Побои вкараха двама ученици в ”Пирогов”

Две непълнолетни момчета са задържани в София за побои над свои връстници в училища само в рамките на няколко часа, съобщиха от МВР. Това са поредните инциденти, в които се стига до насилие между млади хора в последните дни, в единия дори бе убит студент.

Обратно в новината

Коментари - Побои вкараха двама ученици в ”Пирогов” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е... Двадесет години "демокрация" - двадесет години пълен хаос, анархия и изпростяване.

Днешните ученици нямат респект от никого и от нищо. Това не е свобода, а слободия и анархия, която е вредна за цялото общество, а на първо място за самите млади. Едно време училището вдъхваше респект и уважение, а за реда се грижеше байчото, който с една пръчка беше в състояние да сложи на мястото им и най-лудите. Нямаше психолози, организации за закрила на детето, социални работници и не знам какви си още глезотии, а рецептата беше проста и унивресална - два шамара зад врата и всичко си идваше на място. Никой не умря от това и хората от тези поколения израснаха като истински хора и българи, а не като голяма част от днешните, недоразумения, които се чудят да се напият или да се дрогират, държат се агресивно, надуват се с парите на мама и татко (или поредният спонсор) и мечтаят единствено за пари и купони. Трагедията е пълна!

Ти "Аз" да не си герберастче или герберастка ,те така философстват??? Да те осведомя ,че по всяко време ,откакто свят светува е имало стълкновения между хората ,независимо от семейното или училищно възпитание! Когато бях ученик също имаше ,но то се изразяваша до най-много сборичкване или наранен нос......Сега, вследствие абдикацията на държавата от задълженията й за контрол в обществото ,което вече изчезва,млади и стари знаят ,че като ти отрежат главицата ,или ти пуснат един 7.62мм,няма да има последствие ........ Така че предложенията ти са крайно глупави!!!!!!! А изчезването на функциите, на държавата ,завършва успешно при управлението сега ,не че предишните нямат дял..........

Учениците демонстрират безнаказаност! Това тяхно усещане е абсолютно нормално при условие, че никой не търпи каквото и да е наказание след такива нелепи случки, дори и административно. Припомнете си инцидента от преди няколко месеца отново пред училище в Лозенец, когато ученик след побой загуби бъбрека си. Ефектът беше временно засилена охрана, а месец по късно в същото училище влезе въоръжен с пистолет и го размахваше по време на час дори зареди за смайване на всички.И? Нещо да се чу по този повод? Станахме Див, Див Запад.

wtf

Facebook - хората сбива!

elena_ole

Имаше един пияница в квартала. Жена му го прибираше, навикваше го и го удряше с чантата по главата, а той се заканваше "ша та млатяяя..' и до там. Е, това прави нашата държава: държи се неадекватно, като алкохолик и мисли че някой вярва на думите. Ще се изтрепят хората докато не почне да се наказва от дете до възрастен за нарушение на правилата. В "правилата" влиза да се възпитава в семейството. Така е по света.

на всички им е виновна държавата ,а къде са родителите на тези деца ,те стоят 6/7 часа в училище ,а през останалото време са оставени без надзор от когото и да било ,е как да стане ,държавата си е държава ,но и тези които създават деца би следвало да си ги гледат ,възспитават и да бъдат отговорни за техните действия ,така че ако моите деца вършат подобни неща отговорността ще е изцяло моя ,а не на който и да било друг