Продължава поредицата убийства на ключови специалисти в Иран

Моджтаба Ахмади - ръководител на иранската програма за водене на кибервойна, е бил намерен мъртъв в гориста местност край град Карадж, северозападно от Техеран.

Обратно в новината

Коментари - Продължава поредицата убийства на ключови специалисти в Иран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С какви ли изследвания се занимават иранските физици, че толкова дълго време нито САЩ нито Русия успяха да се разберат с тях. Тук не става дума за нечия "ядрена програма", а с по-революционни открития насочени в услуга на "простолюдието", според мен (покрай някои и други новини). Да видим с още колко убийства ще се спрат неудобните разработки на учените.

Е неграмотно племе сме и това си е. Май повечето пишещи във форума така и не са учили история- за един иранец е обидно да го наречеш арабин. Да не говорим, че изповядват и различни течения на исляма и поради това идват повечето им проблеми с арабите и евреите.

Неколко души им говорихме по същата тема, но започнаха да псуват и спряхме.

Дир, ако обичате направете нещо с този неуч Иречек или поне филтрирайте изсказванията му. За пореден път използва мръсна дума макар че и не на български, а на руски. Думата "пиздин" е много вулгарна за всеки, който поне малко знае руски. В превод означава женски полов орган на жаргон.

има евреи и евреи не бива човек да слага всики под един знаменател , но евреиските номера никой не харесва ,човек не може да избере къде ще се роди , но може да избере какъв да бъде

Ами не е зле да се попита Натаняху да каже кой го е очистил. Той знае кой е извършил терористичните актове още преди да са извършени.

Съветът за сигурност на ООН ще "попита Натаняху за да каже кой го е очистил", знаеш ли кога? Аз обаче знам. Когато Натаняху каже защо при сриването на двете "кули" на 9/11 има загинал само един евреин /турист някакъв, който се е качил на една от кулите на СТЦ, за да разгледа Манхатън от високо/ при работещи в СТЦ към него момент над 3000 евреи.

с камили и лъкове

И аз това се питам, това е недоразумение. Там единствените велики са Израел. Друг не може да има. Дори да имат пред света трябва да се представи, че са камилари. Основно превозно средство е двугърбата камила. А че изпращат спътници с животни в космоса. Това не се брои. Да сте чули Израел да е пращал спътници. Няма. Защото много са изостанали от Иран. За това се опитват да избият учените им.

Имат. И в Тази Насока. (както И в авиацията, И в онез-там 'прахчета', .... А за Воистине-Сериозният Кеше - по-добре И да Не отпочваме.)

Младо момче, прочети за Асирийската империя, потърси в интернет филми за историята от тези вече отминали времена. Традициите са нещо което се афишира, а се научава само и единствено когато си "на терена".

Болшевикистанците разбира се, отварят си работни места, че тройкаджията пиздин им закри академията на науките.

Евреите просперират, защо издигат начело на обществата си най-талантливите, най-можещите, най-трудолюбивите, най-почтените от себеподобните си. За разлика от балканската туземна популация, която прави точно обратното - световноизвестният виц за казана в Ада.

И къде видя врейски просперитет. САЩ, който е пред фалит, доведен от управляващите го евреи. Или СССР, които фалира от влезлите в управлението евреи. Нито с комунизъм се оправихте, нито с капитализъм. Самостоятелна държава Израел. Тя без американски пари и оръжие и година няма да изкара. Оградена с бодлива тел, заради постоянни опити за кражби на земя от съседи и геноцид над местното население. На еврейски това се нарича просперитет.

Сега, слава Горбачову и Рейгъну, Светът е отворен и Вашите елементарни приказчици взаимствани от комуноидните Ви отци и деди са смешни и жалки.

Ами нали точно за да просперираме, се борим да върнем другарят Борисов на власт!

това са хазарските уроди!

Историята е и настояще, умните хора са малко, защото властва алчността.

Който се е.ава с МОСАД, така ще е

Той си има мнение по въпроса. Не сметнах за необходимо да му казвам по-лесни за възприемане истини, за да не го объркам. Но вие с тази информация със сигурност сте го приспали. Нали е научно доказано, че човек ако започне да мисли по теми, които не са му ясни и се приспива. Липсата на кислород до мозъка го прави ленив, защото злобата която излъчва изисква отделяне на адреналин и в последствие кислорода и кръвта, които са нужни да подпомогнат мисловната дейност са заети от вече създалата се обстановка. А и съм сигурен, че не ви е разбрал. Както и че няма да провери какви са Иран и защо се е родил с тези недъзи, които останалите раси не притежават.

Предполагам е някой от неговите съграждани(съпустинници) Пипал е някоя булка-без да знае мъжо и и са го пребили с тояги и камъни-после за оправдание са го гръмнали два пъти и айде-Израел им виновен-тия постановки са ни ясни.

Сигурен ли

Не само преди 80 години. Иначе добре сте се изказали по всяка една точка.

Странно и опасно явление. Щом като има толкова много убийства би трябвало да може да се намери доказателство. Без доказателство може да е и Мосад и Алкайда и който и да е. Обвиненията са много сериозни и ако се докаже, че са от Мосад сами ще се закопаят.

Арабите ще докажат всичко-включително и,че пустинята е райска градина! Те са способни да изкривят истината по всевъзможи начини. Могът и да ти се усмихнат и секунда след това да ти забият нож в гърбът!

Доказателства има достатъчно. Има и за употребата на химическо оръжие в Сирия, за съпричастността на Израел. Но защо това не стига до нас. Кой ли крие информацията. Трябва още малко време, като падне зависимостта от еврейските пари на медиите, всичко ще изскочи. А сега го има само в свободните медии.

Че е поразкъсал и дрехите на Нашата Марика И Трудовете-Й - спор Няма, Колега ! ... Ама мошеник иде от Старобългарското 'моша' - торба, в която 'някой' отмъква Окраденото.

Не е от моша, от моше е. Това си го измислихте съвсем на скоро и се опитвате да го пласирате :)

Шваба

Колегата с Топора е прав. Гумата идва от чантичка и на старобългарски се прознася ето така мошьна.

Браво на Израел...ако са те-така се прави. Макар,че по-скоро арабите да са си го учистили собственоръчно-така е на мода да се каже-така казват арабите за кулите близнаци,така казват и за атентата в Сарафофо...

Валко ти от кое село идваш бе изрод? Научи се първо да пишеш бе мизерник. Аман от нещастници ...

Съединените Еврейски Щати не могат повече и преди да потънат на дъното ще драскат здраво. Нет еврейн, нет проблем. Знаете старата поговорка.

Арабски тъпанар,в случая се вижда,че когато няма араби-тогава няма проблеми!

Не е редно евреин да се бърка в български форум, без да се представя като евреин. Не е редно, евреин да се представя за българин и да пласира еврейското си мнение като българско. Това са нарича класическа измама, а извършителят се нарича измамник. Или моше-ник.

Редовните плювачи и псувачи не е лошо да се позамислят, ако им се отдава това сложно занимание?

Тук имат право само евреи да говорят. Ако от останалите някой отрече холокоста, три години затвор. Като в САЩ. Ако някой се оплаче от евреин, който го е обрал, значи е антисемит и трябва три години затвор. Заради македонските евреи, България да плати по 22000 евро за евреин. Както вече беше поискано от нас. Какво още да мислим. Или искаш да кажеш, да си траем и да плащаме. Ако парите не ни стигнат, да си вземем от МВФ.

Добре бе фашист

Защо ли не се питам кои 2 страни стоят зад тези убийства??

Защото не можеш да мислиш.Чети какво са ти написали арабите и ще разбереш.

Питай докато можеш. Американци и евреи пак са напънали нашите служби да ги разтурят. Сложат ли техни, а си казал нещо против евреите, а си отишъл за няколко години в затвора. За какво мислиш, са тия напъни. И тогава няма да мислиш, само ще работиш. Друг ще мисли вместо теб.

Защо пишеш някакви измислици??? Излез от детинството! По-добре американци в службите а не руснаци-каквито СТЕ сега!

евала на израелците,браво,само така-тихо,безшумно,един по един,без война..и новия президент на Иран не ше клекне ами.....

Арабите винаги обвиняват някой друг за техните неволи-както и българите. Не е доказано-кой-кой е убил-те в арабските държави се избиват като пилци-безнаказано-но веднага се обвинява Израел! Кой знае на коя е вдигнал чаршафа за да и види физиономията...или задника и са го утрепали-при тях закони няма!

Иран не са араби. Излагате се като ученик по история и география.

То и ти си Шваба ама айде...

Щом са с чаршафи са араби-ти щом си шваба си мръсен фашист.ТОЧКА

Ами, то и за атентата в Бургас нямаше доказателства, но 2 часа след това Израел вече "знаеше" и го обяви, или нЕмаш коментар???????

Ти си напряко прост, защото си неинформиран и ти е простено. Трябва да знаеш , че по искане на Израел, всички научни западни структури по света, отказват на ирански стипендианти аспирантури по ядрени и свързани с тях науки. Включително и у нас ! Точно Израел е заинтересован от изоставане на Иран в тази област.

какво е правил в гората Моджтаба? И тези двамата с мотора, кой ги е видял? Горския ли?

Може и да е скалъпена работата, защото Натаняху в открит текст заплаши Иран, че сами ще атакуват, ако не получат подкрепа от САЩ. Статията 01.10.13. В този случай би трябвало да обвинят Израел, защото им отправиха заплаха.

Защо в български сайт,е пълно с араби???

Араби не виждам, но смърди на евреи. Какво търсят евреи в сайт на български език. и защо се правят на българи.

Само да те информирам, че през оптическия кабел не се принася миризма.... най вероятно източника е пред твоя комютър!!!

Не са араби, а истински комунисти и русофили. То не, че се различават особенно от арабите ама ... а и нали сега Иран е съюзник на кукловода им Путин, затова така люто ги братят :-)))

алейкум! няма таков нещо!

Тея гадни евреи!!!!! Как може да пречат на радикалните ислямисти на чело на Иран да придобият ядрено оръжие!?!?! Да оставят Иран да завладее света и да забрани Интернет навсякъде, а не само в Иран!!!! Може и да има и положителни страни това :))) няма да ми се налага да чета простотиите на атакаджиите и всякакви комунисти и руски патриоти :))) Грешка - тогава само това ще чета :))))

Много сте далече от изказването си, господине/госпожо.

Дървар, в Иран си имат и интернет и собствена мрежа. Както се вижда от статията, дори си имат кибер войски и операции. Както се вижда ЛЪЖЕШ, ЛЪЖЕШ като дърт евреин. То от евреин какво да чакаш друго

То новото президентче си туитва без проблем, проблема е, че на народа е забранено!!! И леко с кръвното, че не искам да взимат от моите пари за твоите лекарства!!!!

Кво казваш арабино миризлив?

Така трябва-шапка свалям на Израел! Ако не са те-мършавите араби ще завземат света! И нека смешните националисти/фашисти разберат,че Израел в край на крайщата помага и на България -защото на всички ще им е по-спокойно ако арабелите нямат атомна бомба-нали???

А според теб какво те правят тук в дюнерджийниците нощем? толкоз персонал имат само за едната питка с месо и салатка?

все са Ахмади. Братя ли са, какви? Ей туй не мога да разбера.

Когато евреите са Айнщайн и Стивън Спилбърг, а българите са Ай си, Чугуниц, тея от Атака, Тодор Живков, тея от лагерите на смъртта.... ами май предпочитам расите и етносите да нямат значение....

Не бъркайте плагиат с учен, моля!

Колегата Шваба искаше да каже, че ДОКАЗАНО Айнщайн е плагиат. Доказано е окрал един германски математика. А и теорята му издуша и по последни начуни данни, нещо не е вярна. И за какво да му се прекланяме. Стандартен еврейски шмекер.

Израел!

Американците си взривиха кулите близнаци. Изрелците си взривиха изрлеците в Бургас. Иранците си застреляха иранеца кибервоин!!!!

Чупиш Глупомера.

Съвсем умишлено при това. Лошото е, че повечето руски националисти тук го правят с надеждата да изглеждат гениални и всезнаещи ;)

и някой глупчо е написал глупавичкия коментар ;)

от всяко правило си има изключения

чугунена тиква и логика-мярка за глупост =1 комуноид

В случай че Наистина са се вразумили и са тръгнали към Решение - Цялата серия си звучи на отстраняване на знаещи.

Евреин, наистина чупиш глупомера. Че се опитваш да ни направиш на идиоти.

Драги-ми Немезисе ! - ха Не мЕзи се !!! (ако обичате)

Любимите на всички народи "немръсни"евреи и техните слуги англосаксонците.

От мненията по-долу излиза, че руските националисти в България са по-разтревожени от атентатите, които се извършват в Иран, отколкото от атентатите, които Хизбула (Иран) извършва в България..... БРАВО!!!

Я поразгледай кои са държавите, които потвърждават, че Хизбула взривиха автобуса! САЩ, Англия, Израел. Никоя друга държава не е потвърдила официално, нито България, нито Канада, нито една европейска държава освен Англия. Защо ли има такива разногласия?

Какви атентати тук на Хизбула? Даже тия от ДАНС знаят че атентата беше дело на Мосад! А хизбулистите идват тук на талази като беженци и работят в дюнерджийници - точат ви ножа! Allah-kerim!

Ако позволите, Колега : А. Да Не каже Човек нещо - Не означава че казва обратното. Б. 'Бежанците' идат у Нас чрез услугите на фатиковата автомафия Б.1. Чий бе Фатик ? Б.2. Кой е Пръв Приятел на Башар ? Б.3. Кой пуска 'бежанците' през границата-Ни Де-Факто ?

Чупиш Глупомера идиоте.

Само където евреите сами се взривиха.Жертваха някакви мургави пешки комарджии та нашето марионетно "правителство" да обяви Хизбула за атентатори.А после и Асад.В това отношение ЦЦ надмина всички рекорди по слугинаж.Резултат-поредното заграбване на територии от крадливите по кръв евреи.Ако те са престъпни сатанисти,ние като тях ли искаме да станем?

Евреите на никой не прощават!

Така трябва-шапка свалям на Израел! Ако не са те-мършавите араби ще завземат света!

Това е поредното доказателство, че цивилизования свят трябва да бойкотира Израел и всичко еврейско. Една страна си позволява да убива гражданите на чужда държава на нейна територия. След което ние научаваме, че Израел е заплашен от Иран и трябва да бъде спешно бомбардиран. Като начало за предупреждение е редно Израел да бъде със замразено членство в ООН. След което да се пристъпи към изтегляне на дипломатическите мисии от тази държава.

Хмм, тоя с чалмата на сминката мисе види доста цивилизован. Там в Иран и жените зачулват като коне, което също е много цивилизовано, а?

Иран в долари ли ще продава нефта или ще продължава в евро?

Иран обикновено продава нефта в злато.

На нас ни е все тая. Ще ги трепем иранците докато не почнат да продават нефта за шекели и не се покаят за Холокоста!

Явно някой няма никакъв интерес от стопляне на отношенията между Иран и САЩ.

Ми нали първото официално изказване на Обама, след като Русия ги спря да нападнат Сирия беше "Не сме забравили за Иран, военната намеса е все още на масата с възможности".

САЩ могат да са уверени за Сирия, но за Иран никак не са толкова смели. Не заради друго, ами нямат никаква информация дали Иран случайно не са готови с бойната глава. За тива и са готови на преговори и са доволни от смяната на президента. В случая мисля, че не са САЩ тези, които са извършили убийството.

ивреи, ивреи- кругом одни ивреи.

Вървял си из родния квартал един внук и син на член на Политбюро на НРБ ... Гледа - бря, наоколо само евреи, бръзо влиза в любимия си магазин - продавача на кипи евреин, клиентите - също! Въх, ужас! Бяга в къщи, а там - и майка му еврейка, и жена му и децата и - също евреи. В ужас поглежда в огледалото, а от там го гледа Сергей Дмитриевич - еврей! Короче - Няма спасение! Яжте маца и не работете в събота

Корочееее, това ми е любимо от Сборная СНГ по вольной борбе Сургут.

Според Израел става въпрос за самоубийство. Обяснили са го така: който работи в петък, умира шефа му, който работи в събота, сам умира.

Преуморен от работа,той се е самоубил.С два куршума за по-сигурно

че това убийство сложи край на желанието на Иранската република да нормализира отношенията си с останалия свят

Точно това ме кара да мисля, че е въпрос на вътрешна съпротива на нормализацията. Все пак шефа не е специалист, едва ли ще спре програмата, но е знакова фигура.....

Евреина не мисли. Той се опитва да накара другите така да мислят. След 5 известно убити ирански учени, Иран не спря да търси решение за мирно уреждане на ситуацията. Инспекциите от МААЕ и преговорите са по тяхна инициатива. Израел е този, който постоянно говори за бомбардиране на Иран.

Здравей Мехмед!

Къде е ООН да осъди Израел за масовите убийства на иранци в Иран от израелци?