Коментари - Ученичка обвини директор в блудство: Не съм единствената | Днес.dir.bg

Ученичка обвини директор в блудство: Не съм единствената

Седмокласничката Радостина, която обвини в блудство директора на училището, в което учи, твърди, че има и други потърпевши момичета като нея.

Обратно в новината

Коментари - Ученичка обвини директор в блудство: Не съм единствената | Днес.dir.bg

Коментари

Била палава... ми как няма да е палава с тая гръдна обиколка от 110 см в 7-ми клас?

Повече от ясно е, че става въпрос за циганска постановка!!! Нашите "родолюбиви, честни и некорумпирани" медии ще се скъсат да повтарят една очевадна лъжа. Окепазяват човека жестоко. В това затрито циганско село учителите са силно дефицитни, а циганетата не искат да учат. Резултатът от тиражирането на тази лъжа ще е закриване на училището, а циганките на по 12-13 години ще започнат да раждат сополиви циганета, както се случва на много други места в милата родина!

И как е станала тая инсценировка при положение, че има запис? Мене що някой не ме запише как посягам на ученички? То бива бива инсценировка, ама всичко си има граници

Е ЯСНО КАКВО ТОЧНО ИМА НА ЗАПИСА! АКО СА ЦИГАНКИ-НЕ ИМ ВЯРВАМ КАТГОРИЧНО! ОЩЕ НЕ СЪМ ЧУЛА ЗА ИЗНАСИЛЕНА ЦИГАНКА ОТ БЪЛГАРИН!!!

Някой да не пропусне, че циганите имат право да лъжат.

martin

Имаше един филм-"Рисковете на професията"-.Намерете го и го гледайте. А за ЦИГАНИТЕ е ясно!

Ето начин да се измъкваме от училището, момичета.....................

Мангалите какво правят, лъжат и крадът, как може изобщо да пускате тази новина и да маскарите публично човека, вие нормални ли сте !?

Стига бе, учи се "дЕтето", още е малко, как да догони "каките"?

Качено ли е във Фейс-а, да го видим?

Казано е: добродетелта е победа на волята над природата, и практическия ексизтенциализам в един божествено спокойно монотонен селски идилизъм, когато най-голямото чувствено наслаждение, което не съдържа никакви примеси и отвращение, е отдихът след работа, с облагородяващ чисто душевен секс ...

Ти не си Светлето, по-хубаво би го казала от теб, при това на 6локавица ;-) Липсва ни Светлето за коментар, по тема близка до сърцето и и етноса.

да нямаме толкова много грамотни стОденти като Светлето !

....... прокуратура ще внесе искане, за задържане под стражааааа! пръц! бреееей ко нещо са ромят! да та е страх да ги погледнеш, не да им кажеш нещо! ц ц ц ц ц ! еееей, какво доживяхме!

Няма значение ... дали е циганка, англичанка или марсианка, ако има запис на това, за което се говори ... директорът не е читав. Знаели са слабото му място, провокирали са го ... издънил се е!!! А, ако всичко е лъжа ... жестоки наказания за лъжците ... за да е ясно на следващите,че не може да се гаврят и саморазправят, както и с коготон им е удобно!!!

Те СРС-тата не се признават пред съда, камо ли селфи.

Ще има ли "блага ракия" или не и е сефте?

Да питам - някой, някъде видял ли е това заснемане?

Прокурорска е, до доказване на обвинението. както и дали не е тумбила от у-ще и вече не е над 14, макар и в 7-ми клас.

Защо въобще новината стигна до медиите?!!!! Защото е новина за ЦИГАНЧЕ подложено на блудни намеци. Моля, моля. Ако всеки намек биваше така разгласяван в новините, то от толкова много такива новини, аз никога не бих стигнал и до спортните. И защо не започва новината, че детето е циганче и че повечето ученици в това училище са цигани? После да попитам - кой кого е съблазнявал? Няма полов акт, няма изнасилване. Бащата на детето (стария циганин) е бил работник в училището изгонен от училището заради ДОКАЗАНА кражба. А какво да говоря (за случай по-миналата година в Казанлък), където група цигани ИЗНАСИЛВАТ жена пред погледа на мъжа и? По някое време се намесват насъбрали се случайни минувачи, които се сбиват с циганите и помагат на жената, но след като са я "таковали". И какво - не само, че циганите ги пускат без НИКАКВО обвинение, но и самите цигани с цялата си наглост предявават иск пред съда, че са ги били! Докато си траем, ще ни и таковат.

....... негри там, цигани тука, евреи другаде, накрая все ние виновни, все ние лошите ....

Нали следваме новите ни братя оттатък океана и евроГейските ценности! Са едно изнасилване ли ще ни спре!Нека бъдем толерасти!

Никога Българският селянин не е имал морал!

тоя директор нема акъл .

Как така ще уволнява бащата на седмокласничката, само защото крадял дърва?! Поне да е изчакал момата да завърши училището...

Всеки ден цигански новини ...

Епа седми клас си е вече стара мома.

Това моме изглежда бая засукано,врътливо .. значи този застаряващ директор доста се е изпотил,горкият и жена му там..направо цигански триъгълник.как ще харесаш това чудо.. шарен свят

Че е палава алчна циганка е ясно, ама защо изказвате съмнения, че директорът не е щял, направо ще кажете, че се е дърпал и е плакал! Много, много лесно е да се поддаде, шанс над 50% както катаджия, лекар, митничар. Като му бутат (хеле пък ако не е гнуслив) как да каже не!?

съм ксенофоб, но това напращяло девойче ми изглежда като цигане. Те раждат по на 14 години, не знам точно за какво блудство става въпрос.

Да, ромка е, пише го в други статии. И с леко поведение, въртяла е очи, сама си го е просила и е решила да заработи някои мангизи от скандала. Друг е въпросът, че за директори са неподходящи лица със слаби ангели. ЕТО ЗАЩО.

де, ама това не е точно блудство, а си е живо е.бане, със съгласието на двамата. Друга е квалификацията, демек.

Къде е Светлето от Мюнхен? Това и е точна тема за коментар, а и "девойката" е от нейния етнос. Светле, ела да разведриш тегавата тема.

В диспутите-, путите спокойното състояние на духа, съчетано с известна благожелателност, е признак за наличие на определена сила, в следствие на която разсъдъкът става уверен в своята победа над елементарната готовност за съвъкупление в миг на кратко щастие!

Светлето по го може от теб.

И в наешето училище директора така се опита и мене да ме такова- почна да ме гали аз му викам "Нидей така бе, г-н директор, аз си имам мъж у къщи!" а той ми вика "Карай ма, той няма да разбере!" викам му "Нидей бе господине, дица имам 3 тъман, срамота й туй тука"

"Не съм единствената..." Явно си споделят "девойките", решила да са пробва и тя, пък и СРС използвала, да се похвали после на приятелките.

нейна бивша учителка? Очевидно цигането едва ли е учило в други училища , освен това , в Ново Паничарево!Значи тази, нейната бивша учителка се явява и бивша учителка в това същото училище!Защо не вземат да проверят бившата учителка защо е напуснала това училище?И то е по времето на същият този директор, щом той от 20 години е там!

Дайте доказателствения материал, да видим що е "секс без проникване", и да научим как се прави това.

какво казва мъжо й на тази седмокласничка?И колко тайнета има родени до сега?

Майката я била пращала "да учи, не за глупост". Ами, че точно тая 'глупост' трябва да учи в детайли - от там ще и идва хляба :)

нагласена работа ама грам истина няма в това нещо! директора ще оди курбан заради кифлата проста

Защо пък да няма грам истина, ако ходят и му се предлагат? Доста мъже не биха отказали. Но за да станеш директор се иска морал, все пак.

е много опитна свиркаджийка, пък и селфи направило междувременно. Бая предварителен опит е имало да се справи.

Нямал си друга работа директорът, тръгнал на старини циганките да ашладисва! Айде бе... Тия трябва да ги трепят само като им видят цвета на кожата.

На думите на циганин НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА не трябва да се вярва.

Циганска работа

..Радини вълнения. ..! ?

Вижте и какво казва майката на курвето!след делото ще разберете какво е станало!!!

Момичето е спазило инструкциите на БХК за дискредитиране на представители на българския етнос. Интересно защо журналистите отразяващи ,,случая" не съобщават колко раждания има ученичката?

Вижте във флагман какво казва курвето! "една моя стара учителка ми каза да да го направя" тъй,че работата е ясна!!!!!!!!!!!!

Не заради етноса, ако е вярно, че е ромка, но представете си, ако не е подготвена предварително да го направи, как ще успее да го снима и той няма да забележи, всеки, който има телефон, да си представи дали това е възможно

що не го дадете това моме да го видим - черно ли е , бяло ли е - метафора да го видим що за неустоима красавица е. Най-лесно е да се снима - ще си вдигне полата, ще му се натисне и ще снима - малката курва.

Лошото е, че тази може да доведе цялото гето като Кошаревски свидетели, а всеки знае, че те винаги лъжат

Тази Радостина, ако я наречем Рада, ще стане съвсем като в народните песни - "бяла Рада". Ама много бяла, бе - чак сияе на снимката "момата"...

Има такъв уред - детектор на лъжата, полиграф. Не се признава в съда, ама ще даде ясна представа кой лъже. А на тоя етнос много-много вяра да нямаш!

Нема нужда от полиграф! От сто километра се вижда, че цигането послъгва! Явно ще искат някаква парична компенсация "за нанесени морални щети", ако цигането изобщо има някакъв морал...Пък и да правиш селфи в такъв момент, хм, само циганин може да измисли подобна версия...

Циганско театро с просташки привкус когото трябва да задържат не не го задържат , скапана държава !

Абе лиле,защо ми скри коментара.........Нима не са цигани.....Смешна си.

Ученичка, обвини директор в блудство: Не съм единствената Мангалката се опитва да спечели некакви пари,като се има и ПРЕДВИД СЪСТОЯНИЕТО И НА СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА, НИЩО ЧУДНО ДИРЕКТОРЪТ ДА БЪДЕ ОТСТРАНЕН И ДА СЕ ПРИСЪДИ ОБЕЩЕТЕНИЕ.

Петров, ти дължиш ОБЕЩЕТЕНИЕ на образователната система, че най-вероятно си крякал 1-2-3 и така до 11-12, но полза никаква.

kaкъв е този хипопотам и кой гледа bTV изобщо ?!

Черен хипопотам - много рЕдка порода. България е резерват за развъждането им.

В момента в който прочетох че бащата се борел момето да остане в училише разбрах етноса - там е голяма борба за образование и научни постижения! Колкото до случая - ако има снимки, които доказват вина на директора - пандела за него, ако не, изключване на девойката!

Коментари - Ученичка обвини директор в блудство: Не съм единствената | Днес.dir.bg

Ученичка обвини директор в блудство: Не съм единствената

Седмокласничката Радостина, която обвини в блудство директора на училището, в което учи, твърди, че има и други потърпевши момичета като нея.

Обратно в новината

Коментари - Ученичка обвини директор в блудство: Не съм единствената | Днес.dir.bg

Коментари

Била палава... ми как няма да е палава с тая гръдна обиколка от 110 см в 7-ми клас?

Повече от ясно е, че става въпрос за циганска постановка!!! Нашите "родолюбиви, честни и некорумпирани" медии ще се скъсат да повтарят една очевадна лъжа. Окепазяват човека жестоко. В това затрито циганско село учителите са силно дефицитни, а циганетата не искат да учат. Резултатът от тиражирането на тази лъжа ще е закриване на училището, а циганките на по 12-13 години ще започнат да раждат сополиви циганета, както се случва на много други места в милата родина!

И как е станала тая инсценировка при положение, че има запис? Мене що някой не ме запише как посягам на ученички? То бива бива инсценировка, ама всичко си има граници

Е ЯСНО КАКВО ТОЧНО ИМА НА ЗАПИСА! АКО СА ЦИГАНКИ-НЕ ИМ ВЯРВАМ КАТГОРИЧНО! ОЩЕ НЕ СЪМ ЧУЛА ЗА ИЗНАСИЛЕНА ЦИГАНКА ОТ БЪЛГАРИН!!!

Някой да не пропусне, че циганите имат право да лъжат.

martin

Имаше един филм-"Рисковете на професията"-.Намерете го и го гледайте. А за ЦИГАНИТЕ е ясно!

Ето начин да се измъкваме от училището, момичета.....................

Мангалите какво правят, лъжат и крадът, как може изобщо да пускате тази новина и да маскарите публично човека, вие нормални ли сте !?

Стига бе, учи се "дЕтето", още е малко, как да догони "каките"?

Качено ли е във Фейс-а, да го видим?

Казано е: добродетелта е победа на волята над природата, и практическия ексизтенциализам в един божествено спокойно монотонен селски идилизъм, когато най-голямото чувствено наслаждение, което не съдържа никакви примеси и отвращение, е отдихът след работа, с облагородяващ чисто душевен секс ...

Ти не си Светлето, по-хубаво би го казала от теб, при това на 6локавица ;-) Липсва ни Светлето за коментар, по тема близка до сърцето и и етноса.

да нямаме толкова много грамотни стОденти като Светлето !

....... прокуратура ще внесе искане, за задържане под стражааааа! пръц! бреееей ко нещо са ромят! да та е страх да ги погледнеш, не да им кажеш нещо! ц ц ц ц ц ! еееей, какво доживяхме!

Няма значение ... дали е циганка, англичанка или марсианка, ако има запис на това, за което се говори ... директорът не е читав. Знаели са слабото му място, провокирали са го ... издънил се е!!! А, ако всичко е лъжа ... жестоки наказания за лъжците ... за да е ясно на следващите,че не може да се гаврят и саморазправят, както и с коготон им е удобно!!!

Те СРС-тата не се признават пред съда, камо ли селфи.

Ще има ли "блага ракия" или не и е сефте?

Да питам - някой, някъде видял ли е това заснемане?

Прокурорска е, до доказване на обвинението. както и дали не е тумбила от у-ще и вече не е над 14, макар и в 7-ми клас.

Защо въобще новината стигна до медиите?!!!! Защото е новина за ЦИГАНЧЕ подложено на блудни намеци. Моля, моля. Ако всеки намек биваше така разгласяван в новините, то от толкова много такива новини, аз никога не бих стигнал и до спортните. И защо не започва новината, че детето е циганче и че повечето ученици в това училище са цигани? После да попитам - кой кого е съблазнявал? Няма полов акт, няма изнасилване. Бащата на детето (стария циганин) е бил работник в училището изгонен от училището заради ДОКАЗАНА кражба. А какво да говоря (за случай по-миналата година в Казанлък), където група цигани ИЗНАСИЛВАТ жена пред погледа на мъжа и? По някое време се намесват насъбрали се случайни минувачи, които се сбиват с циганите и помагат на жената, но след като са я "таковали". И какво - не само, че циганите ги пускат без НИКАКВО обвинение, но и самите цигани с цялата си наглост предявават иск пред съда, че са ги били! Докато си траем, ще ни и таковат.

....... негри там, цигани тука, евреи другаде, накрая все ние виновни, все ние лошите ....

Нали следваме новите ни братя оттатък океана и евроГейските ценности! Са едно изнасилване ли ще ни спре!Нека бъдем толерасти!

Никога Българският селянин не е имал морал!

тоя директор нема акъл .

Как така ще уволнява бащата на седмокласничката, само защото крадял дърва?! Поне да е изчакал момата да завърши училището...

Всеки ден цигански новини ...

Епа седми клас си е вече стара мома.

Това моме изглежда бая засукано,врътливо .. значи този застаряващ директор доста се е изпотил,горкият и жена му там..направо цигански триъгълник.как ще харесаш това чудо.. шарен свят

Че е палава алчна циганка е ясно, ама защо изказвате съмнения, че директорът не е щял, направо ще кажете, че се е дърпал и е плакал! Много, много лесно е да се поддаде, шанс над 50% както катаджия, лекар, митничар. Като му бутат (хеле пък ако не е гнуслив) как да каже не!?

съм ксенофоб, но това напращяло девойче ми изглежда като цигане. Те раждат по на 14 години, не знам точно за какво блудство става въпрос.

Да, ромка е, пише го в други статии. И с леко поведение, въртяла е очи, сама си го е просила и е решила да заработи някои мангизи от скандала. Друг е въпросът, че за директори са неподходящи лица със слаби ангели. ЕТО ЗАЩО.

де, ама това не е точно блудство, а си е живо е.бане, със съгласието на двамата. Друга е квалификацията, демек.

Къде е Светлето от Мюнхен? Това и е точна тема за коментар, а и "девойката" е от нейния етнос. Светле, ела да разведриш тегавата тема.

В диспутите-, путите спокойното състояние на духа, съчетано с известна благожелателност, е признак за наличие на определена сила, в следствие на която разсъдъкът става уверен в своята победа над елементарната готовност за съвъкупление в миг на кратко щастие!

Светлето по го може от теб.

И в наешето училище директора така се опита и мене да ме такова- почна да ме гали аз му викам "Нидей така бе, г-н директор, аз си имам мъж у къщи!" а той ми вика "Карай ма, той няма да разбере!" викам му "Нидей бе господине, дица имам 3 тъман, срамота й туй тука"

"Не съм единствената..." Явно си споделят "девойките", решила да са пробва и тя, пък и СРС използвала, да се похвали после на приятелките.

нейна бивша учителка? Очевидно цигането едва ли е учило в други училища , освен това , в Ново Паничарево!Значи тази, нейната бивша учителка се явява и бивша учителка в това същото училище!Защо не вземат да проверят бившата учителка защо е напуснала това училище?И то е по времето на същият този директор, щом той от 20 години е там!

Дайте доказателствения материал, да видим що е "секс без проникване", и да научим как се прави това.

какво казва мъжо й на тази седмокласничка?И колко тайнета има родени до сега?

Майката я била пращала "да учи, не за глупост". Ами, че точно тая 'глупост' трябва да учи в детайли - от там ще и идва хляба :)

нагласена работа ама грам истина няма в това нещо! директора ще оди курбан заради кифлата проста

Защо пък да няма грам истина, ако ходят и му се предлагат? Доста мъже не биха отказали. Но за да станеш директор се иска морал, все пак.

е много опитна свиркаджийка, пък и селфи направило междувременно. Бая предварителен опит е имало да се справи.

Нямал си друга работа директорът, тръгнал на старини циганките да ашладисва! Айде бе... Тия трябва да ги трепят само като им видят цвета на кожата.

На думите на циганин НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА не трябва да се вярва.

Циганска работа

..Радини вълнения. ..! ?

Вижте и какво казва майката на курвето!след делото ще разберете какво е станало!!!

Момичето е спазило инструкциите на БХК за дискредитиране на представители на българския етнос. Интересно защо журналистите отразяващи ,,случая" не съобщават колко раждания има ученичката?

Вижте във флагман какво казва курвето! "една моя стара учителка ми каза да да го направя" тъй,че работата е ясна!!!!!!!!!!!!

Не заради етноса, ако е вярно, че е ромка, но представете си, ако не е подготвена предварително да го направи, как ще успее да го снима и той няма да забележи, всеки, който има телефон, да си представи дали това е възможно

що не го дадете това моме да го видим - черно ли е , бяло ли е - метафора да го видим що за неустоима красавица е. Най-лесно е да се снима - ще си вдигне полата, ще му се натисне и ще снима - малката курва.

Лошото е, че тази може да доведе цялото гето като Кошаревски свидетели, а всеки знае, че те винаги лъжат

Тази Радостина, ако я наречем Рада, ще стане съвсем като в народните песни - "бяла Рада". Ама много бяла, бе - чак сияе на снимката "момата"...

Има такъв уред - детектор на лъжата, полиграф. Не се признава в съда, ама ще даде ясна представа кой лъже. А на тоя етнос много-много вяра да нямаш!

Нема нужда от полиграф! От сто километра се вижда, че цигането послъгва! Явно ще искат някаква парична компенсация "за нанесени морални щети", ако цигането изобщо има някакъв морал...Пък и да правиш селфи в такъв момент, хм, само циганин може да измисли подобна версия...

Циганско театро с просташки привкус когото трябва да задържат не не го задържат , скапана държава !

Абе лиле,защо ми скри коментара.........Нима не са цигани.....Смешна си.

Ученичка, обвини директор в блудство: Не съм единствената Мангалката се опитва да спечели некакви пари,като се има и ПРЕДВИД СЪСТОЯНИЕТО И НА СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА, НИЩО ЧУДНО ДИРЕКТОРЪТ ДА БЪДЕ ОТСТРАНЕН И ДА СЕ ПРИСЪДИ ОБЕЩЕТЕНИЕ.

Петров, ти дължиш ОБЕЩЕТЕНИЕ на образователната система, че най-вероятно си крякал 1-2-3 и така до 11-12, но полза никаква.

kaкъв е този хипопотам и кой гледа bTV изобщо ?!

Черен хипопотам - много рЕдка порода. България е резерват за развъждането им.

В момента в който прочетох че бащата се борел момето да остане в училише разбрах етноса - там е голяма борба за образование и научни постижения! Колкото до случая - ако има снимки, които доказват вина на директора - пандела за него, ако не, изключване на девойката!