Коментари - Нов удар за Франсоа Фийон - разследват негов сътрудник | dnes.dir.bg
назад

Нов удар за Франсоа Фийон - разследват негов сътрудник

Във Франция разследват за данъчни измами, говорителя на кампанията на Франсоа Фийон, консервативния кандидат за президент.

Обратно в новината

Коментари - Нов удар за Франсоа Фийон - разследват негов сътрудник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия играят кючек на главите на хората и те си мълчат.... яко промивка на мозака става напоследък, каква упойка би му трябвала на човек че да търпи тия мошеници

лщксембургския педал и всички останали от ЕК да си пишат вече молбичките...

Г-жа Пен, честито избиране! А, либерастите, вижте се на какво приличате! Вижте си моралния облик - крадци, лъжци, педали, к..ви... факт!

крадла, сега й искат да връща едни пари на Европейския парламент, който уж толкова ненавижда, но явно й харесват паричките...

Дали дори ордите от черни-франкофони ще повярват на френската преса? Франция има най-много доброволци в ИДИЛ от почти целият свят! Дали и за това са слушали масовата преса? Какво става ако 'наште' загубят контрол върху Франция - нейното съсипване със образователен проект е сигурен край на ЕС и мечти за него. Тежко и трудно е дори да си манипулатор в днешни дни. Поради якото засилване на пропагандата и опита да се докаже съществуването на татко Смърф пред 'нормалните хора' - вече никой не вярва на источниците на информация. Средностистическият отговор в Европа на 'искал ли да ти кажа една истина' е твърдо НЕ!

Хахахаха, май звездата на Марин льо Пен ще изгрее!

Очевидно е доста тъп този екземпляр. Явно има бъдеще в него, щом не се срами да се посрами за жълти стотинки. Трябва да си подкупен и управляем за да стигнеш до високо кресло в днешно време

Ясно, Путин е виновен. Нал тъй протестърчета?

Това, което си написал, е глупаво. Може ли такава посредственост?!

Я, този път соросоидите няма да намесят Путин? Не вярвам!

Корупцията е на много високо ниво и във Франция, но бившия фр. посланик ни назидаваше какви гнили ябълки имало в БГ? От друга страна да не забравяме, че френската политическа система постоянно е атакувана от ЦРУ, още от времето на Де Гол, от там цъфнаха цветните революции. Фийон е нещо подобно на Строс Кан в момента, в който предложи промени в МВФ (ограничаване на неизгодните за ЕС Бретон-Уудски споразимения), веднага му спретнаха схемата "изнасилена камериерка".

Навсякъде има корупция. Но в България доминира, много по-обхватна и силна е. Посланикът не е казал, че във Франция няма гнили ябълки, но каза, че в България има и е прав. По-прав не може да бъде. По воята логика не трябва да си казваме мнението за никого и за никоя държава, защото винаги има и друг или друга държава с подобен проблем?! Глупаво съждение. Много глупаво, по български глупаво. Вместо да остане поуката и да станем по-добре - да се надпреварваме да се плюем? Уха, че си прост! Ясно е, че в България корупцията е по-голяма, отколкото във Франция, но и да не беше, пак щях да уважа преценката на френския посланик, защото тя насочва вниманието към проблем, чийто решение е добро за всички българи! А отпадъци като тебе смятат, че наддумването е начинът. Много долнопробно, много посредствено и неконструктивно. Много прости и обидчиви хора има в България и малко можещи и прогресивни.

демокрация в чист вид - лъжи, лицемерие само и само подлогата на Рокфелер да стане френски президент. Всичко е пълен бардак в ЕС.

Този на снимката със сигурност е един от стожерите на евро-атлантизма, нали !

Не, защото тоя е откраднал половин милион, а твоите лидери посягат на милиарди. По този показател водят десетки хиляди пъти. Но пък този управялва западна държава, а твоите лидери - посткомунистически кенеф. И тук има разлика. Отделно, че не съм фен на Фрнция, тя е една гниеща воняща негърска и мюсюлманска европейска клоака. Но пак не е толкова в помията, колкото комунистите докараха на България.

на много грешен път си момче, "моите" защото не са мои политици, а на такива загубеняци като тебе окрадоха България под вещото ръководство и потупване по рамото от същите такива високо "морални" евроатлантици, които съшо така толерираха престъпни и мнискоморални политически елементи тук у нас оцветени в най-различни краски, които крадях и разсипваха и продаваха за жълти стотинки активите, които ние изстрахме и посторихме в "комунистическа" и дълеч по- достойна и истинска България от сега ! Съшите тези високо "морални" евроатлантици обсняваха, как всичко построено в "комунистическа" България е неефективо и неевропейско и затова да го унищожим, но не им попречи да изкупят златните ни яйца , лобирайки на транснационалните октоподи ! Златото, цветните метали, енергетика и още много ;

Така е, това е да живееш при диктатурата на чифутските мръсници. Слава богу, че не сме пълноценна част от Запада - за нас все пак има някакъв шанс в бъдеще.

Имате огромен шанс за място в Малашевци...в Орладовци отдавна няма така,че спокойно си пригответе нещата за последния ви път

Путин, само ги забърква едни.