Ученик открадна "Москвич", наел платформа да го извози

Непълнолетният си харесал автомобила при разходка и "си го е взел"

Обратно в новината

Коментари - Ученик открадна "Москвич", наел платформа да го извози | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те тава е просперитет!

Мангу си бире джилязу

понякога съжалявам полицаите с какви глупости се занимават. представям си бюрокрацията за един несретник и един москвич

добре де, дираджии, стига с тия сфетофари, пешеходни пътеки и автобуси бе! неможели някакви ребуси за по интелигентни хора бе!??

сфетофар? интелигентен?

уши, соволяново, москвич??????? ма къде се случва това бе? койидиотще открадне москвич който не се движи и ще наеме платформа за случая? койидиот ще иде да се жалва, че са му изчистили двора от ръждивника? койидиот всеоще има москвич с номера, което ще рече, че му дължи поне местния данък? и койидиот ще вземе да го търси, и да прави преписка за цялата таяидиотия?? великия карел чапек ряпа да яде!

Ludiamaus

Хайде сего си представи, как този автомобил е бил с номера, на село. Вероятно и със застраховка гражданска. Отивам на КАТ за пререгистрация. Пред мене Шкода МВ 1000 година 1966 с черните табели. Пича я купува върти ключа и пали, на места боята олющена, на две места ръждица. Казвам му за какво си тук -да сменям номерата, -ами тя стойността и е именно в номерата! -не може с тези номера само на ремарке! Същата Шкода се продаваше за 35 000 Э Ами четете как върви бизнеса с ретро автомобили, А московеца не е казаноот кой модел е

Ludiamaus

Та между другото виж цени на мод 407; на 403; пък защо не на 401 (форд)

Сигурно го е дал на вторични суровини.

не го е дал бе! намерили са го московеца, сега ще си доизгние като съдебно дотазателство в местното рпу, собственика ще похарчи 2-3 000 лева да ходи на всички дела до трета истанция, ислед десетина - петнадесет години извършителя ще го осъдят на порицание! ако не прекратят делото поради смъртта на ищеца, подсъдимия или поредния адвокатинин! на някоя от страните!

А мрънкахте като Борисов искаше да затвори бизнеса с вторични суровини... Сега си ги търпете.

ми то си е затворен, ама не от борисов а от путин! скрап от България се караше само за ...украина сега там е нещо като луганскодонецкокримска дупка , и металолом никто не нужен

Като напиша, че трябва да има обесен ц?иганин на площада и да виси за назидание на останалите, ми триете коментара. Във всеки град трябва да има обособени места за обесени ц?игани.

Имам един нов пациент. Преди 10-ти ноември само лудите бягаха за СССР. Трябва да си много зле в главата, за да крадеш Москвич. А още по-откачен да го превърнеш в олдтаймър и да го продадеш на други луди любители на Москвич за 5000 Евро. След малко размисъл установих, че нямам нов пациент. Става въпрос за колекционер от ромски произход на ценни метали и решил да вдигне тежкия Москвич. Това велико племе изнася цели къщи заедно с тухлите и керемидите в заоустелите региони на Европа.

Момчето е мераклия-подарете му го! И му кажете друг път да не краде, а да си го поиска!

Нещо ми подсказва, че това момче в бъдеще ще стане министър-председател на България или както тя ще се казва тогава Романия (защото ще се обединим с Румъния под властта на един най-прекрасен етнос на света!)

сега да го съблечат гол на мегдана и бой с пръчки

Съблекат. От Плевен си, нали

Ами. бате така е. Ний си берем, ний не крадем!