ВАС няма да сезира Конституционния съд за липсващия указ на Ангел Марин

Върховният административен съд няма да сезира Конституционния съд по делото на сочения за руски мафиот Константин Циганов, което стана предмет на спор за указа на предишния президент Георги Първанов.

Обратно в новината

Коментари - ВАС няма да сезира Конституционния съд за липсващия указ на Ангел Марин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво е един липсващ указ , било то и на вицепрезидент ?! Няма да тревожат другарите с глупости , те си имат достатъчно проблеми с хотелите . По-интересно ми е как с едната заплата , била тя и голяма за страната , марин вдигна виличка за 1мил. евро в Батак. Или и това е дребнава история , а ? Който сее ветрове , жъне бури .

Вие по себе си ли съдите как "замитате с опашка"..Защо народа е толкова наивен та вярва на приказките на ЯЯ, ББ, ЦЦ и сие..и не мисли че в Президентството работят и юристи, че не Президента и вицето си решават сами как да постъпят защото освен ББ друг не се счита за толкова умен та да разбира от всичко.

И какво общо има това с вилата на марин , която струва доста повече ?

А може би е добре да се разрови случая ссъс тристранната среща на Румен Пикльото, доц. д-р Тракторов и бандитите Братя Галеви. Когато Г-н Румен Фонтана, заедно със секретния сътрудник на ДАНС отидоха на крака в Дупница да се срещнат с престъпните босове. Вътрешен министър от БСП, с помощта на висш служител на ДАНС се среща с бандити в техния офис. Пък после се чудим защо имало мафия. Добър сюжет за разследване.

"Луд умора няма" "Едно си баба знае едно си баба бае" "На всяко гърне мерудия"...и още много подобни за вашето "писателстване"