Бившият пожарникар, убил майка си, не е прострелял сина си

Софийският градски съд остави в ареста 55-годишния Петър Илиев, който застреля майка си в столичния кв. "Нови Искър". Оказа се, че мъжът не е стрелял по сина си

Обратно в новината

Коментари - Бившият пожарникар, убил майка си, не е прострелял сина си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз съм живял с родителите си до 22 и сега и пари да ми дават неискам да живея с хора 50 години на зад в мисленето и с манталитет от 500 но това не са само моите родители ами 99% и не е редно да се стреля по тях но с нужния респект просто се махаш

Е, не бъди така уверен, че всички родители са заблудени и ограничени като твоите. Иначе е сигурно, че сега се правиш на млад и мислещ, но на 50 ще си 1:1 с родителите си по мислене.

Дъртата изкукала вещица решила да спести мъките на внука, но бащата я заловил при изпълнение на пъкленото й дело и в борбата за пищова я думнал няколко пъти. После внука още в шок от случилото се, заявява, че паднал курбан от рикошет. Айде де, рикошет от тухлена стена с мазилка 2 см. при стандартен куршум 9х18 с оловна сърцевина и стоманена ризница? Туй да не е филм на Хичкок?

надупчил старата вещица и ранил инвалид само защото боко взима пай от нелегалният алкохол!

"Пенсионерът не можел да си влезе вкъщи, защото наемателят бил заспал и оставил ключа в ключалката отвътре. Това предизвикало бурния гняв на Димитров, който след като успял да влезе в жилището, убил с нож Бабов." Кво става с тоз народ?

70% - психични отклонения 99% - първобитни

"Петър Илиев поиска от съда да бъде пуснат под домашен арест" - сигурно за да изпрати в последния и път скъпата му майчица....... ???!!!??? Този народ полудя ли, изкуфя ли, оглупя ли ......? ....... Четири куршума в майка си - трябва много да му се е скарала......

много им е лесно..все бяло петно имат убийците за случилото се-и съдът снизходително ги праща да се лекуват..

Този пожарникар да не е завършил Симеоновската Академия

Тоя хайдут мюсюлманин ли е?

Наведи му се и ще разбереш!

Този човек е БЕЗБОЖНИК, с други думи: атеист. Човек, който има страхопочитание към Бог никога няма да извърши подобно зверство (да ме извиняват зверовете, тъй като дори при тях не се наблюдава такава сатанинщина).

Ти тъп по рождение ли си, или някой поп ти е отмил и малкото мозък, с който си се родил? Почети малко история (включително библията, корана, тората), припомни си какви са ги вършили католици, православни и хугеноти, прегледай новините за исламистите и виж кои са най масовите убийци.

Горката жена какъв ужас и кошмар е изпитала, собственият и син,когото е родила и отгледала, да стреля по нея!Дано не се е мъчила много, горкичката!

Американската действителност стана българска реалност: стрелби, клане, аборти, дрога, проституция, хомосексуализъм, педофилия, затлъстяване/преяждане и какво ли още не.

хора сина му е инвалид, проявете милост, изнервил се е......, тона разбира се не го оправдава, но живото му е тежък...

...младите пенсионери от МВР...Този на снимката ми е набор,като го гледам ,як здрав и прав...без бял косъм на главата и явно и ...мозък в нея...за разлика от мен,който не само е побелял на 100%,не само не е пенсионер,но и никога няма да бъде,защото е без постоянна работа от много време,не само не СТРЕЛЯ ПО МАЙКА СИ,НО ОТ 3 ГОДИНИ СЕ ГРИЖИ ЗА НЕЯ...ЛЕЖАЩО БОЛНА С ТЕЖЪК ПАРКИНСОН,А ОТ СКОРО И ...ИНСУЛТ...и всичко това може би поради възпитание и ниво на интелигентност(не споменавам образование...нарочно) ,а от година и половина чакам ТЕЛК-комисията да се накани и посети дома ми за преосведетелстване на групата инвалидност и признаване правото на придружител с чужда помощ.... "Нямал бил спомени...",а ми те спомените са в паметта на човек с...МОЗЪК В ГЛАВАТА!!...

jingiby

Заглавието трябва да се прецизира на: "Бившият пожарникар, убил майка си, не е прострелял сина си умишлено"! Това, че е го е прострелял с рикоширал куршум означава, че го е направил по непредпазливост, но извършителят е същия човек...

едва ли има по-страшно престъпление от това да убиеш родителите си. не съдя, но си мисля че е много тежко да убиеш тази, която те е родила и се е грижила за тебе дълги години., сигурна съм че пак тя се е грижила и за инвалидния си внук, и по него е стрелял бащата но просто синът му го прикрива. от страх може би.