Георгиева с пълни самопризнания за убийството в Поморие

Атанаска Георгиева остава в ареста. Тя направила пълни самопризнания пред криминалисти в Бургас. Не се е наложило да бъде поставяна на детектор на лъжата.

Обратно в новината

Коментари - Георгиева с пълни самопризнания за убийството в Поморие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

децата плащат греховете на родителите си.

ТРЯБВА! Сърцето ми кърви от тази загуба.

ПОЛИЦИЯТА ПРЕТЪРСВА КВАРТИРАТА ДВА ПЪТИ, А ДЕТЕТО Е НАМЕРЕНО ЕДВА НА ТРЕТИЯ ПЪТ, КОГАТО УБИЙЦАТА ПОКАЗВА МЯСТОТО... ИЛИ НЕЩО НЕ СЕ ВРЪЗВА, ИЛИ ПОЛИЦАИТЕ СА ПЪЛНИ ИДИОТИ. НИМА НЕ СА ПОГЛЕДНАЛИ ПОД ЛЕГЛОТО ПРИ ДВЕ ПРЕТЪРСВАНИЯ? КЪДЕ СА ГЛЕДАЛИ ТОГАВА?

Не разбирам как така жената е арестувана в стаята и, отведена е до полицията, няколко часа е разпитвана, признава си убийството и завежда полицаите при трупа, който се оказва... под леглото и. Тези полицаи я арестуват заради изчезнало дете, а няколко часа не са погледнали под леглото, що така? Страх ги е било от торбалан ли?

И защо няма смъртно наказание?Сега на подобни изверги издръжката в затвора е от оя джоб!

Разбира се, че е мутренска работа! Да не би в семейството на някой професор от Университета да се случи подобна история...

Жената с малкото детенце от снимката ли е убийцата ? Нали децата на набедената са големи момчета , които живеят с баща си? Май съвсем се оплетохте в многобройните версии за това кой е извършителя. Дали предположенията на бащата на убитото дете по които работи полицията , не са за да се прикрие истинския убиец ?

Но така и не стана ясно на публиката коя е майката? От репортажа, който бе показан от Златоград по тв-то, май нешата не са случайни с тази трагедия, съдейки по думите на местните хора.

коя публика, бе откаченяци????? на коя публика да стане ясно..... и като видиш майката, кВо

АЛЧНОСТА СЕ НАКАЗВА......Който заобича парите и сасипва много хора с своята алчност.......така му се пада........ЛИХВАР МРАСЕН ДОЛЕН...Пожелавам парите и теб дате погребат....

"Жена не се удря дори с цвете" ... интересни пословици имаме а?

Това не е жена , а чудовище

Със сигурност майка й Светла е била с нея", каза бащата на детето Веселин Тодоров-Германеца. Лихварят каза!

А какъв е бил мотивът разбра ли някой? Не става ясно от статията.

С тия пълни самопризнания, инфото за следите по лицето на детето от побой преди убийството, за това, че две жени са го влачили нагоре по стълбите, че Атанаска изведнъж се тръшнала с грип и не излизала ... мисля, че ни водят към варианта на лудата майка с психични отклонения, която е убила детето сама при скандал, след това е викнала Атанаска да й помага да скрие трупа, обещала й е много пари, ако поеме вината, с които да се спасява тоя хотел ... Да, колкото повече чета тук и в други източници - толкова повече така ми изглежда официалната версия, която ще ни сервират - и майката в лудница, бащата вероятно също, и никой няма да бъде виновен, Атанаска може да получи някоя година за съучастие ... и така се отвлича вниманието на електората точно преди изборите, за да не пита за бюлетини и програми, а да плюе напосоки всички наред, и никого конкретно! Отврат!

а кво им пречи да го занесат някъде из морето и да го изхвърлят, що ще замесват атанаски и спаски?

Ами явно злобата им към тях е бая голяма защото всяка негова втора приказка е за тях..И понеже такива родители дето НЕ си търсят детето в малкото градче рядко се намират явно душиците им са в чернилка и според тях - ние си затрихме детето ама и на тях ще им се стъжни..Без излезнали експертизи бащата на детето обясняваше кое как кога и защо ама иначе беше "много притеснен и на антидепресанти" а НЕ спря да се явява по медиите..

тия крадливи типове, които си изпонакупиха имения в европа и тук са им само фирмите и част от мутресите са виновни за всичко.Хората избудаляха и тук стана една лудница- то и деца се колят и се опитват да се правят на канибали.А в студентския град какво става?Благодарение на бащинските грижи на всички управляващи и мутресите им с разбити предници се намираме на това дередже и по лошо ще става!!!

24 часа дали са от екипа на разследващите:))))Престанете с теи медийни фантасмагории защото ставате смешни. Според всякакви медии всичката им "информация" е дадена от "разследващите" и в този ред на мисли се питам КОГА РАЗСЛЕДВАТ след като на всеки час се срещат потайно и изнасят "информация" на медиите...Спрете и се засрамете с измислиците си...

ами каквото повикало такова се обадило.кои знае колко кущи е почернил този лихвар,те тка си мислят че става работата.

ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪВЕДЕНО СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ. ЗА ПРИЧИНЕНА УМИШЛЕНО СМЪРТ - ДА СЕ ПОЛАГА СМЪРТ!

СЪДА В БЪЛГАРИЯ ДА ОТИДЕ НА СТАЖ В ИТАЛИЯ ПРИ МАФИЯТА!!! СМЪРТ ЗА ТАЗИ ИЗРОДКА.

Сергей Дмитриевич Сталин ПРАВОСЪДИЕТО В БУЛГАРИСТАН 11.04.2014 Мъж получи тримесечен затвор при строг режим за опит да открадне лалета за 170 лева Районният съд във Варна наложи в петък три месеца затвор при първоначален строг режим на 32-годишен мъж заради опита му да открадне лалета, засадени пред сградата на Община Варна 18 март 2014 Съдът Брендо под домашен арест. Софийският апелативен съд пусна Евелин Банев-Брендо под домашен арест. 9 юли 2013 Евелин Банев - Брендо е осъден на 20 години затвор от италиански съд за международен наркотрафик. Брендо вече беше осъден и от български съд по обвинение за ръководене на група, която изпрала над 21 млн. евро от наркотици... процесът у нас той се точи от 2007 година.

Тези не са мафията.Те нямат чест и достойнство, а държавата ги пази, стига само да кажат, че са комунисти или милиционери. Дълги години държавата си затваря очите за лихварите, а прокурори ги пазят и сега, когато на един такъв му причиняват истинска болка обществото гледа като пребозало. БНБ не пипна нито един от лихварите една глоба не наложи никой не остана под проверка. Откъде пари да станеш лихвар в тая криза? Това жестоко убийство е закономерност, а не отделен случай, защото няма как да си жесток лихвар и да не платиш с най- скъпото. Така говорят хората.

Откога истината съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име? Доброто име на кого?

Ако държавата следеше за реда,докато е време едните нямаше да лихварстват, а другите нямаше да извършат толкова тежко и позорно деяние. Истината очевидно е екзистенциална лудост, която се използва от управляващите, за да баламосват с нея хората за подчинение! В свят на чувства, истината е като слънчевия лъч, който пречи на съществата да съществуват в мрак.

Дори мафията има неписан закон, че деца и жени не се убиват.

в Камората или Коза Ностра или в Ндрангета, но не и при руската мафия, от която се учим. Там се убива всичко, което се движи.

Случай като този ме кара да съжалявам, че смъртното наказание е отменено!

Това престъпление щеше да се случи и при действащо смъртно наказание. Това е закономерност породена от безнаказана лихварска дейност. Такава е държавата- бездействието е имперска турска и руска традиция. ако бяха осъдили и глобили лихваря нямаше да му убият детето хора, които не вярват , че законът се прилага срещу лихварите. Днес вече те са жестоки убийци, а вчера той е бил жесток лихвар в една безхаберна държава с бездействаща власт.

И още веднъж - Съболезнования на родителите и семейството/близките на детето ! (Едва ли има думи ...) ------ Какво за-бога-по-дяволите става ?

Родителите, семейството и близките на убитото дете са уроди и не следва да им се изказват каквито и да е било съболезнования.

урод си ти. до..ен бо..лук

тази сутрин пътувах за градът.По пътя изреварих 2 каруци с дърва...полицаите бяха на един завой вграда следят за скорост (7.30 ч)

всички бизнесмени са комунисти и от ДС и са тъпи и неграмотни убиват се за едното нищо първобитни хора

БОГ ДА ПРОСТИ ДЕТЕНЦЕТО.Жалко,много жалко за младия живот.

Ама като гледам много "спецове" по криминалистика има тук! И като разбирате толкоз много от разкриване на убийства, ми хванете се пък станете криминолози, ама нали е по-лесно по цял ден да плюете наляво и дясно..... Жалко и просто племе! Пък ако искате да знаете защо полицията не работи професионално да ви светна - причините са две: ПЪРВО-липса на истински професионалисти в системата, защото бяха или уволнени или сами си напускат поради несъгласие с експериментите в МВР при всяко ново правителство и всеки нов министър ВТОРО:служителите от МВР са подложени на постоянен натиск от страна на техните началници,които са превърженици на определени политически сили А служителите в МВР се делят на две групи гербери и бесепари!

С други думи на Българи и не българи

Ченгеджийницата у Нас, Колега - Е все-същата Йощ от 1944та !, ---> демек - Тоталистическа. .... Ако позволите : - Въпросът според мен-Лично - Е в Елиминирането на вероятността-Дори за такива Ужасии. (Извинете !)

Точно това са причините работих 12 години в криминална и накрая ми писна и се махнах не само от МВР ами вече 6 година сам в чужбина сас семейството и сам по добре.

:))))))))

За да го разфасова и изяде. Но милиционерите и отмъкнаха хапката.

И децата плащат за греховете на родителите си.

Ами питай полицията каква е причината хаха? И те не знаят? Не знаят защо арестуваха човека от с. Черниче, който не е заплашвал никой и не е направил на никого нищо лошо. Просто е искал да си стои в домата си човека?

хора, когато едно дете умре е нужно да сведем глави и да замълчим

Това е поредният гаф на некадърната ни полиция! Абсурд е да намерят толкова бързо "убиеца", а тази жена която е арестувана и подлагана на психически атаки е "признала", защото не е издържала на този тормоз! Кой убиец ще сложи трупа на убития под леглото си, а няма да го скрие някъде из хотела, който не е малък, има мазета, има неизползвани стаи? Кой!? Поредната глупост, както вчерашното арестуване на човека от с. Черничене? Тъпаци!Мързи ги да работят, само ги бива да арестуват невинни хора, а престъпниците щъкат на свобода.

тук става въпрос за психопат не за обикновен престъпник. болна жена. браво на полицията за бързата реакция

Това пълно самопризнание е много съмнително, като се има предвид издънката Лазаров и правителството, като цяло.

богат "бизнесмен" и "любяща" майка допускат 8 г. дете само да се връща от училище и да скита цял следобяд само из града ... Има нещо много нередно в това семейство!

Защо едно 8 годишно дете да не може да си прибере само след училище?! Да не е идиотче?! Май възрастните са идиотите, както се оказа сега! По-добре съвсем само да си идва, отколкото усложливо подпомогнато от роднини, съседи и пр. луди!

Вие да не сте "любящата" бавачка, на която са и отнели работното място, защото детето било способно да си дойде само? 90% от убийствата, отвличанията, нападенията са извършват от добре познати и свързани с човека индивиди! Старото правило "Не разговаряй с непознати" напълно не върви, сага трябва да се казва "Не говори и не тръгвай с никого, движи се само"

в нормалните държави това е ежедневие. нищо по нормално няма от това да се прибираш от училище

Завиждам, на боргаските колеги, с какви френски лимозини движат, гз ти потъва в меката седалка, а ние тук, се ръбим с немски опели!

Наубийцата-най-тежко наказание!А полицаите,които при първия оглед не са намерили трупчето,защото не са погледнали под леглото-да ги изпратят на село да пасят гъски,егати некадърниците,за друго не стават! Как да разчита българина на такава полиция,на такава държава,това го няма и в най-абсурдните и тъпи криминалета!Срам!

Ми то и ас това казах, ама виш ко ма напрайха, ного минусе, ного ?

Кой какъв е в крайна сметка,на кого е роднина и от кой брак?Някой разбра ли...???

само аз ли неразбирам какво е станало в краина сметка....

Бог да го прости милото дете..никой да не го стига...Но хората станаха супер злобни..Я елате и вижте в Самоков във Възраждане....много злобни хора..по цял ден висят пред блока...станали са 100 кила от мързел и само се занимават с клюки...Висят на шпионките,,Направо нямам думи...голяма омраза ..ама те не знаят , че всичко рани или късно се връща

Pesh0

познавам лично 4,5 човека избягали в гернания ,занязали семеиства и деца , защото изплащат заени както те казват 1 към едно. давам ти 100 лева смед месец ми дължиш 200 ... и така в хамбург един от биячите го е страх да се прибере при децата си тук. не съм му адвокат ама говори тайнос семействотоси , Да изгорите вие и всички способствали за това . За справка не дължа 5 лева на никого . Имам да вземам нямам да давам ....

аз пък познавам доста хора, които плащат към банки 1 към 1, пък никъде не бягат и си погасяват кредитите

не запада и не америка, а комунистите, прекръстили се на соцялисти, а всъщност капиталисти сринаха всичко в българия за да завладеят икономическата власт и да превърнат хората в скотове и роби.

Ne zapada i ne amerika, a комунистите, прекръстили се на соцялисти, а всъщност капиталисти сринаха всичко в българия за да завладеят икономическата власт и да превърнат хората в скотове и роби.

Не говори глупости. В момента в Западна Европа е абсолютен социализъм - така, както беше в България през 70-те. Във всички сфери: социална политика, транспорт, данъци, собственост, образование. Поживей малко и тогава говори и по възможност се научи да пишеш грамотно ( като при соцИАлистите).

Евала, брато!

Дайте мотивите и ще ви повярваме за самопризнанията

Pesh0

няма мотиви .... горкото дете само баща мидане беше разсипал живота на много други деца .

Sm3hurk0

Някой докара в последно време народа до просешка тояга, като ни пробутваше постни пици... Спомням си, как майка ми по онова време ми оставяше бележка с надпис: "... ключа е под изтривалката" и имаше сигурност и тогава нямаше професия "ровя по кофите за да оцелея" , както и лихвари и други подобни. Приятни ви сънища и се молете някой да не влезе да ви обере, докато спите.

Pesh0

лъжеш ... ключа беше под изтривалката по подразбиране и нямаше бележка .

eймeнa

и защо е убито детето всъщност?

Пречи на бизнеса!

Относно коментара на "Не сме хора"Разбира се, че случвашото се в Украйна е далеч по-важно и е новини. Жалко за детенцето. Няма да съдя баща му - защото не го познавам. Но това не е новина-това е семейна драма незасягаща пряко никого. Чудесен коментар има малко по-долу от "Няма оьпавяне"

Потресена съм! БЪЛГАРИЯ не е държава. Нищо, което кфалифицира държавността като такава не съществува у нас! У нас няма ПОЛИЦИЯ, няма ПРАВОСЪДИЕ, няма ЦЪРКВА, няма ОБРАЗОВАНИЕ, няма действаща ИКОНОМИКА, няма адекватно ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ! Пропити сме с омраза, желание за мъст, простащина на килограм и единствената ни радост през деня е да прецакаме себеподобния... Така не се живее! Всички ние трябва дя разберем,че ако не се обединим под национални каузи и не започнем да мислим за идните поколения, както е казал Чърчил, няма да доживеем достойни старини! Идните поколения няма да ни го простят! Може би не всички се вълнуват от това, какво мислят тези след нас- но на това му се вика ЕГОИЗЪМ, което си е сериозен недостатък, макар и не от седемте смъртни гряха!

Но ти все пак знаеш защо се стигна дотук, нали ?!

Да разбираме ли, че се е стигнало до тук от нещо наистина по-добро? Май, както пееше Емо Димитров, "Ти закъсняваш понякога ИСТИНО, но винаги идваш, идваш при нас".

Не ми го побира акъла - днес следобяд едно семейство посрещна починалото си дете. То вероятно ще пренощува в дома си. Погребението е утре на обед. През това време всички телевизии излъчват забавни предавания, а от новините ни занимават обстойно със събитията в Украйна. Интернет форумите бъкат с коментари как родителите си го заслужавали. Въпросът на деня на ТВ Европа е "Заплашена ли е Европа от газова криза". Не сме народ, а мърша! Моля се на Бог да даде сили на семейството, а всеки, на когото е останала поне малко човещина и здрав разум да напуска тази тази територия, населена с примати възможно най-скоро!

"Духовниците" пък се готвят за празнична литургия

....Лъжеш! Не са давали само забавни предавания.......Аз гледах по НОВА Умирай трудно 2! Много кървища и екшън....