Прокуратурата иска 20 г. затвор за убийците на Стоян Балтов

Прокуратурата поиска по 20 години лишаване от свобода за всеки от тримата подсъдими по делото за убийството на студента Стоян Балтов. Съдът ще се произнесе в петък.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата иска 20 г. затвор за убийците на Стоян Балтов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и суда ни като дурявата ни-чиста порнография !!! в нормална европеиска ддурява вече да бяха вутре с доживотни без право на замяна,да не говорим за уса там и други ехтри можеше да си получат!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

I suda ni kato durjavata ni-4ista pornografiq !!!

Трима страхливи изверги, 3-ма срещу един. Пияни, неадекватни свине,( но защо ли обиждаме добрите животни)? Те превъзхождат хилядократно т.н. човеци-студентите горе, но по-какво? По насилие, жестокост и антихуманност. Нека клеймото на убийци ги следва цял живот! Нека се замислят всички НА КАКВО УЧАТ ДЕЦАТА СИ?

20г.са малко,но достатачни за да им разпорят задниците на тези боклуци

Добре е колега да се ходи на протести, но да се разширят исканията! Да отпадне тази несменяемост на магистратите. Да отговарят пред закона както всички граждани - те са едни от нас ужким. Да се въведе горен праг за решавате на делата - не по-вече от две години. Да не се допуска шиканиране на процеса. Не ти се явил свидетел или адвокат -който го е посочил или упълномощил да си го осигури - в противен случай без защита. Сега какво става - 1-2 заседания в година. Да се закрият малките районни съдилища дето съдиите се чудят какво да правят и да се харчат пари за една скъпоплатена за нашите условия администрация и да се увеличат съдиите в големите градове и столицата. В голяма част от провинциалните районни съдилища се чудят какви екстри да си направят, за да могат и да си подремват след обилен и полят обилно обяд. Да го е срам човек да влезе в Софийски районен съд - където няма място за адвокатите и страните. Знаете ли колко дела в годината гледа един съдия в Малко Търново и колко в СГС? Не са виновни, че нямат дела- то хора не останаха в провинцията, но защо се поддържат тези съдилища? Чии пари се харчат?

Доста бързо и спретнато производство!Дали подсъдимите си спомнят за случая един господ знае!

Положението за тези тримата бабаити отива май накъм изуй гащи.

Дано тези изверги получат максимума.

То пък един ---съд,баш в Бг!?

И НАКРАЯ:- ---СПОРАЗУМЕНИЕ,ИЗВИНЕНИЕ и ,...УСЛОВНО----

4-ри години ?! То си е направо бързо производство за съдебните практики в Б-я. Можеше да бъде и 10 години.

Един път ---ПРОКУРАТУРАТА ИСКА ,НО СЪДЪТ НЕ ДАВА ,....ПОСЛЕ ОБРАТНОТО ,СЪДЪТ ИСКА ,НО ПРОКУРАТУРАТА ,...НЕ ИСКА ,.....И РЕЗУЛТАТЪТ Е ЕДИН И СЪЩ ---24г.,ДАЛАВЕРА,ДАЛАВЕРА,ДАЛАВЕРА ! РЕЗУТАТИТЕ СА ОТНОВО СЪЩИТЕ ,...НЯМА РЕЗУЛТАТИ !

Делото да се гледа от Китайски съд.

МАЛКО!!!!!!!!!!!!!

Накрая ще им дадат три, а останалото ще приберат в суха пара. Да ви...у прокуратурата.

Добре де защо това дело се влачи толкова време? защо и другите участвали в побоя не са подсъдими? Нещата по принцип са пределно ясни, има и свидетели, и отдавна вече трябваше да има осъдителни присъди. От известно време насам си мисля, че целта на делото е да се протака докато свидетелите забравят какво са видели и да пуснат убийците на свобода, просто няма друга логика. Смотана държава и смотана съдебна система, как после да не ходиме по протести.

без право на помилване. да се приеме смартно наказание !!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

...и да се въведе смъртна присъда..

ДАЖЕ ,СА МАЛКО ! ЖИВОТЪТ В Бг Е ОЦЕНЕН ,НА : --СПОРАЗУМЕНИЕ,ИЗВИНЕНИЕ и УСЛОВНО ----! ДА СЕ РАЗПУСНЕ --Бг-СЪД.СИСТЕМА ,СЛЕД КАТО ПАДНЕ --''СЕМЕЙНИЯТ КАБИНЕТ-ОРЕШАРСКИ''--

Мълчи бе!Как ще ги разпускаме?!Я виж какво е апелирал прокурор Синтлийски! "Ние сме онеправдана гилдия без защитници и трябва да се държим"