Бомбардирана луганската областна администрация

Изтребител на украинските ВВС нанесе въздушен удар по сградата на луганската областна администрация, след което на четвъртия й етаж избухна пожар. Киев отрече.

Обратно в новината

Коментари - Бомбардирана луганската областна администрация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За умниците, които ни обясняваха как ПЗРК-то като стреля от парка, се удря в дървото и уцелва климатика - ОССЕ официално обяви, че попаденията в центъра на Луганск са от ВЪЗДУХА и са от НУРС. Айде търсете новите опорни точки, че денят преполови!

От 100 километра се вижда че атаката е целенасочена!!!! Ако е била ПЗРК как така ще улучи точно сградата на администрацията?! Баси глупостите и лъжите пишат тук проплатените нацискиподлоги!! В бойната глава на една ПЗРК Игла или Стрела има 1 2 кила макс експлозив. А тука се виждаше как бе покрита голяма площ от земята като касетъчен боеприпас. За незнаещите касетъчните боеприпаси представляват една бойна глава с много по малки суббоеприпаси в нея . При активиране бойната глава се разпада на множество малки боеприпаси които се пръскат на голяма площ и при контакт с земята експлоадират. От записа се виждаше че става точно това!!!

Жалки безродни душици защитават обонго,гейския съюз който разрешава да се убиват жени и деца!Бъдете проклети жидове!

Вие, вие сте безродните интернационални комуноидни душици, предаващи род и отечество, лижейки за копейки по форумите варварските подчовешки евразийски ботуши!!! АНАТЕМА, БЪЛГАРОФОБСКИ МОНГОЛОИДОФИЛИ И ПОДЛОГИ НА СЛАВЯНСКОТО СКОТСКО СТАДО!!!

МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!! ТАКИВА НАЦИСКИ ОТРЕПКИ КАТ ТЕБ НЯМАТ РАБОТА ТУК СЛАНИНА ЗА ХЕРОИНИТЕ!!!!

Анатемата си я заври къдет слънце не огрява, аман от платени отрепки като теб! Щом толкова искаш украйна марш там да убиваш невинни хора .........белким получиш заслужено някой 7,62 мм кръвоизлив в тиквата.

В Луганск от хунтата са използвани неуправляеми ракети "С-8КОМ". Никакъв ПЗРК не може да нанесе такива щети и жертви.

Гадовете от Запада подкрепят зверствата на фашистката хунта в сърцето на Европа...Позор!!!

Същото можеш да напишеш и под статията за сгазеното детенце в Стара Загора, нали! Да не беше карало колело, нямаше да го убият. Смешен аргумент.

Ето тук се вижда как изстрелват топлината ракета от парка срещу сградата, в червения кръг се вижда първоначалния огън от ракетата. После едни казват,че тя се удря в дърво и се насочва към земята, друг че е прихванала топлината от климатично тяло. Има видео в статията. Цензор.нет: Очередная ложь российских СМИ: ракета, якобы, выпущенная в Луганске, оказалась на блокпосте в Ровеньках. ФОТО

Киев си призна че те са извършили бомбардировката, освен това в ютубето има запис от охранителна камера как се посипват бомбите от една ракета няма как да стане такъв огромен взрив.

Къде са си признали? Я кажи? Аз четох ,че те казват ,че не са бомбандирали те тази сграда. А то и много добре се вижда какво е станало. Как се запуска ракетата и как се забива в сградата. Наистина тия са терористи да стрелят с ПЗРК от обществен парк където се разхождат мирни хора.

Това което се вижда са поне 11 индивидуални експлозии. Най-видимата от които е на тротоара поне 50 метра от сградата. За справка: Бойната част на ПЗРК Игла е всичко на всичко 1,3 кг заедно с поразяващите елементи. И в най-дивите мечти няма как да нанесе такива поражения, особено ако както се твърди се е взривила в климатик, който да абсорбира поразяващия ефект.

Батенце, пусни спешно информацията на ОССЕ, че тея излязоха със становище, че атаката срещу сградата е от въздуха с НУРС! Побързай!

За долният и мръсен путлериски изрод 1234 бандитите с маски и оръжие са мирни граждани, така ли бе ?.....Абе гад знаеш ли че путлериската измет се крие зад жените и дацата ,като ги ползва за жив щит....това ли са ти мирните граждани бе ?

TIREX

подобни действия в Сирия са Демократични нали?? мръсни гадни подли западняци!

Срещу путлериската сган само така, като не им харесва да си ходят в кочината мужикия....никои не ги спира, така че прав им път!....Украйна има право да защити териториалната си цялост и единството си!!!

Защитава, като бомбардира и избива цивилни. Ти кръв на живо виждал ли си, бе, изрод?

Има само Новоросия ...и скоро столицата и ще бъде КИЕВ!!!!

Гледах видеото от мястото на взрива. Не може да става и дума за ракета. Има множество пробойни/дупки по сградата, прозорците и в близкия парк. Това значи че е касетъчна бомба. Ракетата би се взривила само на 1 място - на мястото на удара с твърда преграда. Това чудо се е взривило над земята (във въздуха) пред сградата! ЗНАЧИ УКРАИНЦИТЕ ЛЪЖАТ!

Паисий Х, ти си колорад - българопредател и лъжеш като риски мангал

Думата,която използваш-"колорад",не беше пусната случайно и не е плод на спонтанно майданско творчество. При сугестивно въздействие върху хора е полезно да се извърши една такава деперсонализация на врага,т.е да се приравни с посредническата функция на речта човешкото същество с вреден бръмбар. По този начин впоследствие съзнанието не въстава-то е моделирано и на дълбоко ниво си мисли /най-просто и примитивно казано/,че убива "колорад". С тази психотехника господарите ти промиха мозъците на майдановските младежи /малката част,която бяха там просто като наивни идеалисти за един съвсем друг протест/. Ти си жертва,Бегеец-заразена с психобацил овца.

"сепаратистите" сами изстреляли топлинно-насочваща се ракета по украинския изтребител, но ракетата се врязала в сградата на областната администрация в Луганск. ВЕРОЯТНО СЕ Е САМОНАСОЧИЛА КАТО Е ПРИХВАНАЛА ТОПЛИНАТА НА ПАРНОТО, КОЕТО РАБОТИ НА ПЪЛНА МОЩНОСТ В СГРАДАТА. ИНАЧЕ НЕ МОГА ДА СИ ОБЯСНЯ ЗАЩО СЕ Е ВРЯЗАЛА В СГРАДА, ВМЕСТО ДА СЕ САМОНАСОЧИ КЪМ ДВИГАТЕЛЯ НА САМОЛЕТА. НАЛИ ТОЧНО ТОВА ЗНАЧИ "топлинно-насочваща се ракета".

БРЦК

Ахахаха - всеки който знае какво е ракета земя въздух ще ти каже ,че това няма как да стане. Поредна лъжа от украинските/хамерикански боклуци.

За руския човек няма нищо невъзможно. Застрелял е 7 човека - колорад

Ще стане след като стреляш от парк, и ракетата се е ударила в дърво и се е насочила в към земята.

Не климатика бе... прихванало фаса от цигарата на министърката на здравеопазването. И ракетата се взривила на 11 места поне.

Фашистката сган вече използва касетъчни боеприпаси срещу украинския народ. Кадрите след авиоудара са покъртителни!!!

Чак пък покъртителни. Това ако е авиационна бомба , аз съм трамвай. Ако там беше паднала бомба, нямаше да има останало право дърво. Асфалта нямаше да го има от касетъчните бомби, а то имаше много малки външни следи.

На сайта на Луганск (не ЛНР, а офиц. сайт) има описание на събитията от очевидец- местен писател. 0642.ua/news/547502

Скандал с подкупи назрява във ФИФА - Русия е получила домакинството на Световното Първенство по Футбол с даване на комисиони и подкупи!!! Заедно с руската агресия в Украйна Русия е на път да изгуби домакинството си!

Ти сега ли разбра, че всички домакинства все купуват с подкупи? Иначе новината е стара. Аз я знам от 2 години - казаха я тогава по телевизията. Преди гласуването някой разнесъл и пъхнал под вратите на всички стои в хотела по един плик с пари и бележка да се гласува за Русия. Явно е било опит да се дискредитират руснаците е да ги отстранят служебно. АМАН от стари претоплени новини! Това хамериканската пропаганда много го е закъсала откъм идеи!

Ужас това което се вижда на кадрите в ютубето е просто ужасно аз невярвам и съм сигурен че обединение вече неможе и няма да има тази страна е безвъзвратно разделена а отмъщения ще има още десетки години! Проклети да са и американците и европейците, които предизвикаха тази трагедия там!!!

към 1930та, като умираха от глад буквално американците ги нямаше, нито пък европейците. Всеки се бори за своите интереси-имат кофти украинци и кофти руснаци както и кофти американци и кофти хора от други нации, лошото е че страдат нормалните хора.

А жената с откъснатите крака каква е, БЕ?

ЖЕРТВА НА КОЛОРАД С РАКЕТА - ТОЕСТ НЕПРАВИЛНО БОРАВЕЩ РУСНАК С ОПАСНО ИЗДЕЛИЕ

Като сте толкоз умни двамата, отидете на сайта на министерство на отбраната на Украйна и четете признанието, че са използвали хеликоптери и изтребители за нанасяне на авиоудари срещу "сепаратистите" в Луганск. Извършени са три излитания на изтребители и пет на бойни хеликоптери. По време на полетите са изстреляни над 150 снаряда, като НЯКОИ ОТ ТЯХ СА ПОПАДНАЛИ В ЦЕНТРАЛНАТА ЧАСТ НА ЛУГАНСК. До момента има информация за поне осем загинали цивилни мъже и ЖЕНИ. Всичките ли загинали са колоради?

Ти още ли си тук фашиско подлого?! Не издъхна ли в някоя канавка при другите фаши отрепки>?

Какъ е тоя СОБСТВЕН народ,който е насъскан да воюва с/у СОБСТВЕНАТА си АРМИЯ?Руската 5-та колона си служи с фашиски методи!

Каква е тази армия, която в нарушение на конституцията бомбардира собствения си народ?

"Ракетата обаче се врязала в сградата на областната администрация"? Вижте тези кадри от камерата за наблюдение, която е стояла на отсрещната сграда! В тубата, "Видео авиаудара по ОГА. Взрывы ракет видны с 01:36. Луганск"! Стрелбата от въздуха ли е или от земята? Вижте и това заглавие в тубата: "18+ Ужас! Кто поможет нам ? Луганск 02.06.2014. После авиа"! Ако е стреляно от земята по летящ самолет, едва ли за целта ще използват касетъчна бомба. Може ли с касетъчна бомба да се свали самолет? По-голяма част от видеото го слушах, защото нямам нерви за такива гледки. И чух "атамстим!" (ще отмъстим).

Къде не се е намесила Русия,къде ?В Чечения ли,в Грузия ли,в Осетия ли,в Крим ли,в Сирия ли и пр.Руската хунта е крепост на международния тероризъм и се опитва да замести Бин Ладен!

Призоваваш да се спре с глупостите, а ти изрече най-голямата! Не ми казвай, че си от малкото хора, които вярват в "Приказката за Бин Ладен"!

Мани го тоя! Ако имаше достъп до "онова" копче, щеше да го натиска като клаксона на дупнишки Голф. Изроди по света много, а в България още повече.

Едни сами се подпалват и тровят с химикали (в Одеса), други - се самоубиват, защото не искат да стрелят по народа си (на блокпоста), сега пък трети се самовзривяват. А бе тия за кого имат нпрмалните хора (не говорителите на разни УС институции, разбиар се, те или не са нормални, или много успешно се правят на такива!)

Ами,че ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО/комунистическа Русия/,винаги се е управлявала от болшевишка ХУНТА!

Това са действия на хунта - жива проамериканска фашистка хунта. Познавам украинци, не са такива хора. Но действия като това - да бомбардираш в града и да даваш тъпи смехотворни обяснения, е американски почерк, написано от техни украински фашизирани лумпени.

Та на всички е ясно,че Путин провокира и се бърка,дестабилизира Украйна,без която евроазийският му съюз е нещастна пародия!Украйна никога повече няма да е зависима от Русия и това трябва да е ясно вече на Путин и гъзоблизците му!

Украйна е вече независима. Толкова независима, че вече нищо не зависи от нея, нито армията и, нито ръководството на страната - те са марионетки, зависими от задокеанските господари и от подхвърлените пари...

Голям срам са американците и украиските им протежета. Американците го карат като в Гватемала и Никарагуа. Нищо не са научили.

Кой' не скача е сепаратист!

С какво Турчинов е по-добър от Асад и защо тъпата международна обшност не наложи зана , забранена за полети над Източна Украйна? Или както Сърбия беше бомбардирана, щом е за наш човек - може. Тези американци стават все по-евтини тарикати.

За които не знаят: преносимите зенитноракетни комплекси с топлинна глава за самонасочване /такъв е Стингер/ имат малка бойна глава, няколкостотин грама тротил. Разчита се на фугасното действие и осколките са малко, става са вертолети и самолети, като почти влиза в соплото. Но за сграда са абсюлютно непригодни и не могат да нанесат поражение, освен да счупят някои прозорец. Извод: дебелашка лъжа, и който не знае, може да повярва.

Дир.бг, благодаря ви,че изтрихте поста на "9", в който този нечовек призоваваше за още избити цивилни /по-точно за цялото население на Източна Украйна/. Има обаче много други постове,в които практически стои същото- открито се одобрява бомбардирането на цивилни в гражданска война. Апелирам към съвестта ви като българи- филтрирайте такива изказвания по-строго.

Гледайте,българи,разкъсаните цивилни в Луганск-това ни чака,когато най-накрая ножът опре наистина до кокала и поискаме да се освободим от НАТО и ЕС! Там украинци бомбардират цивилни,тук си имаме и 5000 охранени американеца с дрончета,внесохме си и талибани! Там запада няма един камък побит,тук им продадоха цялата държава. Кланетата ще бъдат като през Априлското въстание. Всички ще сме "сепаратисти" и "терористи", но по CNN ще интервюират "хан Тукту" и компания, който на /надявам се поне/ добър английски ще обясняват,че никой българин не иска да е вън от ЕС, въстание няма,само руски Спецназ действа в българските градове. Да, и онази жена с откъснатите крака също е Спецназ,вие какво си мислите? Доказателството е,че не скача-значи е москал! Нямала крака? Това не е оправдание,за да не скача!

Стига с тая тъпа пропаганда бе, изтърсако! Толкова ли сте смотани, та не можете да измислите нещо по-правдоподобно, че поне да не ставате смешни. Все пак чак толкова не са изпростели хората тук.

На истината казваш пропаганда,а? Вие сте тези,които говорите на хората,все едно лъжете деца от детската градина. Изтърсак? Нито на години,нито на габарити съм изтърсак,ще те разочаровам,еничарче.

Тези в Киев са като Луи XIV. Живеят на друга планета. А в тубата има достатъчно записи и на самата бомбардировка и на щетите от нея. Да ме извиняват, ама зенитен самонасочващ се реактивен снаряд не може да нанесе поражения с радиус от 150 метра. Освен това на едно местата на попадение в самата сграда няма външно тяло на климатик, чиято топлина е подвела самонасочващия се снаряд, както се опитва да ни убеди Селезньов. Следите по асфалта няма как да са от един снаряд, взривените дървета няма как да са само от един снаряд. Киев дрънкат глупости в стила на Псаки.

"Цивилното население" са тежко въоръжени бабаити с маски, противокуршумни жилетки и "големи калибри". Или ти, цивилни гражданино, можеш да си служиш с ракета земя-въздух, и дори ев. имаш такава ?! А непотвърдетни любителски филмчета винаги са бъкали в нета.

и тази жена с откъснатите крака ли е тежко въоръжен терорист? аз видях само убити и разкъсани жени

ЕТО КАК ИЗРОДИТЕ ИЗБИВАТ ЦИВИЛНИ : ГУГЪЛ НА : RT Чудовищные кадры из Луганска последствия авиаудара, которого не было ФИЛМЧЕТО Е С ЛИНК КЪМ Ю-ТЮБ , ОБАЧЕ В Ю-ТЮБ Е С РЕЙТИНГ 18+ ЩОТО ИМА СТРАШНИ СЦЕНИ И ТРЯБВА ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ ЗА ДА ГО ГЛЕДАТЕ

Знаеш ли български, или се предложи като кримска ку... на руснаците!!!

"Според...говорител на правителствените сили, които водят операциите срещу сепаратистите, последните сами причинили експлозията, като изстреляли топлинно-насочваща се ракета по украински изтребител." Явно поредното попълнение руски диверсанти, заместващи "геройски падналите" при последните победи на украинските спецове, не са така добре обучени и "бумеранга" се върна в/у техните кратуни ! Молодцы, ребята :-)

Това ли са току що спуснатите съвсем пресни опорни точки за вас НПО-шерпите))))

БългАриец

Шерпите покоряват върхове, а аз си пия кафенцето и си приказвам с вас, съфорумци. За опорните точки- благодаря, че ме информираш.

ПРЕНОСИМА ЗЕНИТНА РАКЕТА ИГЛА С ИМА 2.5 КГ.БОЙНА ГЛАВА , ПЪЛНА СУС 1.5 КГ САЧМИ :)))) ..... НЕ ВИЖДАМ КАК ЕДНА ТАКАВА РАКЕТА МОЖЕ ДА ИЗКОРЕНИ 10-ИНА ДЪРВЕТА , ИЗКЪРТИ 200 М АСФАЛТ И СЪБОРИ ПОЛОВИН ФАСАДА ОТ ТИПА НА СЪДЕБНАТА ПАЛАТА :)))) ... ..... ОТДЕЛНО ЧЕ ИГЛАТА НЕ ОСТАВЯ СЛЕД СЕБЕ СИ ЯМА 2.5 МЕТРА В ДИАМЕТЪР :))) ...... АМА ИЗРОДИТЕ ПРЕДИ ДА ПИШАТ ТРЯБВА И МАЛКО ДА ЧЕТАТ :)))))

БългАриец

Явно е било нова "бета" версия на разработка на гениите рашисти, като "свръхзвуковото торпедо" на суперподводницата Курск :-)

Ракета с топлинно насочване!!! Май си от поколението, което не е ходило в армията!?

Може и так да се каже, не е грешно

Явно си голям идиот, щом пишеш такива глупости! Точно украинските майдановци избиват населението. Питам се защо, обаче, българските медии пускат информация, която им изнася? Кой знае, че преди няколко дни украински самолети са бомбардирали училище, когато децата са били в час? Защо никой не информира, че майдановци са простреляли 4-годишно момченце в детска градина, защото не им харесала блузката му? Понеже на нея имало картинка от руско анимационно филмче. Що за изрод трябва да си, за да защитаваш такива диваци?

Репликата ми беше към БългАриец и други като него, които вярват на украинската "информация". преди няколко дни приятелка украинка ми написа да не вярвам на това, което пишат и показват украинските медии. И още, че красивият Киев в момента прилича на кочина - навсякъде боклуци и палатки.

Добро утро на българските предатели и руски подлоги -3-та трола на Кутев. Вчера колорад-тъпанар уби с ракета министърката на здравеопазването на тн ЛНР и още 8-9 човека. Това се представя от руската пропаганда като атака на украинските ВВС. Украинците подготвиха следващите доставки на колоради и руски терористи за родину на Камази - ама на части. Браво!!! Хутлер КРАДЕ УКРАИНСКИ ДЕЦА!!!! Вече около 700 деца са в окупиран Крим!!! Руски терористи и крадци!!!!

ЕДНИ "ГЕРОИ" ТРЕПЕХА БЪЛГАРСКИЯ СЕЛЯНИ И РАБОТНИЦИ ПО СЪЩИЯ НАЧИН СЛЕД 9 - ТИ ЮНИ 1923 ГОДИНА , И СЕТНЕ ЦЕЛИЯ "ДЕМОКРАТИЧЕН СВЯТ" РЕВЕШЕ ЧЕ СЛЕД 9-ТИ СЕПТЕМВРИ 1944 С ТИЯ ГЕРОИ , НАРОДА ХРАНЕШЕ ПРАСЕТАТА:))))

Дали тази усмивчица на задоволство накрая не те свързва с храненето на прасетата? Урод долен!

Ти,падла,няма скоро да е жив.Чеченците скоро ще ти видят сметката!

Няма да коментирам апетитите на западните страни към украйна а не разбирам местните - Вие как посягате на собствения си народ , що за фашизъм и диктатура ли имахте срещу която сте . нима не помнят хората войната от 1944 . но е страшно да убиваш не защитно население и Защо чии интерес защитаваш .

ПО ТЕЛЕВИЗИЯ RT RUSSIA TODAY, ИМА КЛИП ОТ Ю-ТУБЕТО ОТ МЯСТОТО НА БОМБАНДИРОВКАТА ..... ОТ 8 МИНУТИ ИЗДЪРЖАХ ДА ИЗГЛЕДАМ САМО 3 .... .... ТОЛКОВА Е ЖЕСТОКО ... ЛЕЛКИ С ИЗКОРМЕНИ КОРЕМИ , ЕДНА ЖЕНА БЕЗ КРАК ОЩЕ ЖИВА В ШОК ПРАЩА ВОЙНИЦИТЕ ДА ПОМОГНАТ НА ДРУГА ЖЕНА (НЕ ОСЪЗНАВА ЧЕ Е БЕЗ КРАК) , ТРУП НА ДРУГА ЖЕНА - УБИТА И УДАРНАТА ВЪЛНА И ВДИГНАЛА РОКЛЯТА А ТЕКАТ ЛАЙНА ПО БЕЛЬОТО И ..... ТЕ ТОВА Е ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА ФАШИЗМА И ИЗРОДИТЕ КОИТО ГО ПОДКРЕПЯТ ....

Това са фейкове - руска пропаганда,които предлагат всякакви кадри като от Украйна. Клипове от зверствата на руснаците в Чечня, наводнението в далечния изток на русия, взрив в центъра на Канадски град, кадри от Сирия, Сараево и тн

От фашиста, с чието име си се закичил, друг коментар не се и очаква.

Ясно е, че Западът иска източните индустриални Южмаш, Мотор Сич. Те са съперници и трябва да бъдат елиминирани. Западът не се нуждае от украинската ядрена енергия. Но се нуждае от украинската земя за складиране на западните ядрени отпадъци, особено в района на Чернобил, който ще стане ядреното сметище на Европа.

Дори Фарадж, Марин льо Пен и Орбан с удоволствие се разграничиха от политически банкрутиралия в Украйна Брюксел и изразиха адмирациите си към националиста Путин. Дори и да не означава сърдечно сближаване на ЕС с Русия, засилването на протестните популистки партии означава, че нова студена война в Европа няма да има. Единното европейско икономическо пространство от Лисабон до Владивосток ще стане реалност. Това не може да не бъде чуто и във Вашингтон. В последните седмици впрочем американският печат е буквално залян с журналистически опровержения и възмущения от начина на отразяването на украинската криза от големите корпоративни медии, особено вестник Ню Йорк Таймс, по поръчка на неоконсерваторите от Държавния департамент. Дали Украйна ще стане Ватерло-то на Таймс?

гледах клипа за пораженията нанесени от атаката на бойния самолет.......разпокъсани тела на убити и полуживи хора,бяха цивилни не видях военна униформа...и повечето бяха жени. Замислих се че летеца извършил "героичния подвиг"също ще го изгледа......а може би няма да го направи,но познатите.приятелите и роднините ще го видят и на въпроса им защо го е направил,защо е извършил военно престъпление би могъл в своя защита и оправдание да каже единствено: -Аз съм войник и изпълнявам заповеди.... И по принцип след всяка война за военни престъпления съдят тези дето са ги издавали.Съда единствено се разминава на победителите,защото тях няма кой да ги съди. Ще излезе ли проамериканската фашистка хунта от Киев победител?...вероятноста за това ми се вижда малка а възможноста за осъдителни присъди за геноцид срещу човечеството по-голяма. На всеки дето милее и защитава такава "демокрация" мога единствено да му пожелая,тя да го споходи по най-бързия начин.

Евро съюза все повече и повече се превръща в гробница на своите ценности. Или просто не сме го познавали добре преди това.

какво значи"осадителна присада"? марш на училище!

след процеса съдените отиват във затвора....и не се пише "осАдителна присАда"

ОТ 8 МИНУТИ КЛИП ИЗДЪРЖАХ ПЪРВИТЕ 3 ... ЗАЩО ТРЯБВА ДА ТРЕПЯТ ЦИВИЛНИ ????

Преди малко Русия е внесла в ООН резолюция за хуманитарна помощ!

Каква ще е тази " хуманитарна помощ" като седиш и гледаш бомбандировките?!

Газът трябваше да бъде спрян на 03.06 в 10,00 мск! След изплащането на някъкво жалко капаро от 786 милиона долара Газпром е преместил датата от 03.06 на 09.06! Дотогава хунтата трябва да доплати до 2,2 милиарда долара. Ако ли не на 09.06 мандалото хлопва.... Длъжникът не трябва да се пребива а трябва леко да се пошляпва както казваше великият икономист Дянков за да може да се издължава! Засега има наченки на започване на плащане и е най-нормално да се дръпне датата с 6 дни! На 09.06 Русия ще спре газта за Украйна ако тя не плати. Колкото плати толкова и ще получи. Украйна е банкрутирала така, че няма да плати нищо. Русия ще пусне при това положение само транзитен газ за ЕС! Украйна ше открадне част от газа за ЕС и ще твърди, че няма такова нещо и че Русия не доставя достатъчно за да има налягане. Русия ще викне некви специалисти да следят манометрите на "входа и изхода". Накрая ще се стигне до тотално спиране на транзита през Украйна по една или друга причина. ЕС най-накрая ще плати всичко с лихвите и за заплати на Соросоидните тролове ще остане от петте пръста по средният))))))

В 01.03 часа по Украинско време след влизане на тежка техника са започнали здрави сражения. Града е без осветление.

Май ще има пръскане срещу колоради.

Не я е съборил! Значи може още да издържи сградата. Онези отвътре добре са се скрили и даже "белите няма да ги видят!"

Ако някой е виждал сграда ударена от изтребител му става веднага ясно колко е опашата тази лъжа. Един прозорец, част от стената по него и още мазилка е паднала. Късетъчни бобми, някой хора са си спряли лекарствата. Дира пише по големи глупости и от Консомолская Правда.

Live leak Батко, има го на видео, ама нали си професор !

Бомбите просто не уцелиха сградата, а паднаха и се раазпръснаха пред нея.