Коментари - Чеци към Върховния съд: Кажете ”Не на страха” | dnes.dir.bg
назад

Чеци към Върховния съд: Кажете ”Не на страха”

Николай Русинов-Чеци се изправи пред Върховния касационен съд за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина. Мъжът поиска да бъде оправдан.

Обратно в новината

Коментари - Чеци към Върховния съд: Кажете ”Не на страха” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чеци: Кажете не на страха и елате с мен по мръкнало в Борисовата градина!

Има ли вероятност той да не е убиеца?Тогава какво става със истинският убиец.Би трябвало да докажат на 100%.Иначе е голяма беля.

Никъде не е бягал. Веднага след като кацна в София отговори, че резервацията за полета до Букурещ е направена преди повече от 6 месеца. По-късно го и доказа с документи и потвърждение от авиокомпанията превозвач. Тоя прокурор дали изобщо е преглеждал документите по делото.

Спомням си началото на този случай. Тогава родителите на Чеци, който за мен е реалният убиец на горката жена, го покриха навреме в чужбина. Покриха го, докато намерят подходящ заместител за пангара. Така оклеветиха един невинен човек на име Пламен Трифонов и той лежа повече от три месеца в ареста. Е, този арестант доста поотслабна там за разлика от Чеци. Въпросите, които остават е как и защо МВР, а не някой друг, оклепаха невинен човек. Всеки път, когато оклепан невинен човек и той се оплаче, от МВР го канят на полиграфска проверка в същото това МВР. Защо? Защо не се справиха трима или четирима полиграфисти (толкова пъти се е явявал Трифонов на такава проверка) с невинния човек? Слава Богу, че при него се установява неоспоримо алиби за времето на извършване на престъплението, та подгониха истинския убиец, защото случаят беше наистина скандален. Между другото знаете ли, че бащата на Чеци е прокурор, включително и към момента на извършване на престъплението от сина му?

Е ПОДХОДЯЩ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ СТОЛ.НЯМА ДА МУ БРЪСНАТ И ГЛАВАТА.Е САМО МАЛКО ЩЕ ПОМИРИШЕ.

В Америка подобни типове получават смъртно наказание,умират си и толкова.А тук ги моткат поне 6-7 години, и накрая-нищо.Гавра с близките!

...Цели 4 години и половина ,този търка наровете в следствието и затвора ....Виновен или НЕ за този срок, тоя шопар трябваше да стане сух като хербарий...в единия случай от угризения на съвеста от извършеното а в другия от тежко депресивно състояние от невъзможността да докаже невинността си в това несправедливо тежко обвинение с/у него ....Явно е ДЕБЕЛОКОЖ и въобще не му пука ....факт който потвърждава профила му на безотговорен и безчувствен тип в ноща на убийството. Интересно с какви средства подържа тази завидна телесна форма вече над 55 месеца ,предполагам пуши и цигари ,плаща на адвокати ....

" Освен това не е извършил престъплението с особена жестокост, а само по особено мъчителен за жертвата начин. " е тва е СЪД и ПРОКУРАТУРА,а ние им плащаме заплатите.

най големите престъпници са в прокуратурата

мъже стават избухливи и заядливи като се напият. Това не ги прави потенциални убийци и не може да бъде критерий за обвиняване на някой

Когато е избягал от страната , защо мислите се е върнал ? Ако е истинският убиец защо му е да се връща ? Ако някой от нас бъде обвинен че е направил престъпление , а не е какво по различно би направил от Чеци ? Това че са калпави разследващите органи и немогът да намерят/или нямат интерес да разкриват истинския убиец / не значи че невинен не би лежал в затвора

протестърче,върнал се е защото софийските му дружки са му обещали да потулят нещата,ама за негов лош късмет се вдигна голям шум и те не успяха. айде довечера иди "подкрепяй" съдиите да си вземеш 50-те левчета...

То е достатъчно да му чуеш тъпия прякор,и да си гледал интервюта,където си показва наглото държание спрямо момичето и близките и.Пък и е бил с нея,оставил я е в храстите.Кой нормален мъж прави така?

Как се живее в чужбина без пари?Клепнал е ушите и се е предал щото е огладнял. Тук се е поохранил и е вдигнал гребенчето отново."Освободете се от страха",брей...

тая свиня трябваше да бъде осъдена на смърт.

Каква наглост!

Убийството според съдията не е с особена жестокост, а с особена мъчителност. И намалява справедливата присъда. Явно освен на улицата, престъпници има и в съда. Трябва тотална подмяна в съдебната система. Не реформи.

ОСВЕН, ЧЕ СИ ГОЛ И БОС ОЧЕВИДНО СИ И МНОГО КУХ и ПРОСТ!!!!

България е толкова тежко болна, че днес психопатите и криминалните боклуци са новите герои, че и книги се пишат за тях! Изчадието, убило Яна, заслужава особено жестока смърт или минимум доживот да гние зад решетките.

Да, но едва след като се докаже по неоспорим начин кой е изчадието.

Доказа се. А сега правят недопустими опити да го оневинят.

време ви трябва за да осъдите този?!?

но кой може да прави секс с такъв шопар? И то в храстите?