83-годишен застреля в главата млада жена

83-годишен мъж застреля в главата 21-годишна жена в тетевенското село Глогово, съобщиха от пресцентъра на ловешката полиция. Убийството е извършено вчера сутринта.

Обратно в новината

Коментари - 83-годишен застреля в главата млада жена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много се задълбочихте в обясненията. Явно момата е изнудвала за пари 41 годишният и дядо му е решил да го отърве от тази " напаст "

това дали е стрелба по крадци - потомствени бенефициенти ?

Никой не каза нищо за тези " 4 самоделни патронИ". Не е ли 4 патронА?????

тук се пишат някакви глупости аз съм от това село и са се скарали заради високи сметки на ток и като за капак момичео е било бремено в 7.м

Хора, не пускайте такива новини! Не показвайте лош пример на пенсионерите! Ще извадят пищовите и калашниците изпод дюшеците и тогава - жална ни майка! Ще ни избият момите!

Абе галфон.Това самозапалване е заради високата сметка за ток от топлофикация,която има да плаща от преди няколко месеца.В случая сегашното правителство ,няма как да го упрекваш,което е на власт едва от 28 дена.Това е вследствие некадърната политика на ГЕРБ.Които увеличаваха всяка година цената на тока,а тази година възнамеряваха да я вдигнат с 40%Какво го интересува ББ,нали и той ще си прибере комисионите?!Така,че недей да пишеш глупости,че ми се повръща от такива като теб

От дълго години по селата по-възрастните българи си хващат по някоя млада циганка за любовница, да ги пере, да им готвят и тн... живеят на семейни начала... Затова объркването е основателно: въпреки, че граматически както е написано "приятелката му" би означавало приятелката на 41 годишния, но може да означава и приятелката на възрастния господин... Неправилно е написано "приятелка" ако става въпрос за любовница... но така е в българския език... като кажеш приятелка - разбираш всичко и любовница и само другар, с който не правиш секс... в английския например не е така - френд е само приятел... виж гърлфренд или бойфренд са приятели-гаджета както казваме жаргонно с които се поддържат интимни отношения... Така, че авторът на статията наистина или е с доста ниска обща култура или умишлено въвежда читателите в ребуси... Най-вероятно става въпрос за ревност и разчистване на сметки... дядката е искал циганката само за себе си, но тя е прескачала и при племенника и затова е получила смъртоносно наказание... Ужас!!! Сега близките на циганката ще си върнат на дядката... а въобще може да става дума за ромска крамола...

Е, доста е ясно от статията чия е "приятелката", поне на мен така ми струва. Приятелка може да означава монго неща, вярно, но обикновено от контекста се разбира, каква точно е приятелката. И не давай английския за пример, че и там е една галимация с тия "гърлфрендки"... Ние си имаме много по- добри думи за всеки тип хмм... "приятелка", друг е въпроса, че не е етично да се използват от журналистите.

След като поясни с помоща на английски език понятието за любовница и приятелка, то става ясно, че и в българския език съществуват такива думи. Между другото, английския е много беден в сравнение с българския език. Но тук става въпрос, че не могат да се дават никакви пояснения предварително, докато от полицията не са уточнили за какво става въпрос.

Ето това става, когато не сте учили в училище!!! Четете няколко пъти текста, за да разберете, че става дума за приятелката на мъжа, който е подал сигнала! Анадънму?!

И аз така го разбрах, но все пак можеше да се напише по-ясно. С което искам да покажа, че много съм учил...

Ами чета внимателно и виждам, че става дума за неговия дядо...

Ало, журналистите! Не става ясно от написаното на кого е приятелката. На 40-годишния внук, който е съобщил за инцидента или на 83-годишния дядо. И за започнали едни коментари... Нарочно ли пишете неразбрано...

"21-годишната му приятелка" .Ако беше приятелка на дядката ,щеше да е 21-годишната СИ приятелка.

83 год. мъж и 21 год. му "приятелка"?! Това как трябва да се чете: 1. 83 год. "спонсор"?! 2. 21 год. "златотърсачка"?! 3. 21 год. "жрица"?! 4. 2-ма луди?! 5. Кой каквото търсил намерил?! 6. "Дядо" и "ромка"?! Аз ли нещо изпускам или тоя народ окончателно изтрещя..................

Жената е приятелка на ВНУКА на дядото (40г.). Хора ЧЕТЕТЕ!!!

един мой познат на 22 г. се е напикал след препиване. Долу Орешерски, заради некачествената пиячка и кофти мезета! О-став-ка!

Какво общо има правителството с убийствата и самоубийствата?

щото правитеството и народните представители работят за теб за да ти е добре на теб. А не както сега обратното и повечето хора да ровят кофите за смет или да си копуват развалена намалена храна. ПАНИМАЕШ ?

аззз

еми нали за предишните самоубийства и самозапалвания обвинявахте ГЕРБ затова има общо....... не може с двоен аршин да се мери....

А каква е разликата между 40 дни и 3.5 години?

същото каквото и предишното и по-предишното. Отговорите ще намериш в коментарите в темите от преди 4 месеца.

Народът изтрещя и по зле, ще става. Виновни са всички политици от прехода. Няма сини, няма център, няма ляво. ВСИЧКИ. мизелията в обществото води до мизерия на духа. Превръщаме се в животни някои отдавна са- крадливи, лакоми не ояли се! Все за народа и работника няма. Все той е потърпевш. Все той ще изплаща грешките. Опитни мишки сме десителетия наред.

Така е, като младите жени тръгват с всеки олигавен старец за пари; така е, като старците над 60 не се примиряват с природата. Да се е гръмнал и той по-добре, мръсника му с мръсник.

пуснал дъщеря си на 21г. да огробят дядо на 83 г. Ей това е истината. От МВР и Диярия.БГ пак са скрили истината.

Приятелката е на внука. Съвсем изперкахте от тези новини!

Това е ВИЛАЕТЪТ НА ---АЛ.ПЕТРОВ,....с.ГЛОГОВО !

Luna0102

21 годишна в тетевенско село с 40 годишен приятел, ясно от кой етнос е била момата, но този 40 годишния, не го ли е било гнус? Дядото поне се е погрижил да не умесват генфонда.

То е ясно и ти от кой етнос си!

и теб те знаем от кой си

Luna0102

Споко, не съм от вашите. Ти от синти ли си или от рома?

Е как стана ясно от кой етнос е момата? Щото Ирена Милянкова не на 21, а на 14 е родила от 40годишен.

24г.,.....НЕВИННИ ЖЕРТВИ !

Този ден се превръща в много дълъг кошмар.

тоя народ както беше тотално изперкал, вече взе да чупи рекорди. днешните новини са просто канибалска радост- нещо трябва да се направи, не е само от жегата.

Той обяснил, че 8з-годишният му дядо е прострелял смъртоносно 21-годишната му приятелка=явно момата се е опитала да обере стареца!

Е, мисля, че съвсем "изперка" този народ.