Майката на обвиняема за убито дете: Антон Петров е убиецът

Майката на подсъдимата за убийството на 8-годишната Александра в Поморие обяви в съдебната зала, че истинският убиец се казва Антон Петров, а дъщеря й е невинна

Обратно в новината

Коментари - Майката на обвиняема за убито дете: Антон Петров е убиецът | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съшита с бели конци ми изглежда версията на майката. Ако е изнасилил дъщеря й, значи е някъде от Поморие. Да каже адрес, месторабота, някакви конкретни данни, а тя носи снимка и име. Откъде я има? А биологичният материал е от лепящата страна на тиксото, ако само я пипнала, как е останал биологичен материал между намотките? И майка й си смени версията - първо съобщи, че убиецът внесъл трупчето на детето след като арестували Атанаска, пред съда казва друго. А този Антон май са го споменавали по време на следствието, след като се знае, че е от фалшиф профил във ФБ. Нещо времето и пространството във версията на майката не са си на мястото.

Една хвърчаща снимка от профил във ФБ абсолютно нищо не значи! Всеки слабограмотен ученик може за десет минути да направи профил, да сложи вътре снимки, взети от къде ли не и готово - и какво значи това?! Ако са проверили профила и той е фалшив - край с тази версия, снимката може да е на чужденец - турист в България, или просто от профил на чужденец - и тогава няма да се намери такова лице в базите на нашата полиция, или да е дори от филм - колко филми се въртят из мрежата, по торенти и в Ютуб ... Това не може да бъде версия изобщо! Майката лъже, както и дъщерите й! Че са мразили родителите на детето, вече го разбрахме, че са непрокопсани всичките - също се разбра от предишните публикации - да ги съдят там всичките наред за убийството, за укриване на данни, за лъжесвидетелстване, за разиграване на съда ... Жалко за горкото детенце, но с размотаване и проверяване на всичките глупости на тая от снимката истина няма да се разкрие! Полицията си е намерила "необходимите и достатъчни доказателства" за причастност на дъщерята към убийството - и съдът също да си свърши работата и да заминава с доживотна в затвора, че такива са опасни за обществото! Щом може да посегне на такова малко дете, което е познавала от преди, тя не е нормален човек и представлява заплаха за всички!

Ти къде живееш, ми то има IP-та, сървари, региони. Дори и фалшивия профил крие важна информация, кога е създаден и къде. Нека да лъжат тези жени, но вината им трябва първо да се докаже твърдо. Този тип ако е идвал у тях, то все някой го в видял. Имаме полиция, прокуратура, да си свършат работата. Не мога да повярвам, че жена ще посегне на дете така, дори и да не изглежда като Мерлин Монро. Нека да бъде установено точно, нали затова плащаме данъци. Да има преди всичко държава и да ни защити. Побиват ме тръпки, че може да вкарат невинен човек в затвора, а истинският убиец е на свобода и застрашава други деца.

А как ще коментирш смножествотот случаи през последните години на деца(бебета) хвърлени от майките си в кофи за боклук, илив селски тоалетни? Т. нар. майчин инстинкт не е онова, дето го пишат в книгите и рекламират във филмите. Точно защото е "инстинкт", а не осъзнато чувство за отговорност, този инстинкт нерядко престава да действа и ни се чу , ни видя!

каквато светла,такава и атанаска.смърт за двете безсрамни маниполаторки и убийци.

детето изгни-те още си играят на шикалки...цяла година си почива и яде парите на народа тая атанаска,сега какво ...да я съжалим..тоя пък баща уж такъв,онакъв-не намери някой да я гръмне..

и кой е тоя Антон петров-един господ знае-хора свикнали постоянно да лъжат,мисли че ще й мине номера...

Тия като ще лъжат, поне да го правят достоверно...кой ще я изнасили тая?!

Бг-институциите само КОНСТАТИРАТ и водят СТАТИСТИКИ. Наказания все още ,--НЕМА ! Вина има ,виновни ---НИКОГи!

Предполагам, че човекът на снимката е от някакъв анонимен чужд сайт - ще му хванете маратонките ...

А на кого е тази снимка, все е на някого, на артист ли е, на манекен ли е, на кого е?

Няма бъдеще Народ ,който убийство на дете е просто версия !Всички сме Виновни Господ ще ни Накаже !

Ех, къде го цвъцко-многоимотника да се намеси "компетентно"...

Абе този Паисий Х , много активен защитник на .....

Не ми е ясно,защо след като е от влякал и убил детето,ще го донесе при Атанаска . каква е връзката на този човек и бащата на детето.Пълни измишльотини.Като изчезналото тефтерче.

За кратко пояснение. Всеки български гражданин е фотографиран в полицията и образът е регистриран разпознавателна програма. Някой от полицията трабва да иде до компютъра и да пусне данните от снимката. И да видят кой е този човек. Сори, размечтах се. Все пак живеем в България.

За кратко пояснение: Още един който гледа много криминални филми.Няма разпознавателни програми по снимка.

За този дето само гледа филми. Може да се изтеглят безплатно от интернет такива програми.

Това за тормоза в полицията го вярвам. Ако беше Пеевски или някоя друга мутра, щяха да осигурят доктор, и да го пуснат под домашен арест за да не би да се повреди. А един обикновен гражданин могат да го накарат да признае че е марсианец.

Ей, това адвокатите са голяма работа. Как го съчиниха, евала. Просто делото ще се върне и така--- десетина години.

аз съм склонна да вярвам на бабата. нямало антон с такъв профил- може да не е антон, така се е представил. а може да е и някои за когото не може да се говорят лоши неща.

правилно коментират невярващите хора тук - полицията и следствието се изложиха доста през последните години така че всеки има едно на ум в подобни случаи. Неадекватните им действия в случаите с Белнейски, съдебния лекар по този казес, тефтерчето на златанов, Килърите 1-2-3-4..., убийството в Перник, и още 10-15 такива казуса поставят доста въпроси и карат хората да се съмняват с тяхната безпристрастност и почтеност!

към безумните бездействия на МВР и на прокуратурата да добавим: братя Галеви, убийците на студента, още един избяга преди затвора преди седмица-две...

че самоубиха съдебния лекар и арестанта в Перник, не са неадекватни действия - тук става дума за престъпления, извършвани от тези, от които очакваме да се борят с престъпността, тук става дума за държава на мафията

Като видя дебелия край, започна да говори разни работи. По време на следствието защо не ги спомена тези неща?

чети внимателно! Пише си ясно, че тази версия е проучвана в следствието - явно я е казала преди съда! Но следствието не я е проверило май щателно. Или не е искало!

Ми то е ясно питали са оня по Фейсбук: Ти ли уби детето? и той рекъл: "Не съм аз" ида не гонят Михаля, и без това си имат заподозрян, отхвърлили са версията.

TИPAMИCУ

По-лесно им е така. Що да се занимават с глупости и да търсят нови улики? Има заподозрян и край..

Майката, лъже или това е истина,това ще кажат разследващите,а ако това е лъжа, двете с дъщерята за ръчичка и в панделата.

ти как разбра че лъже? Есктрасенс ли си или си бил там по време на престъплението?

Да намерят човека на снимката в базите на МВР и да го сложат на детектор на лъжата. Толкова е просто.

Полицията не се занимават с такива неща. Нали виждаш какви смешни акции правят за пиар. 10 банди с убийци заловиха за 4 години - 0 осъдени!

снимката била от фалшив профил във ФБ. Ама човекът на снимката нали е истински. Може да не се казва така, но е сниман някакъв човек! Намериха ли го този човек, разпитаха ли го, провериха ли го?

щом е измамник - надали ползва истинските си данни!

дъртата вещица прави отчаяни опити да спаси дъщеря си...измислици

как разбра, че са измислици? да не си бил там? Полицията е длъжна да провери всяка версия. Дори версията на обвинения човек!

ти Паисий-явно си роднина на тия проклетници,иначе язък ти за името...Ясно е че се опитват да се измъкнат..

Склонен съм да вярвам на майката. За съжаление косвеният убиец явно е бащата.

Прочетох коментара на цецо.Ако наистина бащата е бил толкова жесток,не може да не предвидил охрана за детето.Мисля,че тази жена е само извършител.Правят ни на балами-досега никъде чух,за психото на тази.Намирисва ми на ,,Белнейски''.Там работата е още по-дебела-щом е замесен голям човек е така.

На тая Атанаска на лицето и е изписано, че е примитив.

това е лицето на бъдещия българин - рожба на ЦК на БКП...това целяха и го постигнаха, браво обезвериха народа и го обърнаха едни срещу други, направиха го прост, неук, беден и както казаха по-долу "примитив"

За съжаление в момента такъв "българин" - рожба на ЦК на БКП е министър-председател...

след още 50 години, когато българина съвсем оскотее, как точно ще вкараш "великомъдрото" заключение, че ЦК на БКП го е създало?

Тая ако беше налучкала вместо Антон Петров - Алексей Петров - какво ли щеше да стане?

Вярвам на майката.

Ами то си има един принцип - "тежест на доказване"/ онус пробанди/ както се нарича на латински този термин.Въпросната подсъдима е все още невинна до доказване на противното от ответната страна т.е. Държавното обвинение. Внасянето на нов елемент може да се окаже в полза на обвиняемата, освен ако обвинението не разполага с доказателства които по тежест са по солидни от новите твърдения. Нямам представа какви са доказателствата на обвинението,но ако има и най малък елемент на съмнение съдът би трябвало да постанови доразследване на нови доказателства.фалшив профил в социална мрежа може да значи много и нищо.Въпроса е има ли такова лице и дали има връзка със случая. Възможно е това да е ход на защитата с цел разколебаване на обвинението,но може и да не е.Материалите събрани до момента следва да се прегледат в новата светлина независимо дали са лъжливи или не.Ако има такива доказателства то следва те да се представят на разследващите и ако те са решени да си свършат работата съвестно ,а не да я претупат както това е нерядко срещано явление,да предоставят на съда новия материал. В случая влиза в сила един принцип от правото: По-добре сто виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора.

На латински се нарича "модус", а не онус

Драги ми "Латинчо", Когато си научиш урока тогава се изказвай. много добре знам какво значи това което съм написал.латински съм учил когато си бил неосъзната мисъл в главите на родителите си. Modus в превод е ВИД.Вид драги,в биологията, а ONUS e една от думите за тежест.Gravis/gravitas/ също е тежест, но и товар , и се използува за бременност макар,че думата гравитация идва от там. Един съвет от мен: повече учене по малко приказки. Във форума понякога наминават както адвокати и лекари,също и хора които говорят латински за удоволствие, а и защото повечето средновековни автори са писали на този език и за да се прочете трябва да го знаеш.

А има още и принцип в правото: престъпниците трябва да бъдат наказвани. Та, въпросът ми е, къде е границата, след която майката става лъжкиня? Може ли адвокат да се подиграва със съда?

Майката е свидетел по делото и е под клетва, следователно няма право да лъже. Ако СЛЕД РАЗСЛЕДВАНЕ НА ВЕРСИЯТА И, съда реши, че тя е скалъпена - майката е подсъдима за лъжесвидетелство. Адвокатите от друга страна могат да си говорят каквото искат и да измислят какви ли не теории - за това им се плаща от клиентите!

Модераторе, и тук са напълзели онези гниди, близките на изверга Танаска. Не спете, а чистете мненията им, че нивото ви пада до драсканици на стената в селски нужник.

Никой не познавам от тези, живея в другия край на България, но не може ли човек да има различно от стадото мнение?Някои хора мислят, не пишат на юруш, повлияни другите.И ако не знаеш, всичко е възможно на този свят, за съжаление!

още един цензор! Не станахте ли много за малка България!?

Селският нужник е от дъски бе рептил! С ко да драскат по него? То да не са ти плочките в граЦката клозетна за да чертаеш с кафяво пръстче?

на говорещите че бил лихвар етц ипр. ако знаете колко лихвари има... България трябваше да е касапница за детско месо (да ме прости Бог за думите). казвате: някой да е наел някого да го убие - е, ако това е точно тази жена? за глупостите на майка и - няма начин да има снимка, да е влизал 5-6 пъти и тя да не се е обадила на полицията веднага. няма начин, това са измислици на една майка да оттърве нейното си, макар и вече възрастно, дете. сега, важното: ако този номер мине, корумпираните съдии имат 100% карт-бланш да оправдаят всеки убиец. ВСЕКИ. ...обосновано дрънки...

защо тези родители оставяли толкова малко дете да се движи само без да се страхуват? Тази жена не ми изглежда толкова смела. Пък и всичките й роднини са още живи.

Защото, в малките градове е така. Децата си ходят сами по улиците, като в доброто старо време. Друг е въпроса, че милата ни татковина се напълни с малоумници.

Добре де, защо никой не се замисли как става това?Към 9 сутринта арестуват Атанаска, правят обиск, с куче и не откриват детето.Докато е още в ареста Атанаска, връщат се вечерта за втори обиск и ... телцето под леглото.Какъв обиск с куче са правили сутринта, та не са открили детето под леглото , пък го откриват вечерта?Преди година много се дискутираше точно това.Даже се носеше слух,че брат и я бил убил и прикриват него.

И кой каза, че е станало точно така? Чета и не вярвам на очите си. Какъвто и да е бащата / не зная какъв е наистина/, това оправдава ли убийството на дете? И как изобщо някакви създания се упражняват тук в празнословие, да не кажа и по-тежка дума по тази тема? Че и на Господ се правят. Не мога да повярвам, че хората в моята родина са станали толкова глупави и примитивни. Или винаги сме били такива, просто в последните години много ни личи ...

кучетата са били гладни и не са си свършили работата, по обед са ги "нахранили" и има резултат... не, не говоря за животните!

Майката на обвиняема за убито дете: Антон Петров е убиецът Точна така.По същата логика ако беше извадила от интернета снимката на Джордж Буш, той щеше да се окаже убиеца. Когато си примитивен и необразован, винаги действаш първосигнално.Такова е и цялото им семейство.

Джордж Буш си е убиец! Предизвика война, в която убиха 1 млн души.

Хап-че-та-та! Бързо!

Нямаше ли да ти е по-лесно да пишен под моето мнение, кликвайки на отговор? Но не преди да си си пийнал/а и твоите хапчета.

Бащата е лихвар, в предишни статии пишеше че режел пръсти, уши, бие хората и никой нищо не му казва , полицията безсилна срещу него. Жалко че детенцето е изкупило вината му, на тоя нещастник. Кой знае кой засегнат човек е решил да му отмъсти , сигурно някой на които е направил нещо много лошо.....

може и да си прав, но защо невинна жена ще лежи сега в затвора, заради истинския убиец!?

трябваше да каже, че галевите са убийците, а дугарят п.серков е запознат с детайлите

Дъртата лъже и сега да я обвинят в лъжесвидетелство!

ти как разбра че лъже?

Не знам защо но версията на майката ми се струва доста вероятна! Мисля че тези от прокуратурата не се стремят да намерят истинския извършител , а просто да си намерят някого когото да набедят за извършител и да "затворят" случая! Може и да греша , но едва ли ...

И кое й е вероятното?! Ти, въобще, запознат ли си с детайлите, с държането на Атанаска, уликите, разследването...?

Може да не знам подробнисти , но знам как се работи в прокуратурата - от хора вътре в системата!

Вероятността произлиза от факта, че при първия оглед извършен с кучета, трупчето на детето не е намерен!!! Става въпрос за оглед на стая от 10 кв. м.!!? Намирането на трупчето е станало при втория оглед, извършен 12 ч. по-късно със същите кучета и същите поемни лица. По това време обаче обвиняемата, сега подсъдима, е била вече в ареста.

обосновано дръжки. 95% от убийците могат да се 'обосноват' така.

Ами защото не мислиш?!

Ако наистина е убил детенце, то тогава това е провидение, не отмъщение.

Много ви се иска на всички да има голяма, тайна конспирация, но няма. Бащата бил такъв, някой му отмъстил чрез детето... Бащата и най-големият престъпник да е, това не значи, че е недосегаем и че някой луд (въпросната Атанаска) не може да му унищожи живота, посягайки на детенцето му. Уви, злобата ви край няма.

което ни се иска е да знаем истината и всички престъпници да бъдат съдени и да лежат в затворите. В момента това не се случва и по-скоро е странно да се вярва, че органите си вършат работата, отколкото обратното. Да видим чак толкова ли е невероятно да не е тя. Всички казвате, че е луда, но тя не пледира невменяемост и няма специалист, който да я е обявил за такава. А трябва да е луда, защото представяте ли си какво ще е отмъщението на бащата, както безнаказано досега е действал? Освен ако не му го е причинил някой по-силен от него. Там им е грешката, че наистина се мислят за недосегаеми, а винаги има някой по-голям престъпник от тях.

Бащата е лихвар и убиец на дете. Много съмнителна работа. Неосъден за нищо. После убиват неговото дете. Мръсна история.Но...

В какъв смисъл убиец на дете?Наистина ли е убил нечие дете?

Прегазва и убива дете в Бургас. Прочети първите коментари.. Неосъден...

ако е истина това за антон петров , значи това е един мн брутален човек които не трябва да е на свобуда *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Човек!!!

ако е истина това за антон петров , значи това е един мн брутален човек които не трябва да е на свобуда *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не е ли редно, прокуратурата да заведе дело срещу майката за лъжесвидетелстване? Все-пак има граница на лъжите, особено когато е публично. Нали правораздаването трябва да предотвращава също.

Всъщност, веднага след убийството имаше много такива коментари от различни хора - че е отмъщение към бащата, който дължал много пари на много хора.

Вие вярвате ли на прокуратурата и на съда? АЗ НЕ! Досега не са показали че може да им се вярва!

ами ако ти си го убил? ако това ако онова ако цапа гащи... с такива АКО-та толкова убийци се измъкнаха на свобода!

Има такъв, намерих го веднага в интернет.

кликвайте, кликвайте ..! регвам още, после следва филмче в тубата и банер промоция на кило