Борисов разпореди учение на полиция и армия на границата

След сблъсъците между полиция и мигранти на македонско-гръцката граница Бойко Борисов разпореди учение на МО и МВР на границата през почивните дни.

Обратно в новината

Коментари - Борисов разпореди учение на полиция и армия на границата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма проблем-съкратихме армията, сега има проблем-съкращаваме територията -)) Празнуваме освобождения при все че никога не сме били свободни от Турското робство до ден днешен. Сега сме под супер робство ..веднъж на Руснаци, после на англо-саксонци и евреи ционисти и на финала на Турци и шваби. Да ви се и в свободата. Та ние закриваме държавата вече. Това ако ви е свободата значи си я начу...аите.

кой в нашата държава е главнокомадващ пак не е ясно, как ще се играе занятието - на първа линия премиера с шланга, щото друго не умее, генерлите сигурно ще чакат нареждане, а главнокомадващия Плювналиев ще си уреди първо офшорките и ще види кога ще се занимае с армейските дела, той е зает меринджей и не си губи времето ей тъй, пък дотогава ще търсим държавата на карта, направо трагикомедия.....

Ловните дружинки не биха ли могли да помагат също? Имаме вече незаконно пресичащи граница, които бяха заловени от ловци. Без никакво лигавене - щом не са на КПП, са престъпници.

НАЙ ПОСЛЕ ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ!!!

без оръжие,на чиста смърт ги пращате

Главнокомандващият, известен ли е за вдигането по тревога?

вдигай армията под тревога, всички да се качват на джипа и - на границата...

Джипа го взеха да посрещат делегация. Пак ще е с трабанта...

Г-н Премиер, моля ви кажете тежката си дума. Все някога трябва да има възмездие за предателите!

Генерал Борисов! Опичай си акъла, мисли и действай умно и най-вече БЪРЗО. Тук не става въпрос за далавери и тънки сметки. Става въпрос за територията на българската държава. Германците казаха - Не на повече емигранти! Надявам се да разбираш ситуацията в която изпадаме и цялата отговорност, която сега тегне на плещите ти? Вдигай и разполагай цялата налична армия и полиция по границата. За да не си последния БГ премиер.

НЕ Е ДОСТАТЪЧНО,не стига,трябва още нещо-ние го имаме.

Тъз разпоредба не е ли в правомощията само на президента, или на бащицата?! Обърках се, подскажете!

Полицаите ще са апашите, защото им приляга повече, а военните ще са стражарите защото хич не ги бива за това. Интересно какъв ще е резултата? Задачка за прием в предучилищна.

Мега- концерт, на Лепа Трена, в Супер- зала "Арменец арена" НА ЖИВО : - Казни ме - Йорговани - Сто живота - У фут-ногу ти мрем* - Три ночи не спавам - Ветар дуа, око куче - Ори Миле, ал дубоко - Обраше се, винограде - Върви си, широко ти поле - Чувам свине край зелене йове, и др. #Няма билети, кой колкото може!

Бат Бойкоу, ко стана с "общоевропейските решения" и ко казаха "големите началници"!?

Кутев , къде ги намираш тези "коментатори" бе ? В училищата за полуидиотчета ли? Ха ха ха...

"Използвайте тези почивни дни, защото за бежанците не са почивни дните." Глупостта и простотията също нямат почивен ден...

ПроЗд та даже и на кухо вече не дрънка:(((Какво ''учение'' ще да правят на границата два дни бе палячо??? Какво ще ги учи къдрокосия кога за себе си няма знания???

Тихо, бес да пърди, фсеки границата ни , да защити !

,,..Използвайте тези почивни дни, защото за бежанците не са почивни дните. Населението, особено надолу по Петрич, по Сандански вече е настръхнало. Чуйте се с кметовете, с областния управител, съберете ги всичките и ги проверете като структури и единици как действат", нареди още премиерът..,,!!! в страндята ,,никои,, не ,,плаче,, ама много ,,мирише,, от ,,мигрантското,, миниране!!! в гърция след ,,намесата,, на ,,нато-камел-травел,, прииждат на талази!!! ,,бог да ни пази от ,,такава,, помощ,,!!!

Султанът, кралят на лошия материал, самодържецът над плоскоглавите гербаши РАЗПОРЕДИ! Сключва многомилиардни заеми, качва на отговорни постове авсолютни нехранимайковци, хвърля държавни пари за саниране на частни жилища, самоволно почва и спира проекти по търгове и какви ли не още безумия, каквито никой никога не е правил. Няма да се изненадам ако този самозабравил се разпасан тъпанар обяви война на някоя държава. По произход измъкнат от нищото, както порочния гад Фердинанд от бардака, също като него е дал размах на своеволията си след докопването до властта.

Дай на простака власт, за да му видиш акъла!

Стрелба на месо по нарушителите иначе чаршафосаните ще тичат с детски глави по улиците! Не искаме това да са нашите деца, нали?!

Не искаш ти. Моите деца и внуци са в САЩ и на мен не ми дреме.

Ами махай се и ти там,родоотстъпник долен!!! Тука са НАШИТЕ деца и ще ги защитим КАКТО НАМЕРИМ ЗА ДОБРЕ!!!

Очаквам и още нещо. След като няма под-опечни нито армия, нито полиция, следващата команда на генералисимус Боко (бакалавър от НШЗО-Плевен) да бъде към народа: "Легни/стани (50 пъти)" и "Бегом към хоризонта". Някога военното шоу приключваше с "Остави, има желание", ама сега няма лабаво - Боко няма нужда от нас, той има нужда само от Миро, Моско и т.н. от които да печели басове и от Кака му, за да му маже филийте.

Не случайно всичко се случва около 3 март. Най-светлата дата в българската история. И по ирония на съдбата сега става същото като преди повече от век.

За каква българска армия става въпрос. Такава просто няма.

Очаквам много скоро генералисимус Боко да обяви не само военно учение (на полиция и армия, които за него са в един "кюп"), а и военно положение в държавата с мотив: Който е против ГЕРБ, работи за дестабилизиране на държавата и трябва да бъде обявен за враг?!

тоя се взе за путин.

точно така трябва да бъде.гърция поиска 500 милиона евро за да се занимае с имигрантите.но не мисля че ще им дадат.взеха близо 90 милиарда и искат още половин.ще ги отрежат.армията на границата с боино оръжие

Стига сте гледали в чуждата паница. Тоя боковски почин - другите виновни отдавна не върви. Мисленето ви е от типа на ''крива ракета космоса и пречи''

Да не се учат войниците да гърмят на сухо джепането,за мишени да се извеждат мекеретата от атака и бсп,навързани по 100 парчета с бодлива тел , а МГ тата денонощно да тракат ,докато не остане и 1 рубладжийски мискинин!

пише, че Ердоган е поканен за 3 март????

Не може да бъде.

Верно е-че играе Осман паша си предава сабята на Скобелев...

Бежанците се използват като предлог!!!

Ако поляците оправят двигателя, пуснете и самолета .

Хихихихи...разсипа ме:) Ама ако е с един матор-па не мое да фърка-требат и двата... И да се види пилото да не е на екскурзия,че нема кой да кара. Колегите му одавна се цаниа кой по Ал Италия,кой по Ал Арабия...

За съжаление сме заложници на прищевките на този. Да беше построил истинска ограда по цялата граница , с ток и мини ако трябва, застави, нови хора. САЩ и ислямистките им съюзници тепърва ще разказват играта на цяла Европа. Американските генерали са готови да ВОЮват забележене в ЕВРОПА с въображаемите си врагове. САЩ , Канада , Япония , Австралия си живуркат добре а за ЕВропа ни готвят война . Това са неофициалните планове за нашето бъдеще.

То да построи, ама имаме и гръцка и македонска граница. Въобще нашите добре го играят "демидж" контрол, ама како се очертава склада да е на Балканите, трудничко ще се мине без ограда не само с турско, ама и с гръцко.

Имаха цяла година да я построят тази ограда, кой ли не им каза, е е задължително това съоръжение. Ама не! Трябваше яйцето да дойде до г.за и пак нищо не се прави. Правителството ни заслужава съд и присъда по бързата процедура!

Едно време ни лъгаха, че НАТО щяло да ни пази границите, а те натовските кораби помагат на бежанците като вместо да ги връщат обратно в Турция, те ги стоварват директно на гръцкия бряг. Сега на границата трябва да пратим Паси-то с натоварена картечница в Трабанта да видим как ще ни опази.

+++++++++А Манфред Вьорнер дали ще иска да му е помощник картечар и държи кутията с патроните. Все пак на времето същия се возеше в трабанта на Пасито и си беха страхотна комбина):

Щото Манфред Вьорнер отдавна се пресели в отвъдното.

СЪС НАСТЪПВАНЕТО НА УТРОТО във птиродата се задава един и същ въпрос" КОЙ ЩЕ БЪДЕ ИЗЯДЕН В ТОЗИ ДЕН"Изправени срещу глудница орки нашите граничари няма да имат голям избор.Подобре изяден да е престъпника дръзнал да наруши суверенните ни граници.Как и със какви средства няма значение.Това е предупреждение ! После да няма въх аллах!

Сега чета в сръбския Блиц,че снощи по германската N tv са дали новия маршрут на орките към запада през Гърция, Албания,Черна гора, Босна ,Хъратска. Не знам дали е вярно защото Меркел уж затвори Германия..

може да разпорежда единствено президента, като върховен главнокомандващ.

А къде е оня смотльо, президента, нали той е главнокомандващия, защо мутрата разпорежда военни обочения?????

Смотльото го е страх да изкарва войската на границата, нали можело съседите да се обидят... Ама и ти вземи малко се пообУчавай на правопис, че тъжна работа...

Казват учението щяло да бъде голям майтап - ВВС-то щели да носят самолетите на ръце поради липса на двигатели а войниците Генералите а Земледелеца Минитър щял да дойде с Комбайн ! Главнокомандващия щял да е с стария тапет ...

Не разбрах дали младежката организация на ГЕРБ ще участва в опазване на границата ни, или тя се "активизира" само когато се зададат избори с цел да клечат ненужно няколко дни и нощи пред бърлогата на ЦИК?

Борисов??!!!!

О, той отдавна го е предал, продал и препродал

Лошото е, че Боко няма такива гънки в мозъка, които му приписвате. Той има само три - мачлета, кльопане и... дълбок сън!

Разпорежда за да се оправдая после, че не са го послушали. Много добре знае, че ще ни залеят. Филмите на Тиквата сме ги гледали много!

Германия иска да прекрати политиката на свободно пристигане на бежанци на нейна територия и да се върне към нормалното действие на Шенгенската система.Вече екъсно и при 4 почивни дни ,и при това че Турция не пуска нАТО в техни води.....Късно, какво ще с еправи. Тук вече е безмислено да чатим

Наборе , отвори си записките от казармата в Симеоново , моля !!! Там ако си записал- учение ( пикник) значи нещо съм в грешка !?! Все пак съм служил в строителни войски !!! А , аз си мисля , че ученията се планират?!?

Дешифрирам повелята на Вожда-ни като: "Спете спокойно българи - мъжете без гащи, а жените-както искат, защото полицията и армията ни бдят за вашата сигурност". Все пак, честит 3-ти март! Завоевателна или освободителна е била "войната" не е важно, но си имаме държава. Добра или лоша, но си е наша! А други племена (по-големи от нашето) си я нямат. Държавата.

Завъдете глигани по границат аи организирайте лов. така постоянно ще има въоражени хора на границата !

Същия глупак на снимката в началото на бежанската криза се пенеше , че трябвалонда ги подслоняваме ,защото " знаете ли как ги колят там?-като агнета" Тъкмо се беше вълнал от инструкции при баба си Меркел. Сега пак някой му е натегнал тирантите да ограничва притока и закукурига в друга тоналност. Абсолютен лумпен без капка държавничевско самостоятелно мислене.

ИЗВИНИСЕБЕ