Почина заподозреният за двойното убийство във Варна

Почина 39-годишният Петър Евтимов, който е заподозрян, че вчера е застрелял приятелката си и любовника й и след това се простреля в главата.

Обратно в новината

Коментари - Почина заподозреният за двойното убийство във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ябълката на раздора обикновено се оказва слива...

според закона е. и де-факто, чисто човешки - виновна е и тя, и тя е първопричината. фактът, че са я хванали, по унизителен за мъжа (и за нея, всъщност) начин - на публично място, след (колко роматично...) онлайн свалка. всички осъдихте мъжа, а той през какво е минал, за да стигне до убийство и самоубийство, не помислихте.

Това е най - глупавото нещо което съм чела напоследък, ще си оствя децата пълни сираци, за една изневяра. Затова съм казала на мъжа ми, ако такова нещо се случи в нашето семейство, независимо с кой от двамата, "моля те, ела и ми кажи, както и аз бих ти казала първо на теб". Големи хора сме. Пък и това касае най - близкия ти човек, какво има да го лъжеш , да се криеш и да шмекеруваш. Отиди и си кажи, така и така , така се получи, независимо от последствията. А сега какво, голям праз, отмъстил на жена си, как? Като оставил децата си пълни сираци в доста трудна възраст?Доказал се е той като честолюбив мъж, няма що... Не оправдавам и жена му разбира се.... аз бих отишла и бих си казала ако стигна до там един ден..........щом се е стигнало до там, няма какво да губя след такова признание...

това не е отмъщение, ако беше отмъстил, щеше да се скрие. това е, ОЧЕВАДНО, акт на отчаяние на човек, унизен до максимум. а го плюят само защото е мъж, ако беше жена, щеше да е героиня. на това му се вика долен сексизъм.

Пак добре, че не убил и децата. А можеше да го направи, първо да убие майката на децата, после децата, и накрая себе си. Щото сбърканата му логика дотам води.

Вместо торентите да забранят фейсбука.

В този случай единствено ми е мъчно за децата!Представети си само какъв шок е това за тях!За един ден губят и 2-та си родители!Съдба-неясна!Живот-неясен! Хора,пазете си нервите най-вече заради децата.Всяка изневяра се забравя и прощава с времето.Не си заслужава драмата!Жалко,наистина жалко за тези невинни душици!

Много труден стана занаята с тези съвременни комуникации! Човекът явно е бил лабилен психически. Жалко за дечицата.

А така. Адаш що пишеш от мое име? :-)

Руиз

Жалко за децата! Въпросът можеше да се реши цивилизовано. Насила хубост не става, както казва народът. Изневерява- прав й път! И какво направи този Отело? Безумни убийства и нещастни деца!

Бог да прости убитите! Убиеца да гори в ада! Боклук такъв, заради една ревност, да остави децата си без родители.За една ревност да съсипе живота на родителите на тримата.За една ревност, боклук такъв децата му ще растат сирачета. Какво като му е изневерила? Какво? Всички мъже изневеряват, но жените нямат право,така ли?Тоя турчин ли е, та така е решил проблема, вместо да се разделят?

Cyce

"Всички мъже изневеряват" - е много си зле, душа!

само с такива си е контактувала. а това за ада и клетвите въобще... са на един пистолет разстояние от убийството.

А как ще ги погребат, в един гроб ли? Не мисля, че е редно да са в един гроб.

Това ще е гавра!

Аз пък не мога да разбера какво коментирате кой е виновен за инзневярата на жената при положение, че истината е някъде там. Факт е че този човек е убиец и самоубиец.

факт е, че е станал такъв в резултат на неочаквано откритата изневяра. всяка филия има две половинки.

Заради една изневяра - три погубени живота... Не си струва.

и 8 патрона...

Герой ! Тай страхлива съскаща патка ако имаже куража да му каже истината в очите и да се разделят можеше само и с бой да мине. ама като гоправи на рогат добитък така ще е .

Аз не разбирам защо трябва да се вадят обобщения и да се правят политически асоциации с този трагичен случай. Убиецът е можело да реагира по всякакви други начини, но е избрал най-погрешният, необратим начин. За мен този човек е бил слабохарактерен и това е егоистична проява.

Като гледам две са основните гледни точки на жените: 1. "Мъжа е виновен, че му е еизневерила, ако беше мъж на място нямаше да го направи!" Как може това да е логично, в която и да е вселена ми убягва. Мъжа изневерява - виновен е. Жената изневерява - мъжа е виновен! Да подкрепяш собствения си пол без да мислишщ е тъпо уважаеми дами. Виновен е този, койо изневерява. 2. "Човек е свободен да избира" Да, но не и да разрушава живота на други. Свободата ти свърша там, където започва моята и обратно. Като не е искала да е с него е трябвало да го напусне, а не да изневерява като долна к*рва. Или е ок защото "мъжа й я е накарал да се чуства така"? Отново: Виновен е този, който изневерява БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ КАКЪВ ПОЛ Ем не разделяйте нещата по пол, когато няма нужда.

Тя му е разрушила живота, като му е изневерила, а той какво е направил с нейния, живота на приятеля й, и този на двете им деца??? Той дали има право да разрушава четири живота, само защото е било наранено жалкото му его??? Апропо, ако беше истински мъж със самочувствие, няма начин една изневяра да го извади от релски дотолкова, че да убие и да се убие!!! Просто явно с изневярата на бял свят е изплувал някакъв негов жесток комплекс, за който с живота си са платили други хора. А разни глупаци по форума го оправдавате?!! Ужас!!!

Какво??!!!! Къде казвам, че го оправдавам???!!! Като всички жени и ти реагираш преди да дочетеш докрай. Поста ми бе за изневярата, но както се вижда от написаното за свободата моята свършва там. където започва твоята. Естетвено, че е направил нещо грешно и необратимо. Разбира се, че сбъркал. Както тя е виновна, че е изневерила, той е виновен, че е отнел два живота. Не виждам защо въобще трябва д го коментирам, това е нещо логично и очевидно или искаш да кажеш, че одобрявам убийства? И ДВАМАТА СА ВИНОВНИ, ТЯ ЗА ИЗНЕВЯРАТА, ТОЙ ЗА УБИЙСТВАТА. Много ме е яд, като не четете,

може да е с кестени, но е орел. а ти си патка. и наистина не четеш. между другото, човека е прав. ако жена беше застреляла мъжа с либовницата му, щяхте да се изприщите от кеф за нейната...ъъъъ.. мъжественост.

по 2.т. нещо ти не схващам смисъла

На такива новини, засягащи пряко съдбите на конкретни хора трябва да бъде налагана строга ЦЕНЗУРА. Правото на информираност не означава задоволяването на долни клюкарски страсти.

факт. особено диви сексизми и обобщения, без значение по адрес на мъже или жени.

И при бай Тошо ставаха такива неща, но се пазеше тайна и не ги коментираха по медийте. И с право! Я се поставете на мястото на децата в този момент. Мислите ли , че не са отворили тази статия и не четата написаните коментари. Как ли се чустват, като четат написаното за техните родители. Мъдри са били старите хора - за умрелите или добро или нищо.

О, със сигурност и по байтошово време ставаха убийства и други престъпления, но бяха много, много по-малко. Наистина.

Ама и те намерили къде да си уговарят срещите във Фейсбук! Ах този Фейсбук колко ли още живота ще отнеме на наивници, който си мислят че там е сигурно място и се пазят личните данни , да ама не! Жалко за децата , Бог да е с тях...

Ми не Facebook е точно обратното. То е една телевизия на която ти си редактор. Един път публикувано нещо на твоята страница иди и разправяй после , че нямаш сестра.

Колко тъп трябва да си, да добавиш във Фейсбук лубовника/любовницата си....Уникално прости и безочливи хора се нароиха ...

Бах ти, кучешкия звяр!?Остави две деца, пълни сираци!Срам и позор за тия комунизирани маймуни, които го оправдават за убийствата!?За такива нещастници, отнетия човешки живот на неизвършил престъпление човек, винаги е било радост!А, престъпниците и техните престъпления са винаги истинския "кумир" за тях!

КУМОНИЗИРАН МАИ СИ ТИ ЩОМ НА ВСИЧКО И ВСИЧКИ СЛАГАШ ПАРТИЙНА ПРЕНАДЛЕЖНОСТ.

Абе, я върви в първо отделение, да се научиш да пишеш на български!?Пък тогава сядай да се мъчиш, върху клавиатурата на компа!

И аз винаги се изумявам на умилението на кухите кратуни, когато говорят и оправдават разни изроди, решили че ТЕ имат право да решават живота, съдбата и щастието на други хора, все едно дали в личния живот или в живота на цяло едно общество и държава!!! А такива кухи кратуни в България - бол!

на зла кучка - зъл прът. в т.нар. модерно общество има цивилизовани начини да се раздели с мъжа си, без да го унижава във фейсбук и на живо. човек си има границите. и не, не го оправдавам само защото е мъж.

вчера някакъв предлагаше тоя да беше убил децата, за да и отмъсти. а аз започвам да се замислям, дали не е краино време да се махам от тази странаа, защото мисълта, че живея сред такива примитивни туземци ме плаши! пичове, защо направо не приемем шерията, а? и без това държавата върви по тоя път, направо да приемем опита и културата на саудицка арабия?

Тук основно се псува и се пишат такива неща. А на запад се случват. Абсолютно съм сигурен, че сравнено със средното за ЕС, в България има ниска престъпност. Най-малкото защото престъпниците се насочват към богатите. Само езика тук стана много остър след промените. Вместо добър ден, с казва някаква псувня. Някаква мода е.

жалко че тоя не е оживял да го гризе съвеста му цял живот. ако беше мъж на място, нямаше да му изневеряват. интересно е, откъде има пистолет?

абе, старши мълчи си по-добре

ти пък що се обаждаш неподготвен?

Тези вчера нали бяха на по 18 години? Аман с тая "видима възраст", важното е сензация да има.....

НАЙ МАЛКАТА КЛЕТКА В ЕДНА ДЪРЖАВА Е СЕМЕЙСТВОТО !!! Как нещата в семействата да са наред когата НЯМА ДЪРЖАВА !!! На кой му пука, че този наложен ни КОЛОНИАЛЕН МОДЕЛ превръща хората в РОБИ изцяло зависими от РОБОВЛАДЕЛЕЦА хвърлящ им парче хляб или изхвърлящ ги като ненужна вещ на улицата ???!!! За малкия човек РОБОВЛАДЕЛЕЦА е този който налага поведението си не само на работата , но и в личното пространство на всеки един от съпрузите !!!!!!!!!! КОЙТО ПЛАЩА ТОЙ ПОРЪЧВА НЕ САМО МУЗИКАТА , НО И ТАНЦА КОЙТО РОБИТЕ МУ ЩЕ ИЗПЪЛНЯВАТ !!!!! РОБА НЕ МОЖЕ ДА ИМА СЕМЕЙСТВО ЗАЩОТО ТОЙ НЯМА СВОБОДАТА, ДАВАЩА МУ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ИЗПЪЛНИ СЕМЕЙНИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ !!! ВЪПРОСА С ВЪЗПИТАНИЕТО НА ДЕЦАТА Е ОСТАВЕН НА СЪЩАТА ТАЗИ "ДЪРЖАВА", НА КОЯТО ИЗОБЩО НЕ И ПУКА КАКВО ПОКОЛЕНИЕ РАСТЕ !!

колко мъже не гледат да барнат чуждо, а пишат във форума против жената? не я защитавам, просто се впечатлявам от лицемерието!!!

Ми колко? По кой метод ги изчисляваш, че даде заключение?

ами живял съм достатъчно дълго ис съм наблюдавал достатъчно хора. нарича се жизнен опит.

А те мъже, които "барват" чуждо женско, то откъде идва, от Марс ли?

Горките дечица!!! В един ден да загубят и двамата си родители и то по такъв начин. Ужасен шок! А какво ли бъдеще ги чака? Дано да имат близки хора, които дасе погрижат за тях!

много е страшно..

Любовна ( дали е любов?) драма ... и две деца кръгли сираци;о( Според изнесените данни, Живка е станала майка на 16 години! Деца-девойки, замислете се преди да решите, че на тези години сте срещнали "любовта на живота си" и решите да раждате деца. Деца-мъже, замислете се преди да решите , че накърненото ви мъжко его и достойнство може да бъде възмездено само с кръв!

ами родителите, и те да се замислят

Като се мине през река, после не се познава... айде няма нужда заради това, че някой не може да си затваря краката, да се стига до тука.. чао и всеки по пътя си.. поне децата щяха да имат при кого да отидат.. а сега ?

Жената не е виновна - виновен е комплекса на мъжа й. Има хиляди мъже и жени които изневеряват, но само комплексарите като теб действат като това животно.

Yulian Petrov

Дори и не си дочел(а) какво съм написал... четете и тогава коментирайте....

Абе като толкова я е сърбяло м/у краката, а пък не иска да се разделя с мъжа си, поне да беше действала по-умно. Както ти написа, хиляди мъже и жени изневеряват (ежедневно), аманякои го правят с акъл. Няма нужда цяло село да те знае, нали? Хем спестяваш унижение на мъжа и децата си, хем си пазиш любовника, пък и себе си ( както се видя от случката ).

Бог да ги прости, голяма трагедия. Само се чудя колко "политически" двубои се разиграха по форума заради това убийство.Битови убийства заради изневяра винаги е имало и ще има. За това са виновни конкретните хора, а не някой друг. Според мен обаче при изневяра много по-силен "разстрел" от физическия, е моралния. Можеше просто да изчака, да ги хване на калъп и без да каже нищо да си тръгне. Това щеше да бъде страшен бич по душата на жена му. Не искам да бъда нито психолог, нито специалист по семейно планиране, но поне на мен така ми се струва. Моралният укор е много силно оръжие, защото човек където и да избяга, не може да смени съвестта си!Незаменими хора няма, незаменими са само тези, които обичаме и които ни обичат! Сега с натискане на спусъка за един миг убиецът опропасти бъдещето на двете си деца. Поне за това е трябвало да помисли. Дано децата пораснат здрави и щастливи, въпреки "скритите рани" ....

Много се лъжеш , думата съвест е много различна в хорската глава

приятелю, всеки има съвест...понякога тя е нечиста или гузна....от нея няма спасение.

Тъжно, но факт - трябваше да се оплюе сегашното правителство, предишното, евреите, масоните, циганите, полицията и т.н. Култура и възпитание, какво да правиш....

ами убиецът я е обичал бе

и понеже я е обича е убил нея, себе си и оставил децата сираци... хмммм... голяма мъжка любов на голям, истински, космат мъж... хм...

Курва крива не става!-е казал народа.От такива мръсотии що народ е измрял.

Чакай ве мой! От какво какво какво не става? То точно на английски крива се произнася "къва" демек курва значи крива.

Четейки постингите, човек остава с впечатление, че форумът е пълен със сбърканяци, които се различават от въпросния убиец само по това, че нямат пистолет или че не им стиска да го употребят! Човек се ражда свободен,не е НИЧИЯ СОБСТВЕНОСТ, има право да си търси щастието където и при когото сърцето му казва, и никой няма право да му отнема живота заради това. Как може да оправдавате изрода или да казвате, че жертвите сами си били виновни?!!

Никого не поучавам и осъждам, но защо "мама" не се е разделила с "тати" и да е отишла достойно при "бати"?

Например, знаела е, че е женена за изрод, който няма да я остави да си отиде, или за да не страдат дацата за прекрасния си баща.

Прочетете книгата "Еротичната интелигентност" на Естер Перел и ще ви стане ясно защо хората изневеряват.

"И понеже беззаконието ще се умножи, у мнозина ще изстине любовта" - Ев. от Матея 24 гл. 12 ст.

Умните знаят принципа: "ако се дебнем ще се хванем" и не го правят! Сега! Ако се хванем чак на "калъп" всеки хваща пътя и толкова! Егати кретена да убива другите и себе си! Какво е постигнал с това? Две деца сираци! Да гори в ада!

Какъв ад бе този при мене не го искам. Пък и самоубиците мисля, че не отиват никъде май блуждаят между ада и рая.

А аз какво да направя, като държавата ми изневери?

Тези кретени съсипаха децата си това е такъв ужас

Тези кретени от фейсбука ли?

Фейсбук няма как да е виновен, ако си кретен.

Предвид реакцията му на правоимащ, съдник и последна сянка, е напълно обяснимо и разбираемо защо тази жена се е била отдала на друг мъж. В този им живот всеки е получил своя урок, всеки без изключение - възрастни, деца, а кой какво е научил, ще се разбере и ненаученото пак ще се повтори. Никой не може да избяга от уроците които са за него. Може само да ги научи или да се провали на изпитите. Не ги ли научи, не може да въздейства на другите с нещо значещо, а само с отчаяни опити на егото за налагане на собствена стойност чрез унищожаване на физическо ниво на тленната материя на тези, чрез които липсата на тази стойност се проявява обективно.

Ко речи?

Няма как да ти го обясня. Сам трябва да поработиш.

много правилно

Да света отива все към по-добро. В миналото за това се е водила 10 годишна война с много убити воѝни и от двете страни. Тука са само трима и всичко свършва за половин ден.

абе Dir що ми махна удареното във войни? На отворен ли ми се правиш а?

Има едно положително нещо в случая. Може би някои жени ще се замислят сега малко, преди да започнат да лъжат съпруга си. Може би, някои съпрузи ще се замислят малко, преди да ги застрелят.

А защо решихте, че тази жена не се е замисляла и че е нямала причини да погледне навън? Или жените нямат право да се развиват и да не търпят смирено и безропотно определени неща? Според вас дали всичко е започнало в последния ден? А дали е приключило в него?

А защо не си хвана онази работа и не напусна мъжа си?

много се лъжеш, акъл и на жената не и ли / ти/ доиде на време, не го и чакаи. бла, бла.....

Жалко! Можеше да сключи споразумение с "независимия" и "некорумпиран" съд и да си живее живота!

И какви цинизми имаше в този коментар, че го изтрихте, бе дирници? Че никой не е помислил за децата, че ще останат сираци? Това ли е причината да се трият коментари?! То не бяха двойни и тройни стандарти при триенето на коментарите тука, псувни и простотии висят дни наред, без реакция, въпреки сигнализирането, но пък коментар, че трима възрастни са връткали един любовен триъгълник и единия е имал пистолет виждате ли било цинизъм и причина да се изтрие коментар! Или е цинично да се каже, че децата остаха сирачета, заради глупостта на възрастните?! Двуличност неземна!

И тримата са били в грешка. - убиецът: какво му е трябвало да се рови в профили, да следи, а и да се сдобива с пистолет. Не е ли мислел за децата? Щом приятелката му е започнала да кръшка - той повече няма нужда от такава пача. Изритва я и започва нов живот. А и по неписано правило при отмъщението не е трябвало да закача любовника. - Жената: едва ли има нещо по подло от изневярата на жена. Може да зачене от друг, а рогоносецът цял живот да отделя от залъка си за да издържа чуждо дете, мислейки че е негово. Основно вината за тази драма е нейна. Познава приятеля си и знае че е способен на крейности, а в същото време е дала аванси на любовника за нова връзка. - Любовникът: има най малката вина. Но е трябвало да се поинтересува каква е тази и с кого живее.

Има по-отвратително и подло нещо от изневярата на жена-това е изневярата на мъжа.Колкото до гледането на чуждо дете-мъжът знае,че детето на другата е чуждо,а въпреки това си дава парите,лишавайки своите .Но най-гасно е предателството,лъжите,тормозът-всичко лошо се включва в изневярата!

въпрос на гледна точка - за жените грозна е изневярата, ама само на мъжете. за мъжете е обратното. е? да се беше развела, вместо да се гушка с либовника на публични места.

Моля се на Бог за тези две деца-сирачета. Бих им помогнал, с каквото мога.

Най-човешкият от всички коментари!!! Вие сте добър човек и се радвам, че имах търпение да изчета почти всички глупости написани тук, за да попадна на написаното от Вас!

ТО ОТ Фейсбук ПО ПРОТИВЕН КЛЮКАРКИ САЙТ ИМА ЛИ?

Всичко това се случва непрекъснато дори пред очите ни.Изневери ,изневери,изневери.Защо като дори не са били женени не е имала доблеста да му каже ,че вече не иска да живее с него и си има друг?Това би било съвсем естествена раздяла .При всички случаи и един тест за бащинство би доизяснил нещата.Каква е гаранцията при кръшкаща жена ,че и децата са от този който се води ,че им е баща.Само ,че изневярата ,криенето подигравката с лъгания са като наркотик за някои извратени души.Това се отнася и за жените и за мъжете.Тъпкача можеше и да не се лепне за нея след като я мине като пореден номер но нали е чужда явно му е било по-сладко а и защо да не се погаврят с глупака гукайки си и по Интернет. Точно това е преляло чашата на лъгания.Не факта за непрекъснатото кръшкане а тяхното нагло отношение към него.В такива случаи ку.вата винаги се държи нагло докато е сигурна ,че не могат да бъдат хванати .Съвременния начин на живот дава хиляди възможности за това.Само ,че и паролите могат да бъдат разбити ,колите проследени с други коли и в крайна сметка идва видов ден.Все пак жалко за децата .Дано попаднат в почтени семейства и станат достойни хора.

Тя сигурно му е казала и точно това е провокирало ровенето му във ФБ. Жалко за децата и очевидците. Травмата от преживяното е огромна.....

искате да кажете че тази е родила на 16 така ли?

Фейсбук е виновен. И Зукърбърг.

Жалко, не го пожелавам на никого. Къде са вярата, надеждата, любовта? Нима съпрузите, които се обичат и не си изневеряват, са нещастни и са по-малко свободни? Свободата извън Бог е робство.

"Свободата" извън Бог е робство на дявола. Неслучайно пристигащите в Ню Йорк, ги посреща статуята на "свободата". Неслучайно "свободата" води народа във френската революция. И българите 89г. пожелаха "свобода".

- Символ на Доброто и Злото. Също като тези два вълка, Доброто и Злото постоянно воюват вътре в нас. Те живеят в душите ни и непрекъснато се борят за надмощие едно над друго. И докато гледам съперничеството на белия и черния вълк, аз винаги си мисля за тази вътрешна борба. Затова никога не се разделям с тях... - А според теб, кой от тях ще спечели тази борба? - Кой ли? Ще победи онзи, когото аз нахраня повече...