Коментари - Мъж разстреля 13 души в сръбско село | Днес.dir.bg

Мъж разстреля 13 души в сръбско село

Мъж застреля 13 души тази сутрин в сръбското село Велика Иванча и опита да се самоубие. 62-годишният Любиша Богданович уби докато спят шестима мъже, шест жени и 2-годишно дете.

Обратно в новината

Коментари - Мъж разстреля 13 души в сръбско село | Днес.dir.bg

Коментари

Е това е ирония! Тези 14 избити са трагедия, а погубените съдби на милиони българи от продажните политики на Мутрьо, Гей, Крадлив Дедо, Гоце, Пешо Коня, Драгалевския циганин, Жельо Жабока и Фильо Брадата са проста статистика.

Костов го е навил, а Цецо му е осигурил пищова! Идеите пък са от Хамстера!

Тук някакъв "Социалистически чук" се опитва да се прави на иронизатор. Заслужава наистина да го тряснеш с чук по главата за да се опомни! Разбира се, че капиталистическата действителност е виновна за подобни трагедии. И в Сърбия, както и в България, днес най тиражираните думи в ежедневието на хората са "съкращения", "уволнения" , "безработица", "ликвидация", "скъпотия", "мизерия" и прочее тягостна терминология. Навремето задружна Югославия беше водач и пример на развиващите се държави по света за социалистическо преустройство на обществото. Защото социалистическата власт никога не е оставяла хората на произвола на съдбата и на закона на джунглата. Днес Югославия е разбита следствие на интригите на САЩ и Великобритания,а Сърбия е превърната в руини, както впрочем и България.

Е, ти си по-гуем чук и от социалистическия! Ами отивай да живееш в Куба, но най-добре в Северна Корея. После се върни и разкажи какъв е кеф там:)

Абе ние не сме по-добре от тях...

Сто пъти е по-добре байно в Куба и в Северна Корея, отколкото в топяща се, циганска България, разрушавана ежедневно от капитализма!

Не знам що ти е толкова до смях,но е ясно, че като не можеш прости неща да осмислиш по причина на мозъчна немощ и си усвоил единствено тъпото клише да пращаш хората по С.Корея и т.н.без изобщо да подозираш, че нищо в действителност не знаеш за тези страни,дали поне не ти е останала някоя читава мозъчна гънка,та малко срам и приличие да имаш,когато се касае за човешка смърт.Смей се над себе си и ще е ти е по-безобидно,защото,ако осъзнаеш нищожеството си, хич няма да ти е до смях.

Да напомня за Чикатило - рожба на социалистическото чудо!

Болни идиоти като тоя могат да се срещнат навсякъде, но сети се за едно друго комунистическо престъпление - т.нра ГЛАДОМОР! Смятан е за една от най-тежките национални катастрофи в украинската история, като жертвите по различни оценки са няколко милиона души. Гладът е предизвикан от политиката на съветското правителство начело с психопата Йосиф Сталин. Гладът през 1932-1933 засяга не само Украйна, но и други области в Съветския съюз, но терминът Гладомор се използва специално за областите, населени с етнически украинци, където гладът е най-силен.

Ей боклук, защо не пищяхте срещу Англия, Франция и САЩ когато ви създадоха скапаната сърбоманска империйка с цената на заграбени територии от България и зверски терор над българското население там. Или когато същите ви подкрепяха по време на Студената война. Е дойде време да си платите за дивия сръбски шовинизъм и още ще си плащате. Ние Българите още не сме си разчистили сметките с вас.

Ей майкопродавци от дир-а защо ми забихте отговора на този сръбски боклук надолу?

Виновен е Иван Костов-за всичко и завинаги.

Не Костов е най-чистия човек на света....

Е, това с САЩ си е сиво всекидневие

Пуцай брато, я че ги платим!

link ,com/watch?v=qurKvbX2al0 защитавайте събите давайте

ДА МУ ДАДЪТ ЕДИН КАЛАШНИК И ДА ГО ПУСНАТ В ПАРЛАМЕНТА ЗАЩОТО ЗАЩОТО НАРОДА НИ Е ЗАДРЕМАЛ А В ПАРЛАМЕНТА ИМА МНОГО ИЗМЕТ ЗА ИЗБИВАНЕ.

Айде да започва латерната - Виновни за това нещо са : Масоните, Илюминатите , САЩ , Евреите , Американските филми , НАТО , Базите на НАТО , имаме инсталирани чипове по мозъците , Планът РанЪт , Бойко Борисов , Иван Костов , СДС ,Цоко , Боко , Цецка пак масоните , ложите , Международния Валутен Фонд , Световната банка , Дянков , Футболен клуб - Левски ..............

хахахах да не забравяме и HAARP - който американците са инсталирали под земята, нали той предизвика земетреснието в Перник! Оказало се, че влияе умствено на хлебарките и на хора завършили до трети клас !

че си чук е повече от ясно, при това социалистически :)

Да, всичко, което изреди освен футболистите на Левски, те просто си ходят по кръчмите.

Не можеш да отречеш,че най-верните на НАТО, ЕС и тн. са комунистическите сатрапи и техните деца. Виж Ирина Бокова примерно или преводачката на бай Тошо, Куневица, Кристалина, Николайчо Младенов и тн.

Много по- смислено щеше да бъде ако беше дошъл да стреля по нашите мафиоти политици. Те нямаше да са невинни жертви.

Станишев е виновен!))) мишок си ти май деде а?)))и насран до ушичките

Жертвите на откачили са нищо в сравнение с жертвите на чудовищната политика налагана на света от САЩ, включително войните, включително войната в Югославия на която пък е жертва, този масов убиец. А, масовите убийци от НАТО. Ако ги няма тези макро масови убийци, няма да ги има и микро масовите убийци като този нещастник.

А Чикатило що се появи в СССР тогава!

А, ти смяташ ли, че СССР е незасегнат от политиката на САЩ. И по-точно от юдео-масоните, които я дирижират, както на САЩ, така и на СССР.

Ясни сигнали, че Апокалипсисът наближава.

Боже ,колко Идиоти!

етническите войни водят до изкривявания като бомби със закъснител. някой след време се мисли за Рамбо. имайте едно наум като гласувате.

Ако са били цигани - хвала!

Luna0102

Бойко Борисов, САЩ и Израел са виновни!

САЩ и Израел си имат предостатъчно и то много по-големи престъпления, не е нужно и това да се приписва на тях. Много неадекватно включване! Все пак е добре да се каже, че сръбската музика, както и някои други неща, не прощават на никого.

Luna0102

Иначе казваш разбираш от сарказъм.

1.Там да са фърлени повече демократични "бомбени послания " в защита на мирните албански терористи, и човека е засегнат, или направо увреден, и 2. Там некаде некой изпя каде се крие Генерала Младич, дето го хванаха и го закараха в Хага, да го "съди" некакъв с дебели устни, къдраф, опулен, и с много добър, направо лъскаф тен ?? Но много строг !! А на албанецо, Аким Тачи, му са падна блондинка, садийка-арабийка, пусна го по живо -по здраво, почерпен с локум, и диван-калъп?? Късмет!

може да е ловувал шиптари...нещо като нашите мангусти

Я виж ти, те тези неща не ставали само в Америка... както някой тъпаци си меслеха.

... вратчед, при глобализНацията се получава внос на "културни ценности" освен деицити (финансови, културни и т.н.) се внася и антихуманизъм, ненавист към ближните, или религиозно базиран анархизъм... когато масмедиите включително и художествената литература разпространява новите ценности - ти що се чудиш, че и в Сусурлево и в Голо бърдо стават тия изродщини?!?... п.п. - и по страшно ще става! затриване на тая цвили-вили-зация следва!!! вервай ми! :)

Ами ти що не изнасяш любов и радост!

давай давай наблегни н апуканките ...с тях ще ти се изглади окончателно единствената мозъчна клетка и си готов за Кравария

Икомомическата криза в България е виновна за избиването на 13 сърби.

и в US има такива случки. там няма криза. значи не кризата е причината

То там ако нямаше криза... Ама тоя е готов за зелена карта, издържа изпита!

в EU хората озверяват от бедност, а в US и Русия от презадоволеност

Трябва да се въведе закон, за задължителни психични годишни прегледи, не е решение, но би намаляло "психопатите"

БАЛКАНСКИТЕ НАРОДИ ОЗВЕРЯВАТ!

Те пък останалите народи едни кротки... Във всяка страна има луди. Едно време ги затваряха в лудниците преди да са направили подобна простотия, сега нали сме толерасти лудите са на улицата - опасни за себе си и другите хора.

Ужас, каква трагедия, хора, живейте така сякаш Ви е последния ден на земята, че не се знае, не дай Боже, утре дали нас няма да ни утрепа някой психично болен или от всичките тия черни хроники с престъпления....

Именно така е живял човека - като че му е последен ден.. и му е бил последен. Затова е приключил със всички "сметки". Трябва да се живее с перспектива....

Е затова не трябва да се позволява всеки да има оръжие!!!!!!!!!!!!!!! Един да изперка,ще избие половин село,ако тоя нямаше оръжие,надали щеше да е избил толкова народ сега!

е се съмнявам, че който иска оръжие и възнамерява да го използва ще се снабди с незаконно такова. На психопатите и престъпниците не им пука дали да със законно оръжие. От друга страна, ако се либерализира режима за нормалните хора, кварталът на всеки от нас ще стане едно по спокойно място. Замислете се, дали щяха да са толкова жертивите тук, ако някой се бе противопоставил на нападателя с оръжие (самоотбрана).

Много добре знаеш, че в България такова нещо не може да се случи! Както се купуват шофьорските книжки,така ще се купуват и разрешителните за оръжие!!! Затова тази либерализация никога няма да се случи!!! Не бих казал,че ще е по спокойно,най много да станем ,като в Америка,на някой му се разклопа калника и да почне да стреля наред....

от FOX ли ти го набиха в главата ? Аргументите ти са тотално неадекватни за огромната част от Европа и повтарят едно към едно същите на защитниците за лесен достъп до оръжие в САЩ. Тръгни да си купуваш бойно оръжие на черно след като си такъв тарикат в България и да те видя как до 48ч. ще се обясняваш в някое РПУ. Или ще се опиташ да пилиш някой газов пистолет и да ти се гръмне в ръцете. Но от друга страна на някои ще им е изгодно, ако тръгне една голяма продажба на оръжие в страната, нови работни места, повече щатове в полицията, повече работа за лекарите, особено патоанатомите. И е повече от ясно, че такава либерализация в Европа бъдеще няма.

Ако всеки имаше оръжие, още първия съсед на перкото щеше да го свали и нямаше да успее да застреля толкова хора. Ако перкото нямаше оръжие, пак можеше по-безшумно да накълца с брадва дори повече хора.

Вчера умря един невинен човек от такъв изстрел по крадец! И вместо крадеца,невинни хора си отиват! Ако пазача не е бил въоръжен,нямаше да има невинни жертви! Всеки изперкал малко ще излиза на улицата с оръжие и ще стреля наред! Аз съм бил свидетел, жена в заведение стреля по хората,пияна до козирката,всички долу,тя стреля на посоки и когато дойде полицията,се оказа,че оръжието и е законно, а тя е нормална,не психо,ами просто се напила....

Така е, но малоумниците, които са против оръжията не схващат тези неща. Ако съм тръгнал да избивам комшиите на село с косата прим. ще избия много повече.

Правото да се притежава и носи оръжие е едно от основните права на свободния човек. Също като другите права, които хората имат. А това свещено право се нарушава. В общество, където всеки е въоръжен обикновено такива неща не става или ако става още при втория съсед щеха да го направят на решето.

Как ще го направи на решето бре?!? Влиза у вас и всички наред,няма да имаш време да се напикаеш,остави да помислиш за оръжие!!!! Дай боже да не се случва на никой....

И за какво ще си използва правото свободния човек? Да отнема свободното право на живот на такива други като него? Нещо свободните права си противоречат и някои трябва да не са чак толкова свободни.

Коментари - Мъж разстреля 13 души в сръбско село | Днес.dir.bg

Мъж разстреля 13 души в сръбско село

Мъж застреля 13 души тази сутрин в сръбското село Велика Иванча и опита да се самоубие. 62-годишният Любиша Богданович уби докато спят шестима мъже, шест жени и 2-годишно дете.

Обратно в новината

Коментари - Мъж разстреля 13 души в сръбско село | Днес.dir.bg

Коментари

Е това е ирония! Тези 14 избити са трагедия, а погубените съдби на милиони българи от продажните политики на Мутрьо, Гей, Крадлив Дедо, Гоце, Пешо Коня, Драгалевския циганин, Жельо Жабока и Фильо Брадата са проста статистика.

Костов го е навил, а Цецо му е осигурил пищова! Идеите пък са от Хамстера!

Тук някакъв "Социалистически чук" се опитва да се прави на иронизатор. Заслужава наистина да го тряснеш с чук по главата за да се опомни! Разбира се, че капиталистическата действителност е виновна за подобни трагедии. И в Сърбия, както и в България, днес най тиражираните думи в ежедневието на хората са "съкращения", "уволнения" , "безработица", "ликвидация", "скъпотия", "мизерия" и прочее тягостна терминология. Навремето задружна Югославия беше водач и пример на развиващите се държави по света за социалистическо преустройство на обществото. Защото социалистическата власт никога не е оставяла хората на произвола на съдбата и на закона на джунглата. Днес Югославия е разбита следствие на интригите на САЩ и Великобритания,а Сърбия е превърната в руини, както впрочем и България.

Е, ти си по-гуем чук и от социалистическия! Ами отивай да живееш в Куба, но най-добре в Северна Корея. После се върни и разкажи какъв е кеф там:)

Абе ние не сме по-добре от тях...

Сто пъти е по-добре байно в Куба и в Северна Корея, отколкото в топяща се, циганска България, разрушавана ежедневно от капитализма!

Не знам що ти е толкова до смях,но е ясно, че като не можеш прости неща да осмислиш по причина на мозъчна немощ и си усвоил единствено тъпото клише да пращаш хората по С.Корея и т.н.без изобщо да подозираш, че нищо в действителност не знаеш за тези страни,дали поне не ти е останала някоя читава мозъчна гънка,та малко срам и приличие да имаш,когато се касае за човешка смърт.Смей се над себе си и ще е ти е по-безобидно,защото,ако осъзнаеш нищожеството си, хич няма да ти е до смях.

Да напомня за Чикатило - рожба на социалистическото чудо!

Болни идиоти като тоя могат да се срещнат навсякъде, но сети се за едно друго комунистическо престъпление - т.нра ГЛАДОМОР! Смятан е за една от най-тежките национални катастрофи в украинската история, като жертвите по различни оценки са няколко милиона души. Гладът е предизвикан от политиката на съветското правителство начело с психопата Йосиф Сталин. Гладът през 1932-1933 засяга не само Украйна, но и други области в Съветския съюз, но терминът Гладомор се използва специално за областите, населени с етнически украинци, където гладът е най-силен.

Ей боклук, защо не пищяхте срещу Англия, Франция и САЩ когато ви създадоха скапаната сърбоманска империйка с цената на заграбени територии от България и зверски терор над българското население там. Или когато същите ви подкрепяха по време на Студената война. Е дойде време да си платите за дивия сръбски шовинизъм и още ще си плащате. Ние Българите още не сме си разчистили сметките с вас.

Ей майкопродавци от дир-а защо ми забихте отговора на този сръбски боклук надолу?

Виновен е Иван Костов-за всичко и завинаги.

Не Костов е най-чистия човек на света....

Е, това с САЩ си е сиво всекидневие

Пуцай брато, я че ги платим!

link ,com/watch?v=qurKvbX2al0 защитавайте събите давайте

ДА МУ ДАДЪТ ЕДИН КАЛАШНИК И ДА ГО ПУСНАТ В ПАРЛАМЕНТА ЗАЩОТО ЗАЩОТО НАРОДА НИ Е ЗАДРЕМАЛ А В ПАРЛАМЕНТА ИМА МНОГО ИЗМЕТ ЗА ИЗБИВАНЕ.

Айде да започва латерната - Виновни за това нещо са : Масоните, Илюминатите , САЩ , Евреите , Американските филми , НАТО , Базите на НАТО , имаме инсталирани чипове по мозъците , Планът РанЪт , Бойко Борисов , Иван Костов , СДС ,Цоко , Боко , Цецка пак масоните , ложите , Международния Валутен Фонд , Световната банка , Дянков , Футболен клуб - Левски ..............

хахахах да не забравяме и HAARP - който американците са инсталирали под земята, нали той предизвика земетреснието в Перник! Оказало се, че влияе умствено на хлебарките и на хора завършили до трети клас !

че си чук е повече от ясно, при това социалистически :)

Да, всичко, което изреди освен футболистите на Левски, те просто си ходят по кръчмите.

Не можеш да отречеш,че най-верните на НАТО, ЕС и тн. са комунистическите сатрапи и техните деца. Виж Ирина Бокова примерно или преводачката на бай Тошо, Куневица, Кристалина, Николайчо Младенов и тн.

Много по- смислено щеше да бъде ако беше дошъл да стреля по нашите мафиоти политици. Те нямаше да са невинни жертви.

Станишев е виновен!))) мишок си ти май деде а?)))и насран до ушичките

Жертвите на откачили са нищо в сравнение с жертвите на чудовищната политика налагана на света от САЩ, включително войните, включително войната в Югославия на която пък е жертва, този масов убиец. А, масовите убийци от НАТО. Ако ги няма тези макро масови убийци, няма да ги има и микро масовите убийци като този нещастник.

А Чикатило що се появи в СССР тогава!

А, ти смяташ ли, че СССР е незасегнат от политиката на САЩ. И по-точно от юдео-масоните, които я дирижират, както на САЩ, така и на СССР.

Ясни сигнали, че Апокалипсисът наближава.

Боже ,колко Идиоти!

етническите войни водят до изкривявания като бомби със закъснител. някой след време се мисли за Рамбо. имайте едно наум като гласувате.

Ако са били цигани - хвала!

Luna0102

Бойко Борисов, САЩ и Израел са виновни!

САЩ и Израел си имат предостатъчно и то много по-големи престъпления, не е нужно и това да се приписва на тях. Много неадекватно включване! Все пак е добре да се каже, че сръбската музика, както и някои други неща, не прощават на никого.

Luna0102

Иначе казваш разбираш от сарказъм.

1.Там да са фърлени повече демократични "бомбени послания " в защита на мирните албански терористи, и човека е засегнат, или направо увреден, и 2. Там некаде некой изпя каде се крие Генерала Младич, дето го хванаха и го закараха в Хага, да го "съди" некакъв с дебели устни, къдраф, опулен, и с много добър, направо лъскаф тен ?? Но много строг !! А на албанецо, Аким Тачи, му са падна блондинка, садийка-арабийка, пусна го по живо -по здраво, почерпен с локум, и диван-калъп?? Късмет!

може да е ловувал шиптари...нещо като нашите мангусти

Я виж ти, те тези неща не ставали само в Америка... както някой тъпаци си меслеха.

... вратчед, при глобализНацията се получава внос на "културни ценности" освен деицити (финансови, културни и т.н.) се внася и антихуманизъм, ненавист към ближните, или религиозно базиран анархизъм... когато масмедиите включително и художествената литература разпространява новите ценности - ти що се чудиш, че и в Сусурлево и в Голо бърдо стават тия изродщини?!?... п.п. - и по страшно ще става! затриване на тая цвили-вили-зация следва!!! вервай ми! :)

Ами ти що не изнасяш любов и радост!

давай давай наблегни н апуканките ...с тях ще ти се изглади окончателно единствената мозъчна клетка и си готов за Кравария

Икомомическата криза в България е виновна за избиването на 13 сърби.

и в US има такива случки. там няма криза. значи не кризата е причината

То там ако нямаше криза... Ама тоя е готов за зелена карта, издържа изпита!

в EU хората озверяват от бедност, а в US и Русия от презадоволеност

Трябва да се въведе закон, за задължителни психични годишни прегледи, не е решение, но би намаляло "психопатите"

БАЛКАНСКИТЕ НАРОДИ ОЗВЕРЯВАТ!

Те пък останалите народи едни кротки... Във всяка страна има луди. Едно време ги затваряха в лудниците преди да са направили подобна простотия, сега нали сме толерасти лудите са на улицата - опасни за себе си и другите хора.

Ужас, каква трагедия, хора, живейте така сякаш Ви е последния ден на земята, че не се знае, не дай Боже, утре дали нас няма да ни утрепа някой психично болен или от всичките тия черни хроники с престъпления....

Именно така е живял човека - като че му е последен ден.. и му е бил последен. Затова е приключил със всички "сметки". Трябва да се живее с перспектива....

Е затова не трябва да се позволява всеки да има оръжие!!!!!!!!!!!!!!! Един да изперка,ще избие половин село,ако тоя нямаше оръжие,надали щеше да е избил толкова народ сега!

е се съмнявам, че който иска оръжие и възнамерява да го използва ще се снабди с незаконно такова. На психопатите и престъпниците не им пука дали да със законно оръжие. От друга страна, ако се либерализира режима за нормалните хора, кварталът на всеки от нас ще стане едно по спокойно място. Замислете се, дали щяха да са толкова жертивите тук, ако някой се бе противопоставил на нападателя с оръжие (самоотбрана).

Много добре знаеш, че в България такова нещо не може да се случи! Както се купуват шофьорските книжки,така ще се купуват и разрешителните за оръжие!!! Затова тази либерализация никога няма да се случи!!! Не бих казал,че ще е по спокойно,най много да станем ,като в Америка,на някой му се разклопа калника и да почне да стреля наред....

от FOX ли ти го набиха в главата ? Аргументите ти са тотално неадекватни за огромната част от Европа и повтарят едно към едно същите на защитниците за лесен достъп до оръжие в САЩ. Тръгни да си купуваш бойно оръжие на черно след като си такъв тарикат в България и да те видя как до 48ч. ще се обясняваш в някое РПУ. Или ще се опиташ да пилиш някой газов пистолет и да ти се гръмне в ръцете. Но от друга страна на някои ще им е изгодно, ако тръгне една голяма продажба на оръжие в страната, нови работни места, повече щатове в полицията, повече работа за лекарите, особено патоанатомите. И е повече от ясно, че такава либерализация в Европа бъдеще няма.

Ако всеки имаше оръжие, още първия съсед на перкото щеше да го свали и нямаше да успее да застреля толкова хора. Ако перкото нямаше оръжие, пак можеше по-безшумно да накълца с брадва дори повече хора.

Вчера умря един невинен човек от такъв изстрел по крадец! И вместо крадеца,невинни хора си отиват! Ако пазача не е бил въоръжен,нямаше да има невинни жертви! Всеки изперкал малко ще излиза на улицата с оръжие и ще стреля наред! Аз съм бил свидетел, жена в заведение стреля по хората,пияна до козирката,всички долу,тя стреля на посоки и когато дойде полицията,се оказа,че оръжието и е законно, а тя е нормална,не психо,ами просто се напила....

Така е, но малоумниците, които са против оръжията не схващат тези неща. Ако съм тръгнал да избивам комшиите на село с косата прим. ще избия много повече.

Правото да се притежава и носи оръжие е едно от основните права на свободния човек. Също като другите права, които хората имат. А това свещено право се нарушава. В общество, където всеки е въоръжен обикновено такива неща не става или ако става още при втория съсед щеха да го направят на решето.

Как ще го направи на решето бре?!? Влиза у вас и всички наред,няма да имаш време да се напикаеш,остави да помислиш за оръжие!!!! Дай боже да не се случва на никой....

И за какво ще си използва правото свободния човек? Да отнема свободното право на живот на такива други като него? Нещо свободните права си противоречат и някои трябва да не са чак толкова свободни.