Коментари - Русия иска Трета световна война, обяви Яценюк | dnes.dir.bg
назад

Русия иска Трета световна война, обяви Яценюк

Украинският премиер Арсений Яценюк заяви, че Русия иска да започне Трета световна война. Терористите да са нащрек, предупреди вътрешният министър Арсен Аваков.

Обратно в новината

Коментари - Русия иска Трета световна война, обяви Яценюк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Втората световна война е е започната от Русия. Агресора е фашистка Германия, както и сега. Те навсякъде трябва да влязат и да влияят.Сега вече войните не са с оръжия, а икономически.Войната е обявена от САЩ и Германия. Ние достатъчно се нагледахме на разруха собствената си държава.Хората вече няма и къде да работят.Как не Ви е неудобно непрекъснато да вините за всичко Руся.Голяма завист към тази държава..ужас...и има за какво...

Затъналата в дългове и криза Европа,както и "янките", си вкараха автогол с Украйна ! Ползите са по всичко изглежда за Русия ! Дивидентите са за нея и това ще бъде скоро осъзнато за всички,които си мислят,че всичко ще мине "по ноти"! То и един луд германец преди 70 и кусур години си мислеше същото , но не му се отвори парашута ! Помнете историята...!

Още онази писана в съветските политодели и ерзац военните историци? Ами това беше доста отдавна - ъпдействай се най-после!

Украйна затъва все повече икономически. Този няма да дочака обявените избори. Скоро ще има истински майдан, не платеният от американците, а майданът на гладните . Този е крайно неприятен човек. Голям бой го чака!

Незаконно взетата власт в Киев,трудно ще се задържи.Всичко в Украйна поскъпва главоломно,а трябват и пари за армията за да смаже собствения си народ на югоизток.А пари от нийде се не виждат.Обещания,обещания,обещания...От пръв поглед е ясно,че със сила рускоезичното население няма да бъде сломено.Защо не отиват на преговори с регионите,въобще не ми става ясно.Русия няма да остави да тъпчат рускоговорящите,от ясно,по ясно.

ТОЗИ ЯЦЕНЮК ГОВОРИ КАТО ХИТЛЕР ПРЕЗ 30-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯТ ВЕК! КРАЙНО НЕПРИЯТЕН ЧОВЕК! ЗА КАКВА ВОЙНА ГОВОРИ ? ПОДЛОГА - БЕЗ ЛИЦЕ - ИЗПОЛЗУВА ВСИЧКИ ПРИОМИ ЗА ВЛАСТ! НА ТОЗИ ВЪОБЩЕ НЕ МУ ПУКА ЗА НАРОДА!А ЧЕРНИЛКАТА МЮСЮЛМАНИН - ВЕЧЕ ПРОТЕСТАНТ СЕ ПРАВИ НА ДЕМОКРАТ! ВСЪЩНОСТ КАКВО Е ДЕМОКРАЦИЯТА ????? КАКВО ЗНАЧИ САМАТА ДУМА И НЕГОВАТА СЪЩНОСТ !!1 ПЪЛНА ХИМЕРА!

Не знам Русия дали иска 3-та световна война, ама черният ти господар със сигурност иска, а ти си му мръсното оръжие!

Русия иска Трета световна война, обяви Яценюк. Това показва че не е ходил в казармата и не е служил като войник, подобно на Станишев иначе щеше да знае за поразяващите фактори на ЯО и защо САЩ и СССР разрешиха Караибската криза по мирен начин без използване на ЯО.

jizast

Преброяване на червените валдхорни под статията....

Ще е най добре да участваш във форумите със 666 ! За тебе празнословецо,трол,всички са "червени" щом не са на твоето мнение !

Ако този "лев чепик" си мисли , че тия за които са се "лепнали" ще си дръпнат спусъка сами на "руската рулетка", много се лъже...! Жалко за украинците , че не осъзнават сами , че ще станат изкупителната жертва на "господарите" си, които колкото и да се "надуват" не са забравили , че с този народ никои в миналото не е излязъл "на глава" и са си строшили вратовете какви ли не малоумници тръгнали срещу тях !

jizast

Стига дрънка глупости бе. Нищо не разбираш ама и ти да кажеш нещо.

Неизлечимо болен американски милионер се подлага на замразяване за 50 години, докато открият лекарство за рак. Събуждат го след 50 години, и първият му въпрос е: Откриха ли лекарство за рак? - Да, разбира се. А къде ще ме лекуват? -В Ню-Йоркската болница за ракови заболявания. А колко струва сега една кока-кола? -Три рубли!

"лекарството" няма как да не е или водка, или ново оръжие. :)

rado_7_6@

Позитанци от коментарите, фанахте по некой леф за дискотека. Айде дигайте седенката :)

Да видим какво ще стане когато Русия обяви пълно икономическо ембарго на Украйна както беше с Грузия.

Айде да видим какво ще стане?

ПОГАНЕЦ...ОЧИЛАТ... ЕВРО-ГЪЗОЛИЗЕЦ...ОСЛЮНЧЕН...ГАТТ

жал ми е това за това момче с очилата. Първо трябваше да го бара на Обама , а за награда ще го масажира мечка

на Обомго, барал го е....сега ще трябва да го бара и на Мечо....леле колем кеф го чака яйцето

В неговият случай топки не трябват само дупе :)))))

Какъв боклук е тоя, просто нямам думи.

Първо да уточним кой започна тази война с протести на Мейдана и сега се крие зад гърба на този плешив п....л и последа съдим Русия а ?!

ПЪРВО БРАТОУБЙСТВЕНА ВОЙНА НАЧЕЛО С ЯЦЕНУК И ТУРЧИНОВ ,А ПОСЛЕ ЩЕ ВИДИМ.ТОЗИ ЯЦЕНУК ОТ КЪДЕ ГО ИЗКОПАХА САЩ И ЦРУ.РАДОСТНО Е, ЧЕ ИМА И ПО-ГОЛЯМИ ДУПЕДАВЦИ И ОТ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ.СЛАВЯНСКА ИМ РАБОТА НА УКРАИНЦИТЕ.

Брей Великден мина, и развалените запъртъци (яйцето, арсеника и турчето) започнаха да се размирисват ... взе да им се привижда и трета световна война ... ама по-скоро ще има трето пришествие и погром за тях самите ... все по-самотни и неадекватни стават в страха си ... е, май защото вече виждат края си - не само политически, но и физически - но те сами си оцапаха ръцете с кръвта на невинни - и майдановци и проруски протестанти. Бедна ни е фантазията за това което ги чака скоро - но те си го заслужават напълно.

val55

Това с Украйна е милиардна предплатена отвличаща маневра на янките, ако се замислим малко повече..., а техните цели са на по далечно и студено място. То, ако стане нещо ние вече предварително сме пожертвани по ред причини барабар с цяла Европа па макар и да докарат още американски войски и ПРО та. Ама де им е акъла на тези от Брюксел, че ставаме заложници на една обречена геополитическа доктрина.... Смехотворна работа за мислещи наивници.... Лошото е, че всички от Йес, и най много ние, ще ручаме жабетата.... Вече се започна от Оперативна програма и има сеч /така де, тъй наречените санкции/... да му мислят кметовете и бюджета. Нашите управляващи спешно да си преразгледат решението, защо на едни 5%, а на други 25% секира. Трябва на всички по равно, това е справедливо, а който не си е свършил работата в... на съд заради умишлено нанесени щети на държавата, тоест на всички данъкоплатци. Не вземете ли мерки да се пресече тази практика, ще се въртим още дълго време в този омагьосан кръг. Партиите в България да не си подливат вода при всяка смяна на властта, а да пазят кадърните кадри /пчеличките/, а търтеите си се сменяйте, но започнатото го довеждайте докрай без да се натоварва много бюджета. За мен това е по важно, което става в страната ни, но тъпърва се започва, а тези, които в момента са на власт, и опозицията нехаят за това което идва.....а вразумете се най после. Предупреждения бол, но кой да ги разбере... нарциси такива. Не пипайте кадърното, защото вече 25 години приличате на жабата, която видяла да подковават вола, и тя си вдигнала ...да я подковават...

ДОКОЛКОТО РАЗБИРАМ, МАЙДАНОВЦИТЕ СА РЕШИЛИ ДА ВОДЯТ ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА! С КОГО БЕ ПЛАТЕНИ МИЖИТУРКИ? МАЙ САМИ СЪС СЕБЕ СИ. С ДРУГИ НЯМА. ВИЕ САМИ СИ ГО СЛОЖИХТЕ!!!

Днес миноносецът Доналд Кук е напуснал Черно море. Явно третата световна ще е без участието на САЩ и Франция. Защо ли се сещам за нашичкия, който щеше да пляска руснаците. Яйценюк обеща руснаците да получат юмрук в зъбите от украинската армия и следвайки логиката след 3 години ще работи в Москва.

абе Яйце....тази ли глупост ти я посочиха хамериканците, като отправна точка. Явно ги е хванало шубето

кои не знае че руснаците са си агресори на които ваобще не им пука за рускоезичното население, а за това че украина постепенно вазприема европеиските, а не азяцките ценности

КАК В КИЕВ ПРИЕМАТ ИЗКАЗВАНЕТО НА ЛАВРОВ, ЧЕ ГИ ЧАКА "кърваво възмездие" затова, че водят война срещу собствения си народ" ???? ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ СЕ ДОСЕЩАТ ЗА УДАРА КОЙТО ИМ СЕ ПОДГОТВЯ В САМИЯТ КИЕВ !!! ТЕЗИ НОСЯТ В ДЖОБОВЕТЕ СИ СМЪРТНИТЕ ПРИСЪДИ КОИТО ВЕЧЕ СА РАЗПИСАНИ ОТ ПУТИН !!! Ще успее ли да ги опази АМЕРИКАНСКИЯ СПЕЦНАЗ ЕЛИ И ТЕ ЩЕ СИ ОТИДАТ ЗАЕДНО С ФАШИЗОИДИТЕ които пазят ?? Сблъсъкат е неизбежен !!! ШЕ ВИДИМ ИСТИНСКАТА БИТКА МЕЖДУ РУСИЯ И САЩ НА КИЕВСКИЯ МАЙДАН !!!

"Русия иска да започне Трета световна война, се изрече Яйцето. Това ли му наредиха да каже. Жалко за украйнския народ. Вече ме е срам, че съм европеец. Цивилизована Европа си трае, а УСА отново точат бръснича за други и то далеч от тяхната територия. Да си спретнат една войничка на тяхна територия, като толкова им се воюва. Не Русия иска да се докопа до богатствата на Украйна.

Що мълчи

Ето какво готвят за България ЕС и САЩ....Имигрантска бомба всеки момент може избухне в страната. Преди ден в казанлъшкото село Розово в частна къща са настанени арабски семейства. Хората в иначе спокойното село са настръхнали и полиция е принудена да удържа положението. Това означава, че в България явно е започнал процес по трайно заселване на имигранти. Оказва се, че българската държава е лъгала, когато обясняваше, че тези хора са временно у нас, докато се уточни статутът им на бежанци и поемат към Западна Европа. Очевидно България е поела ангажименти да засели трайно определена квота имигранти.

И какво вече е чудно? Продължавайте да се дърлите за или против Украйна или Русия. Ако ще има заселване, редпочитам да са от горните страни. Толкоз!

Хамериканците съвсем се компрометираха с този Яйценюк ... и с другия - Турчинюк. От къде ги изровиха тези измислени некъдърници. Барак е изпаднал в пълна зависимост от Путин и прави грешка след грешка в полза на Русия.

украйна /сащ/ замеря русия с рейтинги ха ха

Всичко което постигна храбрата армия на Турчинов с вчерашната атака срещу Славянск е да оплячкоса един блокпост и да застреля две невъоръжени момчета. Задигнали са храната и медикаментите и са се оттеглили. Днес Василий Крутов, шеф на антитерористите, е казал, че към момента не могат да превземат града. В същото време федералистите са укрепили наново блокпоста и се готвят за отбиване на щурма. Отбраната наброява 2500 души. Една касапница ще докара 40 хилядна руска войска, която е на 8 км от границата. За трета световна е рано да се мисли, защото НАТО няма готова сила, която да противостои в региона. Руснаците не са глупави и действат само когато имат основание за намеса. Яценюк пък чака инструкции от САЩ, които все повече се компрометират с украинската авантюра. Ако Европа се намеси и озапти каубоите, е твърде вероятно да се стигне до споразумение за мирен референдум.

Да, това е вероятен сценарий...

Едва ли - не вярвам краварите да допуснат толкова просто и ефикасно решение, по-скоро ще направят всичко възможно ситуацията да се влоши! Дано да не съм познал...

Кой ли от висшето ръководство на USA не посети Украйна. И след всяко посещение украинците започват не адекватни действия. Време е вече да видим в Украйна и о'Бонго, пардон Обама.

Яйцето втаса и замириса... Нека минат изборите и ще видим, каква песен ще запее, ако изобщо остане в Украйна..

Болен мозък!

Тази нещастник си мисли,че някой е готов да воюва за да му запази задника.Ще има малък локален конфликт/3-5 дни според шефа на НАТО/докато руснаците си изчистят предверието/Украйна/.Никой не е готов за голям конфликт заради една бивша руска провинция.Просто американците заложиха на грешните хора.

Нормалко е "Яйцечук" да си мисли така, защото през последния месец се изредиха, какви ли не високопоставени представители на американската администрация и секретни служби, убеждаващи го и кълнящи му се, че САЩ стоят зад тях и никога няма да позволяр Русия да си ги "присвои"... Е, много пъти сме го гледали този филм, както и резултатите - ВСЕКИ, повярвал на САЩ е бил излъган, прецакан и изоставен на произвола на мизерията! Такива са фактите.

ъъъ, този от кога стана премиер?

Тоя Яценюк както му казват яйцето,много ми прилича по държането му като нашия Ив. Костов. Това копеле взема властта от площад Майдан с подкрпата на САЩ и сега обвинява Русия и Путин,че се месели в работите на една суверенна държава. Каква държава след като властта е взета по насилствен начин. Крайно време е Русия да навлезе,да се обесят тия украински седесари и да се проведат избори,нормални с присъствие на наблюдатели от ООН,САЩ,ЕС,китайци,абуригени и от където си искат. Както вървят нещата,може и да се стигне до трета световна война,света ще се изпепели само за два часа,а в следващите дни ще загинат още в пъти по толкова. Това искат западняците и ще си го получат. Жалко,че България няма да бъде пощадена,дори в София да няма ядрен взрив,то от Турция и Гърция ще дойде радиацията и стотици хиляди българи ще умрат за броени дни. Затова се чудя,как бившите седесари с чиято помощ(скачайки по площадите доведоха България до това дъно,продължават да защитават тая фалшива ни наложена демокрация. Но ,нека хак да ни е ,от толкова прост народ. И сега на изборите ако е пак за Бойко,окончателно ще намразя народа си и всичко свързано с държавата.За БСП и ДПС също никога. По добре за СБК. Младите не знаят,но по възрастните,спомняте ли си как живяхте по Тошово време,храната истинска,всеки работи,редки престъпления,безплатна здравна помощ,образование и т .н ,да не изреждам. Сега през крив макарон? А ние комунистите бяхме 1 милион,като прибавим и съпричастните членове на семействата,колко бяхме? Къде сте сега? Гласувайте сега по съвест,ако имате капчица доблест,в името на свойте близки и роднини,някой от които вече са си отишли от тоя свят.

Вашингтонският консенсус умря)))) няма вече такова животно...ако Русия внимателно си изиграе АСАТА и избягва да влиза в евтини постановки съчинени във Вашингтон (в паниката краварите нямат време за димни завеси и започнаха да допускат големи грешки) тогава пред Рашъните се появяват всички шансове в следващото десетилетие да се превърне в СВЕТОВНИЯТ хегемон след който ще се подредят на опашка всички държави...и тогава пред България ще се появи уникалният шанс да се присламчи до софрата отново по роднинска линия))))) ресурсите са в Русия това е истината...опитите да им ги вземат западнярите безплатно се провалиха))) лаенето на някакви измекяри скрити в панелните им хралупи нищо не променя в случая...дори напротив си-витата им се задръстват фатално заради враждебната риторика срещу бъдещият хегемон на света)))))

уникален шанс да станем пак комунистическа държава, под ръководството на пусито...да си избием пак интелигенцията, после държавата да ти открадне и работа,имущество и свободата. Съгласни ли са майките да си пращат децата задължително в казармата?

Уникална глупост написа)))) комунизъм не съществува от 25 години...но по същество отговарям така: пред перспективата да гладуват мнозинството граждани на България ще изберат това което в угода на хладилника а не в угода на опорните точки които НПО ви спуска драги троле)))))

Интересно "стечение на обстоятелствата" или тенденция? Ноември месец 2000 година Садам Хюсеин обявява, че в рамките на програма на ООН "Петрол срещу храни" Ирак ще продава петрола изключително за Евро, вместо за долари. ООН дава своето съгласие. САЩ протестират, а Садам заплашва, че ще спре въобще да продава петрол на международните борси. 2003 година САЩ нападат Ирак. След обесването на Садам добивът на нефт в Ирак е възложен почти изцяло на американски фирми. 2007 година Муамар Кадафи сключва договор със Саркози да изнася петрол за Франция срещу Евро. Следват добре организирани протести, гражданска война с явно присъствие на американски, френски, английски и други военни на страна на бунтовниците. Октомври 2011 година Кадафи е екзекутиран от военни от "Академията" и "Делта". В началото на 2011 година Башар Ал Асад обявява за подписани споразумения с Китай и Русия, според които търговията с нефт и природен газ ще се извършва изцяло в Йоани и Рубли. Март 2011 година започват масовите антиправителствени протести в Сирия с участието на групировки от американския списък с терористични организации. На 15 ноември влиза в сила ембарго за износ на нефт срещу Сирия. 2011 година Русия обявява откриването на петролна борса в Санкт Петербург, на която всички вътрешноруски сделки с петролни продукти се извършват срещу рубли, а не в долари, както е било до тогава На 16 август 2011 година на борсата се извършва първата сделка за петрол срещу рубли. Цените на уровия петрол през август 2011 година падат с 12-15 долара. От септември 2011 година започват антиправителствени протести на различни НПО в Русия, като декември 2011 година протестите стават масови. Всичко написано по-горе може да бъде потвърдено от публикации на официални информационни агенции като AFP, BBC, CNN и др.

Кратко, ясно и точно казано. И за съжаление много вярно. Не случайно дори и на Запад се говори, че Америка се крепи на петролния долар. Въпросът е само - докога?

Коментарът ти заслужава да бъде отбелязан с червено на първа страница в ДИРа.

така наречената пазарна икономика (капитализм вече няма:))) създава войните...

това заглавие може да се чете само от промити мозъци

Тоя пък в качеството си на какъв се изказва? Ако някой го е гледал по новини на английски веднага ще се впечатли от добре школуваният му английски, че даже се опитва да го докара с американско произношение. Приветствам доброто владеене на английски, но на този господин не му е съвсем чист косъма, така да се врътка на чичо Сам. С кои ли американци толкова си е общувал, че да прихване и акцента? В Ленгли, или с емисарите на чичо Сорос?

Не съм чул автобуси от източна Украйна да пристигат в Киев :). Само от десен сектор отиват на изток да наказват недоволните. Не съм сигурен кой е агресора.

Яценюк, не се притеснявай!!! Трета световна война НЯМА ДА ИМА!!! Никой няма да воюва заради тебе. Веднага след елиминирането ти, ситуацията ще се успокои.

ФАШИСТКАТА ДЪРЖАВА РОСИЯ ИСКА ВОЙНА , НО НЕ ЗА ДА ЗАВЗЕМА ТЕРИТОРИЙ А ЗА ДА СЪЗДАВА НАПРЕЖЕНИЕ , ДЪЛГОСРОЧНО НАПРЕЖЕНИЕ , КОЕТО ЩЕ ДЪРЖИ ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА ВИСОКИ НА МЕЖДУНАРОДНИТЕ ПАЗАРИ ПОРАДИ ОПАСНОСТИТЕ , КОИТО СЕ САЗДАВАТ ЗА ДОСТАВКИТЕ . ТОВА Е ИНТЕРЕСА НА РУСКИТЕ ФАШИСТИ , ЧРЕЗ ЛОКАЛНИ КОНФЛИКТИ , ИЗКУСТВЕНО ДА ДЪРЖАТ ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА , ЕДИНСТВЕНАТА ИМ КОНВЕРТИРУЕМА СТОКА , ВИСОКИ . ТОВА ПРАВЯТ В СИРИЯ , ТОВА СЕ ОПИТВАТ ДА НАПРАВЯТ СЕГА И В УКРАЙНА !

Ти си толкова прост, че ме е срам задето съществуваш...

УНИКАЛЕН ОЛИГОФРЕН!

В светлината на това което по долу публикувах и ако малко от малко следите внимателно процесите е трябвало да сте разбрали, че КРИЗАТА С УКРАЙНА ЗА РУСИЯ НЕ Е ЦЕЛ, КРИЗАТА С УКРАЙНА ЗА РУСИЯ Е СРЕДСТВО! Средство което забива сериозен клин между евроатлантическите партньори. Не случайно Путин изпусна репликата "ЕВРОПА ОТ ЛИСАБОН ДО ВЛАДИВОСТОК..." Путин намекна какво Русия може да даде на Европа и какво САЩ взима от Европа. А Европа да си прави сметката. Рано или късно думите на Путин ще бъдат разбрани и рано или късно ще се намерят европейски политици които да реализират тези идеи. Борбата между Русия и САЩ днес е коя от двете сили ще скара другата с Европа. А това е процес, дълъг и сложен процес....

знаеш ли защо не пускат Турция в ЕС, който на теория е икономически съюз и на теория би просперирал при увеличаване на пазара с присъединяване на многомилионна държва? По същата причина няма да искат и Русия.

Турците са азиатци. Те са от друга раса, с друга религия и от друг континент.

Чий ли са тези думи: "You know: fuck EU "

На еврейката Виктория Нюланд, помощник държавен секретар на САЩ, отговарящ за Евразия.

ми да вземем да го улесним като премахнем тези, дето не са "плява" та на Путин да му е по-лесно и да не подбира.

Дезинформацията,която непрестанно бълват фашагите от майдана,контролирана от посолството на чичо сам не хваща никакъв дикиш.Време е украинците да изметат тази паплач,организирала преврата срещу законно избраната власт.

Е, другарят Я(й)ценюк очевидно не чете британските медии. Щото, ако го правеше, щеше да знае, че още преди 2 седмици, шефовете на британското разузнаване направо са заявили на Камерън, да стои настрана и да ни спозволява и минимална употреба на сила в Украйна, щото ще се стигне до Трета световна. А според тях, цитирам "не си струва да се води Трета световна война заради Украйна". Кофти, другарю Я(й)ценюк, но това е положението.

Те британците преди половин година отработиха ситуацията. Премиера им се прави на лют да поддържа имиджа на световна сила, като дойде време за действие, парламента казва "не може". Нали помните - така стана със Сирия.

е трябва да се отбележи подобаващо 100 годишнината от Първата Световна.. какъв по-добър начин?

vass73

Тоя фашист си приказва глупости, и то на себе си, като лудите от Карлуково!

Или. както казва поговорката" Говори, като луд с ..я си"