Има противоречиви версии за смъртта на сепаратистки командир

За смъртта на командир Мозговой се лансират различни версии - от специална украинска операция, западни или руски тайни служби до сепаратистки междуособици.

Обратно в новината

Коментари - Има противоречиви версии за смъртта на сепаратистки командир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

nobody

все тая кои са - идеална работа са свършили

другари комсомолци ,комунисти следващият път когато стреляте по проруските бандити трябва задължително да уведомите Фюрера ,Императора .Трябва да има партийна дисциплина!

Тоя па какъв командир е ???

Ми а ти като си по мъж вдигне ена революцийка бе. мъШ, кат лайно на дъШ. Ма те е страаах душица жалка. :)

Спри да искаш пари от майка си. Голямо момче си вече, не е редно. Я колкъв революционер си станал!

Важното е че е ликвидиран, версиите за смъртта му нямат значение.

както винаги, версията на киев е наи-идиотска. как го правят тея хора бе, защо не дадат шанс и на другите да напишат нещо адски тъпо!

Я, още един малоумник гушнал букета, ай чиститу.

Тоз "малоумник" беше повече мъж от колкото ти и целият ти род "български" Прадажна душице.

Да бе, то само руснаците сте мъже за това си викате "мужици"!

Хайде,стига сте ни занимавали с тази бандюга,бе!

Да, но е наш бандюга!

Със сигурност убийството на този командир носи определени ползи на убийците му/или поне на тях така им изглежда/.Но аз мисля,че момента е лошо избран,жив Мозговой щеше да нанася по-малки вреди на Киевските управници и на сегашна Украйна.Но сега за някои той е безсмъртен герой и тези,които го убиха,получиха един вечен противник,нещо като Бандера с обратен знак!

Украйна фалира. Меркел като види Порошенко, получава колики. Барак заряза Украйна, защото му ИД му запали по-голям огън под краката, а китайците съвсем объркаха хамериканските сметки. Полша отказва да приема бягащи украинци на своя територия. НАТО и ЕС вече са мираж, а украинският дълг расте ли расте, гривната пък пада ли пада ... Останаха в Киев няколко стотин хамерикански военни инструктори, които провеждат диверсионни операции в Донбас по инерция, като последни издихания на умиращ украинец.

Руските мутри взеха да се избиват помежду си, или пък вече не са нужни на джуджан...

Uragan

Тези от Тени са супер! Предния път бяха убили Моторола с изстрел на плячкосан от чечнец снайпер. И гръмнали Моторола от триста метра, докато излизал от банката без бронежилетка. Позицията се намирала на четвъртия етаж на отстрешната сграда... Това че отсрещната сграда няма и петдесет метра от въпросната банка и че Моторола си е жив и здрав, явно няма значение... Сега пък Тениите измислили мини които стрелят със 7,62 мм куршуми от картечница ПК... Тия новинари малко от малко да бяха сверили фактите преди да превъзнасят някакви диванни шушумиги, които геройстват само ала фейс-бук. Що се отнася до Киев и версиите му, чак се учудвам, че не са подхвърлили идеята, че Мозговой се е обстрелял с две картечници сам... подобно на нещастниците от Одеса, които според Киев се полели сами с бензин и после са се подпалили сами. А пък сепаратистите водят артилерийска стрелба сами по себе си... Това си е украинския гвоздей достоен за заглавие на целия им сборник от анекдоти за коварната Русия която воюва с цялата си мощ срешу тях а пък украинците били щита на Европа. Ама воювайки срещу Украйна руснаците се обстрелват сами, От толкова глупости украинците чак започват да стават скучни.

buRgbuRg1

:( КомКопелдаци , какво стана , нали уж доброволци щяхте да сте , обещавахте на КГБе Пусслето , че ще се биете на негова страна , лапахте кИфтаци на Бузлуджа , а се покрихте в шумата , никакви ви няма на фронта в Донецк и Луганск ! :(

комунделите са против Путин, нали знаеш?

Няма как да го знае това - с тези "епитети" на четвъртокласник, които използва промитият му отрано мозък, няма как да е достигнал до такъв интелект!!!

Педалче тъпо просто чакаме момента да ви подкараме. Що да ходя до Окрайнината като и тука плужеци за мачкане дал бог. Първо ще изчистим такива педали като теб после ще помогнем ти пампарси си купи че скоро ще ти трябват.

Престъпните банди, обявили се срещу демократичните промени в Украйна са обречени. Никой не може да спре прогреса. Налгането на евроатлантическите ценности е толкова естествено, колкото изгрева на слънцето. Застаналите срещу този процес по една или друга причина ще изчезнат защото демократичните процеси отворили вратата към просперитета на Украйна са неотвратими.

Uragan

За една година управление, демократичния олигарх и президент Порошенко не изпълни нито едно от предизборните си обещания. Разликата от предвоенна Украйна са само надутите, цени, въоръжените патрули и рекламните билдери на травестити подсилени с гей-паради...

БРЦК

Абе тролчетата , я си вижте сводките от посолството и се осъзнайте вече. Кой го е убил. 1. ГРУ ? Ми тогава открито си признавате това което всички знаем - че Украинците лъжат като цигани , щото нали уж те го убили ? 2. Украинските партизани ? В такъв случай що не спазват Минските споразумения ? Сепаратистите не ходят в Киев да трепят украински командири , нали ? Работата е ясна - разбуниха Украйна за да разсеят Русия и да си дестват на спокойствие в Сирия и Ирак. Не им се получи - само развалиха 3-4 държави и след 10 години ще бъдат заклеймени!

Съдружниците на Путин в тъмните дела завършват курса винаги по един и същ начин.

ХАМЕРСКАТА ПРОВОКАЦИЯ ПРОДЪЛЖАВА - ПОМИИ СТЕ БЕГЕЕЕЦ И ДРУГИТЕ

Вън руските пияници от България! Скоро ще ви изритаме!

Каквито и престъпления да вършат украинските кръволоци, накрая побеждава Русия.

В смисъл? Ще окупира цяла Украйна? Че нали Русия победи? Окупира Крим, освободи Донбас? Или не Русия победи? Вие руските и путински мазни тролове, пишейки на БЪЛГАРСКА АЗБУКА - КИРИЛИЦА, нямате никаква съвест в желанието си да се намазните на Кремълските си государи

Мануел

ЧАКАЙ ТИ ВЧЕРА НАЛИ ПЛАЧЕШЕ И НАСТОЯВАШЕ ДА МАХНЕМ КИРИЛИЦАТА И ДА ПОЧНЕМ ДА ПИШЕМ НА ЛАТИНИЦА САМ ПИШЕШЕ ЧЕ КИРИЛИЦАТА БИЛА АЗИАТСКА АЗБУКА И ЗА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИМ КЪМ ЕВРОПА ТРЯБВАЛО ДА ПИШЕМ НА ЛАТИНИЦА ИЛИ СИ БИЛ ТОЛКОВА ПИЯН ЧЕ НЕ ПОМНИШ

Независимо от това, дали е убит човек, или е станало друго събитие в Украйна, за пъстър свят адвокатската работа и сексът са да олигофреничи денонощно по форумите.

Борбата е безмилостно жестока. Борбата както казват, е епична. Аз паднах. Друг ще ме смени и... толкоз. Какво тук значи някаква си личност?! Никола Йонков Вапцаров

Вапцаров не е писал оди за разни руски терористи и кръволоци като унищоженият Мозговой и все още живият Газпутен

Мануел

НЕ СЕ ЛИ УМОРИ ВЧЕРА ДА ПИШЕШ ПРОСТОТИИ

Anachronos

Не забравяй, че ако не бяха руснаците сега ти щеше да се казваш Хасан или в най добрият случай щеше да си ратай на някой турски управник. И да се радваш на коричката хляб изпаднала от ханъмата на господаря ти.

Касапина от Луганда, атамана на групировката от военнопрестъпници и разбойници 'Призрак', рашибозука (без-)Мозговой, получи заслуженото си за безбройните убийства и издевателства, извършени над украинския народ. На добър път към Ада, Мозговой :-)

Укропите са достатъчно некадърни за да направят такава акция, това е работа на американците. Минските споразумения не се спазват и е крайно време двете народни републики да обявят независимост от така наречената държава Украйна и да започнат изграждането на гранични съоръжения.

Бре, "специалиста" по държавите се изказа.Ей от такива тъпаци като теб бъка из нашата страна.

Тоз го направили -Без-Мозговой!

bagnet.org/news/society/255563 Интересна ситуация, пряко свързана с интереса на гру от премахването на въпросният терорист, описан в статията...

Ти каква си, безработен адвокат? Явно си много кадърна щом по цял ден висиш тук и драскаш глупости.:))) Определено не си от онези 1000 адвоката в България, които стават за нещо. :)))

bira_more

Ама на последък, хамериканците нещо притърчват - при Путин, да му се мазнят. Па той - като му е кеф ги приема, в Сочи, като не му е кеф - праща там някой... А ти си изключително велик. И ние така като малки - някой ни опердашва, и ние почваме да му гърчим името.

А, ето я баба!

Абе, къде е баба?

Всеки може да види че тоя акаунт на Олександър Гладкий(Alexandr Gladky) във Фейсбук е шега. Как може идиотите от ТАСС да го цитират?? Там има разказани едни геройства достойни за Рамбо!! Най-вероятно зад този акаунт стои ФСБ или ГРУ.

Няма никакви партизани намесени, трябва ГРУ да отклонят вниманието от себе си!! Тоя акаунт е създаден само да има нещо да се цитира. Нещо измислено.

случвало да "се насеЛе",щото нямам такъв спомен

КОГАТО РУГА ПРЕД ЦЯЛ СВЯТ БЪЛГАРИЯ И ИЗЛЪГА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ПРЕКРАТИЛА ПРОЕКТА ЮЖЕН ПОТОК! РУСКИЯТ ТЕРОРИСТ ПУТЛЕР УМИШЛЕНО СЕ ПОСТАРА ДА ЗАЛИЧИ ЮРИДИЧЕСКАТА РАЗЛИКА МЕЖДУ СПИРАНЕ НА ЕДИН ПРОЕКТ И ПРЕКРАТЯВАНЕТО МУ И АБСОЛЮТНО НЕСПРАВЕДЛИВО ОБВИНИ БЪЛГАРИЯ И УМИШЛЕНО ОТКАЗА ДА ДАДЕ ДЕНОНСИРАНЕ НА СПОРАЗУМЕНИЕТО ЗА ЮЖЕН ПОТОК, ЗАЩОТО КАТО НЕИЗПРАВНА СТРАНА, НАРУШИЛА ЕДНОСТРАННО ДЕЙСТВАЩ ДОГОВОР, РУСИЯ ЩЕШЕ ДА НИ ДЪЛЖИ МИЛИАРДИ ДОЛАРИ НЕУСТОЙКИ!

Мануел

Това дирекшън от американското посолство ли го получи. Каква е тарифата, когато сама пишеш простотии и когато ти ги пращат от посолството За второто предполагам че ти плащат по малко

Леле каква пламенна демагогия за няколко цента! Жалка работа...

бабче, пий си хапчетата и си легай.

Разбира се че в този случай , партизаните са си преписали успеха за акцията на ГРУ. То е ясно ,че ГРУ няма да се похвали с убийството на "свой" човек!! Аз гледам колата и не виждам по нея никакви следи от мини!! Ама русофилите ги е срам да си признаят ,че руските боклуци се изтрепват помежду си!! Делят си сферите на влияние.

му е "сЛал в гащите"

Този е "нагъл боголизник"...Всяка втора дума му е тази непростима обида .Проз тиквеник.

Ги изроде никога не си имал достойнство. Бокогъзолизен за тебе може да се брои за комплимент. По скоро си долна гнида и майцепродавец готов на всичко за стотинките от американското посолство

Хане, пак си ползвал шлема за цукало. нахлупвай го после на главата си. Виж какви глупости пишеш

Да съм честен ,все ми е тая кой го е утрепал тоя боклук. Заслужил си го е, стократно. Следващите да идват.

Толкова ли си компетентен по този въпрос че даваш категоричен отговор или просто си заработваш грешните стотинки

ами хайде,ти си на ред.

мнението на соросоиден трол обявяващ Левски и Ботев за сепаратисти и терористи

Тогава те са си били такива за официалната власт. Но това не е обидно. Те реално не са избивали мирни турски граждани!! Така че в този случай не са били терористи. Но са били сепаратисти. Те са се наричали "опълченци" или борци за свобода. Зависи от гледната точка. Победителите не ги съдят. Въпреки че те са загинали в борбата. Единият издаден от руският агент Кръстьо.

Мануел

Предполагам стотинки, но скоро ще се състезава с мангалята край някоя кофа за боклук за да си изкара прехраната

Убийството на Мозговой не влияе на развитието на конфликта. Украинската власт се провали. След началото на Майдана в Киев Украйна непрекъснато губи. Губи територии, губи и население. Украинските фашисти не оправдаха хамериканските намерения. В Рига бе назовавао името на новия украински президент, който ще замени Порошенко. Вече съществува дори вариант за следвоенно разделение на Украйна на 5 автономни части.

Да , Украйна все губи когато Путин си вкара армията в донбас!! Унищожението на Донбас е дело на Путин!!

даже лично зарежда снарядите и авиобомбите на укрите с които сриват градовете

Мозговой се жертва за свободата на руския народ и винаги ще бъде запомнен като герой. а парцалите винаги ще бъдат помнени като парцали...

Ха ха ха ха ха, какъв руски народ в Донбас бе?? Жертвал се кожодера, ако беше държал твоите родители в мазето друго щеше да приказваш!!

svetoslav11111@abv.bg

да,ето и примера за парцал се появи..... хахахахахаххаахахахаххаххаа

Мануел

НЕ ЗНАМ КАКЪВ ЕТВОЯ НАРОД ТАМ НО ЯВНО НЕ ЧУВАШ ПЕТЕЛА. В ИЗТОЧНА УКРАЙНА ЕЗИКА НА ОФИЦИАЛНАТА ВЛАСТ В ОКРАИНА Е НЕПОНЯТЕН. ТАМ ОСНОВНО СЕ ГОВОРИ НА РУСКИ И САМО НА РУСКИ. ТВОЯТА БЕДА Е ЧЕ СИ ТОЛКОВА ТЪП, ЧЕ ДОРИ НЕ МОЖЕШ ДА ГО ОСЪЗНАЕШ

Руския народ като иска да е свободен си има страна огромная...В Чужда държава са длъжни да спазват законите на тази държава.

и един ден клеветниците и лъжците да си получат заслуженото

и един ден мурзилките да си получат заслуженото Я се изкажи по темата: ВОЙНАТА НА РУСИЯ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ В ДОБРУДЖА (1916-1917г.)

Мануел

Какъв ти проблема умнико. Днес тотално се осрахте като искахте да провалите най-българския празник Да моя радости на всички българи тотално се провалихте. И вероятно двойната надница дето Ви я бяхя я обещали няма да си получите. Аман от тъпи бокогъзолизни протестъри като тебе

Може би ще ти разкаже, как такива изроди като тебе, са разпоредили, на всеки 100 души да бъде разстрелян по един, след отказа на българския войник да настъпва на чужда територия. А може и да не ти разкаже, ако е бил от облажващите се от войната.

А някой да е карал Фердо с кобура да вкарва България във войната?

Хане, пак си ползвал шлема за цукало. Не го нахлупвай после на главата си. Виж какви глупости пишеш

Когато търсиш война, намираш смърт. К'во ни интересува, кой го е убил? Война е.