Цветанов след убийството на студент: Агресията сред младите расте

Задържаният за убийството на 19-годишня Марио Данчев от УНСС в Студентски град е бил с 0 промила съдържание на алкохол в организма, съобщи вътрешният министър Цветан Цветанов. Той обяви, че се засилва агресията сред младите.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов след убийството на студент: Агресията сред младите расте | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ти с тоя език и котка не би завъдил- да не говорим за отглеждане и възпитание.. доста си простичък пич... пийни си хапчето и си легни- да не получиш- удар...

Цецо Кюнецо е толкова тъп , че човек се чуди - ДА СЕ СМЕЕ ЛИ ИЛИ ДА ПЛАЧЕ... Особен случай е човека-като се има в предвид за какво основно се ползват полицаите-ОСОБЕНО В БАРДАКА НАРЕЧЕН СТУДЕНТСКИ ГРАД , ТА НАТАТЪК СИ МИСЛЕТЕ КОЛКО Е НАГЪЛ, ПРОСТ И БЕЗСКРУПУЛЕН... Жалкото в целия случай е за заминалия си , без време млад човек... такива все по-малко и по-малко ще има в бъдеще в измъчената ни от мутри и политици-престъпници.. , Родина......... И на Кюнеца както и на Рапона му е все тая за тоя или оня , отишъл си без време- по-скоро ако могат- ПРАВЯТ СИ ЕВТИН PR , ПОКРАЙ ВСЯКО ЕДНО СЪБИТИЕ.... ПРОСТО ПОЛИТИЧЕСКАТА МАФИЯ НАРЕЧЕНА ГЕРБ - СЕ ИЗЧЕРПА ТОТАЛНО...... НЯМАЛИ АЛТЕРНАТИВА - НАПРОТИВ- КОЙТО И ДА Е НА ВЛАСТ СЕГА- ВСЕ НЕЩО БИ НАПРАВИЛ....-ОСОБЕННО ПРЕДИ И ОКОЛО ИЗБОРИ- А ТИЯ ВМАНИАЧЕНИ В СЕБЕ СИ ПОЛУИДИОТИ ОТ ГЕРБ-а - просто така са се вкопчили в властта- , че са готови и майките си да продадАт за к.рви- НО ДА СА НА ВЛАСТ... СРАМ И ПОЗОР ЗА ДЪРЖАВАТ НИ СА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ И ПОДДРЪЖНИЦИ НА ТАЯ МАФИЯ НАРЕЧЕНА ГЕРБ !!!!!!!!!!!!!!!!

Агресията сред младите се провокира от политически мотивираното насилие на режима на пожарникаря срещу нацията!

цоко е топ-идиот, щял да дава пример с тия по олимпиадите, докато на власт е мутра-бияч??

P.S. В случая, упреците към полиция, охрана и т.н. са абсолютно "изнасилени" и безпочвени - не може да има полицай до всеки (а и не бихме искали)! Спирачките трябва да са в главата, резултат от възпитание и изградени норми на поведение... които липсват масово в България днешно време:(

На този с акъла или без акъла, му казвам, този трезвия студент, защо заключи вратите и не пусна съквартирантите си, можело е през това време да звъни на охрана, 112, приятели ,не да търси нож и да се "самоотбранява".Стига сте поощрявали убийците!!!!!

Пъпеша си е Пъпеш-боклук с боклук Цветановски

РАСТЕ и още ще продължава. Особено, като те гледа и слуша човек ,няма как да не стане агресивен. Иди си с добро бързо ще те забравим. Не разбрахте ли ,че условията и стопаните осигуряват"плевелите" в една градина.

Да, имам спомен,когато Студентски град беше едно спокойно място- големи тревни площи, красиви горички, библиотеки... Дали общината не носи отговорност за безбройните заведения и магазини в Студентски град- с цел печалба? Дали сме спокойни за децата си, които живеят там в момента? Всяка новина за 3 дни и пак е същото- прах в очите на всички ни, жалко......

МАЛОУМНИЦИ, УБИЙЦИ НА НАРОДА СИ, КАК НЯМА ДА РАСТЕ АГРЕСИЯТА КАТО ПРАВИТЕ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО МЛАДИТЕ / А НЕ САМО ТЕ/ ДА ИЗБЯГАТ ОТ РОДИНАТА СИ, ЗА ДА ТЪРСЯТ ХЛЯБА ТАМ, ИЛИ ТУК ДА ЛУДНАТ В НЯКАКВА ПОСОКА. ДАЛИ ОТКРИВАТЕ РАБОТНИ МЕСТА ЗА ТЯХНАТА РЕАЛИЗАЦИЯ ИЛИ ГЛЕДАТЕ ДА УМОРИТЕ НАРОДА, ЗА ДА ЖИВЕЕТЕ САМО ВИЕ - ГАДОВЕ ТАКИВА. ПРЕСТЪПНОСТТА Я СЪЗДАВАТЕ ИЗКУСТВЕНО ВИЕ, ЗА ДА СЕ ИЗБИЕ НАРОДА ЕДИН С ДРУГ, ЗАТВАРЯТЕ СИ ОЧИТЕ ПРЕД НАРКОДИЛЪРИ, ЗАЩОТО КОНЦИТЕ ГИ ОПЪВАТЕ ВИЕ, А МЛАДЕЖТА ДА УПОТРЕБЯВА ДРОГА - ДА КРАДЕ, ЗА ДА СИ Я КУПУВА И НАКРАЯ ДА УМИРА. КРИВОРАЗБРАНАТА ДЕМОКРАЦИЯ УНИЩОЖАВА ЕЖЕДНЕВНО НАРОДА, А ВИЕ - ЕДНА ШЕПА ПРЕСТЪПНИЦИ, ДА ОГЛОЗГВАТЕ БЕДНИЯ НАРОД, ЗА ДА НАБЪБВАТ СМЕТКИТЕ И ИМОТИТЕ ВИ. ВИЕ СТЕ НАЙ УНИЩОЖИТЕЛНО ПРАВИТЕЛСТВО НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД, НО ТОВА Е ЦЕЛТА ВИ - ЗА ВАС ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ, БОНУСИ, НАГРАДИ, КОМАНДИРОВКИ, РАЗДУВАНЕ НА ЩАТА ВИ И ДР., А ЗА НАРОДА - ЕДИН СРЕДЕН ПРЪСТ....

Жалко за станалото, жалко за убиеца, но ужаса е за близките на убитото момче.Всички вкупом оправдават Илко.Аз искам да задам няколко въпроса? 1.Защо не стават убийства в затворите там където са настанени всякакви хора , дори рецидивисти от ръкопашен бой? 2. Илко като видя, че другите момчета са пияни , не избяга, вика или потърси помощ, те не са били в гората? 3.Защо освен Илко по лицата на всичките са насинени удари, това означава , че Илко се е бил сам срещу трима, може би е най-агресивния, макар и трезвен? 4.При самоотбрана- да но когатно имаш насреща въоражен човек, , той трезвия взема нож и съвсем безумно забива ножа в гърба на Марио. 5.Разбит е живота на Илко , но е прекъснат завинаги живота на Марио.От затвора се излиза от гроба не. Моля Ви, не стимулирайте употребата на оръжие в младите хора, те и без това живеят във временна на лъжи , злоба, агресия , мъст, несправедливост!!!!!!

Ей Янчо ли си, Янка ли си не те зная, ама определено пишеш глупости и извратености. Трима нападат един, като преди това се опитват да изкъртят вратата на стаята, където спи. После тръгват да го бият, а в състояние на афект и пиянска агресия могат и да го убият. И ти пак защитавш нападателите??? Я да попаднеш ти в такава ситуация да те видим какво ще правиш,а? Не казвам, че е трябвало да се стигне до убийство, но никой освен тримата останали живи не може да каже какво точно се е случило - кой с какво е посегнал и кой кого и как е ранил и убил. Освен на момчето от Добрич, да вземат да повдигнат обвинения и на останалите двама живи нападатели - за опита им за саморазправа.

виж тълковен речник: агресивен: Враждебен, нападателен. как е възможно спящо момче да е агресивно

По т.2. янчо, как да избяга през вратата, по която блъскат трима ядосани нетрезви индивида (да не употребявам по-силни думи)? Ако си изобретил телепорт - патентовай го! Ако не си - СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА РОДИТЕЛИТЕ ТИ, ОТГЛЕДАЛИ СА ОЛИГОФРЕН!

...Расте агресията, господин Цветанов, защото тези поколения не израстват с никакви ценности. Подражават на егоцентричния идеал да си богат, лош и известен. Родителите им са забравили що са човешки норми по една или друга причина. На какво да ги научат? Като ученици са неконтролируеми, защото всяко училище се бори за пари на бройка. Десет различни учебника по един предмет..? Вие по колко учебника учихте и смятате ли, че сте глупак, понеже всички в училище сте учили по един и същ учебник за без пари, а днешните младежи-разминаващи се материали на баснословни цени? На какво ще се научат? "Спортът за един мирен свят" отдавна не е мото, защото децата почти не спортуват. По-лесно и удобно е вкъщи пред компютъра. Защо ли дебелеят и се разболяват? Безсмислените телевизионни канали за деца са няколко на брой и те са 24 часа достъпни. Кога си лягат децата днес, знаете ли? Избройте ми десет предавания(филми) от всички възможни програми на български език, за деня, в които да не присъстват насилие, голотия, психоза, КОД ОРАНЖЕВО и безсмислени брътвежи. Кога видяхте за последно младежи да влязат самостоятелно в храм? А какво ще правят там, след като главните монаси, приели смирението и глада за свой живот, карат луксозни коли и се карат по между си кой бил по-прав? Стани поп, да не ядеш боб(извинявам се за думите си на всеки, приел вътрешното смирение за път в живота)! Изпуснах ли още нещо, господин Цветанов? БЕЗЗАКОНИЕ и КОРУПЦИЯ(един месец няма да ми стигне да пиша за тях, преди да издъхна на клавиатурата). Не е ли агресията подражание и инстинкт за самосъхранение? А какво ще направи държавата, за да намалее престъпността сред децата и юношите?

По-странна логика не може и да има-да си виновен, защото не си пиян?!? да си виновен, че спиш, а не пиеш; че си от Добрич, а не от Перник; че си сам срещу трима; че замахваш с нож отпред, а той влиза изотзад; че никой не оповестява резултатите от взети отпечатъци върху този нож- кой все пак го е държал ? А бе..милиционерска му работа, какво ли се чудим...

Ako beshe normalna durjava 3 mata shtiaha da sa zadurjani i specialno 2mata agresori i podstrekateli na boia shtiaha da sa obvineni v pone opit za ubiistvo na trezvoto momche!!!Ne se li nauchiha nashite sledovateli i sudebna sistema pone ot filmite kakvo se pravi v takiva sluchai. Znachi agresorite da si hodiat, a tozi koito se e boril da se otturve jiv i e deistval v samootbrana go zadurjat? Tova e neadekvatna reakcia

И според мен едно от пияните момчета го е убило.

Поради излишък на университети, които се издържат от всички българи, в тях влизат всякакви младежи, повечето от които не знаят защо са там. И понеже университетите гледат да си задържат студентите занижават изискванията към тях. И така студентите имат много свободно време, което запълват с купони, които често завършват с пиянски свади.

Големи анализатори виждам. Според "Ди" трябва да задържат и брата близнак като евентуален извършител.

Ами как?Луд и пиян човек,спирачки няма.А и памет няма.

Майки ,да защитим това невинно момче Илко.Да спиш и да дойдат трима пияни в 3 часа ... това на нищо не прилича,пък отгере на всичко да те бият и да те отведат с полиция........

Поддържам "майка"- тези деца ги пращате да учат, а не да пият и да гуляят в заведенията, и да се друсат. Морал няма още по времето на Иван Костов, той даде права, власт на проститутки, наркомани, изнасилвачи. Вечерен час трябва да има, след като те сами не осъзнават, че там са отишли да учат, а не в полунощ да излизат от заведенията. Кога учат, като цял ден спят, дават пари на преподавателите да им пишат "3" и така нататък.

Стига глупости-от рода на-семейството е виновно!А какво прави държавата!?Министерството на образованието?!Имаше едно време-по комунистическо-разни училищни занимания-които отвличаха вниманието от глупостиКъде е спорта,не само в училищата,ами и вуниверситетите?Я,вижте как се учи на запад-нали все натам ви тегли.Имат хората спорт --отбори,занимания,а у нас-бар,до бара насред студентски град и чалга- и пиене-до зори!Това не ели работа на държавата,не на семейстовот-г-н Цв.!?

Майки ,да защитим това невинно момче Илко.Да спиш и да дойдат трима пияни в 3 часа ... това на нищо не прилича,пък отгере на всичко да те бият и да те отведат с полиция........

Трезвеният е задържан защото не е посещавал заведенията на мафията.Не е консумирал наркотиците на мафията и се е опънал на възпитаниците от чалга поколението. Въобразявал си е ,че в Студентския град може да бъде най-вече студент.Тези "факти " са достатъчни за повдигане на ВСЯКАКВО обвинение..

ХОРА ОПОМНЕТЕ СЕ!НЕ СМЯТЯТЕ ЛИ ,ЧЕ ТОВА Е ПЛОД НА КРИВО РАЗБРАНАТА ДЕМОКРАЦИЯ!ЛИПСВА ВЪЗПИТАНИЕ В СЕМЕЙСТВО, УЧИЛИЩЕ! НО ВСЕ ПАК ЗАГИНАЛ Е МЛАД ЧОВЕК!БОГ ДА ГО ПРОСТИ!МНОГО ЖАЛКО ,ЧЕ ПРИ ТАКЪВ НЕЛЕП ИНЦИДЕНТ СИ Е ОТИШЪЛ!СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ! А БЪЛГАРСКИЯТ СЪД, ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕ ПОД ВНИМАНИЕ, ЧЕ СПЯЩОТО МОМЧЕ Е НАЙ-МАЛКО ВИНОВНО!!ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ГО ЗАЩИТИМ!!! НАЛИ В СТУДЕНТСКИ ГРАД НЯМАШЕ ДА ИМА ЗАВЕДЕНИЯ?! КОЙТО ИСКА НОЩЕН ЖИВОТ, ДА СИ СЕДИ У ДОМА!!!!!!

Освен вечерен час и малко повече комунизъм ни трябва и сме наред:( Вечерен час на човек над 18г. е диктатура и тоталитаризъм.

И моята агресия расте като чета за преценката на наблюдаващия прокурор и другите подобни. Защо не са задържани и другите двама ? Те са невинни ли? Само като види човек как са надупчили вратата от блъскане ще му стане ясно и за намеренията им.Това да не им е бащиния да чупят из общежитието? А как ли ще се чувствуваш ако си сам вътре? Естествено ще се отбраняваш.Кога ще ни съобщите, че и другите двама са задържани?

Защо не сме убедени, че именно те, полицаите, са призвани по професия и дълг да се явяват на повикване и разрешават бързо, компетентно и със цялата строгост на закона подобни спорове.Тогава, много от мъртъвците щяха да живеят все още.

ами хората гледат на горе и си викат аз да не съм по долу. гледат вас колко сте агресивен спрямо опонентите, спрямо съдии и прокурори. спрямо хората дори. за вас всички са престъпници без съд и присъда.

До скоро все пак имах надежда. Но след тази случка и най-вече последващото развитие на нещата съм за това, децата ми да изчезват от БГ.

Такива простаци има в този нет ,че не ми се пише.

ти пък какво ли си и написал, умнико

В застрашителни размери е простащината.

3-ма пияници ти разбиват вратата, защото си спиш и си се заключил, нахвърлят ти се, сбиване, самозащита и айде у затвора???? Че какъв пример давате бе, еййй. Утре на Цветанов да му "почукат" двама трима озлобени така да го питам дали ще употреби пистолета си????

А какво са мислили да правят тези пиандета?Какъв щеше да е края ако не беше се случило точно това?

Колко промила алкохол са имали другите двама? Защо това не се съобщава?

Ами след 16 часа още не са били изтрезняли. Вероятно не е за казване, или мама и тати платиха вече за да не се казва.

Ха така,пияните наркоманчета невинни,а спящия нощем виновен?

Гледай сега колко е противозаконно да спиш през нощта, вместо да пиеш. Пернишка логика, железна!

агресията расте , но МВР само я наблюдава и отчита

Остави професионалистите да си свършат работата!

Хора, да се обединим и защитим жертвата Илко от порочната ни съдебна система! Защото трезвен, не значи виновен! И най-елементарно мислещият ще се досети, че не може така нареченият "нападател" да седи срещу теб и същевременно да те намушка в гърба. Просто пернишките му авери в пиянският си унес не са разбрали кого намушкват.

Значи от всичко казано разбирам, че за да съм невинен в дадено убийство то аз трабва да съм убиица! А ако жертвата съвсем случаино вземе, че ми направи нещо то после не само ще ,е излежи, но и ще я съдя за нанесени физически и психически травми върну мен горкия убиец и насилник! Е това е положението в БГ драги зрители! Да ти е....а и държавата смотана да ти ....

Да,за жалост невинното момче е задържано.отишло е да учи,а не да пиянства...и какво...става жертва на тези,които са отишли незнайно защо на място,което не им е по сърце...да си отпият и да се доказват не със знания ас промили.....Родителите казват,че били тихи....знаят ли ги какви ги вършат зад гърба им....дали някой насила им е изливал бутилките с алкохол.....

в тази държава който не ПИЕ- не се ДРОГИРА- ляга си рано защото е пратен да учи..... НЯма място в тази държава. ПОСЛЕ СЕ ЧУДЕТЕ ЗАЩО ПОВЕЧЕТО МЛАДИ БЯГАТ. КАК да учиш в свърталище на пияндурници

И кота най после Стундентският град ще е само такъв? КОГА ще затворят заведенията там? И защо момчетата от Перник - на 20 мин. от София живеят в общежитие???Живущите в Обеля например студенти стигат за повече време до УНСС, ТУ и т.н.

щото дори и у Перник няма толкова чалготеки на квадратен метър.

Хубаво предложение към медиите да излъчват позитивни неща, но тези олимпиади са скучни на читателя. Тиража се прави с подобни теми, като убийството на това дете. За съжаление имаме свобода на словото, иначе наистина медиите имат голям пръст в това което става с подрастващите.

Напиши нещо и за ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ ,моля!

Задържаният ИЛКО Е ЖЕРТВА . по-точно е,че трагедията касае САМОУБИЙСТВО -сами са се дрогирали алкохолно,САМИ са нападали,чупили,разбивали.Най-вероятно е от тях някой да не е улучил мишената трезвеняк

че е така. В алкохолното си опиянение са искали след вратата да накажат и този, който е искал нормално да си почива. Спасете момчето от Добрич. Перничани са добри хора, но със лоша слава.

от всичко коментирано по случая ,и позволявам да кажа ,че много вероятно е някой от пияните ИДИОТЧЕТА да е извършителя .дано следствието да се справи и нека прокурор и съдие да съдат че е било неизбежна самоотбрана и момчето от Добрич е невинно . кураж и късмет за него и близките му.

Каква самоотбрана след като заключва стаята и момчето неможе да си влезне..Какво като е било пияно? хайде да не си ляга..Това трезвото момче мозък няма ли да се обади на охраната, да се обади на полицията та сега да го таксуват "самоотбрана".Жалко за провалените младежки животи, но единият е и загубен.

Ами трима срещу един. Как ти се струва? За мен си е направо опит за убийство. Трима пияни да ме сбарат някъде натясно и кой къде удря и рита не мисли... чиста самозащита си е.

Като те изненадат трима да те запукат на кого ще се обаждаш? Да не би да е знаел, че като им отвори и тримата ще започнат да го бият. Все пак двамата спят в същата стая, как да не отвори вратата.

не е било веднъж или два пъти подложен на подобен тормоз. Ти ако си на негово място ?..Категорично е трябвало да заключи.Както навън да се напивали,така е трябвало навън и да отрезнеят! Лошо е,че е отключил ,за да не я доразбиват- съвестно и дотолкова търпелив,че става виновен затова

Ти вероятно си също от Пеуник и си единственият от форума, който защитава пияните копелдаци.

ми беше един млад пияница. Търпях, търпях, пък накрая отидох на свободен наем. Той, понеже богат живя и вилня в общежитията, а аз трябваше да работя за да си плащам наема. Завърших след него, сега имам добра работа, а той печели като мутра. И няма кой да го осъди. Човека си плаща, където трябва. Някой му казват бонуси за добра работа...

Кой те фване да те.. Пропуснал си само да напишеш за докторите- червенократунковци, кофата и фризера.

Важното е, че е жив, който трябва, а какво ще стане после, няма значение...Живият си е жив, а умрелият - умрял! Мъчно ми е за всички в тази история, но понякога и това се случва! При нас си става закономерност, за съжаление!

СПОРЕД МЕН ИЛКО СЕ Е ЗАЩИТАВАЛ И НЕ Е УБИЛ УМИШЛЕНО БЛИЗНАКА. З МЕН ТОВА Е НЕПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО ПРИ САМОЗАЩИТА. МОМЧЕТО С НИЩО НЕ Е ВИНОВНО ЗА ТОВА ЧЕ ГРУПА ПИЯНИ СА ГО НАПАДНАЛИ - ТОЙ ПРОСТО СЕ Е БОРИЛ ЗА ЖИВОТА СИ... НО ВСЕ ПАК ИМА НАЛИЦЕ УБИЙСТВО - НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ОСВОБОДЕН ПРОСТО - ТАКА. ДРУГ Е ВЪПРОСА КАКВО ЩЕ ПРЕЦЕНИ СЪДА...

А дори не казаха чии е ножа и има ли отпечатъци върху него.

Да освободят момчето от затвора! Тези сигурно не за пръв път са го малтретирали. Животът му в това общежитие е бил ад. Ако ти скочат три надрусани и пияни горили какво ще правиш? А най-вероятно в мелето да не е ясно как се е извъртял ножът, защото пияниците 100 процента са искали да му го отнемат. В случая обаче се питам къде е ръководството на това общежитие. Едва ли за пръв път тия се напиват и правят скандал. Защо са ги даржали там изобщо. Вечерен час няма ли? Време, в което да се пази тишина няма ли? Е га ти бардака!

Мария, за какво освобождаване говориш, каква амнистия...аз съм избран с гласовете на 60000 избиратели, депутат съм 3-ти мандат и ще сигнализирам ВКС за подобно решение на вицепрезидента Попова.

МИСЛЯ,ЧЕ ЕДНО МОМЧЕ,ПРАВОЛИНЕЙНО КАТО ИЛКО,ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСВОБОДЕНО ОТ ОТГОВОРНОСТ,ВИНАТА Е НА ПИЯНИТЕ ОКОЛО НЕГО,КОИТО СА ВИНОВНИ ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ.ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ

убитият сам се е наръгал в гърба какво му умувате още...

Абе не че нещо, ма може да не е точно убития, а или брат му или техния приятел. Който просто не е уцелил жертвата.

Жалка държавица сме и това си е. В българия (нарочно я пиша с малка буква) е престъпно да си нормален човек. Тук ако не си мутра, пияница или престъпник си виновен и влизаш в затвора. Понятие като "неизбежна самоотбрана" не съществува. Нормалните хора биват е...ни от всякаква сволач и на края ако само дръзнат да се защитят биват съдени най - строго. Жалката ни полициика и съд само чакат някой обикновен човек да им попадне в ръчичките и да покажат колко са "велики", а пред мутрите треперят.

Човекът си легнал, иска да си почине, а какво получава - арест. Защото е нормален, защото не е пиян, защото се е опитал да се защити от тормоза на тия нехранимайковци. В България всеки, който има смелостта (глупостта) да се защити е виновен. Трябва да седи да му скачат пияниците по главата, после да се оплаче от тях и подчинените на тоя хубавец на снимката, който все ги хвали, да кажат "Ми ний ко да напрайм". Просто сме дива нация, пълна с дебили, малоумници, ченгета и всякаква паплач, способна да тормози малко останали нормални хора, опитващи се да живеят спокойно.

Взе ми думите от устата!Напълно съм съгласен!

3-ма пияни нападат момче докато спи ??????????Бих казала,че донякъде може да бъде оневинен !

...бих казала"? Павка, ти да не смени пола, бе?