Убийцата на малката Алекс от Поморие обжалва присъдата си

Много съжалявам за смъртта на Алекс. Тя беше едно прекрасно дете, малко я познавах, но съм останала с добри впечатления.

Обратно в новината

Коментари - Убийцата на малката Алекс от Поморие обжалва присъдата си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Медиите в БГ се превърнаха в някаква жалка криминална сводка.По цял ден ни информират кой селянин кой е блъснал и убил, или делото срещу кой е протекло днес. Криминалната сводка не може да е водеща новина,и да е на първа докато важните новини се покриват.

доживотен затвор,не смъртна присъда.бавно и сигурно да продължава да откача до пълна безпаметност.Бавна и съгурна смърт за такива гадове,А НЕ ХОРА!!!!

Много съжалявам за смъртта на Алекс. Тя беше едно прекрасно дете, малко я познавах, но съм останала с добри впечатления. Тази след като не е освидетелствана, означава , че е изрод. Да говориш за детето, което си убила, все едно , че се отнася за някаква длъжностна характеристика, означава , че ти липсва не само втора , но и първа сигнална система.

Ако иска да и намлят присъдата да разкаже всичко на съдията, там е имало някакво психологическо въздействие,върху нея? Въобще смърта на детето чсна? Трябва да се лежи за нея, но предварителните действия и фирмата за бързи кредити ми мязат на руското разузнаване?

За мен присъдата е обоснована жалко че ще трябва да я храним .предумишлено убийство,по особено жесток начин,извършителя е доказан недвусмислено без съмнения...съжалявам но смятам че смъртната присъда би била оправдана в този случай.

Миличката Алекс...моля се сега да е добре и да е щастлива.

как е възможно да се сложи минус на такъв коментар?

васко

Има всякакви Зобмита във този сайт,така че това да не ви учудва.Слагат минуси на поразия,не зависимо на каква тема било то.

Във България колкото и да не им се иска на Управниците трябва да се въведе Смъртната присъда,и който е убил умишлено друг,заминава на Стола мокрят му главата със вода слагат му каската,натискат бутона и тока тръгва,и започва да пуши като парен локомотив във главата за не повече от две минути,и готово!!!и другите когато разберат за този как си е отишъл на ония свят,вече няма да правят така.

както стана във филма "Зеленият път", дано не се лъжа за заглавието.

Може и да не са тези виновните! Като си знаеме държавата и съдебната система, като нищо някой е платил да ги натопят!

Не бъди наивен. В съдебната психология всеки що годе опитен психолог работил с подобни отрепки ще ти каже, че всеки един от тях не се е признал за виновен на практика. То е станало случайно, разбираш ли?! Жената паднала по стълбите и така десет пъти върху ножа му. Как ти звучи?

или ни правят на будали, защото освен, че липсва мотив, някак много бързо се забрави, че при първоначалния оглед на местопрестъплението изв. с поемни лица - таванска стая от 20 кв. м. с едно единствено легло и гардероб, труп не беше открит!!!!, след това изведнъж го намериха под леглото?!?!

Правили ви впечатления че всички които са причинили смърт без значение къде и как накрая искат сделка с прокуратурата,,,,,незнам кой мало-умник или кои мало-умници го вкараха това творени/договаряне/ в съда но това докато не се премахне ще сме все така ,Иначе---смъртна присъда за смърт на ДЕТЕ

Смъртната присъда е по-лека присъда в сравнение с доживотната, според мен.

Само ако имаш предвид доживотен без право на обжалване/замяна.

Тази е социопат. Трябва да бъде изолирана доживот. НЯМА ДРУГО РЕШЕНИЕ. Тази ще бъде винаги потенциална заплаха за хората окола нея.

А защо направо не като в Луизиана и други краварски щати - една инжекция и да пътува, защо ще я издържат българските данъкоплатци цял живот?!

ЕС не дава. Все пак, още не сме станали американски щат.

Аз лично,не мога да повярвам,че има цял апарат от полицаи,следователи,съдии и прокурори,които ще изпратят в затвора невинен човек за такова престъпление,само и само за да "докажат",че системата работи!! Може и да греша,но мисля,че все някой щеше да се "обади"..... Колкото до присъдата,наказанието за такъв вид деяния,трябва да е само едно! Уранови мини,хранене с помия един път на ден и кой колкото издържи!! Лека му пръст на детенцето и нека Господ да се смили над болката на родителите......

Кой ни слага минуси,сега не пишем за политика мамка му:)

Може да е или роднина на боклука от снимката или някой мизерник-адвокат.

dionisiosd@yahoo.com

Дали човек пише за политика или не,озлобените говеда си остават озлобени говеда...:):))) Бъди сигурен,че ако проследиш айпитата и разбереш от кои никове са тези минуси,ще останеш доволен от факта,че точно тези мутанти са несъгласни с теб!!:):)))))

Според мен сложените минуси са заради ''нека Господ да се смили над болката на родителите.....'', имайки предвид заниманията на бащата. Аз не съм слагала оценки на коментарите - извършено е много тежко престъпление и законът трябва да се приложи с цялата му тежест, но........не мога да съчувствам на родителите. Вероятно и на тях самите не им е мъчно защото едва ли са обичали детето си......ако го обичаха щяха да се замислят какъв пример му дават като родители и какъв човек изграждат. Нали се сещате, че няма как да възпиташ добър човек и в същото време да живееш с лихварство и да измъчваш длъжниците си.

Нека не лежи до живот,ами да я изгорят жива във екирисаж,за какво да плащаме на тая до живот топла храна и чаршафи,да ни струва на месец по 1100лв,айде по по бързата процедура да минаваме вече а???

Ти да не си от Ислямска държава,бе, че говориш за такава жестокост???