Пастрок не лежа нито ден за убийството на дете

46-годишният Радослав Василев от луковитското село Торос, който уби 8-годишната си доведена дъщеря Нина, е бил осъден на 5 месеца затвор, но не е излежал нито ден, тъй като от присъдата са му били приспаднати дните, прекарани в ареста, съобщава в. "24 часа".

Обратно в новината

Коментари - Пастрок не лежа нито ден за убийството на дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България - welcome ! It is the real saffary country - kill a man driving, shooting and what ever you want! Bonus kill a child! welcome it is a democracy! It is better than Libya!

По темата: Манго и Айше си вървят по улицата и малкото цигане тича около тях,по едно време скочило в една локва и се окаляло цялото.Тогава Айше попитала Манго: -Манго,ш го къпем ли или ша прайм ново ...

Какво да коментирам? Присъдата на съда? Тия двамата - помнят ли изобщо кой е ударил детето? Майката сега била родила 6-та бройка! Е, от кого?

Браво на съдебната власт за експедитивните действия в този случай!

Не разбрах само за какво са наложили глоба на кмета, който изглежда, че е българин - той никого не е убивал, писма е писал за тия антисоциални изроди, а него са го глобили 1000 лв?! Това са сериозни пари в ония краища, за какво?! Не може ли богатичкиет Хелзинкски комитет, дето все ги защищава изродите, неко сега те да плащат, не кмета!

Абсолютно безобразно и недопустимо е че дори е бил арестуван тоя, та и лежал няколко месеца... сякаш е бил българин.

5 МЕСЕЦА,НИЩО ЧУДНО НЯМА ,НАЛИ Е МАНГАЛ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОБИЖДАТ ЦИГАНИТЕ С РАЗНИ ПРИСЪДИ.ТОЙ ДА НЕ Е БЪЛГАРИН.МАНГАЛИТЕ ИМАТ ПРАВО ДА УБИВАТ,ДА КРАДАТ,ДЕ НЕ ПЛАЩАТ ТОК,ДА ИЗНАСИЛВАТ И ПОЛИЦИЯТА ,СЪДЪТ ТРЯБВА ДА ГИ ПАЗЯТ.

като попорасне некое от циганетата ще му види на него сметката и така ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Май така ще стане.

До всички господа от съдебната власт-ако имате деца за прибиване-обадете се на този малоумник-той с удоволствие ще ви прибие децата за по 5 месеца затвор.....

Това градче Луковит и неговите околности са уникални с Полиция и Правосъдие. Пълно е с цигани, които нямат задръжки и се чувстват закриляни от тези институции. Отнесоха прекрасните Карлуковси камъни, дори и в чужбина, а кметовете с е правят че не виждат. За даници върху печалбите им ...?! А за това, че не е природосъобразно...?! Кражби, убийства... всичко може за тях. А институциите си мълчат...!?

Така, де, побързали са да попълнят бройката, да има кого пак да трепят...

абе хора, мангали или не, този изрод и убил дете. децата са невинни и често използвани като средство за цел! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Циганска работа-- добре че сами се избиват, че иначе да са ни завладели до сега! И добре са го пуснали- има още лапета да трепе!

И да прави. Още 6 ще направи за 5 години 60 месеца - 45 месеца износване.

Освен да цитираме Шакира: "Време е за Африка"

БГ правоъдие..............................?

Първите 3 мнения изчерпват темата....чудя се само какво ли биха коментирали по случая разните му там Хелзинкски комитети и др. "структури"

Нищо няма да коментират от Хелзинския комитет и другите такива организацийки дето ги спонсорират разни тъмни структури с неясна цел, защото те коментират само когато им е изгодно или когато могат да направят PR на някой. Сега ше си мълчат. Дай им някой кинт и ше видиш ква голяма уста ше отворят :)

Обаче ако някой реши да прекрати безсмисленото съществуване на тоя ИЗРОД долен сигурно ще лежи 20г. в затвора щото е убил мангал, т.е. убил е ПРАВОИМАЩ в България.

Искам сега някой от правителството да ми даде смислен отговор: защо се насърчава раждането на деца от такива "родители". И преди половината форум да започне да ми обяснява как правителството не може да свети на мангалите като се плодят, искам да кажа следното: Ако социалната политика на държавата се промени в посока неплащане на помощи за тези социални слоеве, за които плоденето е бизнес, то те ще спрат да се плодят - просто няма да имат "файда" от децата!

ам как ще лежи нали е циганин