В Женева Кери и Лавров надхвърлиха 10 часа разговори

Американският държавен секретар Джон Кери и руският министър на външните работи Сергей Лавров водят трудни и продължителни преговори в Женева.

Обратно в новината

Коментари - В Женева Кери и Лавров надхвърлиха 10 часа разговори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"коя е най-голямата пречка за спиране на огъня..?" Отговора е елементарен: Производителите на бойна техника, съоръжения и оръжие в комплект с правителствата които вземат основните решения какво да се прави за да се продават и печелят огромни суми и милиярди!!! Това важи по-принцип и не само за конкретната тема!!! Една малка част уроди клатят целия свят с психясалите си изгнили мозъци и мераци без да се замислят че и те не са вечни и живота е много по ценен от всичко друго!!

Каквото и да са се разбрали или неразбрали Кери и Лавров - за нас няма значение ! Катастрофата е въпрос на седмици. Нито ЕС ще ни помогне, още по-малко НАТО, най-малко Русия, да не говорим за Султана, който за ден два ще ни помете. Ердоган ще накаже ЕС и САЩ за безпринципната им позиция спрямо него изтървайки емигрантите. Вишеградската четворка се загради. Меркел и Оланд са пътници и нищо не могат да направят, а и не искат. УК се изниза от потъващия кораб.

Време е спешно създаване на обединена армия на ЕС! Тя ще подреди баланса на силите в света.ЕС е 500 мил.Вътр. продукт е най-голям и няма голям дефицит. Само при създаване на Европ.армия богата Европа ще може да е най-голямия фактор със САЩ! Всичко останало са миши топурдии в Сирия.Путев обеща за три мес.да оправи ред в Сирия.Стана като в Афганистан СССР?!САЩ също нехаят и си продават оръжия .Необходима е трета мощна сила,която да респектира САЩ и Русия.И това ще стане.Тези двамата на снимката видя се нищо няма да свършат само бълбукат нещата. А санкциите са правилни и всеки прави квото може.

Звучи добре, но забравяш нещо важно. и просто. Който дава парите, той поръчва музиката.След 2та световна, Германия взе парите, стана васал на Америка, въздигна се икономически, повлече след себе си и други големи и по-малки държави. И спряха да слушкат братчето отвъд океана. Е, вече немците живеят екологично, нямат атомни реактори, автомобилната индустрия е на прицел. .. Великобритания, както винаги се измъква по терлички. Франция започна пак да върти дупето, Белгия е само изпълнител, предоставил място за командния център. Много любопитно, кой ще направи силния ЕС. Може би ние, българите.

"Може би ние, българите?!" Колега конспиратор, информацията при тебе от вън ли идва или отвътре? За мене няма значение, защото "ОБРЪЩАНЕТО НА ПАЛАЧИНКАТА" започна. Генерал Борисов днес е в Германия за да строява началниците ида им поставя бойните задачи. Де на майтап, де наистина, важното е че на България вече започна да се връчва жезъла и скиптъра, а догодина и председателството на ЕС. Ще се види съвсем скоро и какво ще стане с управлението на ЮНЕСКО и ООН.

Две големи и мощни държави, които през определен период от време си премерват силите.Естествено, всяка от тях тръгва с пешките, размества ги, подстрекава ги да правят глупости. Започват локални войни, смесват различни народи и култури... Европа е между тях, ту разделяна , ту обединявана. Западна Европа имаше шанса да бъде с по-силните икономически след войната, с Америка. И лакомията , самозабравянето и самонадценяването, направиха западноевропейците лениви и самодоволни. Спяха да се развиват, мислят и работят. Германия с подарени , чужди пари, си внасяше черноработници от Турция, бивша Югославия, после от Източния Блок. Палачинката се обърна, Русия отново предяви претенциите за велика сила и се започна едно ново преразпределение. Немците още не са разбрали какво се случи, крият се по домовете си след 18 часа, страхуват се от сянката си и .... също като нас -българите, чакат някой месия да ги оправи. Меркел се опитва да балансира , но отлично знае, че безплатен обяд няма. Сега въпроса е , дали ще се обърне към стария партайгеносе Путин. Вече го прави задкулисно, но ние славяните сме горди хора и трудно прощаваме...

незнам каква сирия обсъждат,но нашто положение кой ще го обсъди...хораааа запасявайте се хранителни продукти за неопределено време...щом меркел призова германците да направят същото, а унгария издига още една граница със сърбия,чака се нещо страшно...вместо войските на цяла европа да са на нашата граница,пак ще ни оставят сами да се справяме..както преди 500г

Е а дано, ама......! Все пак само един трябва да оправя прайда.

Две змии, оплетени върху един кол. И двете се боричкат за надмощие, а ние ГОИТЕ си патим ли патим. Преговорите в Женева са предизвикани вероятно от нов и по-ужасяващ ултиматум за самите тях от галактическата федерация на светлината.

Каквото и да си говорят-руснаците ще живеят все по-зле,ще се напиват от отчаяние,санкциите срещу русия-ще продължат и в Сирия руснаците ще харчат все повече пари

Тези зе 10 часа трябва вдички стойки да са пробвали. Но какво е това бялото по устата на Лайноф

Влиза Лавров - Здравей Джим - Аз съм Джон.Джим е комик - Еее не се обиждай и ти си смешен

За съжаление престъпно възникналата империя на злото продължава да е световна сила и нормалните държави още дълго ще се съобразяват с това!

ПО-ЖАЛКО е , чв България е във военен съюз с тези, които ги вършат тези неща ; България се кълне във вярност към този агресивен съюз и към САЩ ; България подготвя войската си само за операции в чужбина ; България има окупационни войски по света ; България снабдява терористични организации с оръжие ; България подкрепя свалянето на законни правителства по целия свят.

Грешиш братле. Цялата каша я забъркаха твоите спонсори отвъд океана с т. нар. Арабска пролет. Забравяш, или най-вероятно не си бил наясно, че Кадафи и Садам Хюсеин бяха контролируеми и предсказуеми. Убиха ги и какво стана? Същото се отнася и за Башар Асад. Ще мине време и след смяната му ще се убедиш, че и това е била грешна стъпка. Да не говорим за ИДИЛ - красноречив резултат от безумната авантюра на САЩ.

ПО-ЖАЛКО Е, че България не си научи урока от 2-рата СВ, като помагаше на Хитлер, а сега помага на САЩ ! И тоя път "ама ние нямаме войски на Източния фронт" и "ние само администрирахме" няма да мине. Само че този път това може да е за последно.

Дано мине.... Премиерът ни е гъвкав, надявам се ...

Какъв е българският национален интерес? - България - територии населени с българи на три морета! Кога е бил реалност - при Борис ІІІ за близо 2 години. Ти май забравяш, че през първите 2 години на ВСВ Германия и СССР са съюзници. БКП що не започна курс към въоръжена борба през 1939 година, когато започва войната, а чак през 1941 след 22 юни? Толкова сте тъпи, че чак не е за вярване. Нищо по-нормално от това, да е съюзник с този, който най-добре обслужва националния интерес.

руските комунисти забъркаха цялата каша. когато светът беше готов да изолира сирийския диктатор и да прати сини каски да умиротворят страната, медведев отиде на крака при сирийския главорез. в заговор с китайските комунисти бойкотираха резолюцията на оон и ето го сега резултата.

Та срещата в резюме: 1. Ердоган получава сърцебиене 2. Кюрдите си правят държава 3. Бежанците се местят в Сирия (или в каквото там е останало) 4. Меркел пада от власт

От твоите уста в божиите уши!! Особено за последното!!!

и като се събуди какво стана?

Аз

В Сирия се повтаря ситуацията от Ирак. Тогава модерните Пейтриъти бяха напълно безпомощни срещу 40 годишните Скъдове. Сега след директно попадение на модерните противотанкови ракети TOW, сирийски Т55, спрян от производство през 70те, пръдне, кихне... пък продължи... По време на войната в усрайна, в Новорусия свалиха от пиедесталите поне 4-5 танка и САУ - паметници от ВСВ, преседяли там 70 години. Една САУ буквално я изровиха от пръстта и след 2-3 часа я подкараха сякаш нищо не е било. Правете сметка какво е съотношението в качеството...

Основната задача на ООН отсега нататък ще е да издигне много висока ограда около съветския съюз, която да се охранява от десетина милиона сини каски, за да не могат съветските зомбита да излизат сред хората.

Много филми гледаш! И то все холивудски!!! Погледай европейско кино, в пъти по смислено и добро!!!

stan_posta@

Къде да го погледаш това европейско кино. Само американски боклуци по всички телевизии ...

Лавров за пореден път каза на Кери кажи на Обоного Хюсеинов, че ще Ви е..м мам...та и не само в Сирия ами в Целия Азиядски континет и ако не си седните на задните нае..ни части ще направим най-голямата пързалка от стъкло в САЩ

обсъждат гражданската война и ислямизацията на европа и запада то друга религия не остана такъв ад за народите настана не искаме паралелни общества но те ги натрапват ние къде да отидем искаме си живота

Ха- ха . . . .тоя път руснаците казаха: Да, гото ви сме и давате хуманитарните транспорти, ние ще ги конвоираме и . . . . . .оп . . . .не могат да ги организират. Защо? Ами вероятно нещо със съдържанието на "консервите" и "хляба" . . . . . Еди днес е написал: . . . . Мъдрият Вашингтон благословил действията на Турция . . . . а забравя, че Путин държи "катанеца" на сирийското небе, хеле пък за Турция . . . . .

Pesh0

Това е трудна статия за медиите ... няма сепаратори узорпатоти освободитеки окупатори .... Тези от които получават думичките преговарят . Какво да пишем ....

лавров ще го шиба гол производителя на кетчуп от руски домати който му подари през 2014г в сочи

Pesh0

Те много са се канили да ги шивбат руснаците .... Ама все са се отказвали , шибани. Да не забравяме че Русия е една трета от сушата по света и около 2 процента от населението му .

10 часа.Бе не са ли умирисаха тия за толку време

Има фондация "Бил и Хилари Клинтън", която е отворена за дарения. Можете ли да предположите коя страна е дарител номер 1? От номер 2 нататък са Англия, Саудитска Арабия, Германия, Канада и т.н. Все богати страни. А номер 1? УКРАЙНА! Става въпрос за десетки милиони долари, дарени от Украйна на Килъри.

Дааа!! При условие,че Украйна няма пари за газ! Валутният фонд ги одряза за нов транш! Руско ембарго! Това от личните авоари на Порошенко ли са?!!

най-трудното в преговорите е да обясниш на кери , кое е добро и кое лошо !

Утре като стане ясно за какво става въпрос на Ердоган ще му се придриска.

Pesh0

Овцата е изядена мечката и орела , ще си стиснат ръцете и ще жертват вълка .

Надежда всяка тука оставете, няма решение за Сирия!

Бла, бла, бла.... Поредната лишена от смисъл среща в навечерието на изборите в САЩ. Съдбата на САР ще се договаря, но с бъдещата амер. администрация. Единственото, за което се напъва сега Кери е да спаси главорезите си в Алепо с примирие.

Аз

Вчера Русия изрита САЩ от Космоса. Днес Джим Кери пак ще се моли. Всичките му костюми вече са с торби на коленете...

И как по точно руснаците са изритали американците от Космоса?И как и къде германците се редели на опашки за лади и искали да се присъединят към Русия? Свингчо!Или си голям майтапчия или не си успял да намериш WC-е след като си ял грозде и си пил вода?!Щот това все ти си го писал!

Аз

1. Решиха да намалят руския екипаж на МКС, а руснаците са единствените, които имат правоспособни специалисти за поддръжка на станцията. Американците нямат. 2. Отказаха се от американските ракетни технологии за водородни двигатели и решиха да се съсредоточат върху руските керосино-кислородни, които са по-евтини и по-сигурни. 3. Express: 'EU is a DICTATORSHIP' Furious campaigners want to move German state to PUTIN'S RUSSIA. Това, последното, разбира се, няма да се случи, но показва какво е отношението на мнозинството от хората в Германия към случващото се в Европа и света. Също така Путин най-вероятно няма да стане президент на САЩ, най-вероятно няма да си вземе Аляска и най-вероятно няма да прати войски в САЩ, което не променя факта, че Асоциацията на военнните ветерани на САЩ инициираха подобни анкети в САЩ и че американци в САЩ издигаха лозунги на руски: "Путин, введи войска!"

Тц!Не си майтапчия!А наистина си ял грозде и си пил вода!

за ритането..нещо надминаваш медиите по локуми.

Излезе съобщение, че в момента има повреда в тоалетната на американския модул от МКС. Това не е майтап, макар че така изглежда.

Двамата ще обсъдят гражданската война в Сирия и кризата в Украйна, Представителите на двете велики сили виновни за гражданската война в Сирия и кризата в Украйна са обсъдили гражданската война и кризата там.

Ба си и излагацията са тези руснаци!Демента Лавров им е първи дипломат,а масовия и сериен убиец психопат им е президентин!Както показват събитията с такива хора начело на Русия враг не и трябва!

Съдейки по ник-а ти, а и по слабоумните ти излияния, човек лесно може да добие представа за интелектуалното ниво на малоумните русофоби с промити мозъци, като теб...

днес се наблядават по малко тролове-путеноиди.....ха..ха на джамия са ..ха.ха

Българите и руснаците на джамия не ходят, понеже са православни християни, Щерев. На джамия ходят турците и циганите като теб, тъпак безподобен...

"Православието е много по-близо до исляма, отколкото до католицизма и протестанството" (???) Думи на православен кагебист (нещо като дървено желязо).

Това сигурно е вече 1000-та среща между Лавров и Кери. Само за сравнение: Ердоган благоволи да приеме Борисов след като първо се видя с Местан. С Плевнелиев пък никой освен Порошенко не се среща. И то само защото Порошенко също е в пълна изолация. На парада по случай 25 години независимост на Украйна нито един представител на САЩ или ЕС не се е появил. Най високопоставеното лице на трибуната до Порошенко е бил... Яйценюк.

за четирите си години Плевнелиев се е срещал с доста повече западни политици, отколкото Путин за 16 години!

Маи наистина вМЯТАШ! Твоя палячо -прецидент , не смее и носа да си покаже без разрешението на големите евроначалници!

Товарищ лаврентян не се владее и казва: "На въпрос на репортер коя е най-голямата пречка за спиране на огъня на територията на цяла Сирия, Лавров отговори: "Не искам да развалям атмосферата на преговорите". Това означава, че е натикан в ъгъла.

...а дали това означава?! За теб, със скромните ту умствени възможности, може би...

Смехурко, ТОВА Е човекът, който най-добре се владее и това, по мнението на всички високопоставени дипломати на Запад... вкл. Кери!

"съветските болни - най-здравите болни в света!"... Ти май си забравил какви ги плещеше КГБ-дипломата за Македония? И още десетки случаи, при които си испускаше нервите? Но очевидно не си българин - поне по самосъзнание.

Турсаката операция е като трън на мило място за руснаците и се опитват да търгуват с американците, но вече е късно. Ще има още такива операции като турската и всеки ще си прави под носа на руснаците каквото си иска, защото бутилката вече е отпушена и духът е изтърван. Няма как и да разменят Сирия за Украйна. Нещата са различни. Русия ще претърпи провал и в двете направления.

за сирия може би да , но за украина мисля че печелят , имам пред вид че вече 1 година мина от последния транш на мвф към украина , министъра на енергетиката ги предупреди че още тази зима ги чака енергиен колапс ако не намерят пари и започнат да се запасяват с газ и наи вече с въглища , в противеи случаи тецовете ще спрът да работят , ако не потекат милиардите от мвф към украина тази зима там ще е по страшна и от виденовата зима

Русия не може да владее Украйна освен с подставени политици. Такива скоро няма да има в Киев. Със сила Русия не смее да подчини Украйна защото загубите й ще бъдат несъизмеримо по-големи от печалбата.През цялото съществуване на СССР в Украйна е имало някаква съпротива срещу руснаците и руската окупация.Дори на Сталин се е наложило да воюва с украински партизани до началото на 50те след края на ВСВ. Всичко това е предпоставка , че Русия няма да спечели Украйна.Русия трябва да отпише стратегическите предимства на Украйна, 283 от ВПК на СССР който остана в Украйна и резерва на Варшавския договор. Единстевното което трябва да прави Русия е да не допусне Украйна да стане пример за народите на РФ. И тя го прави. Пречи за развитието на Украйна.

Алоооууу, Малоумний! Ти не разбрали, е срещата е инициирана от САЩ?! Не са руснаците тези дето ходят на килимчето, за да търгуват к'вото и да било... А турската операция е трън в задника на САЩ, защото явно си забравил, че Ердоган скоро ходи при Путин, а не при Обама...

Трябва да си много глупав ако си мислиш,че Турция не го е съгласувала с Русия това нападение. Иначе защо досега турците никога не посмяха да шугнат,а сега,след като султана отиде с килимчето си да се кланя в Кремъл,завърна се и започнаха да подготвят операцията? С 10 танка? Руснаците подкрепят и кюрдите и Асад,а напоследък тези двете влязоха в някои битки. Та не знам дали руснаците заради това не са оставили турците да ги понатиснат малко кюрдите. Кюрдите,които са подкрепяни и от САЩ ,бяха обстрелвани от турските войски,когато Джон Байдън беше на среща с Ердоган. А бе какво да ви кажа. А сега турските войски са срещу ИДИЛ ,може би затова руснаците нямат нищо напротив,вероятно е да са им разрешили с предварително зададени периметър,сила и военна цел. Не вярвам турците да си позволят да извършат нещо,което не е съгласувано с "големите". Т.е. САЩ и Русия. Обаче те двете подкрепят кюрдите,а турците-не. Но от тях не зависи нищо,така че вероятно ще бъде създадено нещо като държава или автономия на сирийските кюрди.

С тия новини проваляте тролската пропаганда за изолираните руснаци.

Конфликтът в Сирия беше създаден в Белия дом и само там може да бъде решен. Това е истински важната среща за бежанците, не тази на Борисов. Но надеждите са ми малки - войната е добър бизнес, бежанците също.

Дано не се реши скоро! Такива поръчки не сме имали от Бай Тошово време и войната Иран-Ирак! При това тогава давахме на кредит и често не си получавахме парите, а сега американците и саудитите плащат в брой!

Брей , мноооооооооооого знаеш .

Ей, тъй са на "обсъждали" и нас след руско-турската война, като са ни разпарчатосали на 6 парчета.

ами нямали са сили руснаците да удържат пред запада тогава , запада ги принуждава да капитулират на берлинския конгрес , 6 месеца след края на воината

Самите руснаци не са искали силна България на Балканите! Войната я водят за да завладеят Проливите, българската територия да превърнат в задунайска губерния. Разбирайки, че това е невъзможно те настояват България да е разпокъсана. Затова и са категорично против Съединението. Очевидно вместо история четеш само руска пропаганда. Но за съжаление това и се преподава в училище, въпреки че уж от 26 години сме свободни от Русия...