тези в Киев!

По-бедни от нашите бащи и майки пенсионери няма нито в ЕС, нито в Русия, даже в Албания няма. За съжаление.

Хората вярват митологите теории за еволюцията и относителността измислени от мамонцитеза да направят обществото толерантно към тяхното беззаконие и техен съучастник, затова за тях моралният релативизъм е оправдан. Какво тук значи някаква си съвест за кариериста консуматор дресиран от социалният инженеринг на протежето сорос.

Нека си спомним, как преди една година и половина Прасенко каза, че ще се справи с бунтовниците за една седмица! Нещо много се проточи тази седмица.

Е ми справи се човека, клекна и си прибира некадърните военни от фронта. Сега ще му стане ясно, че и номерът с фалшивите конституционни промени няма да мине и малко по-малко ще осъзнае, че след толкова кръв най-много може да се говори за федерална държава.

Путя на два фронта: -Интересно? -Дали американци и хохли ще му развалят рахатя,или брадясали забулени мюслими от Сирия? За сега си прибира зелените "маймунки" от единия! От другия фронт Русия вече има опит с оловните ковчези!/Авганистан/-Вярно малко стари ,но ще си ги припомнят! Ако не се съобразят с НАШИТЕ!

Виж сега, че сте тъпнари дето Америка за България ви пълни копанката е ясно, но поне проявявайте малко дори и първосигнален интелект. Колкото и да пръскате помия, Путин е човекът налагащ не война, а мир и затова квиченето ви е гротесно.

Ти ся с птичето си мозъче като седна да сериш забрави да си смъкнеш килотите.!. Ай не се прави на толкова умен, ами иди да се переш.!.};-)))

вземи си смени поне името бе...омръзна на всички с глупостите си...болен мозък си да знаеш..

сякаш не ви се вярва...а чия стратегия изпълнява вече сума ти време тов.порошенко...да не би да е моята,или на...феланкешията...

Айде сега да ги очакват в Сирия и после да минат и през нас!!!!

те през вас са минали 44г. питай майка си , леля си и баба си !

нали това иска .да минат и през жена му и дъщеря и !

На краварите и страха очите са големи. Системата за залпов огън Чебурашака, пърдон Буратино се оказа, че не съществува в оказаната координатна система.

Чебурашка

"Сепаратисти" Путлер ги мести в Сирия да защитават тиранина Башар и да избиват опозицията в Сирия.

След намесата на руската авиация в Сирия Украинците просто разбраха какво ще стане с техните позиции,ако ги атакуват не "сепаратисти",а руснаци-и по специално руските ВВС!Всъщност те си знаят отдавна кой какво може!Така че, вече окончателно е ясно,че редовни руски части в Донбас не е имало и няма!

Щерев, коминтирай другата новина - че хамерите са бомбардирали болница в Кундуз. Нещо да кажеш по нея? Остави Путин - той си знае работата в сирия и в Украйна. Кажи нещо за тези, дето плащат на соросоидите у нас! Те как се справят с възд.удари?

dsco@

Опозиция има в Парламента. На бойното поле има сепаратисти, терористи, революционери, партизани и какви ли не, но не и опозиционери. Та не разбирам за каква опозиция говориш?

А БРАТЯТА АМЕРИКАНЦИ ОБАМА ЛИ ТРЪСЯТ ТАМ ТИЯ ОТ ОССЕ ЗАЩО МЪЛЧАТ

Те се изтеглят от 1 година, ама се са там някакси. Може Пути да е договорил да остават асад, и сега връща Украйна назад. За нас остават бежанците, които Путин и Асад щедро ни пращат.

може и твоя сцепен газ да е договорил като разменна монета на ислямистите...

Та да те светнем малко... Безплатно... Бежанците са в резултат на "точните" НАТО-вски удари... Ту сватба, ту болница, ту конвой от майки с деца, ту пък жилищен квартал... Ама ти не се притеснявай ! -Еле пук сега, като си дадем и да ни охраняват и небето над нас... Ще има взривове във БГ поделения и Натовски бази, Ще се наложи и АЕЦ-а да затваряме заради непредсказуемите Рамбовци!

Путин се стресна накрая.

Те вкарам в геополитиката - не се стресна Путин, а ЕС му плаща за черната работа в Сирия с български задници!!

сега фашистите от Десен сектор ще поискат главата на Порошенко. Да видим дали няма наистина ЕС да отцепи западната част на Украйна...

защо сепаратисти , това не е ли умерената опозиция ?

Очаквам Яценюк да се гръмне след победата макар и малка за ДНРиЛНР !

Очаквам Яценюк да не се гръмне.

е изтеглят се ..обратно в Раша, откъдето дойдоха!

Ше да де ше даде колко да даде?! Ше има една федерализация и толкоз да даде...ммммда

Не си позволявайте да си играете...разбрахте ли ме ?

деер

На кого му пука? На никой в ЕС..

Я гледай ти, пак пуснаха еретична статия! Е как така, украинците се съгласиха да отстъпят, да оставят намира Донбас. (Сигурно от време - на време някой от украинците ще "пуска" по нещо, да поддържа огъня). Просто да се чудиш, защо го направиха, това АТО, защо запалиха хората в Одеса, защо пуснаха фашистите. Просто да бяха продължили по-нормален начин, цяла Украйна щеше да бъде в ЕС, а сега само подаръци на Путин, Крим, след зимата ще е Донбас, Украйна е в технически дефолт и лека полека цяла Украйна ще отиде при Путин, и то с огромно желания, колкото и да се протакат нещата още другата пролет и друга област, я Харков, я друга ще се присъедени към Малорусия или Новорусия....

Нормалният начин бе неприемлив за Путин. Затова изсипа 20 000 зелени човечета в Крим и го анексира. Вероятно помниш войниците с леки картечници, които патрулираха по улиците и плашеха гаргите.

Ох, от Витоша по-високо нема и от Искъро по-длибоко нема. Помня, всичко помня, предаваха и руските и някои по-недемократини медии, но все пак предаваха. Влез в Щтуба, там има един хамерикански журналист, много филмчета е снимал, ако пък не ти е много "гадно" хвърли едно око на руския филм "Крим. Път към Родината." Крим - САЩ и ЕС просто НАСИЛА го подариха на Путин с тия бандеровски истории, НАСИЛА, НАСИЛА....

за донбас