Рекордно обезщетение за убийството в Катуница

Рекордна кръвнина за убийството на Ангел Петров по време на размириците в Катуница- родителите му получиха 500 000 лв.

Обратно в новината

Коментари - Рекордно обезщетение за убийството в Катуница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не правете малоумни изводи. Вашите най добри представители са Бойко Т, СерГей,Бареков,Кобурга. Да ви сравнявам ли с тях? Сравнявайки ги с Г. Петров,Ж.Ганчев губят безапелационно. Това ви е елита!!

ОБГРАДЕН..., Абе, ХОРА..., Няма ли и 1%, потплашен, да избяга, да Не е извършил УМИШЛЕНО това НЕЛЕПО убийство? Млъквам, и аз имам дете, ще скочат да ме кълнат ЯРОСТНО? Не видех такова нещо, пернишкото пичлеме , като закла ТРИМА за 30 сек. !! Даже съдийката, много извесна с такива идиотиЙ, го ПУСНА, поживо поздраво, НЕВИНЕН! В Юар, МННОГО Е ДОБРЕ...!! И веднага, "Мъдрия" РБ-народ е казал : "Всяка коза, за свой кракк". Тц тц тц...! ФЕНОМЕНАЛНО, А?

СМ

Рекордно обезщетение присъдил съда, което няма да плати манго, а ще го плати застрахователят му от гражданската отговорност. Това е решението на съда. 1. Гражданската отговорност покрива до 2 000 000 лв. за всяко събитие при едно пострадало лице -> 2 млн лв да поискат, ще бъдат прави. 2. Гражданската отговорност не покрива щети предизвикани умишлено -> некомпетентност на Решението. Интересно съдебно РЕШЕНИЕ. На финала застрахователят ще осъди България в европейски съд според мен.

Който не се е сблъсквал с българския съд, той не знае за какво погазване на законите става въпрос- корупция до мозъка на костите си цари, аз лично съм отвратен от българското правораздаване и не мисля, че това е правораздаване, а по-скоро е наддаване и който даде повече се отсъжда в негова полза- това е! Присъда извоювана на една инстанция, не означава, че не може да бъде пренаписана по съвсем различен начин на друга- у нас явно трябват законите на Дивия Запад- ако ти не раздадеш правосъдие, няма държавна институция, която да го направи- това е!

СМ

Знаете ли че: 70 % от съдиите не четат делата. В по-голяата си част преписват исканията на тъжителят. Съдията не носи отговорност за РЕШЕНИЕТО си. Отговорът е като си недоволен - обжалвай.

Трябва да се въведе спешно закон за циганите да нямат право да имат повече от 1 дете щом не могат да го изгледат и да му осигорят бъдеще,не може Българите да издържаме тази "общност"при положение че ниим се работи нито сметки им се плаща нито им се учи.За какво интегриране става на въпрос? МОЖЕТЕ ЛИ ДА ИНТЕГРИРАТЕ ПЛЕВЕЛ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЖИТНА КУЛТУРА ?

Това, че е присъдено обезщетение, въобще не означава, че те ще си получат парите когато и да е. Познавам семейство, на което е присъдено подобно обезщетение, а убиецът и родителите му, коите имат доста средства, не са платили и лев, докато опечалените се чудят как да преживяват освен всичката им мъка. Така че, драги ми скапани съдии, прокурори и държавници. Стягайте си сърмите и почнете да работите както трябва.

Изглежда още не са получили хората парите след като се казва, че едва свързват двата края. Но и половин милион са малко. Искам да кажа, в сравнение с развитите държави. Това ако беше в друга държава щяха в пъти повече да му присъдят и нямаше да бавят изплащането. Според мен тук голямата новина ще бъде не присъдата, а момента в който хората си получат парите. Вярно е и това, че никаква сума няма да им върне детето, но поне да бъдат осигурени материално. А в заключение искам да кажа още нещо: Недейте в такива случаи да използвате расови квалификации и обиди, наистина! От фамилията на цар Киро са пропищяли и българи и цигани, всякакви!

Бусът е бил пълен с мангусти който са го подстрекавали,А ЗА ТЯХ ПРИСЪДИ НЯМА ЛИ????говоря за човешкия съд-тук на земята,там горе няма да им се размине то е ясно,НО ТУК НА ЗЕМЯТА СЪД за подстрекателите трябва да има.

Всички сте абсолютно прави! Но за мен истината е, че това семейство трябва да тегли някъде чертата и да продължи напред! И милиард да вземат и рома да изкормят, и каквото още там измислите ... синът им няма да се върне! Повярвайте ми минавал съм през подобно нещо точно в момента парите и наказанията нямат абсолютно никакво значение! Въпроса е да го преживееш и да останеш човек! Не мислете че не съм съгласен с наказанията които предлагате! Съгласен съм! Но живота продължава напред, а в случая това семейство е закъсало някъде в миналото и не може да продължи.

Тва лайно на снимката защо трябва да живее изобщо ? Какво право има да диша въздух тоя БОКЛУК !

Аз имам предложение за присъди като тая. То е ясно ,че ГОСПОДИН ПОМЪТ няма от къде да вземе толкова пари.Ясно е, че догодина ще ни вдигнат цената на "гражданската отговорност" за да се презастраховат срещу подобни малоумни решения на съдът... В тоя род на мисли, предлага мзакон.При подобна ситуация, подсъдимият да бъде въдворен в специално медицинско заведение. Отганите му да бъдат обявени на търг в интернет. Днес един си купи бъбрече, утре някой си къпи я сърчиця ,я нещо друго и всичко си идва на мястото. Господин ромът може да се окаже полезно нещо.

ПОМЪТ да се чете РОМЪТ. Съжалявам за грешката ,но съм бесен!

Веселин

"Помът" си е добре - тази дума е достатъчно "благозвучна и съдържателна" за да породи в съзнанието ми всичко най-отвратително, което е способен да роди изчанченият ми мозък/сещам се за Ам - Гъл - Смеагол/ :)

Болна България. С тоя народ загива и изчезва.

Парите не връщат никого от гроба- така е! Морално обаче.. трябва да е възможно най- голямата сума в такъв казус. А този МАНГАЛ... да бъде ЛИНЧУВАН! Наглостта на тези ПОЛУЧОВЕЦИ е безгранична! Всяко подобно посегателство от тяхна страна трябва да бъде СМАЗВАНО! Чухте ли С М А З В А Н О !!!!! В противен случай много скоро те ще станат много повече от нас, и ще издевателстват по много по- гнусни начини! Длъжни сме да защитим паметта и нацията българска! От всеки посегнал на нея- турчин, циганин или марсианец!

ДО ЖИВОТ,БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ!И 100 000 000 лв.НЕ връщат ЧОВЕШКИ ЖИВОТ!!!

Е, как така от застрахователя? И присъдите за убийство ли трябва да споделяме солидарно с циганите?! За два милиона да го осъдят, а той да ги вземе на заем от царя си (Киро циганина)!

То е ясно - те не си плащат сметките, не се подчиняват на закона(имат си мешере) - кой да плаща наместо тях - ние!? И без това ние плащаме за всичко. Ясно е, че за убийствата им също плащаме - веднъж с кръвта си и после и с парите си. За некадърната си държава ние плащаме!

НЕСПРАВЕДЛИВОСТ!!!!

От къде неграмотният ром ще вземе тия пари?... Не ми отговаряйте, всички знаем от къде...

От измами, ще реват по телефона и ще мамят баби и дядовци.. ще крадат... ще убиват за по 5лв.. ще мачкат нас и нашите близки.. За това си мислехте, нали? Аз обаче го КАЗАХ! Не ми пука, че някой ще сложи минус тук. Истината е такава и съвестта ми е чиста!

3dfx

Популисткият български съд няма равен... Досега не бях чул за обезщетение от 500k за причиняване на смърт по непредпазливост... А, ама то в този случай не било по непредпазливост... Тогава за какво ще плаща застрахователят?!

Как по непредпазливост бе? Той нарочно си го е смазал.. ти какви ги дрънкаш?

какво е 500 К - килограма ли ?!

Аз го разбрах какво е, но това не променя факта за неграмотността на българите. Не е зле българите като пишат за "мангусти" и "получовеци" първо трябва да научат родния си език.

Що го скрихте, бе? Че, какъв е мотивът за това убийство според вас? Циганинът прояви ли етническа толерантност с колата си?! А?

Та това си беше чисто политическо убийство! Независимо от факта,че самия изпълнител може би и не знае какво означава това словосъчетание! Поръчителя,поръчителя чопнете,не застрахователя...Щото догодина тези гадове,застрахователите,пак ще ми вдигнат Г.О. - Щото,то, и на ВИК, и на енерго, и на "политици", и на "бизнесмени", и на кой ли вече не да му е.а ма.ката!.... Ще става тя някаква...

тука разни кратуни са недоволни защо застрахователя ще плаща, а кой да плати, оня ръждавия няма и 500 лв. на куп, на органи да го расфасоват пак не струва толкова, нека да си получат хората парите, скръбта си е скръб и лек няма, но 500 хилки са си 500 хилки

Какво ще кажеш, ако твоето дете или деца са съзнателно, умишлено и НАКАЗАТЕЛНО ПРЕГАЗЕНИ пред твоите очи? Колко пари ще те обезщетят, че си тръгнал да ставаш Съдник? Колко деца си отгледал и колко са убити от мутри пред очите ти?

трябва да ги плати сина на Кирил Рашков - когото покри тоя въшльо.

Длъжни сме да се защитим от тези ВЪШКАРИ! Да предпазим децата си, имотите си, парите си... НАГЛИ ВЪШКАРИ!

Донякъде и застрахователят е виновен, като му е направил застраховка. Трябва цената на застраховката да зависи от резултата от елементарен тест за интелигентност :)

Не знаех, че думата бацил е обидна. Извинявам се на Шибанянчо.....

Chefo77

Има хора, които продават децата си за органи за далеч по-малки суми. Основно от един тъмен етнос, известен и с конвейрното производство на такива. Така че - това, че ние обожаваме децата си и бихме убили заради тех, не означава автоматично, че всички са така.

Може да използват парите по предназначение и да довършат справедливостта...

Ето един начин българите да станат богати.

Bell

Защо сумата се търси от застрахователите, ако говорим за умишлено убийство? Когато някой го гръмнат с пистолет, от компанията производител на пистолети ли търсят обезщетение?

Тъп си като з..ник.

Има моменти в живота в които, дори нормалните хора изпитват желание да станат садисти... Представям си този убиец,сам с мен в една стая,и в ръцете ми ножчета за бръснене!! Мога само да гадая за това,какво изпитва този баща... Мога само да гадая,какво е това което му дава тази нечовешка сила,да не "скочи"в съда и да се опита да удуши тази гнида-убиец.... Въпросът не е кой-колко ще плати!! Въпросът е,че трябва да има адекватни наказания!! Много малко хора знаят,че в "развитите"държави се променят-често-законодателствата и се предвиждат по-леки присъди(дори за тежки престъпления)само и само защото затворите са препълнени.... Ами-ако няма места в затворите-е къде са урановите мини бе!!!!

По закон застрахователят плаща, а след това съди нарушителят на закона по ЗДП. А този е бил и пиян. Застрахователите да не се правят на ударени, освен ако не са си запазили навиците от мутренския период!

Никоя пара няма да върне детето на човека!!!!! Това може да е вашето дете!

Работата много мирише. Цар Киро е обещал на ма...а убиец да го откупи и дава пари на застрахователите. Сега ще им даде още. Воняща циганска работа.

...БЪЛГАРИ... ...КАКВО ЛИ НЕ СЪМ ВИДЯЛ ЗА МОИТЕ НАД ПОЛОВИН ВЕК ЖИВОТ,НО ТОВА НЕ МИ ГО ПОБИРА УМА (може би от многото информация и 18 годишно образование ),но ДОРИ И ...ЕМОЦИИТЕ... ...ЗА ТАКОВА НАГЛО,БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО ...УБИЙСТВО...ПРЕД КУП СВИДЕТЕЛИ..ДОКАЗАНО В СЪДА НА ВСИЧКИТЕ МУ ИСТАНЦИИ...ДА СЕ ...КВАЛИФИЦИРА КАТО ОБИКНОВЕННО ПТП И ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ТОВА ДА БЪДАТ ПОКРИТИ ОТ ...ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА "ГР.ОТГ." ЗА КОЯТО ВСИЧКИ ПЛАЩАМЕ НА КУП,НЕЗАВИСИМО ОТ НАД 20-ТЕ "ЗАСТРАХОВАТЕЛИ",СОЛИДАРНО,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО,БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ,ЧЕ ТАКИВА КАТО МЕН ...С ОБРАЗОВАНИЕ,ВЪЗПИТАНИЕ С БЕЗУПРЕЧЕН 40 ГОДИШЕН СТАЖ (голяма част преминал чисто професионално в транспорта),с КАТЕГОРИИ И "ЗЛАТЕН ТАЛОН"...ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМ ЧРЕЗ МОИТЕ ВНОСКИ ЦИГАНИЯТА НА ТОЗИ УБИЕЦ И Т.Н. .."БЪЛГАРСКИ СЪД"..... СМЪРТТА НА ТОВА МОМЧЕ И ЦЕНАТА НА НЕГОВАТА САМОЖЕРТВА Е НЕПОДВЛАСТНА НА КАКВИТО И ДА БИЛО КАЛКУЛАЦИИ...ОЩЕ ПОВЕЧЕ МЪКАТА НА РОДИТЕЛИТЕ....СУМАТА НЕ Е ЗА КОМЕНТИРАНЕ... ....НО КАКВАТО И ДА Е ...ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗПЛАТЕНА ОТ ПРЕКИЯТ УБИЕЦ И ...ПОРЪЧИТЕЛЯ МУ.... ...ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ПОДИГРАВКА С ПАМЕТТА НА ТОВА МОМЧЕ И ...БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!!!!!! ...ЯВНО НЯКОЙ ЦЕЛИ ТОВА И Е ПЛАТИЛ КЪДЕТО И НА КОГОТО....

Като си учил 18 г, да беше отишъл при някой по-умен да ти изнесе още една лекция. Ти май очакваш ако не плати тази сума алчния алчния застраховател - да вземе да си дели печалбата с тебе ли:)))) Май си чувал едно друго дето всеки безработен дори бланкетно плещи - ама с моите данъци... Ами защо си си губил времето да учиш въобще. Кой алчен богаташ или компания ще дели печалбата си с тебе. Ако не плати тази кръвнина, тогава ще му остане по-голяма печалба.

ДА БЕ ЗАСТРАХОВАТЕЛ ДА ДАДЕ 500 БОНА

глупости... Адвокатите водят делата за МНОГО ПАРИ, защото вземат процент. Искат 1 млн. лева, щото ще вземат поне 30-40%. Иначе е тъпо застрахователят да плаща.. .освен ако после той не осъди виновника да му възстанови сумата, защото не е пътен инцидент, е убийство. .

Ехх, да имах жена , като Бойковата , Или тъща- барофка, като Цветковата, Цел милйон бих им дал, макар че тоя жалък нещастник, от "портестутите" згащен, Не е знае какво да рави, как кожата да отърве, ама хайде! ТАКА, Е! ПРОСТИ КАТУНАРИ, БОГАТА РЕБЕ!

Господ те накаже, трол червен!

Защо застрахователят плаща за предумишелно убийство?

Може би защото убиецът е циганин.