17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 2ри октомври приключва тероризмът. Както и джендърските изпълнения

Вместо да крякате по форуми и социални мрежи, оставете ги тия зомбифони и спрете да носите маски.

Чувствате ли как след време ще имаме диктатор, който ще вземе властта, като обещае че ще обеси всичките предишни тирани? Кому е нужно това, защо не може тия да служат на народа, а са решили че репресията е начина? Какво печелят като работят срещу човешките свободи и конституцията ни? Толкова ли много им плащат или са поели ангажимент че ще редуцират населението с 30-40 процента и това е начинът?

ДЪЛГО ВРЕМЕ,МИСЛЕХ,ЧЕ-“ЗЕВЗЕК” Е-МЮРЕ НА САЙТА,ЗА ВДИГАНЕ НА ОБОРОТА! СЛЕД ТОВА РЕШИХ,ЧЕ ИНЖЕКТИРА ТЕЧНОСТИ,СРЕЩУ-ДЕСЕТ ЛЕВА’!!! ВЕЧЕ СЪМ СИГУРЕН,ЧЕ СИ Е-ОБИКНОВЕН ИДИОТ!!!

с маски в аптеки и оптики и т.н., но не и в магазините. Всъщност защо? Не е обяснение, че в тези места ходят болни, защото за болните има карантина и болници.

СТИГА ТЪРСИХТЕ-ЛОГИКА,БЕ!!! ЛОГИКАТА Е,ДА СИ БЛЪСКАТЕ ГЛАВАТА…ДА ТЪРСИТЕ-ЛОГИКА!!! НЯМА ТАКАВА! ТЕРОРИЗИРАТ ВИ,ПСИХИРАТ ВИ,ОГРАБВАТ ВИ,ПОРОБВАТ ВИ,ГАВРЯТ СЕ!!! САМО: ТРИБУНАЛ! КОНФИСКАЦИИ! ПУБЛИЧНИ ЕКЗЕКУЦИИ,ЗА-ТЕРОРИСТИТЕ-САТАНИСТИ!!!

3евзек

Ало, Любчо, троле прост, Сложно е нали? Налага се да помислиш пове от минут аи половина ли? Непосилна задача.

Много хора чувам искат справедливост и ефективни наказания срещу агресора. Тия мерки убиват и децата, не само психиката на възрастните. А пък тези дето имат реални болести и не могат да се лекуват, щото всичко е ковид, то си умират просто у дома. За толкова убийства кой ще носи отговорност? Може ли едно пикливо РЗИ с някакво простолюдие там, да понесат отговорност за действията си? Прокуратура и съд обаче мълчат и точат хазната, не вземат позиция за защита на народа.

Логиката е в управлението на риска. Изглежда целта е да има известно ограничаване на броя нови заразени, но не и зануляването му. Доколко е адекватно - отделен въпрос. И не е вярно, че за болните има карантна и болници. От каква карантина има нужда човек с високо кръвно или с анемия? Обикновено такива хора се лекуват вкъщи и точно към момента са рискова група.

Браво, а така. Добре е че гласът на разума надделява. Много ме тревожи обаче, че до изборите вероятно няма да има ваксини.

не си добре. Изказваш се заради изказването или все пак мърда някаква мисъл в празното пространство, знаеш къде.

36 градуса, без климатик в автобуса и маски! Идиоти!

НЕ СА-ИДИОТИ! ТЕРОРИСТИ-САТАНИСТИ СА! ИДИОТИТЕ СМЕ НИЕ,ЧЕ НЕ ГИ-НЕУТРАЛИЗИРАМЕ! ШЕПА ИЗРОДИ,СЕ ГАВРЯТ-ТРЕТА ГОДИНА! НИТО ИМАТ-СИЛА,НИТО-ВЛАСТ! САМО-БЕЗДУШУЕТО НИ,ПИЗВОЛЯВА ТИЯ-ИЗВРАЩЕНИЯ!!! СКОРО!!! ТРИБУНАЛ! КОНФИСКАЦИИ(ДО ТРЕТО КОЛЯНО)! ПУБЛИЧНИ ЕКЗЕКУЦИИ,ЗА-ИЗРОДИТЕ!!!

Ало, Идиоти!, троле прост, Актуализирайте си опорките! Тази е от преди 2-3 седмици, когато температурата беше 36 градуса. Но вече е 25. Да не би още да ти е много горещо с маската? Май верно си идиоти?

Цирка продължава

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ СЛЕДНАТА СИТУАЦИЯ!!! СЕЛСКИ АЙДУК(ПОЛИТИК),СИ Е ПРИСВОИЛ ПРАВОТО,ДА ВЗИМА ОТ:ПАРИТЕ,ХРАНАТА,НА ВСЕКИ КОЙТО СИ РЕШИ В-СЕЛОТО,ДА СИ ЛЯГА ПРИ ЖЕНАТА,ПРИ КОЯТО СИ РЕШИ В-СЕЛОТО!!! ДАЛИ,ЩЕ СЕ ОТКАЖЕ САМ,ИЛИ ТРЯБВА ДА ГО УДАРЯТ С-ЛОПАТА ПО ГЛАВАТА!!! Е ТАКА Е С-ПЛАНДЕМИЦИТЕ!!! ДА ИЗМЕТЕМ-ТЕРОРИСТИТЕ НА ИЗБОРИТЕ! ВАЖНО Е! ВСИЧКО ДРУГО Е-ВТОРОСТЕПЕННО!!!

Ало, Любчо, троле прост, Жеите открай време предпочитат мъже с два бустера, вместо със смалени и омекнали от безсимптомно прекаран вариант делта чурки. Може много да ти се иска, но и големите букви не ги приемат за компенсация.

Най-добре да ги линчуваме

3евзек

Ако може пак по интернет, ще е най-добре. Само Служебния ученик се оказа истински мъж и сега вероятно вършее с калашника в блатата около Бургас или в лидъла.

Цирка продължава.....

В МОМЕНТА-ТУПАТ ТОПКАТА! НЕ,ЧЕ НЯКОЙ СПАЗВА НЕКАКВИ-“МЕРКИ”..И НИКОГА НЕ СА СЕ СПАЗВАЛИ ТИЯ-БЕЗСМИСЛИЦИ,А ПРИСТО ДА НЕ ОТВИКВАМЕ,ЧЕ МИГАТ ДА СЕ ГАВРЯТ,КОГАТО,КАКТО СИ РЕШАТ СЪС-ДЕКРЕТИ,ЗАПОВЕДИ НА-“ИНСПЕКТОРИ”!!! НАИСТИНА Е-ВАЖНО,ДА ИЗМЕТЕМ-ТЕРОРИСТИТЕ НА ИЗБОРИТЕ!!! С МОЩЕН ШУТ! ЛЕСНО Е,НЕДЕЙТЕ ДА СТЕ-МЪРЗЕЛИВИ!!! АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ,НЯМА ДА СПРАТ САМИ,ШЕ ЖИВЕЕМ ТАКА-ПИСТОЯННО!!! НУТО ГЛАС ЗА-ТЕРОРИСТИТЕ: ГЕРБ! ПО! ДБ! БСП! ДПС! ИТН! ЯНЕВ! ДА ГИ ИЗМЕТЕМ!!!

Ало, Любчо, троле прост, Мерки се спазваха тогава, когато хората не умираха толкова. Или пък е обратното - хората не умираха тогава, когато мерки се спазваха. Май вече си забравил за изкъртените пейки и за забраната за разходки в гората?

Хайде и служебното правителство на президента Радев - уж това, уж онова - продължава дивотиите на Продължаваме Подмяната. Маски, мерки, терор над гражданите, инжекцийки, карантини... Абсолютно никой нормален човек в България не иска повече и да чуе за коронката, но политиците от почти целият спектър продължават с дивотиите си. Явно здраво трябва да играе сопата по изборите, за да се научат да уважават избирателите си.

Изборите нямат никакво значение. Всеки министър на здравеопазването поема щафетата, независимо, какво е говорил преди това. Решенията се спускат отгоре, извън държавата. Докато не линчуваме някой от тези, другите няма да се спрат

3евзек

Аз ви казвах, че всички политици извън властта имат изгода да измрат повече хора, за да се докопат до нея, обаче след това започват да ги пазят, понеже другите драпат по същия способ. Нищо ново няма.

ВЕЧЕ НЕ Е И СМЕШНО,ЗЛОВЕЩИ Е!!! НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ,ЧЕ ТЕРОРИСТИТЕ,НЯМА ДА СПРАТ САМИ!!! НА КАКВО ОСНОВАНИЕ,ПО КАКВА ПРИЧИНА,ИМА-ИЗВЪНРЕДНО…НЕЗНАМ СИ КАКВО! НА КАКВО ОСНОВАНИЕ,НЕКАКВИ ИНСПЕКТОРИ…ИЗДАВАТ-ЗАПОВЕДИ(ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ)? ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ГИ-ИЗМЕТЕМ НА ИЗБОРИТЕ!!! ВДИГНЕТЕ СИ ЗАДНИТЕ ЧАСТИ,И С МОЩЕН ШУТ,ДА ГИ ПРАТИМ В ИСТОРИЯТА,ДА СИ ВЪРНЕМ-СВОБОДАТА!!! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,КОЙ СЕ ГАВРИ С НАС-ТРЕТА ГОДИНА: ГЕРБ! ПП! ДБ! БСП! ДПС! ИТН! ЯНЕВ! САМИ,НЯМА ДА СПРАТ!!!

и до сега си пътуваха без... Иначе ковидиотите са особена каста малоумници... Цял живот пушил/а като комин, обаче сега "се взел/а в ръце" и сложил/а парцала на муцуната!

Ало, нормалните хора, троле прост, Без маски пътуват терористите. Така убивате далеч повече хора, отколкото с конвенционални бомби около кръста и освен това обучаващият персонал често е в състояние да показва повече от веднъж как се прави.

Бустер на всеки 3 месеца като в германия ще има ли?

верно ли копейкин щял да спечели изборите

100%!

Мдааа започна се, сега до 25.08,, после до 01.09, и така може още две години да минат, но аз тъпата маска няма да си сложа повече!!

Ковидо робовладелски строй. На едни страдащи от психическо разстройство от типа на мизофобия, гермофобия, бацилофобия, бактериофобия.

3евзек

Май ви тресе голямото шубе от опсаните бактерии в маските.

3евзек

Шубе от бактериите в нея, шубе от задушаване, шубе да не станеш роб... Да изреждам ли още?

щом си надраснал всички и демонстративно не спазваш мерките, защо изобщо трябва да коментираш тука

Що?, не мога ли да си споделя виждането по въпроса. Аз приемах лозунгите "аз ще се ваксинирам" без коментар

Добър ден дами и господа, Днес забелязвам увеличена активност, затова ще възобновя своите пожелания. Отново пожелавам на всички тролове да им изсъхнат тестукулите, специална промоция за полит агитаторите - по още 6 ръце и 4 крака. А на хората пожелавам здраве, включително на изброените по-горе израстъци, и лек последен работен ден от седмицата!

ИЛИ ИМАТЕ ДЕЦА? ПЕДИ? ЕХ КАК МИ ПАСHАХТЕТАМАМ НА ПРИЦЕЛА, ПЕДИ... ЕВРОГЕЙСКИ! --- ДЖАВЕЛИН, ТУРЧИН, СОРОСКИ ЕБАЧ НА ДЕЦА Бог с нас ДЖАВЕЛИН, ТУРЧИН, СОРОСКИ ЕБАЧ НА ДЕЦА Бог с нас Бог с нас

ТУРКИЕ ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕ В АНАДОЛА!!! НЕМА ПРОИТИВ, ЗЕЛЕНИТЕ! Природата с нас Природата с нас турската помиярка, скоро ще бъдеш пометена в анадола, където ти е местото ма курво духачке. нема против! естония е турска колония! генетичните мутации са главно в турските, педераски гени! СПАЗВАЙТЕ МЕРКИТЕ! АЗ СЪМ ПОСЛЕДНИЯТ, ДЕТО ЩЕ ВИ СЪДИ ЗА ЕБАНЕ С ТУРСАТА ДЕТЕЕБАЧНА МАФИЯ ЗА ТУРСКИЯ ТА МАФИТА ЗАЕДНО СЪС ЕВРЕИСКАТА МАФИЯ В АНАДОЛА, ИЛИ ИМАТЕ ДЕЦА? ПЕДИ? ЕХ КАК МИ ПАСБАХТЕТАМАМ НА ПРИЦЕЛА, ПЕДИ... ЕВРОГЕЙСКИ! --- ДЖАВЕЛИН, ТУРЧИН, СОРОСКИ ЕБАЧ НА ДЕЦА Бог с нас Бог с нас

ТУРКИЕ ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕ В АНАДОЛА!!! НЕМА ПРОИТИВ, ЗЕЛЕНИТЕ! Природата с нас Природата с нас Бог с нас

ТУРСКА ПОДЛОГО. ДА НЕ СИ МИСЛИШ, ЧЕ ЩЕ РАЗПРОСТРАНЯВАМ ПЕДЕРАСТИЯТА НА ХАЙВАНЧЕТО ТИ - СОРОС? Природата с нас Бог с нас

Ало, трола с китарата, Само поезия за педерастия разпространвяаш. Не мисля че има значение чия е. Може би си е твоята?

СПАЗВАЙТЕ МЕРКИТЕ! АЗ СЪМ ПОСЛЕДНИЯТ, ДЕТО ЩЕ ВИ СЪДИ ЗА ЕБАНЕ С ТУРСАТА ДЕТЕЕБАЧНА МАФИЯ ЗА СЪБИРАНЕ НА ПАРИ ОТ ДЕТСКИ... Природата с нас Бог с нас

Пази най-смирено цели 14 дни карантина! Примерен гражданин!После и зелено сертификатче си извади.Човек за пример!

Изборите идат

Миналият месец на избори в нова Загора Възраждане има едва 2,5%.Копейкин ще играе само за субсидията.

знаете ли какво е нивото на цо 2 след и преди маскатата? ах, ама какво говоря, педи,с вас е свършено и без фатмашката ви, турска помия! Аз казах! с вас е свършено, турска подлого! оплачи се на сросс, а той да се оплаче на филанкишиятата... нещо неясно? нещо неясно? нещо неясно? нещо неясно? Природата с нас Бог с нас Природата с нас Бог с нас

Ало, трола с китарата, Мляко имаш още около устата, не те ли е срам такива думички да пишеш?

Безсмислени мерки от медицинска гледна точка. Използват медицината за други цели. Повече от десетилетие, всяко едно научно изследване установява, чe маските не намаляват разпространението на респираторни вирусни инфекции. Само някои от тях: - през 2009 г. проучване при здравните работници в Япония, публикувано в American Journal of Infection Control заключава, че “използването на маски не носи полза по отношение разпространението и симптоматиката на респираторните инфекции“. - през 2010 г. проучване публикувано в Epidemiology & Infection на Cambridge University Press и озаглавено „Маски за лице за предотвратяване предаването на грипен вирус: систематичен преглед“, категорично установява, че “Нито едно от анализираните проучвания не показва полза от носенето на маска, нито при здравните работници, нито при членовете на обществото.” - през 2012 г. изследователи публикуват в Influenza and Other Respiratory Viruses проучване озаглавено “Използването на маски и респиратори за предотвратяване на предаването на грип: систематичен преглед на научните доказателства“ и заключават: “Намерени са 17 подходящи проучвания, като нито едно от тях не установи убедителна връзка между използването на маска/респиратор и защитата срещу респираторна инфекция.“ - през 2016 г. проучване публикувано в Canadian Medical Association Journal установава: “Не се открива значителна разлика между респираторите N95 и хирургическите маски по отношение на свързания риск от респираторна инфекция.“ - проучване публикувано през 2019 г. в Journal of the American Medical Association (JAMA) установава, че “При респираторите N95 и медицинските маски, носени от участниците в това изпитване, няма значителна разлика в честотата на респираторните инфекции“. - проучване публикувано през 2020 г. в Journal of Evidence-Based Medicine, месец преди ковид истерията, заключава, че “Няма статистически значими разлики в предотвратяването на респираторни вирусни инфекции при използване на респиратори N95 и хирургически маски.“ - проучване от 2021 г. на изследователи от Университета в Луисвил, Кентъки, измерващо ефективността на носенето на маски потвърждава, че “Задължителното носене на маски не е свързано с по-ниско разпространение на SARS-CoV-2 в американските щати”. - широкомащабно епидемиологично проучване в САЩ, на института Браунстоун, публикувано през април 2022 г. заключава, че “Кумулативният процент на заразяване в хода на пандемията е идентичен в щатите със задължително носене на маски и в щатите без задължително носене на маски. Смъртността също е идентична (дори малко повече са смъртните случаи на глава от населението в щатите със задължително носене на маски).”

Без да проверявам всички - изследването в канадското списание не какзва, че няма полза от маските. А Браунстоун институт не е медицинска организация. С други думи манипулираш.

Дебилите никога няма да свършат .

педерасти, ще ви ритаме по маскираните мутри бе! просто ми писна от вашите "мерки" и ще бъдете пееследвани по педераската пръдня бе, ееееее.... нещо неясно? нещо неясно? нещо неясно? нещо неясно? Природата с нас Бог с нас

Ало, трола с китарата, Мляко и маш още оокло устата, не те ли е срам такива думички да употребяваш?

Тези с ковид мерките постигнаха 68-70 хиляди повече умрели в България. Като писах на прокуратурата казах, че ги считам за масови убийци. При изключително ниска обща смъртност лятото, те въведоха мерките и смъртността литна нагоре. Закъсняват с данните в НСИ, но като нищо чудно да се образува пик на смъртност само докато са мерките и инертно като ги махнат да спаднат. https://nsi.bg/bg/content/18121/basic-page/умирания-в-българия-по-седмици Мерките влизат за София от вторника на 29 седмица на графиката. Преди мерките 1829 починали на седмица, 2 седмици по-късно 2014. Като най-новите данни са най-неверни и коригират нагоре. А липсват изобщо за този месец. Като нищо при мерките ще постигнат 500-1000+ повече умрели. Сигурно от носене на маски по болници, хора не могат да дишат и умират. Носенето на маска е вредно за здравето. Трябва да съобщават на ден колко са починалите от мерките, а не починалите констатирани, дето ни представят за починали от ковида. Не бъдат ли спрени, ще броим умрелите повече.

Ало, Някой, троле прост, Защо пак лъжеш бе? НСИ не закъснява с данните. На сайта им пише, че поради намалялата ковид смъртност вече няма такъв интерес към публикациите им и затова се връщат към предишния график - веднъж месечно. И това е от юни насам, а ти още се правиш на неразбрал. Обаче не знам какви ще ги разправяш, когато около 10-и септември публикуват данните за седмици 31-34 и отово "лъсне" известната от преди истина, че смъртността започва да спада 2 седмици след въвеждането на мерки. Хващаме ли бас, че считано нататък от седмица 31, когато въведоха маски в магазините, след това през седмица 32, когато отмениха маските в магазина и през седмица 33 (сега) , когато мерките са като през седмица 29, смъртността отново намалява? Ако за седмица 31 е по-висока от седмица 30, спирам да пиша, а ако в седмици 31-33 е по-ниска от седмица 30, ти спираш да пишеш, става ли така? може и някой друг от гилдията ви да се присъедини към облога.

От къде са ти данните за август, като не ги дават? Колко повече са починали, са факти. Колко са "спасили", са предположения. Ето ти линк от преди за Наоми Кембъл как страда от гермофобия: https://zvezden.com/naomi-kembal-strada-ot-stranno-razstrojstvo-germofobiya/ Сега лудостта била нормалност! И някой отвън ще ти заповядва. Аз заповядвам ли ти да носиш чалма? Ти от къде на къде ще ми заповядваш?

Ти така ли искаш да живееш? Все някой друг да ти казва. От днес със забит кол в ... - цензура. Грешно или не, е мой избор как да живея.

3евзек

Ало, Някой троле прост, Заповедите на РЗИ се съгласуват с главния инспектор. Именно за да има минимален риск от идиоти, които да заповядват носене на чалми или кол в цензурата. Данни за август нямам. Затова ти предлагам облог, около 10-и септември ще се разбере.

И НСИ се излага за общата смъртност, все едно я въвеждат ръчно, а не е автоматизирано. Сигурен съм, че всяка една от седмици при мерките ще е с по-голяма смъртност от тези преди тях. За момента давана 28 от 1829 починали. После ще увеличат на корекция, както и за тези които още не са излезли. Виждал съм да добавят 1 година на зад починали. Дотук са 259 повече починали при мерките спрямо седмица преди тях в София (28-ма), но това ще се увеличава.

3евзек

Като си толкова сигурен, залагаш ли си писането на това? Защото аз съм сигурен в друго - седмици 31-34 ще са с по-ниска смъртност от 30 и бих си заложил писането на такова твърдение. Ако завинаги ти се струва много, може да го намалим на три месеца или на един, но това вече само ако много искаш. Навит ли си?

Сравнявай при мерките за седмица 4753 починали със след мерките 1702 (давано засега).

3евзек

Ало, Някой троле нагъл, Не те ли е срам пак да даваш пика на епидемична вълна? Мерките около седмицата с 4753 починали бяха въведени при вече достигнати нива от 4000. Две седмици след това броят им започна да спада. Дистанционно обучение, забрана за палнови операции... такива работи. Отмениха ги чак след като нивата паднаха поф 3000. Защо избяга от облога бе? Страхте е да не си изгубиш прехтаната за три месеца ли? Ало, дира, защо пак триете за втори път бе? Честта на трола ли браните пак?

"епидемиците", а иманно турските, неграмотни педерунгели ще ядат як бой по педераските мутри! и до-като турските неграмотници се зазавръщат към ердогана, ще ги броим по "мерцедесите"... за "ученост" но преди съда в нюрнберг 2! + Природата с нас Бог с нас

В такъв случай, общественият транспорт не трябва да се субсидира с държавни пари. Не е редно моите пари да отиват за нещо, което ми е забранено да ползвам. Министърчето да субсидира с лични средства.

Парцал не слагам отдавна, още когато майка ми спазваше всички мерки и въпреки това се зарази и го изкара тежко още в началото на вируса през 2020 година разбрах, че смисъл от мерките НЯМА!!

И как да не се зарази майка ти, след като ти не си спазвал никакви мерки? То все едно да се изакаш пред вратата и да я разкритикуваш, че колкото и да чисти, пак е мръсно.

Не съм бил при нея, зарази се от работа най-вероятно, а сменяше маските през 30 40 минути и дезинфекцираше през час!

3евзек

В такъв случай се извинявам за грешното първо впечатление. Значи все пак някакви мерки си спазвал. Моите родители са пенсионери, не ходят на работа и се опазиха до Омикрон. За последните две години В работа имаше единични случаи по различно време, но не и огнище на зараза, да кажеш че 10 души от едно помещение са се заразили еднвоременно... нямаше такива. Така че има значение.

Ако болен човек контактува със здрав, в карантина ще е здравият, а болния с бустера ще разнася накъдето му падне. Това е просто върха на гения, веднага нобелова награда за този, който се е сетил за тази мярка!

Всеки втори е без маска в градския транспорт, достатъчно с маска.

А може ли като са задължителни някой все пак да проверява дали се спазва. Всеки ден пътувам 80% са без

не може. Който иска слага по три маски,чувал и въженце около шията. Омръзна ми от индивиди които не спират да тормозят хората.

...в историята ще пише....Първата в историята на човечеството лЪжепандемия- пЛандемия !!! Нея ще я четат оцелелите и тези след тях,защото целта и е масово избиване на човеците !!! Ама много били умрели в болниците....Ами мрат,защото ги " лекуват" по протокол спуснат от СЗО.....,че и пари вземат за това ,но недай Боже доктор да иска да лекува според истинската медицина индивидуално....тогава може и работата си да изгуби ! Та така....

Абе... Май в историята друго ще пише, специално за измрелите в България, ама карай.

а пък във ваксаните италия и германия, при които отдавна отмина вълната и вече са на 4 доза и забравиха за вируса, за вчера има по съответно 130 и 180 умрели.

3евзек

Ало хихи, тролице проста, В историята няма да пише колко души с апочинали на 17 август 2022, ами колко са починали по съответните държави общо за 3 или 4 години. Само до преди месец се радвахте, че в Израел умирали повече и това била тенденцията в дуържави с ваксинирани, а сега, когато тенденцията се обърна, точно както ви казах че ще стане, съвсем сте се умълчали за Израел, все едно държите в устата си... Така ще мълчите за Италия и Германия, когато нещата отново се обърнат и ще си намерите други 2-3 държави, които ще са актуални. В Германия и Италия едва ли са забравили вируса, както им беше обещано. Ти също не си забравила за наго, обаче изглежда вече си забравила за жертвите му в България. И това може да е само защото си тролица.

Мноо си тъп

3евзек

Г-н бай Ъй, Ти си много тъп. А кога завършваш втори клас?

Като изваксам майка ти поне още неколко пъти

Май?ата им! Само това ще кажа. Не се подчинявам на никакви мерки

Подчиняваш се само на дрес кода и на ПР отдела на партия Възраждане, нали?

Така, така, само така, 2. Октомври съвсем скоро предстои! - има-няма 45 дена ще изтрая!

И пслед 45 дена какво? Поредната евтаназия на ненужните тролове ли?

Изкарах "ковида" преди няколко седмици. Един ден малка температура, малко подсмърчане, покашляне и това беше... Вирусът е вече много слаб, не е това, което беше допреди 7-8 месеца... Карантини, изолации, ваксини... Нужни ли са вече тези неща?!

А преди 7-8 месеца, когато беше това, което беше преди, нужни ли бяха карантини?

Не

Не ни интересуват мерките и заповедите им. За мен и за всички, които ги бойкотираме, които не признаваме тези хора за хора - не важат. Същите са незаконни и противоконституционни. Не може някой си да ти казва кога ще дишаш свободно и кога не. Това не са никакви противоепидемични мерки - това са тъпотия на някого измислил нова епидемиология. Тъкмо си помислих, че платената медия дир. бг е замълчала. Но вие сте се събудили - и сте написали - да плашите гаргите с новината си - няма кой да спазва мерки , маски и каски. А сега може да си ЕПМ.

Ох, олекна ми. Че от 20 дни не са ми били дозата. И като чух, че ще отменят мерките ... ИСКАМ Бустер. Маски. Затваряне. Сополите идваааат.

А какво е имало тези дни е европарламента https://www. europarl.europa. eu/streaming/?event=20220705-1930-SPECIAL-OTHER&rampActive=true Махнтете само инервалите

56

Това малко ми напомня на вица където един се обадил на пожарната че има пожар и те му казали, поддържай огъня до като дедем :)

Стига гавра с хората!!! На този Меджидиев му се яде бой!

На контактните лица, които през последните три месеца са си поставили ваксина или са преболедували, няма да бъде налагана задължителна изолация.

Всевишни пази ни от тъпотията човешка. Ваксинирани контактни няма да се карантинират - ебаси "умното" решение на фона на всичките врясъци колко е опасен ковиТа. Явно щом са се набоцкали са изпълнили ваксинационната програма и вече не могат да са безсимптомни разпространители. Става все по-ясно за кво е целата парлама, само се чудя от налагащите тези решения защо всичките са живи, а не са избесени по стълбовете.

Мошеници в Бели Престилки!

Миналата година и на плажовете в Испания и Гърция маските бяха задължителни, така че сега е добре. Я вижте в китай какво се случва!

в Китай. Там и под душа с парчалце. Ненормалници.

Трибунал!

не сме 1944

задължителни, ако има климатик пуснат,,, няма ли кл8матик ше ме хванете за шпека да се душа като лудите….няма климатик, няма маска

има ум - няма маска, има маска - няма ум

Има и трети вариант , няма маска - нямаум.

Наистина трябва да си луд, за да се душиш с маска. На нормалните хора просто им е горещо и дишат с 5-10% по-често. Разбира се има шанс да са те снабдили с добре прилепваща противотролска маска от 50 миконра покривен найлон. През такава наистина не се диша.