Убийца на момиче избяга след присъда от 10 г. затвор

21-годишната Янка Младенова, която получи 10 г. затвор за убийството на Севиля Райчева, пети ден не може да бъде открита от полицията, за да влезе в ареста.

Обратно в новината

Коментари - Убийца на момиче избяга след присъда от 10 г. затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изкушавам се да се кандидатирам на парламентарните избори 2014 г. и ако спечеля ще суспендирам Конституцията в частта и касаеща съдебната система! Всички съдии на тест за лоялност и на полиграф - "детектор на лъжата"! Който не го издържи 9 вън от системата, а който представител на съдебната система не успее да докаже доходите си или има достатъчно данни за извършени престъпления - съд, присъда и в пандиза при тези които е осъдил!

Търсете я при бр. Галеви и др. под. "бегълци" :(((((( Всичко се купува и продава в БГ! Само ланшен сняг - не! :((((((((((((

Търсете я в ЮАР при Веска Меджидиева, която също я "търсят усилено" от 20 г.

Какво ще прави при Веска Меджидиева? Там се укриваха доста знакови фигури от Българския Ундърграунд. Тази е просто една запетайка за да се докопа до ЮАР и да търси подкрепа от Веска.

Изпратете сегашния Главен прокурор с чувал там за да е достави в България. За това мечтаеше преди години един друг Главен прокурор.

Как така се допускат такива бягства,това е възмутително!

Пустите му пари ,до къде докараха съдебната система.

Това не противоречи ли на Хартата за човешките права? Никой не може да бъде съден два пъти за едно и също престъпление. След като са я оправдали, как тогава я осъждат отново? Нека някой юрист ми обясни (защото аз не съм, просто питам)?

Нашето правораздаване и три инстанционно. На първа инсатнция са я осъдъли, тя обжалва и на втора инстанция са я оправдали(да хванат този съдия той да лежи сега), прокуратурата е обжалвала и на втора инстанция са постановили 10 години!

Абсолютно си прав!

Щом трият и крият пак ще пиша: Още като писахте,че не се е явила на последното дело, казах,че вече е избягала, както Илиян от Соло.Кое не е по темата питам?

ОВЧЕВ,КАКВО СТАВА БЕЕЕЕЕ? МИЛИЦИОНЕРИТЕ НА КОИТО СИ ИМ НАЧАЛНИК,ПАК ТЕ ПРОВАЛИХА!!! КЪДЕ Е ЯНКА ПАРТИЗАНКА??? НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЕБ!!!!!!! ОСТАВКА!!!!

За чий намесваш Йовчев?Полицията се включва от този момент нататък да я търси.Тъпо.

Сега, тия дето са я пуснали на свобода, ще и заемат ли мястото в пандиза? Защото ако започне да се процедира така, ще се наложи да поискаме парична помощ от ЕС за посторяване на допълнителни места за "принудително въдворяване". КАто се сетя за тия дето пуснаха Галеви, Меджедиева, за тия дето не визмат никакви мерки срещу Р.Овч, Христо Бисеров, Ахмед Доган(консултанта),Сергей Станишев- Папката, Пеевски и Цв.Васлиев- Олигарсите,Искра Фидосова-Тефтерчето и мнооого други герои от ПРЕХОДА, дето не свършва вече 26 години и погуби живота на 2 поколения и заложи бомба за още 5 поне.

Нищо ново в банановата република-всички убийци са на свобода, крадците, особено на милиони-в ЮАР-Мендеджиева е Галеви! Съдиите -с пълни гуши-всичко е как трябва!!

Само за съдия си, Насе! По външния вид си личи кой е убиец, нали? И по това дали вярваш в това или не!?

И защо СГС я оправда? Защото ударила с ножа не 44 пъти, а "само" 43 пъти!?! И защото убитата я предизвикала, като си носела златните накити!? Ненормални съдии, ненормална държава, ненормален народ!!!

сегашната съдебна система е наи гнусното и долно нещо в момента. арестувани за такова зверско убииство са били пуснати ма свобода по време на процедурите. по извергска работа от това, здраве му кажи.

Когато е станало е била само на 17. В Англия дори и за три годининямаше да я затворят. Пак изглежда много хубава. Не вярвам да е убийца, Въобще.

а бе ти луд ли си, или психопат? става вапрос за убииство тука, не за шамар...или обида...

Наско, милъчък, в Обединеното кралство дават шофьорски книжки на 17 г., както имаше (подобно на САЩ където още има) смъртно наказание за всички на 14 годишна възраст. Какво като е хубава, моето момче ? Видя ли другата, убитата дали също не е била хубава ?! Понякога мъжете мислим с другата глава Насе ...

Хм, давам 99 на 100 чеси жена! Може би хубава като ''злосторничката'':)

Янка Младенова, е ... при моите "братя Галеви", ... при Веска Меджидиева. Когато Държавата на мафията изпадне в дефолт ... тогава ВСИЧКО ОТКРАДНАТО ЩЕ СЕ НАМЕРИ. Всяко нещо, с времето си. ТЕФТЕРЪТ НА СВЕТИ ПЕТЪР, не е като съдебната система на тази утка, с превръзката на очите.

"След промяната на присъдата апелативните съдии решиха Янка да бъде върната още същия ден обратно зад решетките и сега я издирват." Е, защо я пуснаха? Който го е направил да си го отнесе!!!

"Освен нея 10 г. затвор получи и 21-годишният Антон Ангелов. Според апелативните магистрати двамата са нанесли 44 удара с нож на 19-годишната Севиля" Къде е вторият, Антон Ангелов или и той е пуснат на разходка? В заключение: при преднамерено и планирано убийство присъдата трябва да е максималната, предвидена от закона.

Кой да я открие? Полицията вероятно е оторизирана за подобна дейност.

Гледам аз присъдите и си правя сметка,нали..... За убийство по особено жесток начин-средно 10 години...... За "обикновено"убийство-средно 8 години.... За педофилия 5 години-и лежиш най много половината...... За изнасилване-средно 3 години и това при втория или третия случай-и след година,си навън....... Мисля си аз,и стигам до извода,че много е глупаво да "кърти"човек и да работи в днешно време бе!! Според моите изчисления-ако нападнеш непознат и го пребиеш за да го ограбиш,спокойно можеш да го осъдиш да ти плати обезщетение затова,че не е имал достатъчно пари в себе си...... П.П. Съдиите не са толкова виновни-в случая-колкото ни изглежда... Те осъждат според законодателството!!Длъжни са.....

Да така. Виждаме резултатите от писаните на "коляно" закони от САЩ, английски, израелски и турски посланници. Ако в тези държави за изнасилване присъдата е 15 г. затвор (както в соц. България) - модерните демократи наложиха 5 г. затвор, които дефакто са 3 г. Ако за убийство на майка с дете на пешеходна пътека във Франция има 8 г. затвор, а извършителя се арестува още същия ден - в БГ наложиха 3 г. условно. ЕТО ТОВА СА ДВОЙНИТЕ ЕС СТАНДАРТИ. В средновековието се казвало ЙЕЗУИТСКО ДВУЛИЧИЕ. Където е стъпил английски/американски крак - първото което правят е да направят криминалните бандити ненаказуеми а често и управляващи !

Само 10 години ли, а тя пък да се укрива! Ами нали като я намерят, ще я изправят пред съда и той за тази й постъпка много строго ще я смъмри!

Пред .... всичко което се случва - Маргините вече БЛЕДНЕЯТ! :)

Що се чудите, ПРЕСТЪПНИКА Ц.Ц. е на свобода да не говорим за другите.

Имате предвид, Р.Овч, Запалката, Масларова, Доган, Пеевски, Станишефф, Орешарски и компания? Да?

Тези изброените какви точно присъди имат?

Тя, Янчето, вече е при братя Галеви. Заедно чакат Цветан Цветанов.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Правосъдната ни система май за нищо не става, но си получват заплати като слънце.

"След промяната на присъдата апелативните съдии решиха Янка да бъде върната още същия ден обратно зад решетките и сега я издирват." - значи, до последно присъдата е била тайна и за самия съд, а янка станала партизанка, понеже не присъствала в съда.

Имах си хас да не избяга щом вече е опитала панделата и сега отново ще я бутнат за 10г.Що за идиотска система са измислили ?Непрекъснато има такива случаи но не си мръдват пръста да променят правилата.Едно е с дребните присъди дето ги лежат в някакво си общежитие а съвсем друго 10г зад решетките.Не е възможно системата да е толкова тъпа за да го допуща .

Оказва се ,че е възможно!

Споко, тая е дребна мишка - ще я хванат и ще го лапка здраво. Животът (в смислената му част) за тая приключи

Освен ако не се е писала "доброволна магистралка" към някоя мургава фамилия и да е внедрят някъде северозападно от България!

М ися? Ко? който я пуснал да леже вместо нея!!!

...МНОГО СИ ПЛАШЛИВА МОЕТО МОМИЧЕ,ЧЕ ТАКА ЧЕВРЪСТО ИЗТРИ КОМЕНТАРА МИ... ...ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА НЕ ТИ ИДВА ТАКАВА "ГОСТЕНКА "... ...МНОГО Я ЖАЛИШ ИНАЧЕ.... ...НИЩО ОБИДНО НЕ СЪМ ПИСАЛ,ОСВЕН,ЧЕ Е ИЗВЪРШИЛА ТОВА ГНУСТНО УБИЙСТВО ЗА НЯКАКВА СИ СУМА,КОЯТО Е РАВНОСТОЙНА НА ЗАРАБОТКАТА НА "ТРУЖЕНИЧКИТЕ" ОТ ОКОЛОВРЪСТНОТО ОТ НЕЙНАТА КЛАСА ЗА НЯКОЛКО ...ЧАСА... ...ЛЕКА РАБОТА И ПО СМЕЛО ...БЕЗ ЦЕНЗУРА...

Това с магистралата е друга бира.. Тандема е искал да изкара леФ за стъф.

Те я канят да влезе в затвота,тя не иска!

Пускат УБИЙЦИ,ЗА ДА ИЗЧЕЗНАТ,ПОСЛЕ ТЕ БИЛИ ИЗБЯГАЛИ...ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА ,А ЛАЙНАРНИК!

правосъдие?!? Първо съдебната система в затвора, после може и да се оправим.

Съдебната система е гласувана в Парламента. Съдиите само изпълняват законите.

и ги заобикалят.

Хаха,идиоти-убийците зад решетките до чакане на присъдата-какво ще ги пускате вкъщи!Имаме най-малоумната съдебна система!

Още като писаха,че не се е явила на последното дело, казах,че ще избяга или е избягала вече.Стана същото като с убиеца от Соло, Илиян някакъв беше, от Перник. И него го оставиха да избяга.

Ако бяхте е пуснали като онзи "маляка" щеше да се върне. Това естествено е със сакказъм. Търсете я сега като си нямате работа. Май един който го плюете беше казал нещо за подобни случаи. "Ние ги хващаме, ТЕ ги пускат"

Аз

Абе и той не се оплаква, откак взеха и тях да ги пускат...

Най - глупашката правосъдна система в Европа е българската. Да убие човек и да я пуснат, а после да не могат да я намерят... Я подай ми мале тенката пушка .... или бухалката мале ...

На кого не му стана ясно,че някой правила от Бай Тошово време отдавна трябва да се променят!След произнасянето на присъдата,в присъствието на обвиняемият -веднага в пандиза!Границите отдавна са отворени,не е като преди 25 години!