Учените ни потвърдиха тенденцията за топене на ледници

Ледниците на Антрактида се топят и това е видимо с просто око.Това показват проучванията на 26-тата българска антрактическа експедиция.

Обратно в новината

Коментари - Учените ни потвърдиха тенденцията за топене на ледници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех, таз АнтРАктида брей.

Някои много си вярват, че имат силата да променят климата или да въздействат върху процесите на Земята. Ние сме въшки на тази планета и единствените същества на нея, които си мислим, че я "извозваме" като я замеряме с ядрени бомби, пестициди, избиваме другите й обитатели, изсичаме за тъпотии горите. Но всъщност "клатим" себе си. Природата си взима данъците от нас по всякакъв начин, а ние тъповато питаме " защо на нас, защо на мен?". Тъпо същество е човека, много тъпо.

Мен повече ме притеснява намаляването на общият интензитет на Земното магнитно поле с близо 6 % само за последните 100 години. То ни защитава от високоенергетичните йонизиращи лъчения и слънчевият вятър.

Откриха ли най-добрите после цвета на снежната покривка?

Браво на полярницитв ни :-) Успешно завършване на експедицията и благополучно завръщане у дома! Браво!

Клатикурците в Антарктида добре си поживяха за наша сметка и го докараха до пенсия. Да му мислят пенсионерите дето ровят по кофите!

Абе важното да се построи втората кабинка на Пирин и Боце да рапортува дежурните си дебилизми в Брюксел. Т'ва планетата - майната й. Я колко планети има у Космоса, ще има за всички!

И целогодишно банани на глава...

Не ни занимавайте с глупости. Дайте разследването на Григор Лилов за шесторното убийство!

Офиц. Земята плоскал и е или кръгла! Предвидили сме бонус за категорично публично изявление.

дайте ни пари

това означава,че се трошат много държавни пари нахалост за тези псевдо учени

Каква е твоята логика за да определиш някой като псевдо-учен. Би ли бил така добър да споделиш с нас или това е просто едно от последните словосъчетания, които си научил и искаш да използваш в изречение, но не знаеш точно как и защо?

stan_posta@

Джендър зацикли ли, ресет няма ... :)

Заплюйте си по един имот драги полярници защото като се гътне земята да има къде да си садите чушки и домати че тук боцко ще пусне арабелките да му цункат ......

Норвезите днес пишат, че мита за климатични промени се развенчава от учените.

И развенчават, и опровергават, и разгромяват, и не е от днес. Но има едни хора, дето си печелят добре от страховете на хората и ако не е ядрена война, озонова дупка ще е, ако не е затопляне - фини прахови частици. Но хората не може да бъдат оставени на мира, как така ще си живеят мирно, все за нещо трябва да ги тормозят. Да, бе, верно, какво стана с озоновата дупка ? Нали всички щяхме да измираме до 5-7 години, пък нещо после затихна работата. Какво стана с дупката ? Нали уж сменихме всички хладилници, Дюпон добре спечели от презареждането на 1 милиард хладилници по земята, на всички им смениха фреона с нещо, много полезно беше, кой да ти знае какво, ние само плащахме, не ни казаха какво има вътре. Как да се случи - точно Дюпон, Дюпонд ли беше, точно те имали една ама точно за целта течност, дето била патентована и тя земеняла убиеца на човечеството - фреона. Ей, добре, че бяха Дюпон, Дюпонд ли бяха, ама добре че бяха, че без тях - лошо ! И спасихме земята и този път. Ама с дупката, дупката какво стана ??

антарктика намалява атлантида се увеличава

Всички вече разбраха,че с разтапянето на ледниците морското ниво се повишава, което грози сериозни части на нашата планета. Само Нено (Димов) от София, България още не е разбрал.

Чичо Сорос плаща, докладите излиза както следва. Нема изненади.

На теб като проститутка ли плаща!?

Два пъти е написано... Казва се "Арктика" и "Антарктика"", защо да не е и "Антрактика"???? Пък и доколкото зная, там на "Атрактика" копаят антракса...

Даже и по-зле - три пъти е написано "Антрактида" и един път - "антрактическа експедиция". Да е един, два път, да кажеш, че е печатна грешка, случва се. Ама 4 пъти да сбъркаш ? А континентите с учат още в 5-ти клас ! Журналисти, какво да ги правиш. Деца на демокрацията.

Великани хора. За рзлика от джуджетата, които пишат тук.

"Антрактида" ??? - я пак!

Тука има някаква голяма Кон-спирация ?! Явно задачата на нашите учени и ученки е да му духат повече на ледника, та като се разтопи да залее Холандците, които и без това живеят на дъното на океана. Така няма да има кой да гласува против за Шенген-ата !

OmPoBeH

"Всичко беше невероятно." . . . . . . "Радвам се, че се прибрах." Не усещам да лъха бурен ентусиазъм от тази екскурзия....Дали би повторил ?!

Тъмната истина за Антарктида! Космическо разкриване - Антарктида: Новата Зона 51 https://link Космическо разкриване - Антарктида: Процесът на разкриване https://link

Като даваш линкове им махай точките и слешовете !

Всички знаем, че ледниците се топят .... И ТАКА ОТ ПОСЛЕДНИЯ ЛЕДНИКОВ ПЕРИОД НА САМ ВСЕ СЕ ТОПЯТ И НАМАЛЯВАТ! Но БРАВО ЗА ТОВА, ЧЕ НЕ ОБВИНЯВАТ ЧОВЕШКАТА ДЕЙНОСТ, като западните папагали на хранилка към разни фондации, които пък се СУБСИДИРАТ ОТ ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИ ИНДУСТРИИ.

Щом пловдивските учени са го потвърдили, значи е вярно.

И аз колко дни и нощи чакам нашите да открият топлата вода :))

И за това е виновен краварския макак.