Черните кутии от сваления самолет предадени на експерти

Сепаратисткият лидер Александър Бородай предаде черните кутии на пътническия самолет, паднал в Източна Украйна, на малайзийски експерти.

Обратно в новината

Коментари - Черните кутии от сваления самолет предадени на експерти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вице-спикер на руската Дума С. Неверов представил вчера интересна информация. Бандит-олигарх и еврей Коломойски, който има своя частна армия срещу опълченци, владее няколко авиокомпании в Украина, но най-главното, внимание (!), финансира диспечерска служба в Днепропетровск, която съпровождала въпросния Боинг. Сега трябва да се провери какви команди той давал на диспечерите си, на които плаща и, какво въоръжение има частната му армия. Вероятно той е причастен към трагедията.

Сега са подкарали нова песен. Вчера ВМ на Украйна е изпратило нота на Русия, че вертолети влизат на територията им, стрелят, а руснаците влизат и излизат през тяхната граница, както и когато си поискат. Стрелят с ГРАД и други играчки по тях. Играят си на нерви, защото нямат доказателства за самолета, пускат на ход нова теза.

Върнали са ги - похвално. Само дето преди това един трезвен казак, ги бил объркал за мезе и ги сложил в микровълновата да се постоплят... Но иначе са цели изглеждат добре, въпреки термичната обработка

Така се прекъсна още една сюжетна линия за медийния слугинаж. Видя се, че опълченците спазиха дадената дума - наистина кутиите се оказаха у тях, предадоха ги на истински експерти, спряха огъня и съдействат на разследващите.

Вчера генерал Картаполов заявява следното- "По думите на генерала, Су-25 може да се издигне на височина 10 км, а на въоръжение разполага с ракети въздух-въздух Р-60, които поразяват цели на разстояние 12 км и гарантират унищожаването на целта до 5 км. Картаполов заяви, че в потвърждение на прелитането на украинския самолет служат видеокадри, получени от Центъра за наблюдение в Ростов." В същото време, производителят на самолета съобщава на сайта си, че полетния тавана на Су-25 е - 7 км. Кой лъже? Генщаба или Сухой? Ако въпросът изнервя загърбили Родината си русофили, нека не се потят да отговарят.

Я да сумираме 7км плюс 5км и колко ли ще получим???

БРЦК

Наистина оперативния таван на Су25 е 7000 метра. Обаче това е съобразено с така наречения 'оперативен' таван - демек битки с други изтребители. Су25 може да се издигне до 10000метра без проблем ако не се налага да влиза в бой. А атака срещу Боинг777 едва може да се нарече въздушен бой. Правилното наименование е 'военно пресъпление'.

Допълвам, което обяснили военни: За кратко време СУ може да вземе височина 10 км и да стреля от там.Плюс към това,че диспечери поискали на Боинг да се снижи и тъкмо нещата пасват.Чети и слушай внимателно експерти, а не соц.мрежи. Защо поискали снижение?Заповед на Коломойски, който плаща на диспечери заплата?

На САЩ вече им пари под краката. БРИКС бавно, но систематично им изритват табуретката, а чувството как се стяга въжето около врата не е никак приятно. САЩ ще извършат още много гадости по света в опита си да се задържат на повърхността преди да хлопнат кепенците и да затворят лавката... Жалко за невинните жертви. Колко прав е бил Мартин Лутър Кинг когато е казал, че САЩ са най-големия доставчик на насилие в света....

Мартин Лутер Кинг е имал право да го каже, без да го арестуват и да му избият семейството ... сега си отговори, ако е имао подобна личност в СССР, дали си щял да прочетеш нещо за него?

БРЦК

И какво викаш стана при демократите ? Доживя до старини в просперитет Кинг , а ? Поне руснаците не си стрелят по президентите ,че хамериканците ги избиват като пилци.

Само го застреляха, ама то не се брои а?

Да не се правят много на алтави. Кой контролира въздушното пространство над Украйна? Да не би Динецк или Луганск, които нялмат контролни кули и общуване с ИКАО и подобни? Кой установява маршрутите и таваните нас полетите? И, най-вече, кой измести полета много по на север от нормалното трасе и му каза да се снижи под нормалния таван над Украйна? Последните две трябва да ги има в разговорите на контролната кула (диспечерите) със самолета. Те са извзети моментално от СБУ. Някой да е чувал нещп за тези записи? А някой да е чувал "международната общност" или експерти да ги искат?

Путин контролира и вчера негов генерал го заяви на нарочна пресконференция.

Да разбираме ли, че украинския въздушен контрол подло е подхлъзнал руснаците да свалят самолета и от това следва, че украинците са виновни?

"Репутацията на Путин лежи след останките на самолета."- казва Билд, оптимистично мислейки си за че в някакъв момент все пак е имало положителна репутация, която сега се губи. "Нека не се заблуждаваме - кризата в Украйна, ескалираща от миналото лято, беше предизвикана и захранвана от Русия във всяка една фаза. Каквито и да са подробностите около свалянето на малайзийския самолет, крайната отговорност е на Русия." - казва още ,Билд и няма как да се спори с него, защото е прав.

"Каквито и да са подробностите около свалянето на малайзийския самолет, крайната отговорност е на Русия." Как да се разбира това?!

Не се притиснявай! Всичко по реда си...

Според вас кои държави ще признаят ДНР?

Вчера, споре0д руската пропаганданд и нарочна конференция с висш представител на руския генщаб, самолета бе двален от украински Су-25. Когато това рухна много бързо, като теза, днес според Москва, пияни украинци са стреляли с Бук. Днес в ранния следобед, членове на правителството и на пропагандни отдели ще ходят колективно на астролог, за да им гадае, какво да лъжат в следващите дни?

След фактите изнесени от ГЩ на ВС на РФ, едва ли у някого все още има съмнение кой е виновника за убийството на 300 души ... Страшни факти, които за пореден път сочат какво става в Украйна, кой стои зад случващото се и защо! В агонията си САЩ ще отнемат още много човешки животи...

Какви страшни факти.... Видите ли, Су 25 имал таван на полет 10км., докато на официалната страница на производителя пише 7 км. Но Москва не чете, тя е послушна.

Гледа ли пресконференцията? А защо ли хунтата и Вашингтонския обком хвърлят само голословни твърдения на публиката??? Защо ли?

На всички е ясно, че след изнесените данни на руските военни, сега е ред на американците - сателити, ауакси, съветници в Киев. Ха бакалъм. ПП: Източно-украинците имат законно право на самозащита срещу фашистите от десния сектор-

ТАКА АКО ИЗКЛЮЧИМ ВЕРСИЯ ЗА ЧОВЕШКА ГРЕШКА И НЕКОМПЕТЕНТНОСТ НА МАЛАЙЗИЙЦИТЕ МАЛКО ПО НАДОЛУ БЕШЕ НАПИСАНО ОТ ЕДИН СЪФОРУМНЕЦ: по всички, АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ международни споразумения и договорености за контрол на полетите, ОТГОВОРНОСТТА се носи от съответната държава, която разрешава и контролира конкретния полет. Това официално е и становището на ИКАО - на въпрос кой носи отговорността в конкретния случай те дадоха този отговор ТАКА НОРМАЛНАТА ЛОГИЧЕСКА БЕЗПРИСТРАСТНА И ОБЕКТИВНА МИСЪЛ ВОДИ ДО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ ДВА ВЪЗМОЖНИ СЛУЧАЯ: 1. ИМА ДНР И СЛЕД КАТО ИНЦИДЕНТА(АКО Е ИНЦИДЕНТ) Е СТАНАЛ НАД НЕЙНОТО ВЪЗДУШНО ПРОСТРАНСТВО ТО ТЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТТА И ДОРИ В ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА СТЕПЕН ЗАЩОТО НЕ СА ОСИГУРИЛИ ВЪЗДУШЕН КОНТРОЛ 2. НЯМА ДНР ДЕМЕК ТОВА Е УКРАЙНА - ДЕМЕК ТЕ НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ ЗА САМОЛЕТА, НО ИМА ЕДНО НО ТОВА АВТОМАТИЧНО ГИ ПРАВИ ТЕРОРИСТИ И УЗАКОНЯВА ВСИЧКИ ДЕЙСТВИЯ НА УКРАЙНА ПРЕДПРИЕТИ ЗА ПОТУШАВАНЕ НА ТЯХНАТА ТЕРОРИСТИЧНА ДЕЙНОСТ, ТЪЙ КАТО ПО ДЕЙСТВАЩАТА УКРАИНСКА КОНСТИТУЦИЯ(НЕ ЗНАМ ЗАЩО МНОГО ХОРА Е ЗАБРАВЯТ) В ТЕРИТОПРИЯТА НА УКРАЙНА НЕ СЕ ДОПУСКАТ АНЕКСИРАНИЯ И СФОРМИРАНЕ НА ТАКИВА РЕПУБЛИКИ КАКТО И В УКРАЙНА ТЕРОРИСТИЧНАТА ДЕЙНОСТ Е НАКАЗУЕМА. ВИЕ СИ ИЗБЕРЕТЕ КОЯ ТОЧКА ПОДКРЕПЯТЕ НО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПИТВАТЕ ДА ЛАНСИРАТЕ И ДВЕТЕ КАКТО НЯКОИ ХОРА СЕ ОПИТВАТ ДА ПРАВЯТ. РАЗБИРА СЕ ТОВА НЕ ОПРАВДАВА ХОРАТА СВАЛИЛИ САМОЛЕТА ОТКОЯТО И СТРАНА НА БАРИКАДАТА ДА СЕ НАМИРАТ

Отговорен е СССР, защото между Русия и Украйна не е извършена демаркация на границата и съгласно международното законодателство и юристите на ООН, Украйна се разглежда като област на СССР. В съответствие с това, не може да се говори за анексия на Крим. А проявите на западните политици в Украйна могат да се разглеждат като намеса във вътрешните работи на суверенна страна.

Mай забравяме, че фактически в Украйна се води гражданска война, т.е. има физически конфликт между две страни в рамките на една и съща държава. В такава ситуация, никоя от страните не признава юрисдикцията на противника, което автоматично изключва всякакви понятия и категории, като права, задължения, правомощия, конституция, както и определения, като независими републики и т.н. Явно нещата ще продължат да се решават с езика на оръжието и ще продължат така или до изтощението и капитулацията на една от страните или до пряка намеса от външна, трета страна, която да реши спора със сила. Във всички случаи, нещата скоро, няма да се оправят, затова е най-добре, чуждите граждани и компании да се въздържат от посещения, транзитно преминаване или пребиваване на територията на Украйна.

Интересна логика, но доста езуитска... Излиза, че ВСЕКИ, който се бори за правата си е ТЕРОРИСТ а всеки терорист, който се е домогнал до властта със сила и се е узаконил, чрез манипулация е ЛЕГИТИМЕН Не знам доколко опростяването и опростачването на такива сериозни и спорни казуси може да се нарече "нормална, логическа, безпристрастна и обективна МИСЪЛ"... доста претенциозно и грандомански звучи, такова твърдение!

Какви споразумения, какви принципи на авияция? Всичко е такава постановка, че публиката никога няма да може да я приеме. Само се учудваме как е възможно след като сде публикуваха толкова факти ( макар и фрагментари) да има хора, които продължават да реагират и коментират като първосигнални примати.

Малайзийските експерти, изпратени за катастрофата са попаднали под обстрела на украинската авиация. Защо ли хунтата саботира работата им ?????

Вчера цял ден бомбардираха гарата в Донецк, белким не може да се осъществи транспортирането на хладилните вагони.

link

Пишеш нещо на български и даваш ключова дума или израз за търсене.

val55

Досега всички казват, най вече американците, че самолета е свален с ракета обаче не казват с точно каква. Дали земя-въздух или с въздух-въздух. Експертите, като анализират пробойните по корпуса на самолета, и данните от черните кутии с голяма точност могат да установят точно какъв вид ракета е. Дано кутиите имат запис от разхерметизацията на самолета при попадението в корпуса или в двигателите. Тогава, евентуално ще стане ясно точно с, какъв вид ракета е свален самолета, а заподозрените... Има, и други варианти за свалянето на самолета, но те засега не се афишират. Засега факти имат всички заинтересовани страни, но изчакват подходящият момент за обявяването им...... Дано лъсне цялата истина по случая, но някои с всички сили се мъчат да излязат сухи от този трагичен инцидент и замитат следите....Жалко само за загиналите, които са жертва на геостратегически интереси. Явно е, че тези сили правят всичко възможно да постигнат своите цели чрез камари от трупове без капка съвест и морал...В крайна сметка всеки, ще си получи заслуженото за това, което е направил волно или неволно....Явно е, че няма да има прошка за никой даже, и виждам тези в ООН и СС, които не си свършиха работата за, което са избрани, а си получават тлъстите заплати без да са ги заслужили..... Анатема, Анатема, Анатема!!!....

Аз знам, каква е ракетата: Союз-2.

Съветските кратуни газ пикаят, че ще им излезат гнусотиите наяве!

Съветските кратуни винаги са били гола вода и целия свят го е знаел, но те винаги са си вярвали, че само те си го знаят, а другите не го виждат. :D

КГБ са подли и щом връщат кутиите, значи вече всичко е потулено. Но за всички е вън от съмнение, че руснак е изстрелял ракетата

КГБ има в Беларус. В Русия няма КГБ.

"...за всички е вън от съмнение, че руснак е изстрелял ракетата." И по каква причина? Някоя врачка ли го каза?

Господинъ_Балкански и Зъл дух, днес си стойте на хладно и пийте повече течности, не ви се отразява добре жегата. А руснаците газ си имат, газ пикаят, тяхна си работа. Укрите и толкова нямат, за нас да не говорим.

а питаш ли се, какво пикаят рускините, след като само по западняци се оглеждат?

аз предпочитам да се взривя отколкото да стрелям с руско оръжие

само не ползвай руска ракета за целта, че няма да се уцелиш, а горкият съсед ще го отнесе

С руска граната, нали?

Бороденко обяви спиране на огъня, а Порошенко днес обявява частична разбирайте пълна, мобилизация на резервистите. Смях в залата другари прости и грозни. Нали живеехме демократично, или как там се пееше в песента. Само не разбрах дали окончателно ви стана ясно какъв смисъл беше вложен в думата "Преход". Май не беше "преминаване от лошия комунизъм към капитализъм".

смея да твърдя че калашника е много добро оръжие

Кое му е добро? Рита като кон и не можеш да уцелиш нищо с него? Всъщност единственото му добро е, че е направен от пет парчета желязо и една пружина с толкова големи допуски, че може да "работи" и с пясък в него. От тая гледна точка е идеален за неграмотни негри и планински диваци да си го блъскат в главите.

Написа всезнайкото, който е виждал АК само в Рамбо и Командо.

Рита като кон ама в Кънтър страйк... Смея да твърдя, че отката на Калашника е по-слаб от този на ловна пушка. За прицелната стрелба хич не ми говори - ЛИЧНО в казармата на серии от по два патрона на автоматична стрелба съм удрял без проблем мишена в човешки ръст на 350-400 метра. Я пробвай тоя номер с М-16 примерно, да те видя...Като загрее цевта на калашника нещата се променят разбира се, факт...

те руснаците само това са дали на човечеството... оръжие, а и комунизъм и евтини и хубави жени

И учени и писатели. А САЩ какво са направили? Откраднали са ги от другите страни. Поне за Менделеева таблица чувал ли си?

Глупав човек си, знаеш ли...

Цитат: "Санкциите удрят US пазара на Калашников Новите санкции на САЩ срещу Русия ще засегнат най-силно оръжейния концерн Калашников, заяви пред медии руският вицепремиер Дмитрий Рогозин, цитиран от БТА. " Супер - ей сега нашите червени кратуни, които държат търговитята с оръжие да се възползват от ситуацията и да правят бизнес! Или може би червените кратуни са свикнали само да получават комисионни, контрабанда, но и да развиват бизнес и да печелят нормално, за което се иска акъл и труд!

Уфф... поправка "...но не и да развиват..."

СЕГА РУСНАЦИТЕ ЩЕ ПРОДАВАТ РУСКИ КАЛАШНИЦИ НА ЧАСТИ НА ЧИЧО ХУЙ ОТ ЧАЙНА , А ЧИЧО ХУЙ ОТ ЧАЙНА ЩЕ ПРОДАВА СГЛОБЕНИ КАЛАШНИЦИ НА АМЕРИКАНСКИЯ ПАЗАР С НАДПИСА МЕЙД ИН ЧАЙНА :))

Последно Чичо Хуй продаваше китайски калашници на ЦРУ, а ЦРУ ги подаряваше на афганистанските муджахидини да бият руски тикви! А вий продължавайте да ми пейте за голямата руско-китайска любов!

"комисиони", а нее "комисионни"

хубу хубу.... то щото само тва е единствената грешка :D

Сега руснаците да им спрат ракетите за космическите кораби. Да видим с какви таратайки ще се домъкнат до тях. Да спрат и iPhone, Coca-Cols, Mac Donald's и други и да забранят търговията с долари на руска територия.

Хахахахахахха.... искаш да кажеш че "Новите руснаци" ония с имотите и екскурзиите в чужбина ще се откажат от McDonalds, от iPhone :D и ще предпочетат Квас пред Кока-кола :D Както и да е... писах аз за нашите "бизнесмени", а вий пак го превърнахте в анти-американска пропаганда! Ей нали все разправяте, че не ви давали възможност да се развивате! Ето ви една - правете копия на АК и продавайте в САЩ! По-добра възможност от тая няма да получите. Ама да знаете, че румънците, чехите, поляците, китайците и всички, които правят АК... няма да му се чудят или да защитават Завод Калашникова, а ще хукнат веднага с офертите!

колко дни минаха от катастрофата? Къде са били до тогава черните кутии? Понежге сепаратиските разлбойници ги предават явно първо в тях ПОСЛЕ В МОСКВА. А там знаят какво се прави с тях.

Че ти загори суфлето, докато се занимаваш с несвойствени дейности.

Те ги обявиха, че са у тях почти веднага. Нямаше да го направят, ако нямаха тази цел.

то затова се ходи на учелище ... малко от малко нещо да ти сложат в главата .... днес го пиша за 20 път ... черните кутии не подлежат на фалшифициране , манипулиране

"дотогава". а не "до тогава"

Май има пълно снишаване и изчакване за инфото от черните кутии. Щото ако инфото излезе "криво" ще трябва да се правят невероятни пируети. Само някакви самодейци като нашия Плевнелиев се опитват да тичат като палета пред майка си...

Значи като умрат 40 холандци Съвета за сигурност незабавно приема резолюция за спиране на огъня, а като изгорят 43 руснаци живи в Одеса всичко е OK. Май това няма да продължи дълго така както виждам - BRICS банка, споразумения с Китай за продажба на газ, увеличаване на бъджета за военни разходи в Русия. Идва новото противопоставяне на света с/у запада, но този път е в момент в който запада се задъхва от собствената си тежест

И от тежестта на азиатците и африканците , които го завладяват демографски. Те и по друг начин не могат. Липса им технологията и идеите.

Ако намекваш че азиатци и африканци са в по-голяма тежест на планетата от запада, нещо си в грешка, Само Америка и Европа имат 80% от световната консумация

43 ли? Нали бяха 118 по едно време с тенденцията да станат над 200?

целия свят трябва ад се обедини срещу руската агресия нужна е международна изолация на русия

като гледам минусите на коментара ти - май целият свят ще се обедини около Русия

Папагал празноглав.

Т.н. "парламент" в Куев е приел закон за частична мобилизация! На Порошенко не му стига до сега пролятата украинска кръв! Иска да се лее още кръв!

Какво ли трябва да са причинили на семейството и приятелите ти, за да направиш това: "- Близ н. п.Каменка (Донецкая обл.) блок-пост сил АТО был атакован с помощью микроавтобуса, начиненного взрывчаткой. По предварительным данным, подрыв был произведен смертником, сидевшим за рулем микроавтобуса (информация проверяется). Подобные случаи ранее в зоне АТО не фиксировались."

Каквото повикало, такова се обадило.

много ли ти е смешно, Пешев?

какво спорите толкова ли не можете да разберете че ние го свалихме само ние имаме полза от международни конфликти

ВЕДНАГА МАХНЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ. ТЯ ПРОТИВОРЕЧИ НА ВСИЧКО, КАЗАНО ОТ САЩ, НАТО, КИЕВСКИТЕ ВЛАСТИ И ОБИКНОВЕНИТЕ ПЛОСКОЧЕЛИ РУСОХЕЙТЪРИ. ПОДПИС: НЕ СЕ ЧЕТЕ НО ПРИЛИЧА НА МАЙМУНКА

по всички, АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ международни споразумения и договорености за контрол на полетите, ОТГОВОРНОСТТА се носи от съответната държава, която разрешава и контролира конкретния полет. Това официално е и становището на ИКАО - на въпрос кой носи отговорността в конкретния случай те дадоха този отговор. Така че викачите, драскачите и всяка друга необразована плевел, моля, да замлъкне с глупавите си твърдения!!!

само да допълня: ако не бяха прекарали самолета оттам (а е имало безборй варианти) нямаше да има жертви.

ПРАВ СИ ЗНАЧИ ОТГОВОРНОСТТА Е НА ДНР......

Пародия

ОХ ИЗВИНЯВАЙ ИЛИ ТИ НЕ ИСКАШЕ ТОВА ДА КАЖЕШ.... МАЙ ТЕ ЗАТАПИХ.....

абе идиотче, ДНР нямат собствен Контрол на полетите. А от украинския, не са дали още нито записи нито нищо, даже скриха (елиминираха?) диспечера.

не заслужаваш отговор - коефициента на интелигентност на такива като теб не позволява разумен отговор

Шило

То ясно, че каквито сме Швейкове няма да ни пратят никъде, каквото и да става, ама поне един запас, че да избягаме от жените- бива!

Отговора за причините за растящите локални конфликти следва от въпроса кой има полза от това. Всичко друго е демагогия и нагли лъжи.

КИТАЙСКИЯ The Global Times В СТАТИЯ MH17 probe must steer clear of politics КАЗВА ЧЕ РУСИЯ И РУСКИТЕ БУНТОВНИЦИ СА НЯМАЛИ НИКАКВА ИЗГОДА ДА СВАЛЯТ САМОЛЕТА , ЗАЩОТО ТОВА ЩЯЛО ДА НАПРАВИ КАШАТА В УКРАЙНА ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА ....:)

то е ясно че нямат изгода за това никой не спори въпросът е дали са го направили

нато спешно да да се намеси руските терористи да бъдат незабавно изпепелени

ще им искате оставката ли?на нато?

или да им хвърлят по един модерен телевизор и хората от тайгата сами ще се избият

хахахa : )) Абсолютно вярно : ))

"Терористи"?! Защо? Някакво доказателство?

Първия документ с юридическа стойнист, подписан от Донецката народна република с друга държава!? Със съответните отличителни знаци и печати на ДНР.

Друго е като направиш малко политика от смъртта на 290 човека. Друго е да те нарекат "негово превъзходителство"

Да, отвратително е да избиеш 290 човека на веднъж, също както е овратително да избиваш по 20-30 на ден и да оставяш по 100-200 инвалиди, без ръце, крака... Тази нелепа война е отвратителна!!! Отвратителна е алчността на хората, които я предизвикват!!!

аа не пусито каза, че това е украинска територия и Украйна носи отговорност за инцидента. Има да почакат да поизтрезнеят малко русопитеците и да помислят пак, какви паспорти имат и коя територия населяват.

Едва ли имат диспечери на полетите, че да са отговорни. Най-малкото тези от летящите самолети не ги признават.

ИНТЕРЕСНА СТАТИСТИКА ОТ МОНТРЕАЛСКИЯ GLOBALRESEARCH - СТАТИЯ ОЗАГЛАВЕНА US Empire Reaches Breaking Point СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА САЩ СА : - ОПИТАЛИ ДА СВАЛЯТ 50 ПРАВИТЕЛСТВА - БОМБАНДИРАЛИ СА НАД 30 СТРАНИ - ОПИТАЛИ СА СЕ ДА УБИЯТ 50 ДЪРЖАВНИ ГЛАВИ - ПРАЩАЛИ СА СЪВЕТНИЦИ ЗА БОРБА С ОСВОБОДИТЕЛНИТЕ ДВИЖЕНИЯ В 20 СТРАНИ - ПЛАЩАЛИ СА НА ОПОЗИЦИЯТА В ОКОЛО 30 ДЪРЖАВИ ..... ЗА СПРАВКА ПАК ТАМ .... В РАЗЦВЕТА СИ ,РИМСКАТА ИМПЕРИЯ Е ИМАЛА 37 ВОЕННИ БАЗИ В ЧУЖБИНА , БРИТАСКАТА 36 БАЗИ , А САЩ ИМАТ 1100 БАЗИ И ОБЕКТИ В ЧУЖБИНА :)))))

нали това доведе до кашата в украйна... натовска база в Севастопол ... те съвсем се напушиха тия

Пародия

аз пък все си мислих че нещата в Украйна ескалираха след като там президентчето си прокара закон който забраняваше протестите срещу него....

В WIKIPEDIA ИМА ИНТЕРЕСНА СТАТИСТИКА НАРЕЧЕНА Military occupations by the Soviet Union И ОЩЕ ЕДНА Soviet war crimes

на сателитните снимки се вижда как два руски селско стопански самолета са ескортирали самолета и единия прави рязък завой и се сблъскват

На 10 600м?!!!!!

Ти нали знаеш вица за трактора дето отвърнал на огъня и посел отлетял към базата? Кво се изненадваш, че АН 2 лети и на 10 хиляди? :)

Виждам че медийната машина дори не се опитва да даде двете гледни точки и да позволи на независими анализатори и военни експерти да си кажат хипотезите. Всичко е една непрогледна медийна мъгла, която поддържа едни митове и илюзии. Когато ти представят само една гледна точка , такава медия не заслужава никакво внимание. Когато медиите не представят факти и заключения също.

Много се радвам,че не взех участие в миналогодишните протести.Като гледам какво представляват тези,които ги организираха........

+1 А ранобудните даже изпратиха 3-ма свои в "командировка" на майдана в Киев за обмяна на челен опит. После нещо се появиха по телевизиите но не споменаха дали са ги обучавали да стрелят със снайпери.

не ходи ли и цапача на паметници асан?той в казарма през соц-а не е бил....

Само дано не са преминали обучение за ракетни установки "БУК" :)

"По резултатите от срещата на ръководителите на икономическите ведомства на Русия и Турция Алексей Улюкаев и Нихат Зайбекчи в рамките на бизнес на двайсетицата в Австралия, Анкара предложила на Москва да преминат във взаимните разплащания в рубли и турски лири".

Доларът ще гушне букета

Паисий

за това е борбата я. БРИКС им бръкнаха където не трябва и САЩ веднага взеха мерки - свалят самолети и започват война. Това го помним от 2001 и афганистан. После от Либия! (Кадафи се опита да направи същото и го гръмнаха.). И в Ирак беше така. Само че с Русия е по-трудно. Сирия го показа!

А РУБЛАТА ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ОБЕЗЦЕНЯВА

Надай ми се надай

по последни данни от сателитните снимки путин се насрал защото истината изплува

Кадиров знае ли, че се пишеш чеченец?

Ха ха ха.

колко последни? От вчера ли или от тази сутрин? Той инцидентът беше преди 5 дни, бе!!!

последната ЕС-простотия - ЛАТВИЯ отказала визи на 10-15 руски актьори и певци... Баси санкциите!!! Тези също са терористи сигурно и ще пренесат бомби в микрофоните си или миномети... и танкове! Кобзон бил в списъка и разни хумористи. Това ли беше "свободното движение на хора и стоки" и "свобода на мисълта и мненията", така характерни за демокрацията?

споко споко ся ше видите кво значи санкции :)))) по света говорят за ирански санкции :))))

КГБ мумията Кобзон, си е със сигурност за затвора, не само за отказ на виза. Дойде в БГ преди време за да подкрепи открито Коалиция за България. Същите които за N-ти път ни доведоха до финансов крах...

Паисий

а бе аз така си спомням, че забраняваха преди 40 години Битълс и Дийп Пърпъл, ама ако ви кажа, че сте "сини болшевики" и "сини комунисти" ще се обидиш. Макар че истината трябва да се приема спокойно.

когато рашата се цивилизова и стане истинска демокрация, тогава ще имат право да пътуват и те свободно... но засега... обратно в тайгата и да се кефят на танкове и ракети ... глад и тояги не ги плашат ... ежедневие руско

Огънят спрян, ама друг път. Фашистката Хунта в Киев се тресе от страх. Треперете гниди скоро ще сте история. Най-лошата история на Украйна.

атакисти и всякаква русофилска сган гледайте какво се случи с янукович и треперете когато предлагате да излезем от ЕС!!!!!

всеки път когато говорите против ЕС и предлагате да излезем и да се присъединим с таджикистан в евразийския съюз знайте че има милиони българи които в този момент искат да ви напляскат :))))

много си зле бате.безработен си явно или това ти е работата.лузър.

Вие пляскащите нещо напоследък не можете да прехвърлите 4%-та бариера.

По добре жив роб, отколкото мъртъв Човек.

ако излезем от еврото сащ ще ни подложи на геноцид .. това ли или др имаш на ум

РАДАТА ОДОБРИ ЧАСТИЧНА МОБИЛИЗАЦИЯ :)))

Донецк. Малайзийски експерти, които са се опитали да достигнат мястото на падане на малайзийския пътнически самолет Boeing, са попаднали под обстрела на украинската авиация,

абе..я украинска, я терористично-сепаратистка (путлерска). Както виждаш, последните честно не знаят по какво стрелят ..

Паисий

про-руските сепаратистите нямат авиация... нямат и летище, нито самолети... Ама проамериканските-соросоиди тук са готови да говорят простотии, само и само да обвинят в нещо руснаците.

путин на трибунала да последва съдбата на кадафи и садам

САЩ са изроди. Евреите и американците мърсят света. Войните на САЩ: * За 65г.- 34 войни! Китай-1945 Корея-1950 Китай-1950 Гватемала-1954 Индонезия-1958 Куба-1959 Белгийско Конго-1964 Гватемала-1964 Доминик.република-1965 Перу-1965 Лаос-1964 Виетнам-1961 Камбоджа-1969 Гватемала-1967 Ливан-1982 Гренада-1983 Либия-1986 Ел Салвадор-1981 Никарагуа-1981 Иран-1987 Либия-1989 Панама-1989 Ирак-1991 Кувейт-1991 Сомалия-1992 Босна-1995 Иран-1998 Судан-1998 Афганистан-1998 Сърбия-1999 Авганистан-2001 Ирак-2003 Либия-2011 Украйна-2014 Оценка -8 +77 7. Да се знае и

ЧЕ МРАЗИШ САЩ ОК АМА ТВА ЗА ЕВРЕЙТЕ ПРОЗВУЧА КАТО ЕЛЕМЕНТАРЕН РАСИЗЪМ......

Граматикатаааа!

това че списъкът завършва с украйна ме улеснява да не се връщам на предишните :)))) войната с украйна е руска война много сте нагли

руснаците вкарват всички в задния си джоб ... над 30 млн избити по мирно време ... хуманисти, а?

Това да изпращаш войски в райони където населението е тероризирано и изложено на геноцид от самопровъзгласили се диктатори(подкрепяни от СССР в по- голямата част от посочените години)не бих казал ,че е изродщина!!! Друг е въпроса,че след това СССР губи оръжейните си пазари в тези страни.

Абе общо взето видиш ли републиканец президент това значи 100% война. Те и демократите водят такива ама са много по-малко а и по-трудно влизат в тях.

ПО ПОСЛЕДНИ ДАННИ ОТ САТЕЛИТНИТЕ СНИМКИ ВЕЧЕ СЕ ВИЖДА КАК РУСКИТЕ ТЕРОРИСТИ СА СВАЛИЛИ САМОЛЕТА

това за "независимите сателити", които си летят независимо и правят "независими сателитни снимки" го разбрахме. Стига го повтаря, а кажи как се излюпват? като птиците от яйца ли?! И после като щъркели ли разнасят снимките по домовете на хората...

повтарям щото всичко е пародия разиграва се театър няма нищо независимо всичко е режисирано и тука само се драчим

Дайте някакви жокери къде да ги търсим тези последни данни и сателитни снимки или някое официално лице да заявява (без Порошенко, разбира се), че снимките показват отва и това.

русофили важното е да разберете едно: гледайте украйна и вижте какво се случва с президента или министър-председателя които се опитва да изкарва държавата от ЕС! не си го и помисляйте!

явно ти плащат на брой постове, троле-соросоиден

Пародия

АМА И ТИ СЕГА НЕДЕЙ ТАКА КАКВО ОБЩО ИМА ПЪК СОРОС СЪС САМОЛЕТА?

ти що не си се кръстил направо наполеон бе :))))) поне няма да скверниш името на паисий и ще е ясно че си луд :)))