Интерпол прекрати издирването на Виктор Янукович

Интерпол прекрати издирването на бившия украински президент Виктор Янукович, заяви адвокатската кантора "Джоузеф Хейг Арънсън".

Обратно в новината

Коментари - Интерпол прекрати издирването на Виктор Янукович | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че или е оневинен и се знае къде отмаря в момента, или не е между живите и е намерил вечен покой и отмора. Кое е?

Всичко си беше нагласено и беше поръчка. Помните ли как пишеха за златната тоалетна на Янукович. Имаше го по всички платени НПО медии. Година по късно се оказа ,че е лъжа и си признаха че умишлено са го направили . Някой помни ли историята с Доминик Строс Кан и камериерката. Същата димка. Единият го свалиха от власт другият не му дадоха да се кандидатира за президент а номинираха смешника Оланд

този бандит е руска подлога!

bira_more

Ми, дори в най-демократично-цивилизовната държава на този и другите светове - САЩ, се съди не, защото някой бил бандит или подлога, а защото има доказателства за извършените престъпления. Те - дори Ал Капоне е осъден за укрити данъци.

в Сочи?

ВСИЧКО ЩО Е ПРЕСТЪПНИК И БАНДЮГА, Е ПОД КРИЛОТО НА ЛИЛИПУТА ПУТИН. ТАКА, ЧЕ ИНТЕРПОЛ НЯМА ШАНС!!

Ама кой Интерпол? Американския ли? Ахааа-ясно...

Наборе, що ВРЕЩИШ?

vsisko sabarkaha Zapadnite sluzbi,huntata

тъпанар, пиши с българкси букви!

Interpol да арестуват провелит е наглите диверсии срещу Либия,Сирия

подлоги и тролове съвсем озверяха. А всъщност е съвсем просто - Янукович какъвто и да е, е бил обявен за издирване по конюнктурни причини и сега Интерпол се налага да спре, поне докато новите украински власти не успеят да се обосноват по някакъв начин. Това е всичко, не се ядосвайте и не забравяйте - това, че някоя държава е "демократична", не означава, че ви мисли доброто, както и обратното.

Ко каза?

Украинците и в момента коментират, че управлението и живота им при Янукович им се струва златен век, съпоставвно с настоящото им положение. А какво още ги чака...

10 рублЕЙ за този убийствен коментар руска подлого !

няма нужда, истината я сервирам аванта - стига ми удоволствието да наблюдавам овчия вой на плиткоумните US wannabe-та като теб

Открадна 200 милиарда, продаде Украйна на руските боклуци и сега за награда си живее на хладно в някоя виличка в покрайнините на мАсква с доживотна охрана от ОМОН..

потърси в гугъл следното: Ukraine Admits Its Vast Gold Reserves are Gone Виж графиката най-долу и ще разбереш кога, при кого и колко е откраднати

сащ им гепиха 40 тона злато. Ама нашто къде е? Че било уж в Германия, ма те май и на Германия гепиха златото?

бъркаш историята малко, съвецките боклуци откраднаха 40 тона злато когато ни 'освободиха' , после сложиха руски мекерета, руските мекерета се махнаха и България тръгна нагоре и айде пак за втори път ни 'освободиха' 44-а година и така до ден днешен ни мачка съвецкия ботуш. Пияните прости мужици нямат реална икономика, всичко им е суровини и кражби, подобно на САЩ.

Интерпол са егати комедиантите. Всички знаят, че Янукович е в Русия, но те го издирват! Преди време издирваха и Цветан Василев, а хората отдавна знаеха, че е в Сърбия. Когато следващия път решат да издирват някого, нека излязат на улицата и попитат двама-трима души, къде в момента се намира издирваният!

Ей троловете въпрос - щом Интерпол казва, че Янукович не е виновен за убийствата, тогава какво е оправданието за въоръжения преврат?

За да се оттърват от Кремъл. Елементарно. То това не е лесно да се търпи.

Нещо не разбрах. Интерпол някакъв вид съд ли е? Не че не са пристрастни

В началото на тази година генерал-майор Александър Якименко, началник на Службата за сигурност на Украйна, заяви, че все още има неидентифицирани снайперисти, които са убили по същия начин, както полицаи така и обикновени протестиращи. Той твърди, че те са били наети от самата опозиция, която взе властта в Киев.

Лека-полека нещата се изясняват. Сега вече трябва да се направи нещо и тези които са отговорни за сваления MH-17 да си получат заслуженото. Истината може и да не изнася на сащ но това не е оправдание убийците да се разхождат на свобода и да им се размине. Доколкото разбирам най-вероятно ще обвинят Коломойски, че е действал на своя глава. Саакашвили вече го обвини за контрабанда и всякакви престъпления и най-вероятно ще му лепнат и това, но в случая едва ли е действал без Киев зад гърба си.

Викторчук, кога ще върне откраднатите милиарди долари?

Когато Посеренко ги върне!

С Викторчук изчезнаха и 30 милиарда доларчета Къде са?

Украинското злато се окраде по времето на Порошенко, който според ББС за 1 година увеличи 7 пъти благосъстоянието си. Имай предвид, че говорим за милиардер. Достатъчно е да потърсиш в гугъл следното: Ukraine Admits Its Vast Gold Reserves are Gone Виж графиката най-долу и ще разбереш за какво ти говоря.

на връх всичко Порошенко плащал данъци в Русия?!!! Колосална сума беше.

А Порошенко ще го пускат ли за издирване от Интерпол?

Що да го търси, като те го пазят

А то па ти си голям герой...

Bиж му, снимката на линка само?? Tипично обратно Mите, с меки китки!! хахаха..

Ами Виктор Пшонка?

Че един ден ще си плати за греховете е ясно, въпросът е само кога.

Ако има господ така или иначе ще си плати. Ако няма значи няма такова нещо като грехове :)

Вече започна да плаща, синъ му се одави зимата!

колко парички е дал Пути, за да не закачат ПУДЕЛЧу

го намерили в некоя канавка

Путин събра около себе си бая международни бандити.

Тоя каун пак не разбрал - Янукович Интерпол НЕ ГО издирва, щото няма за какво - демек не е бандит! И да, Интерпол е отхвърлил искането на БАНДИТИТЕ на Американската хунта в Киев за червен бюлетин на Янукович!

Янукович е в Путистан(Русия ли се казваше) и е руски агент в Украйна.Затова се наложи да бъде изгонен.

Ами какво може да се очаква от лъжите на съвременните евро-атлантически неолиберали, неоконсерватори и неофашисти след безбройните им изявления от рода "Имаме обосновано предположение..."? Лъсва им голия дирник! Клевети, лъжи и измами без никаква юридическа стойност, но повтаряни безспирно от придворните медии по юдейска рецепта!

То и Саакашвили е издирван от Интерпол, но май е губернатор на Одеска област? Иначе служителите на тази организация получават пари от данъкоплатците, ама нейсе.

трябва да обяви за издирване киевските метежници: Яйцеплюк, Потрошенко и останалите от шайката. Те са виновни за избиването по зверски начин хора в Киев, Одеса и на територията на цяла Покрайна.

Е, ми тогава подгонете Яйцето и Потрошенко, така без работа ли ще се мотаете.

То си бе политическо искането. Да бяха го обвинили в нещо конкретно.

Егати лигльовците били това Интерпол... Ако това издирване беше разпоредено от Путин в Путистан, щяха в чувал да го доставят...

Ще го хванат и осъдят точно тогава ,когато и български политик влезе в ... там където им е мястото на всички! Само за кокошка няма прошка.

Ами украинските патриоти да действат,както руснаците направиха с Немцов....Даже вече не се коментира...

Немцов стана жертва на украинските фашаги подпомогнати от краварските тайни служби. Помниш ли кой го заведе на моста за да го отстрелят?

Еее, ти пък! Евро-атлантик и памет?! Несъвместими са! Най-голямата и съвременна ценност на евроатлаика е именно липсата на каквато и да е памет - той прави само това, което му кажат (по правилните медии и от правилните псакита)!