Мъж е убит край ”Китайската стена” във Варна (обновена)

Мъж на видима възраст 40-45 г. е открит мъртъв в междублоково пространство във варненския кв. "Левски". Случаят е убийство, а районът е отцепен, съобщиха от МВР

Обратно в новината

Коментари - Мъж е убит край ”Китайската стена” във Варна (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-вероятно е бил застрелян, защото нямал записи на Веско Маринов

тая българия трябва да я прекръстиме на Gotham в скоро време

Правят оглед с ръце на задниците си. Колко работят, колко гледат?

Е НЕМА такава Държава ! Докато нещастниците от МВР си играят на измислени " килъри " ; истинските такива явно си разиграват коня необезпокоявани от никого !

Ние ги хващаме, те обаче НЕ ги пускат!

Най добрия град за живеене е Варна ако не ти се случи случка.

Бабо Кино! насади ли арпаджика, че са щураш като гламава из нета?

При др.Овчев,такива работи не ставаха!...

Казват, че Варна била "Най-добрия град за живеене" - то не бяха палежи, убийства ... Ех, .... Варна...

Варна е най-добрия град за убиване! В този град няма разкрито убийство, защото никой и не го разследва! Ами ако попаднат случайно на някого, който е свързан с "Тримата танкиста"...

Пак самоубийство. Жертвата се е наръгала 12 пъти с нож в гърба.

или е продал дрога на дете и бащата го е заколил като прасе... самия факт,че се е случило с кухненски нож показва,че някои е излезнал от релсите.

баба ванга каза,че господ ни помага- ето,че е познала. не познавам човека,не мога да кажа нищо за неговия бизнес но по презумция в нощните заведения не работи интелигенцията.

Айде , новата серия убийства започна и пак са мили хора и пак убийствата нямат никаква връзка помежду си .....

Ти си блонди.

Умния престъпник е възпитан и отзивчив. Живее скромни и с нищо не буди съмнение. Тези факти не са от вчера. Това не му пречи да е бил дилър на дрога и сводник. Не е тайна, че заведенията са прикрита част за пране на пари. Ако работиш една дискотека на чисто, няма да спечелиш нищо. Уверявам ви.

Не стреляйте по диджея, той толкова си може!

Когато силата на закона не се прилага, се прилага закона на силата!

Искали са от него да пусне чалга поздрав. Отказал е, защото заведението не е било чалготека. Резултата е налице. П.П. Извода е винаги си носете диск с творчеството на Азис и Сашка Васева, защото не се знае кога ще ви е нужен.

Според МВР-статистиката ! На мястото има ,само един убиД.

Рут Колева или Амутлиева са в дъното на историята! Версия 1:DJ искал да си плаща за пусканите парчета, но Саня Амутлиева не му вземала парите и понеже продължавал да настоява, го гръмала! Версия 2: Рут Колева го поръчала, защото не искал да пуска нейните златни и платинени плочи

Политически игри, убийства на народа. Нямам бъдеще в тази държава на престъпността.

Или заради дрога, или заради някоя фуста.

Репликата трябваше да е "Ние си ги хващаме, ние си ги пускаме" на нали на Тиквуна все му трябват едни "те" да са виновни...

Може да са били заедно и ди джея да е утрепал Белята и след това него да са го свитнали, за да скрият поръчителя.

Точно така, Шерлок. :-) Браво! Малък проблем е, че единият е във Варна, а другият в София, но това е дребна работа, нали разреши случая. :-) Тази година нещо тръгна с много убийства. :-(

Представете си каква марша сме а не народ ако убийството е от глад на някой мързелив циганин - нормалните хора не се разкарват с ножове.Етноса убиват ако не им дадеш и откажеш даже огън да си запали цигарата на пътя.

дрога батка ... дрога .. мени се властта ..менят се и дилърите :))))

Мене ме кефи фатмака от снимката - какво телосложение, пример за служител в МВР!

тоя коментар беше много добър. Дебелакът според мен е там само за прикритие !

Малко английска сол или разхлабително и ще видиш как бяга, че чак подметките по гърба му ще удрят.

Това е действителността в РБългария.Но какво друго да очакваме като на най-високо държавно ниво е заложена мутра.

Е, какво - очакваме мутрата да ни продаде като роби, което се и случва. А робът няма права.

Мирише ми на изневяра...тоя само ще да е клецнал някоя неиздържала кифла. След което още по-неиздържалото й гадже(вероятно бивше към момента) взело, че стигнало до гениалното решение на проблема си.

До този, който ми е сложил минус: Така да ти го кажа- това убийсто ми се струва битово!

Минуса очевидно е, защото имаш нещо против жените със слаб ангел. ;) Иначе е нормално да се предположи, че е битово.

Пич, нямам нищо против. Аз също съм се възползвал от такива, от мои бивши също са се възползвали (за настоящата към момента нямам такова ифо). Та идеята е: гот е, ама докато не ти забият нож в гърба! (5-6 пъти). Колкото до дискотеките и екземплярите, които налитат на тамошния персонал... ;)

Чукачите не ги убиват край кофите за боклук. Там има показност а тук си е съвсем друга мастика.

Не е отчел оборота от белото където трябва.

ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ

Това са европейските ценности на Плевналиев.Когато липсва народна република винаги ще е така.Демокрацията със закон позволява живота и здравето на хората да са като развалена стока която в безплановата капиталистическа и пазарна икономика е преоценена с изтекъл срок.

Дам, преди като не ги казваха тия неща и те не се случваха :) И земетресения и наводнения не ставаха и самолетни и влакови катастрофи също. Изобщо толкова хубаво беше в "доброто, старо време", че се чудя защо не ни пускаха да погледнем как страдат работниците на Запада... Ти знаеш ли, защо не ни пускаха? Има още няколко Народни републики по света, можеш да ги посетиш с еднопосочен билет. Дори съм съгласен да ти го купя лично.

Не ти харесва народната република защото при нея не позволяват да се яде повече от това колкото си изкарал и такива сервитьори и кучкари никога нямаше да ни управляват мислейки само как да ни интегрират с същества изостанали в еволюцията.

е кво толко се радвате на убийството на някъв диджей, то вярно че не е сериозна професия, ама все пак не е някакъв престъпник

Ми то при Боко електорат не остана.

DJ Умрялко Ей се грижи за вашето добро настроение, къде са ви ръцетее не ви виждааам, как е коНпанията, поздрав за Станчо Главата и Миро Шефа от всички работници с песента Най-добрата фирмааа айдее циганиятаа...

Абе тези хора как после ядат хляб с тези ръце?!

не им остава време за ядене, много работят !

мутренско управление- мутренски времена!

тоя да не го е свитнала групата от ВКР , за тренировка с хладно оръжие , за да не хвърчат гилзи !

Когато няма справедлив съд, пристига, съдия ЛИНЧ !

Мии безвастие, некадърни послушковци начело на МВР, бездействаща прокуратура, подкупен съд... И ето върнаха се старите методи на улично правосъдие.

Я да ме светнеш, точно кога сме имали работещи прокуратура и съд? :)))

Писах аз преди малко(заради Белята),че започнаха да се разчистват,ама сега като прочетох и за тоя,мед ми капна на сърцето!А ,дано по вода да им върви!!!!!!! А ако Боко има пръст в тая работа-ЕВАЛА!!!

Хубаво е,когато престъпниците си отиват по този начин,защото и без това няма съд,който да ги вкарва в затвора! Колкото по малко престъпници,толкова по добре,колкото по бързо се избият по между си,толкова по добре!!!!

Не се радвай, за съжаление други ще заемат вакантните места.

И на тях ще им дойде редът.

"Борисов има условна присъда за поставяне на взривно устройство в столичен автосервиз..." Така е , като не ни наемате навреме!

браво, 16 милиарда дълг, всеки ден убийства и самоубийства от глад

Защо? Да не би да се появиха, канибали!?

Към "кукер": Хубаво че имаш мнение, само дето не си бил в час по български, когато са учили как се използва буквата "й". Колкото до убийствата - разчистват си сметките хората, като няма правосъдие, решават си проблемите сами.

дя-до

Въх! Добре, че се изнесох от този блок. Преди 32 години.

"Китайската стена" е във София на улица Одрин (зона Б5). Всичко друго по провинцията е джигитайска стена!

И в дружба има "китайска стена", в Бургас пък има "Краставицата"... А този кой е какъв е?!

Бе хич да не е прав си. То и в Китай има една стеничка дето са я кръстили на вашата...

Гледам, десетин провинциалисти са се засегнали и са ми нацъкали минусчета!!! Абре, момчета, свършиха ли се нивята, че киснете в интернет. Я бързо, беж да копате!

Пич, ние в провинцията си знаем корените и се гордеем с тях! Вие, "гражданята" в София сте много зле! Баба и дядо от провинцията, но внучето отишло в София и станало софиянец..."Пази Боже сляпо да прогледа" е твоята работа, мой! И друго да ти кажа, умнико, - ако няма кой да обработва нивята, откъде ще дойде зърното за хляба, който ядеш? То не става само с далавери, иска се и работа, истинска... И за довиждане - "Всичко, което не е до морето, е провинция" - Ърнест Хемингуей...

офф мирчооо, мирчооо ....кои те знае и ти какув селянини си ,ама на .... големи претенциии че си от софя.голям праз!! няма да ти разкавам колко хубава е варна , защото маи няма смисул. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Варна е хубава само през лятото - но дори и тогава е голяма влага, вечно си като в сауна. А зимата с тези ветрове и огромни вълни ?.... В София си е по-хубаво. Това е положението!!!

Мричо не е селянен, той е СЕЛЯНДУР! Разликата е голяма! Мирчо е един много прост, тежко неинтелигентен човек, който явно е попаднал по случайност в София и се има за голяма работа! А той си е просто ЕДИН ГОЛЯМ БОКЛУК!

Значи в заключение, гледайки гласовете мога да кажа, че аудиторията на сайта са 4:1 - провинция:София. И въпреки това бяха направени на питка от един единствен софиянец. Абе, ученото си е учено! Но учението не е за всеки, трябва и работна сила! Затова ще ви кажа - под слънцето има място за всички ни!

ЗАЩО, " БлЕнувано правителство" на проф. Лизнаошки, се спря да ги "хваща", още преди избори, още от Оня, Дингила с газовия пистолет, който искал само, Доган, "Да се испусне"- квалифисация ОТ, МВР психо- адвокат, Или Плевенския келеш, Градинко, нападнал Костова, и нейната внучка, с НОЖ, защото нямалкакво да яде, И, съдя- мъдя Тополко Тополов, СОС, го пусна, като бръкна в джоба и му даде 3 по 100 за из път, егати, юрист- мъдорист? Стаен агент Крка

Бабо Тудорке, що дириш още тука? Време за обяд е, а после за следобеден сън!

Да гя лизнеш, сувата слива? Я те чекам, купи само, каса фносна бира, И, се Обади !

ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ

МУТРИНСКА ДЪРЖАВА....... МУТРИНСКИ ПРЕМИЕР........ МУТРИНСКА ОЛИГАРХИЯ.... ОВЧИ НАРОД, СПЕТЕ СЛАДКО!

даааа спиме си сладко а ти газ пикаеш :)))хахахах тупан

Абе я отивай да се криеш под масичката бързо!

Дира стига с тази "култова реплика".На кого служите и какво искате да подчертаете?Големи журналисти.От вас се иска да съобщите новината ,но не и да анализирате.Всички знаем какъв е ББ в момента и какъв е бил в миналото.

Aми то по тази логика ,то и вашите партийни групировки и лобита не са света вода ненапита и всички произхождат и водят кариера от времената на вечната-БКП,подчинена на КПСС затова е по добре България известно време да се управлвява отСАЩ,Германия .Ще е по добре за обикновенния и честен останал българи да живее във България!

Ако може, гл. редактор да ми обясни: "...по време на взрива е бил на риба."!? В смисъл, че е бил стъпил върху риба или я е бил яхнал, или какво!? Явно освен дефицит на "лекари", има дефицит и на "списвачи"...

Ти ще да си първия дето не "хваща" рейса, а се качва на превозно средство от автопарка на ГТ (да се чете, ГеТе от Градски Траснпорт) от пит автобус (задвижван с дизел - технически изправен и с правоспособен водач). Разбира се, винаги снабден с надлежно закупен и заверен документ за превоз. ;)