Застреляха началника на кабинета на кмета на Пазарджик

33-годишната Татяна Стоянова, началник на кабинета на кмета на Пазарджик Тодор Попов, е била убита.

Обратно в новината

Коментари - Застреляха началника на кабинета на кмета на Пазарджик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Олеле , майкоо ! Да живее БКП и КПСС! Да живее българското БКП , да живее съветското БКП , Да живеят всички БеКаПе-та по всички земни кълбета ! Ура Другари ! Ууурааа !

Eи да не вземе главният секретар на мвр или не даи боже министър юлиян вучков министара на вътрешните ни работи да се почувстват виновни за некадърноста си и да подадат оствка,трябва да им помогнем да преодолеят кризата с труповете по улиците на земния раи :-)

мислех да емигрирам но като видях че вратите на бг чистилището са отворени и вътре се работи усилено реших да поостана

ислямска държава в пазарджик стои зад убииството,нашият малък париж

Много бързо се е "издигнала" да шеф на кабинета на кмета. Питам се тази дама кога е учила, какво е специализирала, кога е трупала опит и стаж и и как на 25 става "шеф". За съжеление този "главоломен успeх в нейната кариера и е отнел живота.

"Партийната украса"... Може би имате предвид "окраска"?

https://www.youtube.com/watch?v=HdRqUbfA5KM#t=58

Много пари с неясен произход=кратък живот, доказано безброй пъти. Изберете сами.

Но пътя на парите се проследява лесно, стига да има кой наистина да свърши работа в тази затънала от престъпност държава.

Благодарение на икономическата престъпност на местните феодали на (нашите )свръх интелигентни и достойни синове и дъщери на комунистите от лъв нагоре има работа за простолюдието,по малко ,социално напрежение.Хотелски комплекси,почивни станции,кафенета по централните и печеливши места,бензиностанции,златари,заложни къщи-ето все трябва персонал за работа.

Да живее сичкото сиган , милицЯта , БКП и цялата сган ! Ура другари !

"Тодор Попов изключи възможността убийството на дясната му ръка да е свързано със служебни ангажименти, където била перфектна." Сега кмете еднорък ли ще ходиш?

Скъп апартамент, скъпа кола, маркови скъпи дрехи... за сама жена на 700 лв. заплата... нещо странно става в тая община , хора на в пъти по-добри позиции не могат да си го позволят това нещо. Полицията естествено абсолютно нищо няма да открие, напротив ако някой друг вземе да открива нещата, може да я последва в пътя.

Щом има толкова много убити и "самоубили" се от разследващите случая Белнейски, значи наистина голямо зло се е заселило там.

Преди няколко години Димо Димов директор на аг по кадастър в пазарджик , след публичен скандал със същия кмет , 'случайно " загина при падане от колело. Явно човека така си решава проблемите.

колелото е много опасно возило !!!!!

С интерес ще следя действията/бездействието на полиция/следствие по въпроса и ще сравнявам с действията по издирването на нетърсения от никого Петко Сертов.

Сигурно ще кажат, че я е убил любовника й от ревност или тя всъщност се е самообесила.

Какво става с тоя Пазарджик? Сестрите Белнейски, сводници, проституция, джихадисти, фундаменталисти, убийства, мокри поръчки ... КАКВО СЕ ВЪРШИ В ТОВА МАЛКО ГРАДЧЕ ??? Толкова ли е трудно да се разчисти това място? Какво всъщност се случва и защо точно там?

Наистина Пазаджик е малък (само 70 000 души население), но в Уикипедия пише, че е "втория най-важен културен и административен център в Южна Централна България". Разположен е и на древен голям път, значи на комуникативно място. Има нещо. Да си кажат пазарджиклии, какво се върши в техния град и от какво зло е окупиран.

От кога секретарката /технически сътрудник/ на кмета се нарича началник кабинет - кой ще ми отговори? Променени ли са функциите им - работя 29 г. в администрацията и знам само началник кабинет на министър-председателя. Явно функциите на секретарките са се променили - започнаха да ги застрелват, заради сделки с много пари.

Щом дадеш големи правомощия и висока заплата на секретарката и хоп - тя става началник-кабинет. После се намира нов щат за помощник-кафеварката.

нема що да си убие началника на кабинета

От кога секретарката /технически сътрудник/ на кмета се нарича началник кабинет - кой ще ми отговори? Променени ли са функциите им - работя 29 г. в администрацията и знам само началник кабинет на министър-председателя. Явно функциите на секретарките са се променили - започнаха да ги застрелват, заради сделки с много пари.

Тази жена има родители, те какво са виновни,че да страдат така?Съболезнования!Да не би да е убила човек, та да я разстрелват?

Принципно /за конкретния случай нямам доказателства/ считам,че всеки,откраднал пари,трябва да се застрелва. Родителите и принципно биха били виновни,че не са я възпитали/спряли/прекъснали връзка с нея,когато е почнала да прави далаверите.

да така е, смърт е мн силно наказание, ако е съгрешила нещо малко сплашване е достъчно.

Кметът на Пазарджик Тодор Попов оглави новия управителен съвет на Националното сдружение на общините (НСОРБ). За Попов, който спечели изборите през октомври като независим кандидат, вчера гласуваха 305 делегати, а за опонента му - кмета на Търговище Красимир Мирев, който е от БСП, пък бюлетина пуснаха 159 души. Изборът е бил предопределен заради договорка между ГЕРБ и ДПС да подкрепят Попов

Ако бе се възползвала от правото си да носи оръжие, може би щеше сега да е жива, а престъпникът на съд пред Господа.

А знаеш ли каква е разликата между "носиш" и "притежаваш" оръжие? Май у ваше село няма разлика!

Джип БМВ Х3 кара кметът на Пазарджик и председател на Националното сдружение на общините Тодор Попов. Доскоро той беше предимно пътник в служебния Крайслер на община Пазарджик, но след ангажиментите, които ги натиснаха като председател на сдружението, се наложи и сам да шофира по софийските задръствания с джипа. Возилото е собственост на фирма Мио и бе дадено на кмета за ползване за срок от 5 години. Джипът е с автоматична скоростна кутия и осигурява пълен комфорт на пътуващите.

И каква връзка има това със случилото се???

конфликт на интереси - когато частна фирма дава кола на общински кмет познай от един път кой печели обществените поръчки.

Със 700лв. заплата, джип и луксозно жилище и това ако не е метреса, какво е тогава!

Тези живот си живеят- къс, по- дълъг, ама живот. Ние до пенсия оцеляваме и се влачим по корем- няма база за сравнение.

" Държавата" ни започва все повече да ми " харесва", мда... Но надали някой е очаквал друго развитие на нещата- когато няма съд и справедливост, те се раждат на улицата. Явно ще става все по- често, а доволната ухмълка на Бочко ще виждаме само когато е в чужбина- тук демонстрира изпита, измъчена физиономия, за сега демонстрира...

2 куршума в главата са си мокра поръчка отвсякъде...

Убийство на имен ден (църковен празник) или някакъв светъл празник (като Цветница, Първа пролет и др) също е много симтоматично и характерно.

700 лв заплата. Сам човек! С тази заплата се купува 150 кв.м жилище с гараж в нова кооперация. С тази заплата се купува джип Нисан Кашкай, чиято цена започва от 33 хил лв. и завеъшва на около 60 хил. лв.

сметна палата, финансова полиция, ДАНС, следствие................... и всички на държавна софра.

Откъде знаеш, че не е продала някакъв имот на родителите си?

За съжаление много лесно се манипулират в това отношение закона. Прехвърля се от дядо на стринка и така на татък. За съжаление никога няма да сме сигурни как и откъде.

Лека й пръст! Риторични въпроси: На 33 години, 7 години като СЪВЕТНИК на кмета какво ли го съветва на 24г, на 25г .......33г. С една заплата: Джип, самостоятелно жилище,гараж, парички. Всяка крушка си има опашка. С една дума бързо живее

Нищо случайно! Явно кметът се е забъркал в далавери с обществените поръчки, та му пращат послание! Просто трябва да се проследят последните големи инфраструктурни проекти на пазарджик и.... А МВР за пореден път, по време когато управлява ГЕРБ, доказва собствената си несъстоятелност!

Напоследък много застреляни в тъмното има. До коя серия на Наглите бяхме последния път? Кой не си върши работата отново?

Много простотий извърши ПОПОВ , това трябва да му е червената лампа !

Нацията полудява. Трябва бързо да се вземат мерки. Кой може да го направи. Не може да се избиваме каквато и да е причината. От форумите също струи омраза. Струва ми се, че някои са дори готови да грабнат пистолета, брадвата, кола. Засега хвърлят нецензурни думи и обиди.

Нацията оскотява, щом на власт е простия.

ЗА ТОВА УБИЙСТВО,мисля,че сериозно трябва да си напъне мисловния МУСКУЛ КМЕТА на града,че той минава в града за ТОШКО-ХРИСИМАТА,но е АБСОЛЮТЕН БЕЗКРУПУЛНИК.Не е случайно,не е от любов,а най вероятно предупреждение за друг,който все още може да се отчете,ако ли не -незнам какво го чака и него-ОТВРАТ.Куршуми отнасят онези ,които са забъркани в сериозни далавери или по не ги познават в детайли.Сега чакам с нетърпение да се изтипоса коментара на така наречения главен секретар на МВР.

Млада жена на 33,а няма деца... празен живот! Хора, работете, правете 2-3 деца и на малкото се радвайте

В този материален свят други "ценности" са на преден план - голямо жилище, джип, кинти, ресторанти и т.н. Какви деца? Деца имат циганите, но повечето от тях ке създават за да се този социалната система.

Ако тая е сложила облъчваща радиоактивна антена( наричат ги Баззови станции) на мобален опператор на покрива на къщата си, и заради нея се е разболял или починал някой, тая заслужава точно това- куршум. Ако не е така, не е трябвало да я убиват.

луд си!

Олеле майкоо , още един нередовник ! Даа бъъъде твоое царствоее небесноее чадо моеее ! Амин !

Върнаха ни в 95-та. От ден на ден, все повече уморяват надеждата на глупавия народ.

Страшно е да си го помислим, но дали няма връзка с действията срещу ислямистите в Пазарджик?

Всичко е възможно, ама да го мислят оставащите в България. Къде живеят децата на прелюбените ни политици и най-вече защо? От години навън!

Все по-усилено си търся друга държава за живеене.

Не си сам... много сме!

И турците това искат да дойдат те а ние да се махнем

Не е ли обратното? - Да се махнем, за да дойдат...

Човешкия живот в държавата на мутрокомунистите не струва пукната пара. Избиват се хора, така както са били избивани през 1944/45 година, просто за отмъщение и за кеф на комунистическите главорези. Агент Гоце избиваше завързани невинни животни за кеф и от снобизъм. Преди него комунистеските велможи масово избиваха първо хора, после завързани животни, защото кръвта възбуждаше животинските им първични комунистически инстинкти. Тези уроди народиха подобни на себе си изроди убийци, които убиват без да им мигне окото, така за кеф, за начесване на комунистическата вампирщина.

а в русия никой не притежава пушкала и не се трепе ...

Олеле маикоо ! Да живее КПСС! Ура Другари ! Ууурааа !

ДАНС да се върне и да довърши това отпреди месец в оная махала....

То началник ли е била ,метреса ли е била....То едното е свързано с другото.

щом говориш обиди, и то дошли ти от никъде, по мъртъв човек, явно си от циганите съмишленици на Ислямска Държава от групата на Ахмедеца Муха. Май наистина имате нещо общо със случката, гадове!

трагедия