Русия призна, че са задържани нейни ексвоенни в Украйна

Министерство на отбраната на Русия официално призна за задържането в Украйна на двама руснаци, но заяви, че те са бивши военни.

Обратно в новината

Коментари - Русия призна, че са задържани нейни ексвоенни в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как много бързо руснаците се разграничават от своите военослужещеи -това е факт.Когато ги заловят тези военно служещи от руската армия веднага стават бивши .Пълен смях и позор!

Тези да не са Чък Норис и Стивън Сегал, че да разбият украинската армия с чуждестранните наемници от Полша, САЩ, Литва и оръжията им от Канада, САЩ, Англия, ..... Руската армия има хеликоптери, самолети, танкове, артилерийски ситеми... Тези двама автоматчици или 14 или 200 не променят картината: хунтата е нежелана в Донецк и Луганск .

Само в руската армия е възможно да идеш в отпуск в чужда дървава със зачисленият ти танк...онова гномче в Кремлин не спря да се излага с глупавите си твърдения

Рушнаците кога ли са говорили истината...само крепосните мужици вЕрват и то по задължение

Pesh0

Няма как да ги съдят , за терористични действия , ако са действащи руски военни , както твърди Украйна . Ако са руски военни са военнопленници .

или би било, ако Русия ги припознава (официално) като действащи военни. Но след като върховният им начилник ги "отписва" и предава - статутът им вече е на класически терористи! Фактът, че Русия води необявена (и непризната от нея официално) категорично лепванасамата Русия етикета ТЕРОРИСТИЧНА ДЪРЖАВА! война

или би било, ако Русия ги припознава (официално) като действащи военни. Но след като върховният им начилник ги "отписва" и предава - статутът им вече е на класически терористи! Фактът, че Русия води необявена (и непризната от нея официално) война категорично лепва на самата Русия етикета ТЕРОРИСТИЧНА ДЪРЖАВА! Съжалявам, но "редакторът" на дир-а не винаги е коректен!...

Руските военни не са признали само това! Те са от руска военна част от над 200 военни разположени в Луганск!

те толкова отпускари и бивши станаха че то вече редовна армия в Россия не остана...хахахха и като ходят в отпуска и пенсия та и танковете и ракетите си вземат.

за двамата може, за други не може. лепнаха от нас шуробаджанащината и нема отърване. ша си признават, как няма. срещу балдъзи не се воюва.

Това са руски отпускари.Вместо да дойдат по българското черноморие те "избрали" Украйна.

Каква огромна разлика има днес в този форум. Нека после някой ни убеждава, че срещу България не се води нечиста кампания от чужда страна. За 6 часа (360 минути) само 360 коментара. Нищо общо с троленето по 3 коментара в минута от последната една година и половина.

Според руското МО двамата руски военни и хилядите други в момента не са в Русия. Неопровержимо твърдение. А защо са в Украйна си е тяхна работа. Не е добре да се отричаш от собствените си солдати, някои от които загиват. Путинска благодарност.

Нашите братя руснаци Одрински мирен договор 1829 г. По време на войната от 1828 - 1829г. Русия използва българите и експлоатира за своите имперски цели техния стремеж за свобода. Българите са само ресурс за обслужване на руската имперска политика. Тя заграбва източното крайбрежие на Черно море и делата на р. Дунав и придобива право на окупация на Молдова и голяма част от Влашко. Освен това Русия помага на своя съюзник Сърбия, която получава автономия. От Одринския мирен договор най-много печели Гърция, която става независима. Одринският мирен договор от 1829г. не променя с нищо статута на българите. Те са единствените от балканските народи, които нищо не получават в замяна на своите действия в помощ на руската армия през войната. За бъгарите дори не се споменава в договора. По Одринския мир от 1829г. България по волята на Русия остава пак под пряка османска власт. Частична промяна има за Силистра, която остава под руска окупация до пълното прилагане на договора. Русия си присвоява този български град, който чак до 1836г. е руско владение. Превратът на 19 май 1934 г. зачерква парламентаризма в България и убива Търновската конституция (заменянето й с нова, комунистическа конституция през 1946 г. е само формален акт) и вторият факт: прокуждането на лидера на ВМРО Иван Михайлов извън пределите на България. След тази дата той никога повече няма да се върне тук. Това, което Кимон Георгиев и групата около него не успяха да направят през 1934 - 1935 г., направиха го 10 години по-късно - през 1944-а. И получават висши постове в комунистическите структури на България до края на дните си. Само за Дамян Велчев тези дни се оказват неочаквано малко - той загива при неизяснени обстоятелства в автомобилна катастрофа във Франция. Не случайно Иван Михайлов казва в едно от своите интервюта: Трагедията от 1944-а г. надхвърля катастрофите от 1913 и 1919-та г.

еее как можеш да сложиш неодобрение!!! ??? на кой точно не му хареса за имперските амбиции на Русия. Трябва да сме благодарни на Австрийския император по това време, защото слага ръка върху стремежите на Екатерина и Николай, иначе сега щяхме да се назоваваме гърци, а не българи !!! прочетете малко бе хора. Не сме в ерата на Народна Република България, където въпроса защо беше забранен !!! Вижте един - два, пък ако щете и повече източници и сами си направете заключение. Стига само с това, което сте прочели в учебниците отпреди 25 години. Светът се развива, а вие стоите още в маковите полета, с които наркотици и оръжия се издържаше България.

В същото време според тогавашни дипломати руските претенции към османците са скромни, като руското правителство смята, че е в негов интерес да запази османското присъствие на Балканите. Веднага след сключването на договора руснаците разформироват и обезоръжават българските доброволци в своята армия, които са обвинявани в неподчинение, кражби и дезертьорство. На руските военни и цивилни на Балканите е наредено да избягват всякакви контакти с местното население, които са смятани за източник на сериозни затруднение в политическо отношение. Окуражени от руската политика, турците започват погроми над християните на много места в източна Тракия. Последица от руско-турския договор е и обезбългаряване на Източна България: член XIII позволява изселване на населението, подкрепило руския поход към Одрин и уплашено от турско отмъщение. От тази клауза се възползват между 100 000 и 140 000 българи от Варненско, Сливенско, Ямболско, Старозагорско и други райони, които намират убежище във Влахия, Молдова и Бесарабия. По същата клауза в периода от 1829 до 1831 година се извършва и масово изселване на османски арменци (между 84 000 и 150 000) и гърци от източен Анадол в руските владения в Южен Кавказ

ей , за какви глупости си харчат парите хората. за тъпите коментари които пишете тука. това само съжаление предизвиква у мен , а тъпите американци мислят че така ще могат да манипулират мнението на хората! няма бъдеще .....

Да отричаш фактите е извънредно глупаво и непродуктивно. Така можеш единствено да станеш за смях и да смятат за идиот.

Путин няма как да излъже света,че руската армия не е агресор в Украйна!Доказателствата само на убитите редовни руски войници са хиляди и няма как да бъдат скрити!Путин трябва да изтегли диверсантите и войските си от всички украински територии и повече да не се меси,ако наистина иска мир там!

И къде ги видяхте тия хиляди убити редовни руски войници? Посочете моля!

Много зачестили "смъртните случаи при учения" на руската армия. Какви ли не усилия не полагат за техники за Безопастност и пак се случва. Деца. Играят си с бойни патрони. Лоша работа.

Ако Путин иска да има мир в Окрайнината трябва незабавно да избие всички бандеровски свине заедно с мръното им семе и там ще има мир. Панимаеш хамериканско говедо?

ще загуби много повече! Ще загуби подкрепата на най-стойностната част от народа си. Рейтингът на двуизмерните милиционерски "интелекти" все повече ще се базира на измама, страх и насилие! До пълното рухване на РФ. След това - каквото останало в руините...

Всички фалшификации винаги се строят на един и същ принцип. Объектът на манипулации вижда, чува, чете само това, което е длъжен. За да бъде манипулацията успешна. Вижда не цялата реалност, а само част от нея. Не цялата ситуация, а само това, което са му показали. От Украйна ни заливат с подобни фалшификации...

В държавите които ползват Българска писменост да се въведе като единствен език Българският.Стига са ми мяукали разни сърби и руснаци и още не знам какви на развалени Български диалекти.Българската писменост е направена и съвместима единствено с Българският език. Когато езикът е един няма да има кризи в Москва-Киев и Македония.

Най-големите терористи са американците.Прочетете историята им.Едва през 1942 със закон се отменя линча над негри.Последния негър изпечен на бавен огън жив е през 1936 г. 716 военни терористични бази по света с цел намеса във вътрешните работи на независими държави. Всички плямпаници на русофобите са фалш. Терците казват за САЩ- Оросбу девлет.Проститутска държава.

терца.

Например вземи прочети малко история, преди двете ти мозъчни клетки да са умрели от напъни за мисъл. За пример вземи година 1833 г. - Одрински мирен договор и защо България не се е освободила още тогава, защото българската историография и до днес не е дала обяснение на случилото и после ми говори за Русия !!!

Американците ли плениха руските "специалисти", мойто момче? Или хиляди руски военни "отпускари" решиха, че на Черно море водата не става за напиване?

Чуй ме американска подлого и майцепродавецо. Забрави да говориш за правилността на българския език и се замисли за думите, които си написал. Ако бях на тебе отдавна щях да се гръмна. Ти си срам зя българския род и не заслужаваш да мърсиш тази земя.

Не съм продавал майка си, а и тя (слава богу) не е рускиня. Съжалявам ако обстоятелствата при теб са различни.

Как в САЩ, Канада, Австралия, ЮАР и т.н. говорят английски? Защо тези сериозни страни не се срамуват и не се опитват да "създадат" американски, австралийски, канадски, южноафрикански и т.н. езици? Защо руснаците се опитват да си присвоят нашата азбука, въпреки че когато тя е създадена те изобщо не са имали държава? Същото и със сърби, македонци? И всичко това е възможно заради големия брой национални предатели, "записали се" в разни движения като "русофили" (?) и защитаващи нацистки идейни учения като "панславизма", измислен единствено да реализира поне частично руските имперски и хегемонистични амбиции.

В бивша Украйна има много руснаци. Срещу фашистката хунта отиват да се бият и много доброволци, в.ч. и руснаци. Общо взето ситуацията сега е много подобна онази в Испания на Франко.

Марш в Люксембург бе керата

Да не си решил да сключваш еднополов брак най сетне. Време беше ама в България не става . Бегом в Люксенбург и да не забравиш Щерев, не знам кой ще е булката ама Вие ще се разберете

Дълбоко се учудвам на писанията тук.България е американска .изтривалка.6% импорт. МВФ определя заплати, пенсии и пр. Ние можем като колония с губернатор и заместник.За какво плащаме на президенти, премиер, парламент и т.н. Прост народ и робски при това.

На кой му пука? Русия е в правото си повече,отколкото САЩ- това поне е ясно в случая. Освен това е силна държава и вряскащите пропагандисти на американска издръжка могат само да зеленеят от безсилна злоба. В този ред на мисли смятам,че е време да се подпомогнат народоосвободителните движения в Тексас,Хавай и Аляска.

на Русия защо все отрича ? Гузно и по цигански.

"От министерството в Москва заявяват, че разчитат Украйна да прояви благоразумие и да освободи задържаните бивши руски военнослужещи." на базата на какво да ги освободи? та те дори да са били без паспорт на почивка в украйна трябва да са в затвора по закон. ба си наглите руснаци. да са ги освободили... без причина... нищо че са убили човек и са били на мисия... малоумна пасмина са тия руснаци.

Кой го казва това?-Киевският Вермахт!.Ха Ха Незаконни мошенници в незаконна държава-Покрайнина на Русия.Цирк!

Киев.... Киевска Рус. т.е. Русия е квартал на Киев. Създадена от шведски крал.... ма руснаците се гордеят и си мислят че те са създали Русия :))))

айде измислете нещо ново;украинците си избраха,кой да ги управлява,а руснаците к.ра ли ми дирят там? фашист е Путлер

украинците попаднали в плен ще ги съдят в Луганск. Като не искат да разменят военопленици да си го кажат. Тогава следваща мобилизация още по-борзо ще провали и желаещите да воюват "за слава Украинъ" още повече ще намалеят.

Не забравяй колко украински военни бяха върнати в Украйна след като ДНР и ЛНР ги смяха на границата. 300-400 май бяха тези които се спасиха в Русия и руснаците ги върнаха по живо по здраво.

та сега профанчета.... сега Путин ли лъже? ей.... големи путинофили сте. Урките лъжели. Хамериканците лъжели. Мирилизлива партенка било. Бе да ва е... ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ !!!! Кога ще се научите че руснаците са терористи? Какво дирят у Украйна без да са ги канили?

други и не само руснаци да защивата хората от фашиската киевска хунта. Тъпоглавец, в Донбас никога не са крили, че при тях има много чужденци и естествено най-голям е броя на руснаците. На 9-май в парада участва военна част, за която обявиха, че има хора от 17 националности, от над 9 държави, даже носиха и националните си знамена, а зрителите ги аплодираха.

Я се допитай до кремъл дали има руски военни. После ми кажи какво са и какво не са крили. Тъпи опорни точки.

Аскера през 1876 г. също залови 1 московец в Ботевата чета ... Странно, как руснаците дойдоха да се бият за свободата на българите, а пък българите не ги е еня за свободата на руснаците в Новорусия? Да ви светна, че през 1876 г. границите на Турция бяха международно признати и гарантирани от Европата ... Хм ... я си ни върнете Румелията до Дунав!

нищо странно няма императора руския нареди на войниците да разширят империята :) ама великите сили не се съгласиха :)

На мен също ми се иска руската армия да навлезе в Украйна и прекрати геноцида над населението в Донбас. За съжаление досега това не се е случило, защото ако беше, всичко щеше да е приключило, а и щеше и добре да се види. Крайно време е!

Абе на теб ти се иска руската армия да навлезе и в България и ти с жена ти да посрещнете освободителите си гърбом и със свалени гащи ама само така и ще си чакате

а аз толкова време се чуда що са толкова наведени тея русофили???? то всяко нещо си има логично обяснение тя тая любов не е случайна! а е страстна!

Е, аз съм ерген, Бегеец. Иначе сте прав. Време е отново руската армия да влезе в ролята си на освободител.

Наведени сте вие,еврогейските поклонници.

при превземането на крим не се проля кръв САМО защото украинците ги беше страх! това че има много руснаци в крим е факт главно поради геноцида над кримските татари но в България също има зони в които живеят предмино малцинства това били оправдало чужда агресия????

Какъв геноцид над кримските татари? До преди година Крим беше украински. И там ли украинците са избивали населението, както сега в Донбас?

тва че се излагаш си е твой проблем :)

ВСИЧКИТЕ ВИНОВНИ ЗА ВОИНАТА В ДОНБАС ЩЕ СА В ЗАТВОРА И ЗАТОВА СЕ ПЕРЧЪТ НО ПРЕД КОГО ??? НА КОГО ЩЕ ДОКАЖЕШ ЧЕ ДВАМА РУСНАКА СА ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ЗАГУБАТА КОЯТО Е ФАКТ

"... НА КОГО ЩЕ ДОКАЖЕШ ЧЕ ДВАМА РУСНАКА СА ДОКАЗАТЕЛСТВО ..." НА МНС, РУСНАКО- ПРЕД МНС ЗАКОНОСЪОБРАЗНОТО РАЗСЛЕДВАНЕ + РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ НЕГО СА ДОКАЗАТЕЛСТВО, ГОДНО ЗА СЪД/ Т.Е. ЗА МНС/! НАЛИ РУСКИТЕ "ЗАСТЪПНИЦИ" ИСКАХТЕ НОНСТОП ДОКАЗАТЕЛСТВА? Е- СЪГЛАСНО РИМСКИЯТ СТАТУТ НА МНС, ДОСЪДЕБНОТО + СЪДЕБНОТО ПРОИЗВОДСТВО В УКРАЙНА + ПРИСЪДАТА ПО НЕГО Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ГОДНО ЗА МНС- А НЕ РУСКИТЕ ПРОПАГАНДНИ КЛИПОВЕ В ТУБАТА!

ако албания нахлуе в македония и обсади военните бази това ще бъде ли акт на война??? в македония живеят мноооого албанци! това ще оневини ли агресията? да не давам други примери!!!

А албанците от кого са заплашени в Македония?

Ако "македонците" тръгнат да малтретират унижават и убиват албанците в Македония съвсем нормално е албанците да защитят своите братя. Това би направила всяка уважаваща себе си нация. Ние за съжаление не сме такава от много време. И ако стане обратното албанците да почнат да тероризират "македонците" ние просто няма да реагираме защото нашите васали няма да ни позволят.

блокирането на базите на чужда държава е военен акт! това че украйна не отговори с военна сила е отделен въпрос! това което направи русия беше акт на война единственото което ги "оневинява" е ядрената им мощ! руснаците нямат козове освен да тролят за кончита вурст :)))

Тоя па - къде видя Русия? Всеки ден по телевизиите дават как фашистката хунта в Киев бомбардира несъгласните да са евро-фашисти!

За какъв военен акт говориш? Къде я видя тая агресия? При положение,че хората в Крим се самоопределиха без нито една човешка жертва и без пролята кръв! Ако Русия наистина беше нахлула в Украйна,конфликта отдавна щеше да е приключил.

ВСИЧКИ ВИДЯХА ЧЕ АРМИЯТА НА УКРАИНА Е КАПИТУЛИРАЛА ПОНЕ ДВА ПЪТИ !!1 И ТЕХНИЯ КРВЛ Е В УЖАС

Така е. Украйна два пъти капитулира пред Путин.

Към 16:25- Волжските Българи да сформират комитет и от негово име(от името на Българите по онези земи)да се обърнат за съдеиствие към Българската държава.Тогава ще видим какво ще правим,но без молба за помощ няма как да се реагира официално.

де факто ако русия си оправи граничния контрол с украйна и не пуска "бивши" военни войната в украйна ще спре!?! а русия иска ли войната в украйна да спре?? в такъв случай

Двама?! А говореха за 15хил. И само двама, за година и половина. Двама бивши военни, които може и да са при роднини в Украйна.

май забвавяш че през седмица са заловени такива идиоти и все говорите че урките лъжели???? какво? малоумни сте и забравяте ли? а колко не са хванати????

ДА ЖЕ И ПРЕДПОЛОЖИМ ЧЕ Е ТАКА КИЕВ ЗАГУБИ ВОИНАТА !!! СМЯХХХХХХ ЯТ ЛИ ВИЕ

А сега се сещам за изгублите се ЕКС десантчици. Май при Путин всички са ЕКС.

ПОРЕДНА ЗАГУБА НА КИЕВ И ТЪРСИ НАЧИН ДА СЕ ХВАНЕ ЗА СЛАМКАТА !ХХХАААА ХХХХААААА ХХХХААААА

пък ранени и в болница! Сигурно за гъби са обикаляли.

тва не е хибридна война това е мръсна война - необявена русия нападна вероломно украйна без да обяви война не я нападна с пълната си мощ но я нападна! путин сам си призна че зелените човечета са негови а това си беше нападение на чужда територия! какво като има много руснаци там?! във всяка държава живеят много чужди малцинства! се едно албания да нападне македония щото има много шиптери там! айдееееее

6000 цивилни жертви са в Донбас, нали глупако, не са в Киев, кой го бомбардира, руснаците ли? ай сиктир

Жертвите са вследствие на войната предизвикана и подклаждана от външни фактори с участието на руски граждани.

КАКВО СТАВ НА ФОРУМА -СМЯНА НА ВЛАСТА ЛИ

Явно са им забавили заплатите на "русофилите".

Внимавайте като излизате отпуска, че да не станете ЕКС, иведнъж така рязко някакси

Путин е достоен ученик на българските комунисти. Преди 1989 година в България не е осъждан нито един комунист. Първо престъпника комунист го изключват от партията, и тогава го съдят като безпартиен.

Абе,пъстра менопауза,колко пъти на руска територия бяха задържани десетки украински военни на действителна военна служба и бяха връщани без проблем в окрайната,малоумна изкуфелницо?!

Мда, в помощ на тр$лчетата деформатори се включиха и от посолството на фашингтон...в жалките си опити на накарат хората да мислят за бялото-черно! Ама нека се гърчат, това им остана!

ЕТОПУСКАРЧЕТА кво да праиш

Съдейки по коментарите под тази статия, извода е, че Москва загуби и хибридната. Лек ден.

що не си чаткате само двете с пъстър свят и ежентуално хибридната

"...Министерство на отбраната на Русия официално призна за задържането в Украйна на двама руснаци, но заяви, че те са бивши военни../.." Да, да- "бившите" руски военни са бивши- т.е. умишлено са били принудени да подпишат документи, с които се прекратява уж договорът им с армията на рф, половин час преди тръгването им от русия за Украйна;) Абе защо руснаците си мислят, че българите сме балами и много лесно могат да ни излъжат?!

Ти ли си парафирала молбите им за напускане?

анонимен

Срещу колко долара/ евро се продаде на руснаците? ПФУ- национален предател на България!

Никой, не забелязва че хунтата използва кабалистични методи на мъчения ,по точно жидо-фашистки.Мъжете ще бъдат пуснати много скоро ,защото руснаците ще изкарат избитите негри в Донбас. А за Путин,питайте Кери и Ноланд и кой яде помидори и футболни топки с картошки.

Всички знаят за руската висша политическа фашистка хунта...Не пишете нищо ново.

Що,пък Кери ,не го знае а ходи да се договаря с негово им перунско величество, Владимир Владимирович и да чака Лавров с лимузина Победа.А само ти ха де.Май си папагал малкия

Бивши бе, честна дума, дааа. Дали има някой да се съмнява, че цялата руска армия, пратена в източна Украйна, човек по човек са подписали, че са бивши преди да ги натоварят на камионите и да ги пратят там. Може дори да не са подписали, колко ще попречи това на Кремъл да твърди обратното.

Къде я видя тая армия бе?Само на вас ,които защитавате американските провокатори ви се привиждат руски армии!А със сваления самолет какво стана?Защо се потулиха нещата и изведнъж всички прозападни изтривалки млъкнаха?Май се оказа ,че не са го свалили опълченците.

В 3 следобяд, само про-краварски коментари, ясно е че краварското посолство е развързало кесията. куууул

Таман се чудех къде са орлите от Санкт Петербург.

Джона

St. Petersburg, щата Флорида, няма орли, има много свине и хибриди

ТОВА НОРМАЛНО -ЗАГУБИЛ СИ ВОИНАТА КОГАТО ОБЕЩА ЧЕ ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ ЩЕ ПРЕВЗЕМЕШ ДОНБАС!!! И ПРЕД НАРОДА ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯШ ЗА 60 000 УБИТИ ! ЗА ТОВА ЧЕ СТОКИТЕ СТАНАХА ПО СКЪПИ В ТРИ ПЪТИ И ДАЖЕ ХЛЯБА ЗА БЕДНИТЕ И СТАНА СКЪП И ДАНАЦИТЕ СА ТОЛКОВА КОЛКОТО 60% ОТ ЗАПЛАТИТЕ И КОГАТО СПРЯ ПР- ТО НЯМА ЕВТИНА САЛА (СЛАНИНА )И Т . Н. И ТОВА Е ЕСТЕСТВЕННО ЧЕ ЩЕ ТЪРСИШ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ !!! И АКО СЕ НАПРАВИ ЕДНА СМЕТКА ЗА КАКВО БЕШЕ ВСИЧКО ТОВА - ЗАРАДИ ЕЗИКА !!! ДВА ЕЗИКА И В УКРАИНА НЯМАШЕ ДА ИМА ВОЙНА !!! А СЕГА ОЩЕ 10 ГОДИНИ ТРЯБВА ЗА ДА СЕ СТИГНЕ ТОВА НТВО ПРИ ЯНУКОВИЧ - ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ РУСИЯ ДАДЕ 15 МИЛИАРДА ! А КОЯ ДРУГА СТРАНА ЩЕ ДАДЕ НА УКРАИНА ТОЛКОВА ПАРИ ????- НИКОЯ !!! МВФ ИМ ДАДЕ И ЗАБРА ПОВЕЧЕ КАКТО И Б-Я - ТЪПИ СТРАНИ

Не призна, а коментира! Нормално е там, където има силни интереси да има и военно присъствие. Хамериканските военни съветници са плъзнали из целия свят - обучават, съветват, екзекутират, налагат демокрация! Прави са си руснаците - имат интереси, и трябва да ги защитават!

Съветниците ходят официално поканени и желани от управляващите в тези страни. Не се крият по шубраците да взривяват мостове.

В Русия нали има украинци. Украинците там си обявяват някаква тяхна си република,въоръжават се и използват оръжието по предназначение.Кой ще ги съди-има прецедент от другата страна на границата.И този модел и други народи в необятната могат да следнават,нали Москва приема че такива деиствия са редни!

ако всички народи поробени от русия решат да си отделят държави ...... май ще остане само московското царство..... свобода за волжка българия!

Свобода за ВСИЧКИ поробени народи!

Явно са 8 професио- анално, анални анлисти и анализатори.Семантиката им е в основата демек урязването и обрязването и не владеят великия български език. Питам се къде са виждали Путин ,докосвали ли са го и откъде съдят за него.Не съди за да не бъдеш съден.

на военния парад на 9-ти май имаше танкове и Дима Билан пееше гейски песни във възхвала на Кремъл?!?!! Русия си остава една държава втора ръка. Ниво - Северна Корея.

ГОРНА ВОЛТА С РАКЕТИ, ХАХАХА

ТИЯ ДА НЕ СЕ ВРЪЩАТ В РУСИЯ, ЧАКА ГИ СМЪРТ, ЧЕ СА ПОПАДНАЛИ В ПЛЕН.