Плевнелиев и Туск: Единни в отстояването на ценностите в ЕС

Конфликтът в Украйна и неговото отражение върху Балканите и Европа обсъдиха президентът Росен Плевнелиев и председателят на Европейския съвет Доналд Туск.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев и Туск: Единни в отстояването на ценностите в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТЕ двамата -да.

ЦЕННОСНАТА НИ СИСТЕМА Е КОНДЬО ,ВАСИЛКА МАРА И ШАМАРА .РАСИПАХА НИ ДЪРЖАВИЦАТА ,СЛЕД ВРЕМЕ ЦИГАНИТЕ ЩЕ И СМЕНЯТ И ИМЕТО ЩОТО БЪЛГАРКАТА НЕЩЕ ВЕЧВ ДА РАЖДА

Разбирам така,че по мнение на г-н Плевенлиев български народ до влизането в ЕС нямал никакви ценности. Та сега да го научат на европейски? А какво да кажем за тези българи,които безкористно помагали на всеки народ изпаднал в беда - приели емигранти от Русия след революция, спасили евреи от газови камери на "баш европейци", какво да кажем за български мъж,който с цена на собствен живот спасил английско детенце. Къде тогава бяха английски мъже с "европейски ценности". Човеколюбие и състрадание - винаги бяха присъщи на българи, та не разбирам какви "европейски ценности" юрнал г-н президент да брани. Аха сещам се - "гей-паради", трети пол, право да обиждаш други под мото "свобода на слово". Ако греша , поправете ме.

Що му се връзваш на тоя ''а сега си сложи си костюмчето''.

Ще потече.Как няма достойнство това човече,бе.

ценностите на Европа.Е кои са ценностите на Европа ,бе,къжете ги да ги знаем.Едно и също ценности та ценности.Ние ценности нямаме ли си бе маскари,та ще ми навирате ден и нощ за ценностите на европа.Не сме по-прости от вас които и да сте.

Дали подкрепянето на американците в стемежа им да разгарят войни по света и на територията на Европа е сред европейските ценности. Кои са другите европейски ценности, защото това ми звучи като директивите на партията от преди 90-та година. Нещо не ясно има в тези ценности, средтях ли са изключването на България от всички стратегически проекти, унищожаването на икономиката ни и др. ценности.

"ценностите в ЕС"? Да. Малоумие и гейшина ... страшни ценности. А, забравих - и ислям.

Някъде прочетох, че "Президентът Росен Плевнелиев получава по 7893 лева заплата на месец". Егати скъпия портиер!

Роска- не си го мери с поляците, че те са от друг калибър и не позволяват да се гаврят с тях- немците и пари не им отказват, програми не им спират и ги водят некорумпирани /колкото и да не е за вярване/

Иракската армия е свалила два британски самолети, хвърлящи с парашути оръжие за терористите от ИД в провинция Ал Анбар, съобщава иранската информационна агенция Фарс, позовавайки се на старши съветник към Министерството на отбраната на Ирак. Той е казал, че Иракския парламент е поискал обяснения от Лондон във връзка с това. Старшия съветник на Иракското МО разкрива, че правителството в Багдад получава ежедневни доклади на силите за сигурност в провинция Ал Анбар за многобройни полети на американски самолети, които спускат оръжия и материали за ИД. КАКТО СЕ КАЗВА $ БЕЗ КОМЕНТАР!?!?!?!?!

Интересно ми е колко от нашите мили депутати могат да кажат кои са европейските ценности, определени в Берлинската декларация. То няма да се учудя, ако и Роската не ги знае...

Объркали Путя с джихада джон по СNN дали е грешка или си е истина а?

Срещнали се двама селяндури !

Полша създава първите концентрационни лагери в света и избива над 80 000 руски войници/1921 г-/Участвува с Германия при нападението срещу Чехословакия и немците и дават една област около Татрите.

Интересното е, как червеноармейците са стигнали до Варшава през 1921, за да могат да бъдат пленени и унищожени толкова пленници !?

Джихадиста Джон е Хюсеин Обама.

Грешка в мисленето, другарю Плевелиев! В ЕС няма ценности! Бюрокрацията ли е ценност? Корупцията ли е ценност? Липсата на нравственост ли е ценност? Фашисткия режим в Куев ли е ценност? Бедността ли е ценност? Зависимостта от американската империя ли е ценност? Алчните и крадливи банки ли са ценност?

Дали Плевнелиев може да разясни и да обясни какво означава израза "европейски ценности"?

Вероятно може да се обясни простичко-отстоява ценностите в джоба си,които идват по линия на НАТО от американските партньори. Всичко се маскира с благи и високопарни приказки.Осребрява човека продажбата на българските интереси и обезличаването на България като нация. Останалото е - мижи да те лъжем... Ех Орбане,Орбане,що не си българин...

"стриктното изпълнение на договореностите от Минск" В договореностите включено ли е доставка на оръжие от САЩ и изпращане на военни експерти (професионални войници) от Великобритания и САЩ в Украйна!? За съжаление доказаха и САЩ и ЕС, че не искат мир и че войната там тепърва ще се разраства и ожесточава. САЩ и Великобритания вече пряко се включват във войната!

Един папагал Ара има по- голям набор от думи от нашто вечно ухилено селско идиотче.

Туск нито Роско имат какъвто и да било авторитет, защото са безкрайно неудачни избори.

Как се променят нещата с времето. Кой би си помислил, преди някакви си 26 години, комсомолският активист и син на партийно величие от окръжен мащаб ще се ръкува с наследник на колаборационист - ССовец и че наследник на колаборационист - ССовец ще се ръкува с комсомолски активист. Има нещо вярно в теорията за конвергенцията.

link

Ехххх , на мястото на Туск да беше Рогогозин ли беше , къв беше там. Дето прелиташе с Ту 160 над всички градове в Европа. Бялата Златка щеше в народна носия да носи питка със сол и медец намазан на г....зец

Абе, аз така и неразбрах тези двамата от снимката кво общо имат един с друг, че така се радват? Да не би просто да са си пиинали повечко? Щото, ако е така и аз искам!

Очевидно скритата цел на поредната "визита" на пудела е рекламната кампания под надслов "Боксерките на Роско"(справка-чичко Google). А всички разходи на екскурзианта, са предвидливо разчетени в 16 милиардния нов дълг!

...А всички разходи на екскурзианта, са предвидливо разчетени в 32 милиардния нов дълг! ..........

Кои ценности на EVN ли?

На Дънди Прешъс.

Идиотизъм!Постоянно ни набиват в главите, че основния ни проблем е проблема с газта.А, всичко останало!?

А след 16- милярдовия заем, се хили като п. в нови гащи. Бойко пак ни преметна: Каза магаре ще туря за предидент, а то, една Голяямя П. излезна!

П..ка да се хили може би като г.з? Неее, това е в привилегиите на бако Боци!

Тежко,тежко,вино дайте пиян дdно аз забравя туй,що вий глупци не знайте позор ли е или слава... С тези думи на великия поет ми се ще да нарека всички вас червени и сини,жълти и зелени посерковци дето си въобазявате някаква свобода /гладна свободия/,някаква демокрация /фалшива демагогия/,някакъв стандарт /консуматорски мол-стандарт на изяждане на последните огризки от създаденото от бащи,деди и прадеди/.Кажете ми кресльовци,посочете ми едно,единствено нещо което ние произвеждаме,правим,с изключение на сменяне на мръсни оспермени чаршафи след англосаксонски,руски и византийски пияни копелдаши,които идват за да се опитат да ни сменят гена?!?!?! И не Путин,Обама,Меркел или Ердоган са ни виновни,а ние самите не умеем да избираме водачите си!Къде са великите инвеститори,дето щяха да ни натикат в ръцете високи технологии и знания?Къде са носителите на морал,хуманизъм и равни права и възможности,дето щяха да ни предпазят от престъпност,наркотици,омраза и мързел?ЗАЩО ВСИЧКО ТОВА ЗА КОЕТО КРЕЩЯХТЕ И ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА КРЕЩИТЕ ГО НЯМА? Ще завърша както завършва Ботев: Ще да пия напук врагу на пук и вам патриоти Аз веч нямам мило-драго а вий,вий сте идиоти!

Голямо недоразумениее този нахиления. Изобщо за какво ни е президентска институция?

ЕС няма да приеме ни приеме в Шенген поради една проста причина, че САЩ ни поставиха на огневата линия с Русия. Този президент е ужасно тъпо парче да си играе по този начин със съдбата на България.

Нашичкият пак е ухилен като маруля! Няма ли кой да го светне този човек как да се държи? Срам за целий български народ!

наш Чехлю Тапета пак се турга на прожекторите ...смешник

Вижда се,че му са мазни ръцете от баницата. :D

Нашето психо-прецедентче пак се изказа. Бръщолеви, че щял да отстоява европейските ценности, но ако го попиташ какви са те, ще се почеше по носа...Готови сме били за Шенген, само, че границата ни с Турция си остава 80% разградена и от там всеки божи ден прескачат десетки до стотици неканени гости, които България трябва да хрантути с част от многомилиарден заем на ГРОБАРИТЕ и много от които непрекъснато се опитват криминално да продължат пътя си към ЕС! А що се касае до енергийния съюз - за сега България е заобиколена като прокажена от всякакви газопроводи, нефтопроводи, скоро и електропроводи! И главната заслуга за това е на ГРОБ и неговите безценни кадри!

Още преди изборите беше ясно - ГЕРБ създаде Реформаторския блок, за да съберат недоволните от ГЕРБ десни, които не искат ГЕРБ, а Патриотичният фронт да събере всички националистически гласове, които също не искат ГЕРБ. И двете групировки се кълняха, че нямат нищо общо с ГЕРБ и го анатемосваха, с цел да съберат гласовете на наивниците и глупаците, и сега след изборите поднасят на тепсия тези гласове на Боко и ги изтъргуваха. Да, но на следващите избори хората няма да забравят това! Хак им е на глупаците, които гласуваха за тези два политически хамелеона! Лошото е, че тъпи същества гласувайки за подлеци определят и нашето бъдеще. ----------------

герб копае гроба на рб а рп е само лопатка в копаенето